u236376
u236376
Hejla!

Kot prvo ... Hvala, da si se odločil/-a si pogledati to zgodbo. Ne vem če jo bom sploh lahko dokončala, a upam, da mi bo uspelo ane. Pišem že nekaj let. Upam, da boš užival/-a in vesela bom, če boš pustil/-a kritike, ki bi mogoče lahko izboljšale moje pisanje ali samo zgodbo.

Kot drugo ... pravi naslov je Wolf's Cry samo očitno tole ni ločilo: '. Kar je annoying a bomo že preživeli. Verjetno se je kateremu avtorju je zgodilo to pa so ali pustili ali pa spremenili naslov. Nimam več volje, da bi si nov naslou zamislila, tako da bom ostala pri temu.

Kot tretje ... osebe in kraji, ki so v tej zgodbi omenjeni so izmišljeni.

Torej to je to, kar imam v tem uvodnem delu za dolgoveziti. Najbolje, da kar skočimo v prologue in vidimo kaj se zgodi. Se vidimo na koncu c:

NASLOVNICA:Prologue | Wolf's Cry | Werewolf story

Pravijo, da ima vsako življenje pomen. Ampak ... a ga res ima vsako? Če je res tako ... zakaj ga moje življenje nima? Nimam ne ciljev ne sanj, ki bi me gnali naprej, me potiskali do uspeha. Prav tako pravijo da je drugačnost sprejemljiva. Kakšna laž. Debela laž. A so sploh vprašali nešteto ljudi, ki so bili in so zasmehovani zaradi fizične ali psihične drugačnosti? Ne. Ker večina tega ne doživi. Kar je pomembno je mnenje večine in ne mnenje posameznika. To je lekcija celega življenja.

***

To je to.
Vem da ni veliko, in da ne morete imeti nobenih vtisov, a podaja nekaj namigov o sami zgodbi. Vem, da bi lahko dodala že del zgodbe, a zdi se mi fer, da najprej predstavim glavne misli vsega skupaj.
Upam, da vam je všeč c:
Se opravičujem za napake >.<;;
24. november 2018
Next
02. december 2018
Next
02. december 2018
neeext!
02. december 2018
Next
04. december 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani