Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Ta zgodbica ne vključuje One Direction! In pisala o bom, če vam bo všeč al pa ne! Taka bo ta zgodbica.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hey!
Jaz sem Evelyn Wood. Stara sem 13 let. Živim v Virginiji, v Severni Ameriki. Hodim v osnovno šolo Abrahama Lincolna v Charlottesvilleu. Osmi razred je zame muka. Ne, osnovna šola je zame muka. Sem majhna, imam modre oči in skodrane lase. Sem zelo tiha in se držim bolj zase. Sošolci mislijo, da sem grda in čudna. Velikokrat jokam. Ta čas je zame težek. Srednja šola bo zame nova priložnost. Nekateri govorijo, da je moja družina čudna. Saj sem odraščala v njej. Moja mami dela kostume za filme, moj očka pa piše in sklada glasbo. Treniram pet športov in igram tri inštrumente. Tudi jaz pišem pesmi, zase. Eni mi pravijo piflarka. To mi sicer ni všeč. Spraševanja so zame nočna mora. Nočem se kazati pred vsemi sošolci. Dobra prijateljica sem z našo učiteljico glasbe, gospodično Bowen. Dovoli mi, da grem po pouku v našo glasbeno sobo in igram klavir. S seboj imam vedno note. Velikokrat mi jih drugi sošolci vzamejo. Imam najboljšo prijateljico Lilly. Velikokrat me brani. Ampak včasih me niti ona ne razume. Njej je lažje priti v družbo. Jaz ne morem. Vsi mi rečejo, da sem čudna. Nikoli nisem nikamor povabljena. Ampak sem se že navadila.
Imam pa eno težavo. Všeč mi je fant iz nekega drugega razreda. One je lep in popularen, osvaja starejše punce. Nikoli me ne bo niti pogledal. To je moje obupno življenje. Ampak še dobro, da imam očka. On me razume. Je moj drugi najboljši prijatelj. Tako rada ga imam.
Danes sem po pouku šla v glasbeno sobo. Usedla sem se za klavir. Hotela sem probat nek nov komad. Nisem vedela, da me je na hodniku nekdo slišal
Komad:
08. november 2012
Napište Dakota Goyo v Google slike pa boste vidl fanta iz zgodbice
08. november 2012
tema je zaklenjena