Tole zgodbico bom pisala Liam.Payne♥
^^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

''Na, poskusi!'' Je rekel Clark in že mi je v usta hotel potisniti neko čudno stvar. ''Fuj, tega pa že nebom jedla! Zgleda kot mačje bruhanje! Kaj sploh je to?'' Sem se nakremžila, ter se ob otoku sredi naše kuhinje, presedla stol stran od mojega brata Clark-a. ''To je zajčja salama. No, vsaj zdi se mi. In odlična je, ne pokvari mi apetita z mačjim bruhanjem.'' Je siknil ter zagrizel v kos, kateri bi malo prej skoraj končal v mojih ustih. ''Mačje bruhanje, mačje bruhanje, mačje bruhanje!'' Sem mu zapela na uho. ''DAJ MIR!'' Je vzkliknil ter nato zagrizel v kruh.
Torej, naj se predstavim. Moje ime je Gwen Prescilla Cox. Ne norčujte, nisem si sama izbrala imena Prescilla. Mislim, sliši se kot kakšna čarovnica. Verjetno mi je oči izbral tako ime samo zato, da se lahko zdaj vsi norčujejo. No, živim v London-u, v ljubkem stanovanju z očetom in mojim tečnim bratom Clark-om. Mama je umrla pri porodu, na-žalost. No, stara sem 18 let. Ne hodim v šolo, delam v StarBucks-u. Jah, plača je sicer malce majhna, ampak moje delo mi je všeč. Sicer nimam najboljše prijateljice, vendar imam eno prijateljico tukaj v StarBucks-u, vendar ne tukaj redno, samo včasih. Njeno ime je Abbigail, krajše Abb.
No, vrnimo se v realnost. Ura je bila pol osmih zjutraj in jedla sem zajtrk z Clark-om, ki mi je ves čas pred nos tiščal to presneto zajčjo klobaso ali karkoli že je.
''Nič, jaz grem v službo. Se vidiva zvečer.'' Sem rekla ter vstala. ''Danes gremo v kino, da ne boš zamudila!'' Je vzkliknil Clark, jaz pa sem v odgovor samo pokimala, nato pa izginila skozi vrata. Clark je od mene starejše samo eno uro, in to mi bo očital do konca mojega življenja.

Kot vsak dan sem odšla peš do StarBucks-a, saj ni daleč od naše stolpnice. Odprla sem zadnja vrata, svojo torbo obesila na obešalnik ter vzela enega izmed predpasnikov, nato pa se napotila naprej k blagajni. ''Končno.'' Je dahnil Max. On sprejema naročila, jaz pa jih oddajam. Amy, ki pripravlja napitke pa še očitno ni prišla. ''TUKAJ SEM!'' Je zakričala, ko je pritekla iz zadnjega dela. ''Končno.'' Je znova ponovil Max. Vzela sem ključ, ter odklenila sprednja vrata, in kot vsako jutro, so se v StarBucks kar vsipala ljudje. Zavzdihnila sem, ter zavila z očmi, nato pa odšla nazaj za pult...
17. avgust 2012
next
17. avgust 2012
nexttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!! še ena svetouna zgodbica
17. avgust 2012
Neext!!
Mi je ŽE vešč
17. avgust 2012
HahaHAHA, pa je samo prvi del
17. avgust 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
kuk je lepa gwen!
17. avgust 2012
neeeeeeeeext!
17. avgust 2012
JESS.ica - VEM! men je tale Allie DeBerry ful lepa *.*
17. avgust 2012
u54513
u54513
neeext ;3
17. avgust 2012
u73295
u73295
next
17. avgust 2012
Next!!!
17. avgust 2012
Next
17. avgust 2012
nextttttttt
17. avgust 2012
Fernanda, oz. Fer:
Sedela sem na dvorišču na klopci in gledala svojega brata, kako nosi svoje stvari v hišo. Po dolgem času je spet doma. Ne morem verjeti kako je uspel v teh dveh letih. Rada ga imam in ga bom vedno imela, ne glede na to kako slaven bo. ''Sestrca imam presenečenje zate.'' reče Zayn in me prebudi iz razmišljanja. ''Res? Kakšno pa?'' vprašam in vstanem. ''Poglej na parkirišče za hišo.'' reče in me potegne za roko. Tam sem zagledala ogromen temen avto. ''Kaj? Se hecaš?''' vprašam. ''Ne. Ker vem da si pred kratkim naredila vozniški izpit, sem ti kupil avto.'' reče. Kar zakričala sem od navdušenja in ga objela.
No pa da se vam predstavim. Sem Fernanda Clara Malik. Vsi me kličejo Fer. Stara sem 18 let in imam starejšega brata ter eno mlajšo sestro. Mojemu bratu je ime Zayn in je star 19 let. Ni navaden fant, ampak je pevec v skupini One Direction. Zaenkrat jih še nisem spoznala in me pravzaprav niti ne zanimajo tako. Vem da moj brat najlepše poje.

No Zayn je najstarejši, potem za njim sem jaz, potem je Waliyha, ki je stara 13 let. Super se razumeva ampak je včasih nadležna ker hoče it vsepovsod z mano.

[img]https://desmond.yfrog.com/Himg814/scaled.php?tn=0&server=814&filename=yqyup.jpg&xsize=640&ysize=640[/img]

No v naši družini imamo veliko denarja, zato živimo tudi v ogromni hiši v centru Londona. Okoli imamo še veliko dvorišča in park ter bazen. V šoli so me vsi zmerjali, najprej smo bili prijatelji, ko pa je Zayn postal slaven so vsi začeli zavidat in so me zajebavali. Zato sem šolo pustila. Nimam nobene prijateljice. Vse me sovražijo.

''Fer, greva v Starbucks na sladoled? Da preizuskiva novi avto.'' reče Waliyha. Naredila je tisti puppy face da nisem mogla rečt ne. ''Počakaj da se preoblečem.'' rečem in odhitim v zgornje nadstropje. ''Gospodična Malik, imate klic. Sarah vas kliče.'' reče naša služkinja Andrea. Sarah je najbolj nadležen človek na svetu. Kar naprej me kliče in mi govori da me ima rada, samo da bi ji zrihtala zmenek z Zaynom. Zayn pravi da če si bo našel punco, bom jaz mogla povedat če je vredu, ker če meni ne bo všeč, ne bo hodil z njo. ''Kaj je?'' se oglasim. ''Bi se lahko dobili pri starbucksu?'' ''Prav. Tako in tako grem zdaj tja z Waliyho.'' odvrnem. Le kaj mi bo zdaj spet povedala? Sram me je it kam z njo ker kar naprej žali ljudi. Z Waliyho sva se odpeljali do starbucksa in zraven naglas navijali glasbo ter peli.
17. avgust 2012
17. avgust 2012
Neeeexxt.!!!!
17. avgust 2012
neeeeeeeeeeext!
17. avgust 2012
u73295
u73295
next!
17. avgust 2012
Next!!!
17. avgust 2012
Neeeext
Evo že vem, da bo to še ena svetouna zgodbica
17. avgust 2012
nexttttt
17. avgust 2012
u88247
u88247
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17. avgust 2012
Next!!!
17. avgust 2012
u63958
u63958
neeeeeeeeeext
17. avgust 2012
Gwen:

Kot ponavadi je bilo v StarBucks-u polno ljudi, saj smo v centru mesta. Verjetno najbolj popularni StarBucks v London-u! ^^
Tedaj se je od zunaj zaslišalo kričanje. ''O fak, kaj je to?'' Je vprašala Amy, in kozarec, v katerega je mislila ravno pripraviti Frappucino, ji je skoraj zletel na tla. ''Ne vem, vprašaj tiste ki kričijo.'' Ji je nejevoljo odgovoril Max. Očitno ima slab dan. Ah, on ima tako ali tako vedno slab dan. Cel svet se mu je zameril, danes verjetno že celotna galaksija, in mogoče še katera zraven.
''Ugh.'' Je glasno zavzdihnila punca, ki je vstopila noter. Z njo je bila še ena mlajša punca. Takoj sem ju prepoznala. ''To sta Fer in Waliyha, Zayn-ovi sestri!'' Mi je na uho zašepetala Amy in pokimala sem.
Nikoli mi nista bili všeč, saj se mi zdita preveč vzvišeni. Sedli sta za mizo. ''Še nekdo, ki ne razume, da se nam ne da hoditi k mizam.'' Sem siknil, prišla izza pulta, vzela blokec ter se odpravili proti njuni mizi. ''Pozdravljeni, bosta kaj naročili?'' Sem vprašala, ko sem stopila k njuni mizi. ''Ne, čakava še nekoga.'' Je rekla Fer, starejša. Mlajša, Waliyha me je premerila od pet do glave nato pa pogledala skozi okno. ''Prav.'' Sem odvrnila, nato pa odšla nazaj za pult. Amy mi je podala dva kozarca. ''Cedric in Georgia.'' Sem vzkliknila, in po svoja kozarca Frappuccina je prišel starejši par. Namsehnila sem se jima ter podala kozarca. ''Kaj, a nista naročili?'' Me je vprašal Max, ki je naslednji lonček pisal ime. ''Nista, čakata še na eno njuno psičko.'' Sem rekla ter se nasmehnila, in tokrat tudi Max-a spravila v malce boljšo voljo. Sicer nikoli nisem presojala ljudi, dokler jih nisem spoznala -no, potem je vsak dobil vsaj sto kritik- vendar ti dve mi res nista všeč. No, dokler ne bosta odprli ust mi ne bosta všeč. Amy je le z nasmeškom na ustih zavila z očmi, ter zmešala naslednji kozarec Mocha Cookie-ja.

(Kliknite na sliko)
17. avgust 2012
u63958
u63958
neeeeeeeext
17. avgust 2012
NEXT!!!
17. avgust 2012
u73295
u73295
next!
17. avgust 2012
nexttttttttt
17. avgust 2012
u85994
u85994
neeeeext
17. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani