js_
ja sej sm že ženska
13. marec 2013
u64183
u64183
ja vem da si se prijavila kot ženska samo NE moreš bit ženska...
13. marec 2013
u64183
u64183
..zgleda s to temo nebo nič
08. maj 2013
bom začela saj mi se zdi skoda te teme
zbudila sem se v naši jami. starša sta bila že zunaj in ko me zagledata mi rečeta po volčje "jutro zaspanka" jaz pa "jutro" starša pa sta rekla "midva greva na lov ti pa naju počakaj tukaj pa nič plezanja po drevesu" jaz pa "no prav" čeprav bom bila na drevesu. starša sta šla jaz pa počakala in splezala na bližnje drevo. ko pride volk Riki in se začne smejati kot ponavadi "si spet na drevesi kaj pravita glede tega" jaz pa "saj veš" takrat pokliče druge volkove. on pridejo in me začnejo hecati. jaz pa "mene vsaj kdo ne more loviti ker sem na drevesu" šli so stran in jaz sem zaspala na drevesu saj sem bila zaspana. ko sem se zbudila sem bila še na isti veji samo starša vsa jezna pod mano. nekaj sta bila jezna in kričala za kazen nisem jela kosila ampak sem se znašla. tekla sem po Aljaski ko nisem prišla do neke srne ampak jo nisem mogla uloviti...
09. junij 2013
jej
LAB KJE SI ???
19. junij 2013
Hitro sem planila iz grmovja kjer sem se zbudila. Planila sem na Troya in igrio sva se začela ruvati. "Kje sta Kassy in Nik?" sem ga vprašala."Šla sta lovit kosilo. Dolgo si spala. Sploh pa sta kar vesela. Ti bosta že povedala za kaj." mi je odgovoril. Nisem več rinila v to stvar.
Skočila sem z njega in se napotila proti potočku. Z prijatelji ali mojim tropom živim že večino mojega življenja. Staršev se ne spomnim dobro ampak vem da sem se raje odpravila z Troyem kot pa ostala pri prejšnjem tropu. Potem sva srečala Kassy in Nika.
Zdaj že dolgo živimo skupaj.
Sklonila sem se k vodi in začela piti.
19. junij 2013
a to smo vsi skupaj ali posebej??
20. junij 2013
Posebej
20. junij 2013
a se pol umes srečamo al ne???
sam še to prašam
20. junij 2013
Ne vem
Morem M (Lab) uprašat
20. junij 2013
next
20. junij 2013
u64183
u64183
jupi začeli ste, amen
26. junij 2013
u64183
u64183
MUSIC DANCE- odločla sem se da najprej opišemo svoje življenje, kako hodimo naokrog, potem pa se srečamo ustvarimo trop, se kregamo itd.
*****
Zazehala sem. Zbudila sem se v neki jami. Saj sploh nisem vedela kje sem, saj se venomer premikam. Počasi sem vstala in se pretegnila. Z lahnimi koraki sem se odpravila ven. Bil je sončen dan , ampak kar krepko je pihalo. Potoček je lahko žuborel. Vsedla sem se na šumeče listje in v nos mi je prišel čuden vonj. Volk! Nisem bila voljna do družbe.. Tiho sem mrmrala : ˝Pobeg ali napad, pobeg ali.. NAPAD!˝Naenkrat sem vstala in začela teči prosti čudnemu vonju.. Ob potočku sem zagledala črno volkuljo , ki je mirno pila. Zgleda me ni opazila. Zdaj nisem bila tako prepričana o napadu. Tako sem premišljevala.. Želela sem se umakniti, a naenkrat sem stopila na vejo in sledil je glasen pok. Volkulja je dvignila pogled, in se vame zazrla z svojimi velikimi modrimi očmi..

*****
She wolf 22, oprosti nisem vedla kake barve oke maš kot volk, pa sem pogledla sliko in se mi je zdelo da so na sliki modre oči.
Ps. jaz imam rumene oči.

Nadaljujte
26. junij 2013
u64183
u64183
Se strinjate ,da ustvarim novo temo, da naredim nov uvod, potem pa opise in te dele, ki so že napisani prekopiramo tja..
Nov naslov bi bil:
WolfRunners**
26. junij 2013
u64183
u64183
Wolf Runners**
se opravičujem za napako
26. junij 2013
lahko kar narediš,samo js bom še tuki napisala next
26. junij 2013
Bilo je mrzlo in mokro jutro. Pretegnila sem se in se odpravila ven iz jame. Šla sem si uloviti enega debelega zajca. Ko sem ga pojedla sem gledala kako se je sonce dvigalo in dvigalo vse višje na nebu. Kmalu sem zagledala metulja in se začela poditi na njemu. Pripeljal me je do potoka. Vedela sem,da živijo na tej strani potoka volkovi,samo daleč od mene.
Malo sem pila in šla nazaj. Voda je bila mrzla,ampak osvežujoča. Ko sem prišla nazaj sem lovila svoj rep,ker je bil dolgčas.
Kmalu je k meni prišel na obisk moj brat,ki je dve leti starejši od mene. Ima že svojo hčerko Mandy in sina Maxa. Stara sta dve luni...to pomeni dva meseca. Ko si vol si lahko star eno leto ali več let,in meseci se štejejo kot lune. Jaz sem stara 2 leti in 5 lun.
Malo sva se z bratom zabavala,in šla loviti. Jaz sem ujela majhnega jelena,on pa dva zajca. On je mogel kmalu nazaj jaz pa sem lovila svoj rep.
Kmalu je bil večer in bila je polna luna. Za vsako polno luno se zberemo volkovi. Nikoli nisem šla na tako srečanje,ampak danes se mi je kar dalo. Zato sem šla.
Zbrali smo se ob potoku,ob skali. Ko sem prišla sme lahko rekla samo vov.
Ogromno jih je bilo. Mladi,stari. Videla sem še svojega brata,z družino. Šla sem jih pozdravit. Malo smo klepetali,potem pa je najstarejši povedal,kaj se dogaja kaj so dvonožci(ljudje) naredili,itd. Potem si se lahko družil drug z drugim...in takrat sem spoznala Windy,Luno in Sky............in tako so se začele naše dogodivščine.
*****************************************************************************************************
Js sm pač si malo zmislila,če lahko,potem ne napisat: in tako so se začele naše dogodivščine.....malo opišite...saj bi jaz..bolj rečeno sem že pa se mi je zbrisal in nisem hotla še enkrat.


26. junij 2013
To me cudno spominja na adoptables..... A si slucajno ram dobila idejo?
13. julij 2013
kaj je to??
saj mi je nekam znano samo,če mi razložiš. nisem pa iz tam dobila...dobila sem je iz ene knjige bojevniki v divjino...sam se gre o mačkah
13. julij 2013
Pojdi si pogledat na ADOPTABLES temo pa bos vidla
13. julij 2013
zato sem ulovila zajca. splezala sem na drevo in tam brusila svoje kremplje. ko sem končala sem se spomnila da ja danes polna luna in se bojo volkovi dobili ko sem hodila do doma sem premišljevala če bom slučajno bila sama. »kje si pa bila« jaz pa »tu pa tam levo in desno« mama pa reče » vsi te iščemo saj danes si dopolnila 1leto in lahko greš z nami« vsa vesela sem skakala in tula. Mama je mi dala v lase cvet neke rože in mi rekla » to rožo sem iskala 3 leta in 3 lune. In jo negovala, zdaj pa sem jo utrgala saj sem si dala obljubo da bom dala cvet v lase tisti hčerki ki bo bila nekaj posebnega. Ti si ta saj si edina volkulja ki pleza po drevesih in edina ki je preživela.« jaz jo pa vprašam »kako to ali sem imela sestre in brate?« mama »imela si 3 sestre in 1 brata samo ko ste bili majhni ste bili vsi zdravi razen ti si bila bolna. Volčji zdravnik je rekel da boš umrla ko boš dopolnila 6 lun. Tvoj brat in sestre so že hodili razen ti nisi ampak za 6 luno si pogledala in vedli smo da se boriš proti bolezni . tvoji bratci in sestre so se igrale ko je kar naenkrat prišel medved in vse sestre in brata poškodoval prišel je zdravnik prepozno in zato so umrli razen ti si bila varna sam ko si shodila je isti medved ko te je opraskal si se ustrašila in splezala na drevo ampak medved je bil pretežek zato ni mogel ampak mislil je da boš padla dol saj volkovi ne plezajo ker tvoj pravi oče je znal plezat si pobrala plezanje od njega. Ampak ko je medved šel je pred našo jamo prišel drugi vol in te skušal napast ampak si se branila ampak si bila prešibka in te je ranil ampak si ga tudi ti veliko ranila mislil je iti pote ampak je tvoj ate te branil ate je volka ubil ampak je tvoj ate imel premalo krvi zato te je ubil. Ampak rekel je da te morem lepo vzgojit in najti novega tvojega ateta. To sem naredila ampak ate je zahteval šolanje tebe in ti je prepovedal plezanje. No to je use.« jaz pa »zakaj si mi molčala« ona pa »to je tvoj ate zahteval« jaz pa si dam rožo v lase in jo objamem in rečem »imela si težko življenje in izurila si me v močno volkuljo.« mama pa »moraš iti« jaz pa »nevem kje se zberemo zato me lahko ti pelješ« ona pokima z glavo in me pelje. Tam pa sem spoznala windy, rosses, sky-a, starka in kim .

roža ki jo imam na glavi – ki mi j je mama dala :


17. julij 2013
aja jaz sem čopka 3 samo imam težav
04. avgust 2013
ok...ker bo zdaj nextala
06. avgust 2013
bi lahko že kdo napisal next ker ne sme iti ta forum u nič ker je dobra ideja
04. september 2013
u64183
u64183
ja SoMe oprosti tam sem dobila idejo
09. september 2013
Nic hudga samo prasam
13. oktober 2013
Ta tema je zastarela. Vpišite se raje na novo temo:
Prijavite se kot volkodlak,vampir,čarovnik,vila,morska deklica!
http://www.igre123.com/forum/tema/normalna-sola-prijavi-se-kot-volkodlak-vampir-carovnik-vila-morska-deklica./71876/
08. junij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg