Živjo,
rad/a pišeš in objavljaš svoje domišljijske stvaritve? Bi želel/a nekakšne vrste spodbudo pri svojem pisanju ter mogoče kakšen nasvet? Obožuješ pisanje, ampak enostavno ne najdeš časa zanj?

Pred nekaj leti je tu na igrah mrgolelo aktivnih forumov, na katere si se lahko prijavil in ustvarjal zgodbice, poleg tega pa si dobil tudi "feedback" kakšna se tvoja stvaritev zdi drugim.
Vsi potrebujemo takorekoč "brco v rit", da se spravimo nekaj počet in da to tudi dokončamo.
Zato vabim vse, ki imate veselje do pisanja, ga želite izboljšati, dobiti kakšen feedback (pozitiven ali negativen) ali kakšne dobronamerne nasvete (kako bi svoje in tuje delo še lahko izboljšali), da se pridružite tej temi.

Na mail (alex.bloodworth18@gmail.com) ali na sporočila mi pošlji svojo zgodbo, ki ima max. 8000 znakov brez presledkov (minimalno jih je 3000 (torej, to je npr. 1 stran v Wordu s pisavo TimesNewRoman 11). Zaželeno je golo besedilo, brez dodatnih slik, pisava in velikost sta poljubni.

Vsak teden oz. dva tedna bom objavila zgodbo, ki se mi bo zdela najboljša (vsebinsko, slogovno itd.), kar pa seveda ne pomeni, da bodo ostale zgodbe vržene v "koš". Te bom popravila in jih s komentarji poslala pošiljatelju/ici, ki se lahko s to zgodbo ponovno poteguje za objavo. Vendar se lahko ista zgodba poteguje za objavo največ 2x.
Poleg zgodbe lahko oblikuješ in pošlješ tudi naslovnico, ki bo seveda dodatno točkovana. Zgodbi daj tudi naslov.

Sama tudi izredno rada pišem in si včasih želim feedbacka, ki ga ne dobim oz. je zelo površinski, saj me ljudje poznajo. Zato mislim, da je ravno to tista posebnost pri vsem tem, ki ti da nov zagon - nepoznani ljudje ocenjujejo tvoje delo in ne tebe kot posameznika. Prav zaradi tega ne podeljujem nagrad, saj mislim, da je velika nagrada potrdilo, da nekaj počeneš dobro ter da je tedensko pisanje velik korak h dobremu pisanju, saj ti pisanje postane navada - ob kritikah in komentarjih pa postajaš le boljši in boljši.

Vi ste lepo povabljeni k komentiranju objavljenih zgodbic

Prijave niso potrebne, vendar nestrpno pričakujem vaše zgodbice.
07. januar 2019
jaz zelo rada pišem <3
17. januar 2019
En den ko sn so k strice tine po štikl pleha sn ob ceste naso neko ful dobro pecko. Pa jaz tisto glejam pa jo te polek vzemen ke sn mislo da bo jo mel. Prijen jaz ta pa mu te pokazem toto opasno pecko. Nakar se ded zacne nad mano dret da sn mu pecko vkral ker je to jegovo. Pa mu jaz recen ke sn jo naso ob ceste pa me je kar po gobce vdaro. In od takrat naprej nikoli več ne pozdravim strica tina.
17. januar 2019
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.igre123.com/forum/tema/svet-st.-2/195774/
S fantom piševa tole zadevico in jo objavljava. Trenutno imava samo eno bralko. Če še ona obupa, potem se nama verjetno ne bo več splačalo objavljati. Pisala bova sicer še, samo feedbacka ne bo nič.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21. januar 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg