Do danes do polnoči, če pa jih ne bo veliko naredilo pa bomo podaljšali za dan ali dva.
28. julij 2012
u97971
u97971
A moramo zgodbam naslov dodat?
28. julij 2012
Kolikor jaz vem ne, lahko pa date za vsak slučaj.
28. julij 2012
u68138
u68138
TITANIK PO MOJE
Titanik se je začel potapljati. Ne morem verjeti,da smo se zaleteli v ledenik. Res ne. Jaz,moj dojenček,ki je trenutno še v želodcu ter Ricardo smo bili na varnem-v čolnu. Moj bodoči mož,z katerim sva šla na Titanik se je obesil,... Vem,žalostno. Toda resnično. Tako sem se zaljubila v njega-Ricarda. Res je mož in pol-še zdaj ni obupal nad tem,da bi skoraj vsi potonili. Pomaga vsem otrokom,da priplezajo na čolne. Jaz pa sem čisto nemočna. Jočem. Nevem zakaj se je to moglo zgoditi prav tej veličastni ladji,Titaniku. ''Ricardo! Hitro! Vsak čas bo dokončno utonila.'' sem zaklicala Ricardu,ko sem videla,da je ladja že na prelomni točki. Ricardo je skočil na čoln ''NEEEEEEEEEE!'' sem zakričala,ko se je Titanik prelomil na pol. To ne more biti res... Zaspala sem. Brrrrrrrrrrrr... Mrzlo je. Še zdaj potujemo po morju. Nihče nas še ni opazil. Čakaj. Ladja! Ladja,prava pravcata ladja! ''Ricardo? Sanjam?'' sem zbudila Ricarda iz spanca. ''Neee. Ne sanjaš.'' je rekel ter me objel. Poljubila sva se. Prižgali smo rakete. Začela sem mahati,kajti bilo me je res strah,da nas ne bi videli. Neeee! Naše zadnje upanje se je končalo... Res. Upanje je pošlo. Začela sem jokati. Jokati kot še nikoli. Ko sem se umirila sem počasi zaspala. ''Kate! Kate!'' sem zaslišala glasove,ki so me budili. ''Ladja.Kateeee! Zbudi se! Ladja¨!'' sem prav slišala? Ladja? Res? Čisto res? počasi sem odprla oči in res: Pred nami je stala ladja. Skoraj vsi so se že ukrcali. Ostalo nas je le še nekaj. Skoraj bi odklonila,ko sem videla dojenčke in vse drugo nato pa pristala,ko sem zaslišala,da imajo dovolj prostora za vse. Ukrcali smo se in bili smo rešeni. Še zdaj se z Ricardom imava rada. Dojenček je pa živ in zdrav.

upam,da je vredu??

ono zgodbico bom pa še napisala (:
28. julij 2012
Ok
28. julij 2012
u68138
u68138
Hello! Sem Nina stara sem 18 let in obiskujem zadnji 4. letnik šole za stilistko. Živim v Londunu in še malo pa si bom mogla poiskat neko skupino, da bom lahko naredila pripravništvo ki traja pol leta. Upanje imam, da v tisti skupini pri kateri bom imela pripravništvo dobim tudi stalno zaposlitev. Mogoče res malce preveč upam, vendar pregovor pravi, da upanje umre zadnje. Driiiiiiiiiiiiiiiiiin driiiiiiiiiiiiiiiiiin se je zaslišal šolski zvonec ki je naznanil konec pouka. Stekli smo iz razreda in odpravila sem se proti omarici, da odložim zvezke in knjige in se odpravim domov. Ko sem stopila iz šole mi je začel vibrirat telefon brrrrrrrrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Pogledala sem kdo kliče in bil je Nejc moj brat. Prosim sem rekla. "Ojla kje si?" Ravno zdaj grem domov iz šole. Zakaj? "Ker bi ti rad predstavil prijatelje, ki imajo svojo skupino in po naključju rabijo stilistko." "Če boš seveda želela delat pri njih." Ok te počakam na klopi pred šolo. "V redu čez 10 minut sem pri šoli." Nejc je res bil čez 10 minut pred šolo usedla sem se v njegovega modrega avdija in odpeljala sva se. Po nekaj minutah vožnje sva se ustavila pred prečudovito hišo. Šla sva do vrat kjer je Nejc pozvonil, čez trenutek je vrata odprl postaven fant star približno 20 let. Povabil naju je naprej in nama nakazal, da naj si usedeva na kavč. Z Nejcem sva se usedla potem pa so prišli še štirje fantje. Nejc nas je predstavil. Nika to so Liam, Niall, Louis, Harry in Zayn. Louis je vprašal, če nama lahko ponudi sok in oba z Nejcem sva rekla prosim. Začeli smo pogovor. "Nika ti obiskuješ zadnji letnik šole za stilistko?" Ja sem odgovorila mislim, da Harry-ju. "A bi bila naša stilistka?" Je bilo naslednje vprašanje od Louisa. Z največjim veseljem sem jim odgovorila. "Torej, čez koliko časa končaš z šolo in začneš z pripravništvom?" me je vprašal Liam. Do pripravništva imam še natanko tri tedne pouka. "Oh škoda, ker mi imamo naslednji koncert čez 1 teden." Oprostite a vas lahko vprašam kako se imenuje vaša skupina? Vsi so se začeli smejat vključno z Nejcem. Kaj je tako smešnega? Sem jih presenečeno vprašala. "Kaj nas ne poznaš?" "Še nisi slišala za nas?" In podobna vprašanja so sledila ena za drugo. Louis je rekel ok naj ti povem mi smo One Direction. AAAAAAAA sem bila začudena, Kaj? A ste to res vi? Vsi so se smejali jaz pa sem bila začudena in presenečena ob enem. Potem so me vprašali. "A bi lahko šla z nami na naslednji koncert?" "Res nujno rabimo stilistko." Z največjim veseljem sem rekla. Liam je vprašal Nejca, "Nejc kaj ti pripelješ Niko v petek ob 13 sem?" "Seveda jo bom pripeljal odgovori Nejc." Nato sva se z Nejcem poslovila in odpeljala domov. Nejc hvala, tisočkrat ti hvala, sem se mu zahvaljevala. "Nika zate vse ker si najbolša sestra in prijateljica kar jih poznam." Objela sem Nejca potem pa sem odšla v svojo sobo, saj sem se mogla učit ker me čakajo še štirje izpiti pred koncem šole.
Dnevi so tekli in prišel je petek in po pouku me je Nejc odpeljal k fantom. Ko sva prispela pred hišo sva se poslovila in Nejc se je odpeljal domov. Pred koncertom sem fante uredila in bili so prekrasni. Koncert je bil prečudovit in jaz sem bila presrečna, da sem spoznala fante skupine One Direction in pri njih dobila stalno službo.

A je uredu??
28. julij 2012
Jap...samo ne sprašuj to mene. Bo MayLin povedala, ko se vrne
No, ker očitno ne bo uspelo ostalim napisati do danes, bom prestavila na jutri do polnoči.
Vso srečo!
28. julij 2012
u68138
u68138
.Wιηє.Pαη∂α.♥ hwalaaa
28. julij 2012
Čeprav ne vem zakaj ampak ni za kaj.
28. julij 2012
u97971
u97971
1. Zgodbica;
SREČANJE S SELENO GOMEZ
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Sem morda že kdaj omenila, da si želim postati slavna oseba? No, naj vam povem, da je moja vzornica Selena Gomez.
In prav danes. Prav danes čez eno uro jo bom spoznala. Komaj čakam! Oblekla sem svojo lepo, rožnato obleko in lase sem spletla v kito. "Se že veseliš srečanja s Seleno?" me je vprašala moja sestra. "Seveda," sem ji odgovorila. Čez nekaj časa, sem se poslovila od staršev in sestre, nato pa sem odšla od doma.
Šla sem proti slaščičarni, kjer me je že čakala Selena.



