dogajalo se je u 9.r.
pač glavne osebe zveste u besedilu itd.
nadaljujem če bo u anketi JA

pišem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

28. oktober 2010
biu je lep dan kot zmeraj malo mrzlo ampak sončni vzod sem še ujela.
hitro se stuširam, grem na fb in vidim da je dosegljiv on, v hipu mi zastane dih in v glavi čutim utrip srca ampak ne upam ga pozdravit, kaj šele da bi se pogovarjala.
ni mi bilo več do fb-ja ko sem vidla da je šel dol, nato pa preobrat gor je bil njegov frend rok s katerim sm se dobro razumela.
malo sva poklpepetala nato pa je tema nanesla na ljubezen...
postalo mi je vroče in tudi bala sem se spregovoriti kdo mi je všeč.
vrtal je vame in skoraj je izvedel že vse, koliko je star, iz kje je...
toda imena nisem izdala, ugibal je imena in za vsakim sem hitro napisala ne toda posumil je da nekaj prekrivam.
ko je vprašal če mi je všeč jakob sem se izgovorila da moram it k zdravniku.
poslovila sva se in hitro je še natipkal da bova drugič naprej o tem
... next?
28. oktober 2010
nExT !!!
28. oktober 2010
v ljubljani gremo k zdravniku in s5 čakanje ...
in koga tam srečam? njega ki mi je všeč in mu pripada moje srce.
skoraj me je kap in časopis sem si dala dovolj gor da se ni videlo da sm rdeča.
seveda lei ni nič ušlo vedela je da nekaj ni prav, toda ni vedela v koga sem ker je bila tam skupinica tipov in to kar lepih in cute.
nato so tipi vse bolj prihajali proti nama in vrata se odprejo in sestra me pokliče noter. oddahnila sem si ker sem se izognila verjetnim neprijetnostim in srčnemu infarktu zaradi njegove lepote
zdravnik je tokrat za spremembo povedal da je s kolenom bolje, oz. lepše povedano da imam obiske pri zdravnici le če bo kaj narobe, ta novica me je močno razveselila.
z leo smo počakali na izvide in izstopili iz ambulante, kjer naju je pričakala skupina fantov, a njega ni bilo zato sem bila bolj vedra.
lea se je zatopila v pogovor in fante povabila na kakšno pijačo kar debelo sem pogledala in jo povlekla iz sredine fantov. rekla sem ji:" amm lea?? a se ti zdi to res pametna ideja?" odgovorila mi je preprosto:" ja" in se hotela vrniti takrat sem jo vprašala: "pa imaš kej keša??" tisto je bilo malo krizno vprašanje samo mi je odgovorila: "vsaka pol bomo dale ane??" prikimala sem...
in res šli smo in na poti po hodniku je prišel še on za njem pa se je primajala še "alpha lady" vsaj tako smo jo klicale leo...
jakob jo je skoraj ignoriral nato pa je izostal iz skupine in marušo potegnil vstran in nad njo zavpil naj ne hodi za njem povsod kamor gre ker mu gre to na jetra in se počuti kot v kletki.
maruša je od jeze sezula čevelj in ga zabrisala v jaokba ko je tekel proti skupini. priletel je jakobu v hrbet in jezen se je obrnil in jo hotel zgrabiti a ona se je branila in...
next?
28. oktober 2010
nExT!!!!
28. oktober 2010
in drugi čevelj mu je priletel v glavo. zaslišali smo krik in se obrnili in jakob je ležal na tleh. vsi smo bili zaskrbljeni a ko se je maruša sklonila nad jakoba da bi ga poljubila jo je stresnil in podrl na tla naročila sem fantom naj ga ustavijo da je ne posškoduje saj je bil zelo jezen in močnega značaja. maruša se je objokana zavlekla v gostilno v katero smo mislili iti, a smo si izbrali drugo.
ko smo prispeli smo natakarju rekli če lahko damo mize skupaj a je predlagal da gremo za veliko okroglo mizo in ideja se nam je zdela zelo dobra.
kar pa je bilo potem je bila druga zgodba...
v to gostilno so prišli še neki fantje in nekaj punc, za našo mizo je nastala tišina in vladati so začeli sovražni pogledi, vprašala sem za kaj se gre a nihče mi ni hotel razložiti. kmalu je skupina pristopila do nas jakob, rok in drugi so se le spogledovali in ni mi bilo všeč kaj bo iz tega. fantje so se nagnetli okoli naju z leo punce pa so stale in gledale. jakobu je prikipelo in vstal je in enemu prisolil klofuto.
zastal mi je pogled in izmenično sem ogledovala jakoba in fanta ki ga je udaril.
jakob je izjavil v naglici jeze: " dobro vem da ti je všeč samo pred mojimi očmi je ne boš osvajal, zdaj pa se spelji iz svojo bando nazaj!" ko bi mu najraje prisolil še eno klofuto sem zavpila: " ni vredno pusti ga"
in res fant je šel in jim pomahal da gredo za njim tako je tudi bilo.
jakob je nato še bolj jezen kot prej odšel na hodnik proti wc-ju.
nato pa kar naenkrat dobim sms iz skrite številke v katerem je pisalo:
next?
28. oktober 2010
next??
29. oktober 2010
ja next
29. oktober 2010
u28700
u28700
NEXTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
29. oktober 2010
next !!
29. oktober 2010
u25689
u25689
nexttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
29. oktober 2010
i am watching u : WC če ne prideš bom sad
in res vstala sem od mize in odšla po drugi poti do wc-ja da kdo ne bi kaj imel za govorit. in seveda ni bil tam kakšen pedofil ampak on.
njegovi lasje so mu zakrivali del obraza medtem ko je slonel na zidu. zdelo se je kot v sanjah samo da so te bile resnične. ko je zaslišal moje korake se mu je pogled dvignil na višino mojih oči in ujela sem da so se mu oči zaiskrile...
tega pri maruši in njem nikoli nisem ujela čeprav se je maruša rada postavljala v družbi z jakobom seveda. začutila sem utrip in vročico ki me je oblila ob njegovem pogledu zato so se moje oči zagledale v tla. tudi ko je stal nasproti mene sem gledala v tla on pa me je nežno prijel za glavo in jo rahlo pridvignil. s tem me je prisilil da ga pogledam. njegove nebeško lepe oči so me ubijale rabila sem zrak in globoko zavzdihnila. nato je prestopil korak in naredil krog okoli mene, me prijel za pas in nato obdržal mojo roko. nato sem zaslišala: " pejd greva drugam, tuki ni romantično pa še preveč frendov je" prikimala sem in pazljivo sva odšla čez zadnja vrata. tam je bil vrt in usedla sem se na klopco on pa mi je rekel: " amm nisem mislil da bi šla sem tu mi ni všeč še vedno je preveč blizu da kdo kaj reče čez naju." vstala sem in sva odšla ....
objel me je čez rame in sprehodila sva se do bližnjega gozda. povedala sem mu da mi to ni všeč ker je temno in delno tudi grozljivo nato pa me je pomiril in
next??
29. oktober 2010
NEXT!!!!!!!!!!!!!!!
29. oktober 2010
ok nextam
29. oktober 2010
jeeeejjj hiitr!
29. oktober 2010
in rekel: " ni se ti trba nč bat" in se rahlo nasmehnil. nasmeh me je pomiril in jakob mi je dal vedeti da sem z njim popolnoma varna.
zdaj je bil največji problem ko je bila podrast previsoka in gosta vmes pa robidovje videl je da sem prestrašena in spregovoril: "a sm ti reku da se nč bat ? ne bova šla tuki"
nato sva še kakšnih 5 minut hodila in rekla sem da se mi ne da več in se sesedla na štor.
nezauplivo me je pogledal in z njegovim angelskim glasom rekel: "ne me prsilt da te bom mogu nest tja. " njegove besede so imele pomen ker je preveč dobro vedel da ne maram kakšnega dvigovanja kaj šele da bi me kdo nosil.
vstala sem in s težkimi koraki dohitela jakoba. nenadoma se je spravil nekam vstran in začel odmikati veje. debelo sem pogledala ko je bilo videti da je tam lestev.
jakob je začel plezati in sem mu sledila. ko sva končno bila na vrhu sem videla da je to drevesna hiška in to kar precej velika. povedal mi je da so jo zgradili zaradi fantov ki smo jih srečali danes ker so jim prejšnjo podrli. toda čez se ni videlo nič. jakob je začel potegovat nekakšne ročice in notranja stran se je začela premikati bila so nekakšna okna. in naenkrat sem lahko izjavila samo: "waw" jakob me je začudeno pogledal in me vprašal zakaj sem začudena. nisem mu mogla pojasnit le prijela sem ga za roko in mu rekla da morava dol. znotraj je bilo nekakšno jezero z majčkenim izvirčkom ki se je izlival iz skale. voda je bila kristalno čista.
jakob jo je zajel v dlan in pil tudi jaz sem to naredila. toda jakob ni pil vode ampak se je le delal da pije kasneje mi je to povedal. vprašala sem zakaj je to naredil?
povedal mi je da je to nek magični izvir in je hotel da bi se zaljubila vanj. debelo sem ga pogledala in izdavila: " ammm dej da ne bom obsedena s tabo, ker če še nis opazu sm že kr en lep čas in love with u" odšel je stran in spraševala sem se zakaj...
next?
29. oktober 2010
next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!!
next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!!
next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!!
next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!!
next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!! next!!
29. oktober 2010
next
29. oktober 2010
nato pa je za mano nekaj zašumelo in bilo je rjavo...
najprej sem rekla: jakob to ni smešno in jezno pogledala nazaj in hitro opazila da to je medved in ne jakob ni mi preostalo drugega kot da skočim v vodo.
medved se je malo sprehodil okoli jezera in začel korakati vanj na smrt sem se bala in začela plavati proti bregu. na srečo je blizu bila lestev da sem splezala po njej. jakob pa me je čakal zgoraj in jezno sem ga pogledala ko se je smejal tako da bi se kmalu razpočil. ponudil mi je odejo in rekel da bova prenočila v hiški. debelo sem ga pogledala in mu jasno povedala: "ne si kej posebnga mislt pa tko sj nism od učeri da ne bi vedla da si HORNIČ." pritrdil mi je: " ma dobr no ja sm sam vem da ... da te mam rd." pogledala sem ga v oči in mu rekla: " zakaj že? sej nism nč posebnega in kokr poznam tvoj okus ne bi rekla da bi bla po tvojem okusu." odvrnil je:" ja res je toda okus se mi je spremenil upam da na tvojo srečo." zazvonil mu je telefon in bil ni nihče drug kot maruša. zavila sem z očmi in mu iz rok vzela mobitel in rekla: "punca te kliče se ji ne boš javu? veš jo skrbi zate". obleke so se mi že malo posušile in sem bila odločena da grem medtem ko se bo jakob izgovarjal kje je. toda ni se oglasil. rekel mi je da noče nič več z njo. zmrazilo me je ko je rekel da me bo pospremil domov. nato ...
next?
29. oktober 2010
ddddddddddd.........nExT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29. oktober 2010
čak mau da se spomnm XD
29. oktober 2010
haha pa puhit mau xD
29. oktober 2010
nato me je prijel za roke. joj kako sem se tega izogibala ker sem točno vedla kaj bo blo. objeta bova mogla it do mojga doma. in potem še izjavi: " sej te tolk zebe da boš zmrznla prid k men" hjoj potem pa doma mami se že predstavlam kaj bo rekla: " saj je v redu da si zaljubljena in razumem da vas v teh letih meče samo za fanta je pa še vseeno prezgodaj" hjoj bruke zame. jakoba je zaskrbelo zame ko sem popačila obraz. prosila sem ga da naj bo zaenkrat še skrivnost da sva zaljubljena oziroma da sem jaz zaljubljena vanj. ko bodo spraševali rečeva pač da je tebe al pa mene klicu frend u gozd al neki in pol sva se zgubla. kmal bo vredu po mojem sem mu dodala in se nasmehnila ...
next?
29. oktober 2010
u28077
u28077
next
30. oktober 2010
približala sva se domu in rekla sem da grem naprej sama da ne bo kaj narobe...
in strinjal se je ko sem se že obrnila me je prijel za roko in me obrnil in potegnil k sebi tko da sem lahko čutila njegovo sapo roko pa mi je vodil na njegovo srce. tako me je držal še kakšnih 5 minutk in postala sem že živčna. vprašala sem ga kakšen pomen ima vse to. rekel mi je samo: "it's simple i lowe u!" ostala sem brez besed in glavo naslonila na njegove rame, nato pa ga poljubila na lice in odšla domov za mano je zaklical:" i love ya si slišala?" prikimala sem mu, ko pa pridem v ulico je bila temna kot vedno hiša pa razsvetljena kot nikoli do zdaj. sama pri sebi sem si mislila: " shit! kdo ve kaj so s5 sčaral sam da neb blo polcajov. potrkam na vrata in odpre mami tako močno me je objela da je sreča ker nisem imela kakšne kosti zlomljene.
ni bilo policajev toda frendov pa celo hišo in nato sem zaslišala očijev glas: " prpravte se na žurko!!!" obstala sem od začudenja in si misnla da mi dovol žurko so pa že dosežki bi mogla večkrat izgint za podnev hehe in če bi blo s5 iz jakobom božansko...
poklicala sem ga po telefonu in mu povedala za party. odgovoril mi je da pride, toda zdel se mi je zaskrbljen zato sem vprašala če je kaj narobe toda odgovora nisem dobila. in res čez nekaj minut se je jakob naslikal na našem pragu.
next?
30. oktober 2010
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT NEXT
30. oktober 2010
jakob je stal pred mano in gledal v tla, zdel se mi je zaskrbljen. nato je iz za hrbta potegnil zapestnico rekla sem mu: " saj veš da ne nosim nakita" potem pa je rekel: " vem. zapestnica je samo za hec, na izvoli vrtnico." v roke mi je potisnil rdečo vrtnico in od začudenosti sem kar obstala, nato sem odšla po najlepšo vazo in v njo dala vrtnico
šla sva naprej in takrat je bilo vsem jasno da sva zaljubljena. ko pa je nastopilo vprašanje: " a že hodita?" takrat je nastopila resnost in odgovor ne. za hip se mi je zazdelo da je jakob še vedno nekako navezan na marušo in da si bo ta tepka še kaj naredila če jo pusti. rekla sem da je mogoče bolje da greva v mojo sobo saj je spodaj hrupno in se je nemogoče pogovarjati...
prikimal je in že sva hodila po stopnicah. vstopila sva v sobo in jakob je obstal. rekla sem:" amm... saj vem da imam razmeta..." prekinil me je z besedami: " ne ne saj ni to, samo velik posterjov maš pa nimaš pinki" odgovorila sm: "amm ja ne nimam nwm no ni mi tk šeč barva hehe." potem pa je pogovor potekal takole:
jz, on( jakob)
jz: in kwa bova zdej?vsi sprašujejo če hodva pa to
on: lej ne vem, mal se bojim zrd maruše k pr njej je možn use
jz: ja sam ne vem zanč sm jo neki iz enim fantom vidla, sam čist možn da je biu kkšn bratranc al pa kej
on: nima bratrancov razn 2 k sta stara po 3 leta
jz: aja?? amm no ja ta je zgledu ene 14, mrde 15 nism dobr vidla
on: ei dost o njej
jz: ok o čem bova pa zdej debatirala?
on: amm ja jz bi te neki vprašu sam se mal bojim tvoje reakcije.
jz: ma sj se nimaš nč bat reci...
(tišina in po 2 minutkah)
on: a bi hodila z mano?
jz: ja itak da bi če sm vate
nato sva se objela ...
next?
30. oktober 2010
nextam??
30. oktober 2010
ne
30. oktober 2010
haha vem
30. oktober 2010
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani