Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
"Fuck! Vsakič to stori, pa ni pomembno kdaj!" zavpijem in po sobi vržem kup paprijev z snovjo 3 letnika kolidža. "Pička ti matrna!" še enkrat na glas zavpijem in razmršam svoje že tako neurejene črne lase z vijoličnimi prameni postrižene na dolg emo style. "Daj, zakaj se sploh pizdš zaradi tega? K da ni fucking jasn, da je mona pofukana k ena prasička iz geta," me pomiri R-J, moja najboljša prijateljica. "Ph...tta pička si ne zasluž niti, da mu ga kera fafa al pa drka. Matr -.-," le odvrnem in se dvignem s svojega stola ter brcnem v šolsko torbo na kateri je jasno in glasno pisalo: ASKING ALEXANDRIA, HOLLYWOOD UNDEAD, ALL TIME LOW, SLIPKNOT...in vse tiste glasbene skupine, katere rada poslušam. "Daj ne se sekirat, mal pokadi cigaret pa boš mirna," reče in se nasmehne. "K da boš s čiki rešla svet pizda?" rečem in se zasmejem ter zagrabim cigaret katerega je imela v ustih in si ga utaknem v svoja, močno s ustnicami zaobjamem filter in močno potegnem vase v pljuča ter izpihnem vsebino ven skozi nos. "Vidiš, a se ne počutiš bolje?" me vpraša in pogleda. "Mogoče malo bolj ja," le odvrnem in sedem nazaj na stol ter v roke primem črno električno kitaro. "Kdaj misliš, da bom lahko šla na koncert?" vprašam in jo pogledam. "Od koga?" me vpraša. "Ja, zlo je treba uprašat, bitch," rečem in se zasmejem nato pa z prsti primem cigaret in ga dam iz ust. "Lej, če bodo mel karte na pol znižane grem še jst!" reče. "Ph, ja...mhm, to se bo zgodilo k bo Jezus opet dol pršu...in to je, NIKOLI!" Zavpijem in na električno kitaro zaigram lestvico. "Ja in kako ti mislš it na koncert?" me vpraša. "Amm...nwm, kok keša mam?" vprašam. "Nej pogledam," odvrne RJ ter pogleda v škatlo. "Pribljižno 60$," mi reče. "Pa a me ti zajebavaš? Jst rabm usaj še ene fucking 50$! S 60$ nit mim fotra ne pridem!" rečem in se primem za glavo. "Pejt unmu oslu fafat kurca, mogoč ti da ene 10 jebenih $," mi reče. "A me ti nafukavaš?!" zavpijem in zagrabim nekaj kar je bilo na omari ter vržem vanjo. "Phahaha, ja bolš k nič!" se zasmeje nazaj in otrese glavo, ko ji trden zvezek prileti naravnost v glavo. "Phhaha, mogla bi vidt svojo faco k, da ti je profko od zgode lizu pičko," se zarežim in popravim pramen las. "Resno? Ambrose...? On?...kje si tega sexy profkota najdla?!" se zasmeje. "Ja lej, vsi so znucani pa stari, Ambrose pa je tam..27 let star. Kaj hočeš, da te una vešča rajca po pički?" ji povem in za na konec namenim čudaški pogled iz mojih črno obrobljenih oči. "Ne hvala, hahaha," se le zasmeje in sede na posteljo ter v roke prime moje cenjene palice katere so podpisane od nekega znanega bobnarja. "Tace stran od mojih palic!" rečem. "Pa dej no, nej si jih malo ogledam," mi reče. "Če sam en mal laka dol z nih spraviš, boš letela skoz zaprto okno ven!" ji zabrusim in se zopet nasmejem. Danes sem očitno dokaj dobre volje, za depresivno dekle, katero bo čez par dni stara 20. "Da bi ti vedla, kk si na čase sitna. To je vrjetno zato, ker si še vedno devičnica," mi reče. "Phahaha..kurba pofukana. Jst bom še par dni uživala najstništvo poj grem pa fukat z glavnim pevcom skupine!" Zavpijem, nato pa obe skupaj še rečemo "V SANJAH!"

Tako se skoraj vsak dan dogaja v moji sobi na vrhu velikega stanovanja. Vsak trenutek pa čakam, da se mi na ekranu računalnika pokaže oglas, da so karte za koncert znižane za 30%, kar se ne bo zgodilo nikoli...
Neext??

08. februar 2015
Next
kr vredu ideja, sam izpusti tiste kletvice pa neprimerne izraze smile_xd
08. februar 2015
Hahaha to bo bol težko ker je sama osnova na temu narejena, da bo bolj 'bolana' zgodbica hahaha :'D
08. februar 2015
Next
09. februar 2015
nekšt?
09. februar 2015
Next?smile_xd
19. februar 2015
u172703
u172703
Neext smile_xd
26. april 2015
tema je zaklenjena