Okrog nje je bilo cela gruča ljudi, ki so kričali naslednje: "avtogram, želim avtogram!" Selena se jim je dala avtogram, nato pa mi je rekla: "pozdravljena. Ti si gotovo Leny, kajne? Oprosti, ker te tudi pozdraviti nisem mogla, a če si slavna oseba te vsi prosijo za avtogram, fotografijo..." "Da, jaz sem Leny in seveda vem, da vsi kričijo za avtogram in fotografijo." sem povedala. "No, vidim da si ti lahko že prava zvezda. Greva na sladoled?" se je nasmehnila Selena. "Lahko. Pravzaprav, pa sem se prijavila na X Factor šov. Morda lahko uspem, kot slavna pevka." sem rekla. Potem, pa sva šli na sladoled. "Res je. Si že imela predavdicijo? Če še nisi, ti morda lahko pomagam pri pripravljanju nanjo." "Res, Selena? No, sicer predavdicije še nisem imela. Imam jo čez teden dni." sem rekla. "Če želiš, imava lahko ta teden pevske vaje." "To bi bilo odlično! Ob 16.00?" sem vprašala. "Lahko." je rekla. Nato pa sem ji povedala, da si želim peti pesem A Year Without Rain, ki jo izvaja ona, Selena Gomez.

Strinjala se je z mano. Ko sva sladoled pojedli, sva šli po nakupih. Najprej sva šli v trgovino z modnimi dodatki. "Selena, so ti ta sončna očala všeč?" sem jo vprašala in ji pokazala sončna očala, z rdečim okvirjem. "Da..." "Prav," sem rekla. Vzela sem sončna očala in z njim šla na blagajno. Tam sem jih kupila. "Leny, hvala. A bi lahko sama kupila." "Daj no, Selena. Saj sem ti jih jaz kupila." sem se prijazno nasmehnila. "Greva v trgovino z oblačili?" je rekla Selena. "Seveda." v trgovini z oblačili, je okrog Selene in mene nastala gruča oboževalcev. Nekateri izmed oboževalcev, jo je celo vprašal: "Je ona tvoja sestra?" "Ne, to je Leny, ena izmed mojih oboževalcev." je rekla Selena. V tisti trgovini sem kupila majico s kratkimi rokavi. Kmalu zatem, sva odšli iz nakupov, k nam domov. Dogovorili sva se, da bova imeli pri meni doma pevske vaje.
Ko sva prišli domov, sem Seleni predstavila sestro in starše. Nato, pa sva imeli pevsko uro. "Zelo dobro poješ. Kar tako naprej!" je rekla Selena. Nasmehnila sem se ji. Čez eno uro je Selena odšla. "Hvala, Selena." "Hvala, tebi, Leny. Se vidiva na pevskih urah." se je nasmehnila.
To je bil eden najboljših dni v mojem življenju!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ta 2 zgodbico bom pa jutri napisala, če lahko.
28. julij 2012
Ja lahko jutri, sem podaljšala.
29. julij 2012
Oziroma danes naj bi bilo podaljšano. Ampak kot vidim nisi napisala tako kot ne druge. Imate pa zato zadnjo možnost, ampak res zadnjo do jutri do polnoči. Če do takrat ne bo kdo napisal bom vseeno dala nov izziv. Če pa boste izpadle ne vem, ker mi MayLin ni nič povedala o tem. Torej do jutri, do polnoči!
29. julij 2012
u87462
u87462
Prosim opraviči mi do srede, ker me ni doma.... zele sm lah na hitro gor pršla na tetin računalnik, zto soriii..... pa plis opravič mi... baaii
30. julij 2012
Ok Verjetno maš upravičeno, ampak boš mogla potem več izzivov naredit hkrati.
Aja in časa imate danes do polnoči! Ne pozabite!
30. julij 2012
u87462
u87462
nč ne morm
30. julij 2012
Kaj ne moreš? A ne prideš v sredo domov?
30. julij 2012
Samo še pol ure je čas!
30. julij 2012
Mislim, da ste vse naredile razen letter, ki ima verjetno opravičeno...izziv pride malo po polnoči
30. julij 2012
Živjo živjo! Kot veste jaz trenutno uživam na morju in vam ne morem posredovati nalog, ampak sem za to prosila mojo dobro prijateljico Niko.
Torej, pa preidimo k naslednjemu izzivu.
Tokrat se boste preizkusile v pisanju grozljivk. In želim, da se pri tej nalogi zares potrudite. Poskrbite, da me bo branju zgodbe spreletaval srh. Ampak, tudi tokrat imate nekaj omejitev. Grozljivka/srhljivka ne sme biti znanstveno fantastična. Želim, da je realna, saj so prav take najboljše in najbolj grozne. Kdo se po Somraku še boji vampirjev in volkodlakov? Ne! Poskrbite, da bodo dogodki v grozljivki takšni, ki se ti lahko pripetijo tudi v resničnem življenju. Ponovno izberite svoj UDAREN naslov. Poleg tega bodite izvirne. Saj veste, da je inovativnost vedno boljša kot kopija.
Za kakršenkoli nasvet se lahko vedno obrnete na Niko!
Časa imate do: ------------------> Petka 3. avgusta do polnoči

Veliko sreče!!
31. julij 2012
u68138
u68138
oky,..
31. julij 2012
Ker grem danes na morje imate časa do nedelje do polnoči, da se vrnem takrat
02. avgust 2012
u30718
u30718
se plis kdo prjau: http://www.igre123.com/forum/tema/ne-op-odel/39097/ sory kr oglašujem
02. avgust 2012
u68138
u68138
*************************************Klicanje duhov*********************************************

Ker se je bližal konec šolskega leta sem mamo prosila, če lahko prespim pri svoji najboljši prijateljici Mojci.
Jaz sem Maja stara sem 14 let in hodim v deveti razred osnovne šole. Mama mi je rekla da lahko ostanem cel vikend pri Mojci. Vsa vesela sem si vzela nekaj za oblačil in stvari za osebno higieno. Vzela sem še šolske torbo in odpravila sem se v šolo. Na dvorišču šole me je Mojca že čakala. Odšle sva v učilnico in pouk se je začel. Ker smo imeli samo 4 ure pouka je hitro minilo in z Mojco sva stekli k njej domov. Dogovorili sva se da bova zvečer klicali duhove. Nobena seveda ni verjela v duhove. Pripravili sva si sveče, abecedo sva si napisali
in sveče sva prižgali v trikotniku. Potem sva ugasnili luč in začeli klicat duhove. Kar naenkrat pa je nekaj na stopnicah močno zaropotalo in obe prestrašeni sva stekli pogledat kaj je.




Ko sva zagledali bledo postavo skozi katero sva videli sva obe zakričali in stekli nazaj v sobo in se skrili pod odejo. Močno sva trepetali in seveda sva obe jokali. V solzah sva zaspali. Zjutraj sva se zbudili zelo zgodaj in prvo kar mi je padlo na misel je bilo Mojca a se mi je samo sanjalo ali sva res videli duha???
"Res sva ga videli!" mi je odgovorila. Sedaj pa res verjamem v duhove sem rekla. "Jaz tudi!" je rekla Mojca. Zaprisegli sva si, da nikoli več ne bova niti pomislili na to, da bi poklicali duha kaj šele, da bi to počeli.
a je uredu??
05. avgust 2012
Ok
Še dve morata narediti!
05. avgust 2012
u87462
u87462
jst nism skor nč duma
06. avgust 2012
Ja jaz ne vem kaj narediti....se boš že nekako zmenila z MayLin ko pride z morja, vredu?
06. avgust 2012
u68138
u68138
kdaj bo naslednji izziv??
07. avgust 2012
Ga bom dala kar sedaj nekje ob polnoči...brezveze da čakamo, se bodo že pogovorile z MayLin
07. avgust 2012
u68138
u68138
hehe kdaj bo izziv??
12. avgust 2012
Je prišla že MayLin domov tako da Ona nadaljuje
12. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg