sej vem, kar dve zgodbici v enem dnevu je kar velik, sam se dobla eno ful dobro idejo o eni novi zgodbici in sem preprosto mogla napisat.
osebe:
jst- Dianna:
bff- Lea:


1.poglavje
takoj, ko sem zagledala stekleničko, sem vedela- ta je tisti pravi zame. govorim o parfumo. povsem obsedena sem z njimi. v vsakem kraju si kupim kakšnega, no pa tudi v našem domačem kraju si velikokrat kupim kakšnega.
"ti lahko pomagam?" zaslišim prodajalkin glas. "em..ja, koliko je ta?" sem vprašala in pokazala proti parfomu Wonderstruck by Taylor Swift. "5o €." je dejala in se prisiljeno nasmehnila.
"toliko?" sem vzkliknila. "edini je, ki smo ga dobili. vsaka parfumerija v državi oz. USA je dobila le enega in res odlično diši, tako da ti ne bo žal če ga kupiš." je dejala.
"no, prav." sem se nasmehnila in iz denarnice potegnila kreditno kartico.
"hvala za nakup." je še dejala, preden sem zapustila trgovino...

nextam?
09. oktober 2011
next!!!!!!!!!
10. oktober 2011
A lahko samo povem, da obožujem vse tvoje zgodbice!!! Kok si pa stara????
10. oktober 2011
tnx...14 bom...sej vem, da mam na profilu drgač, sam sem se enkrat neki zmotla, zdej pa ne morem več spremenit
10. oktober 2011
O...jez sm bla pa 14 lihk avgusta....31 avgusta na zadnji dan počitnic!!!! Ni bl bedenga!!!
10. oktober 2011
u46345
u46345
next.. am a boš obveščala... :***
10. oktober 2011
ja, itak da bom, kr povejte če bi radi, da vas obveščam...
10. oktober 2011
"spet nov?" je vprašala Lea, ki me je že pričakovala na stopnicah naše verande. "ne morem si pomagati!" sem se zasmejala in prisedla.
"že komaj čakaš na jutri?" je vprašala, ko sva opazovali prečudovito stekleničko. "zakaj le? kdo pa bi se veselil šole?" sem presenečeno vprašala.
"ga nič ne pogrešaš, jutri bodo minili trije dnevi odkar si ga nazadnje videla." me je opomnila in se nasmehnila.
"ja, vem, a tako nikoli ne govoriva..." sem zamišljeno dejala in se spet zastrmela v parfum. "želiš en špric?" sem jo vprašala.
"itak." je odgovorila Lea in umaknila svoje dolge temne lase.
pokrovček sem postavila na škropajočo stopnico in previdno špricnila proti mojem vratu, nato pa še proti Leinem.
"kako diši!" je vzkliknila Lea. "moram si ga kupiti!" je še dodala. "samo enega imajo in jaz sem tista, ki ga je kupila." sem ponosno povedala. "lahko ti ga pa posodim."
tako sva klepetali še kakšno uro, dokler, da se nisva poslovili in vsaka odšli v svojo hišo.

"heii!" sem veselo pozdravila še vso zaspano Leo. "haj." je zamrmrala in se naslonila name. "umrla bom! nocoj nisem mogla zatisniti očes." je dejala jezno. "boga..." sem zamrmrala in se zazrla po šolskem hodniku. nikjer ga ni bilo, no vsaj tisti trenutek ne, a bila sem prepričana, da ga bom vsak trenutek zagledala. in res sem ga. čez nekaj minut se je prikazal na hodniku, jaz pa sem skočila iz klopi in se pognala proti njemu.
"kam greš?" je vprašala Lea, ki nenadoma ni bila nič več zaspana. "moram govoriti z njim." sem dejala in se nasmejana odpravila do njega.
"Chace!" sem veselo dejala, ko sem pristopila k njemu. "te poznam?" je vprašal zmedeno. "em...Dianna sem, sošolca sva." sem mu povedala nekoliko slabše volje. "se lahko pogovoriva kasneje? nujno moram it." je rekel in se prerinil mimo mene, k nekemu dekletu.
oziroma to ni bilo katerokoli dekle. bila je Leina sestra. res mi ni šlo v glavo kaj je videl na njej.
"je spet pri Anni?" Lea se je nenadoma prikradla za moj hrbet. "Lea! lahko nehaš s tem?! skoraj bi me kap!" sem vzkliknila in še komaj dihala. "in ja, spet je pri tvoji bedni sestri." sem jezno zamrmrala...

10. oktober 2011
next
10. oktober 2011
Chace:Demi:


(z Leo si nista podobni, ker sta polsestri)

nextam?
10. oktober 2011
next!!
10. oktober 2011
u46345
u46345
next... :*
11. oktober 2011
next!!!
11. oktober 2011
next
12. oktober 2011
next
12. oktober 2011
u50067
u50067
next, alo glede na to kak ti profesjonalno pišeš sm mislala da si starejša!!!!
12. oktober 2011
next! plisss! pošl pošto k boš nedaljevala! ;D
04. november 2011
next!!
04. november 2011
u50067
u50067
next
04. november 2011
okej...res mi je žau, da že tko dolg nism nextala...ju3 nextam res...pa hvala, da berete< 3
10. november 2011
u50067
u50067
next
11. november 2011
neext...obuužujem tvoje zgodbice..res vse so ful svetovne
11. november 2011
tnx...evo ž nextam...
11. november 2011
next!
11. november 2011
"ne obremenjuj se s tem...slej ko prej jo bo pustil." je dejala Lea in zamahnila z roko. "bi z mano naredil isto?" sem vprašala. "ah. kje pa!" se je zasmejala. "pojdiva." že sva hiteli proti učilnici, ko me je Lea nenadoma porinila v nekoga oziroma pornila me je v Chaca. malo bi manjkalo pa bo padla po tleh, kar pa se na srečo ni zgodilo.
"si v redu?" me je vprašal z najbolj popolnim glasom kar sem jih kdajkoli slišala. "heii Chace...itak sem v redu." sem rekla in se mu zapeljiva-vsaj upam, da je izgledalo tako- nasmehnil.
"se poznava?" je vprašal. takrat mi je prekipelo. pred manj kot petimi minutami sem govorila z njim- čeprav le nekaj besed- pa se me že ne spomni več.
"pa kaj je s tabo?!" sem zavpila. vsi so se obrnili k meni, a meni ni bilo mar. "se me res ne spomniš? sem tako bedna? že vsaj deset let se poznava!" sem še kar vpila, Chace pa me je začudeno opazoval. ničesar ni rekel. tudi ko so se vsi pričeli na ves glas smejati ni rekel niti besede.
oči so me začele peči. vedela sem kaj sledi. že sem začutila prvo solzo, ki je spolzela po licu. preden bi se pojavila še kakšna sem se pognala na stranišče, za sabo pa sem končno zaslišala tisti prečudoviti glas. hvala bogu na stranišču ni bilo nikogar, tako, da sem se lahko v miru jokala. ko sem zaslišala šolski zvonec pa je na stranišče stopila znana postava. bil je Chace.
"živjo Dianna." se je nasmehnil. začudeno sem ga pogledala. "nisem pričakovala, da boš vedel kako mi je ime." sem rekla osorno in se zazrla v tla. namreč vedela sem, da sem okoli oči popolnoma črna.
"seveda vem tvoje ime..." sem je nasmehnil. "poznam vsako podrobnost o tebi." je še dodal. "ja, itak..." sem se zmrdnila.
"nora si na parfume in na Taylor Swift. tvoja bff je Lea, sovražiš Anno. obožuješ petje in ples. treniraš balet in obožuješ svojo novo in veliko sobo." se je ponosno nasmehnil. jaz pa sem le začudeno zazijala. "kako veš vse to?" sem vprašala, ko sem nenadoma zaslišala vpitje mojega imena, bil je Lein glas.
"kaj?! kaj je?" sem razdraženo vprašala, ko sem ugotovila, da sem zaspala. vse to so bile le sanje. Chace še vedno ne ve zame in jaz sem še vedno brezpogojno zaljubljena vanj...

nextam?
še enkrat se opravičujem, da tko dolgo nism nextala...
11. november 2011
u46345
u46345
next..
13. november 2011
u50067
u50067
next
27. november 2011
heii mal bom spremenila slike od glavnih oseb, ker mam že ful vlk zgodb v katerih so ene in iste slike:
Dianna:
drugi ostanejo enaki...nextam pa ko bom lahk...
04. december 2011
next!
in pa malo oglaševanja za urhachy
http://www.igre123.com/forum/tema/treba-je-cakati/22903/
zlo dobra zgodbica sam nuca mal več bralcev
05. december 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani