next
23. maj 2013
neeext
23. maj 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/unusual/55114/
Prosim če bi pokukali na to zgodbico ;P
Next
23. maj 2013
u110901
u110901
neeeeeeeext!
24. maj 2013
u63177
u63177
CHASE

Kim je prišla nazaj. Njeni rjavo sivi lasje so mokri padali prek ramen in njene volčje rumene oči so se zasvetile, ko jih je obsijalo sonce. Usedla se je na tla poleg mene, rahlo nagnila glavo v stran in me pogledala. ''Si pripravljen?'' me je vprašala. ''Pripravljen na kaj?'' sem zmedeno odgovoril. ''Na trening, idiot!'' je rekla. Kaj sem pa pričakoval, da bo prijazna do mene? Ji je sploh mar zame ali me je vzela pod svoje okrilje, le za lastno zabavo? Podala mi je tanko palico.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

CHASE

Bila sem navajena samotarskega življenja. Ko je prišel Chase, se preprosto nisem več znašla. Navadila sem se na sovraštvo, ki sem ga gojila do Tropa Senc in ravno ta mi je pomagal, da sem še živa. Vsakič, ko se z njimi zapletem v boj preživim, zaradi maščevanja, ki ga želim dokončati. Moja prijazna stran je počasi bledela stran od mene, nisem se znala več normalno pogovarjati. Postala sem le telo, ki opravlja nalogo, ki so si jo zadali možgani. Duša je umrla. In zato se nisem znašla, ko je bil zraven Chase.

Palica, ki sem jo vrgla Chaseu je bila dokaj majhna, spominjala je na velik nož, tudi po obliki. Jaz pa sem pobrala malo manjšo. Chase se mora naučiti braniti, ker se še nemore spremeniti v volka in bežati. Odšla sem malo stran od ognjišča in Chase mi je sledil. ''Napadi me,'' sem mu rekla. Okleval je, na to pa končno skočil proti meni z iztegnjeno roko. Jaz sem to roko brez večjega napora prijela in jo spodvila na njegov hrbet. ''Au! Nehaj, boli!'' je stokal. ''Poskusi še enkrat,'' sem rekla . Odmaknil se je in spet napadel. tokrat je bil previdnejši, skušal mi je priti za hrbet in me ''zabosti''. Začel je mahati s palico, da bi me dosegel medtem, ko sem stegnila svojo nogo in ga spodnesla, da je pristal na riti. Obrnila sem se proti njemu in ga pogledala, ko je ležal na tleh držeč se nogo. ''Ne mahaj kakor brezglava kura, imaš možgane, bilo bi zelo koristno, če bi jih uporabil, ne?'' sem mu rekla rahlo jezno, ker sem se mogla ukvarjati s takšnim nesposobnežem. Tako sem že obvladala samoobrambo, da niti v sanjah ne bi pomislila na tako začetniške napake. Spet se je pobral. Še večkrat me je napadel in vsakič znova je pristal na tleh. Še sedmič se je pobral.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

CHASE

To je nepravično! Kaj pa pričakuje od mene? Samuraja? čeprav sem pri osmem poskusu spet zgrmel na tla, mi je uspelo s palico oplaziti Kimino ramo. Rekla ni nič. Najbrž ni verjela, da mi lahko uspe. Ampak mi je šlo na bolje. Začelo se je nočiti, ne da bi opazil. Naenkrat je Kim odvrgla svojo palico. ''Dovolj za danes,'' je rekla. Tiho sem se strinjal. Pojedla sva še ostanke srne in se odpravila spat. Kakor je zahtevala Kim sem spal na postelji.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekaj vprašanj:
1)Kako bi opisali glavne osebe, če bi za to imeli na voljo pet besed?
2)Ali se vam mogoče sanja kaj se bo zgodilo naslednji dan?
3)V koži katere osebe bi bili najraje?
4) Next maybe?
24. maj 2013
u63177
u63177
UPSI Tam sem še enkrat napisala CHASE, pri ta drugem bi moglo pisati KIM. Se zgodi pač.
24. maj 2013
1) previdne, bojevite, pametne, maščevalne, neustrašne
2) Napadel ju bo Shadow
3) Kim (drugače bi dodala še svoj lik )
4) Itak!
Next
p.s.
Ni kaj zarad napake.
Bi že pogruntali
24. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext

a)strinjam se z she wolf 22
b)nightmore ju bo napadel
3.)Kim
24. maj 2013
2) ups zamešala sem imena
24. maj 2013
u110901
u110901
1) Strinjam se s She ωσℓƒ 22
2) Naporen trening
3) Kim
25. maj 2013
u60307
u60307
neext
25. maj 2013
u127922
u127922
nextttttttttttttttttttttttttttttttttt
25. maj 2013
u63177
u63177
CHASE

Zbudil sem se. SKušal sem vstati in pojavila se je bolečina po celem telesu. Nehote sem zastokal. Nisem si upal pogledati kakšen sem bil videti pod obleko. Opotekel sem se ven. Kim ni bilo nikjer. Sonce je zasijalo skozi liste bukev in me popolnoma oslepila. Usedel sem se na tla, no pravzaprav bolj zrušil. Čisto vse me je bolelo. Čez nekaj minut je prišla nazaj Kim. V volčjem gobcu je držala majhno srno. Položiila jo je na tla in se sunkovito spremenila v človeka. Dvignila je nekaj posušenih listov, ki so spet popadali na tla. Takrat me je obšla nenadna slabost. ''Spremenil se bom,'' sem dahnil, ker sem zdaj že poznal kdaj prihaja na plan moja volčja stran. ''Ko se boš spremenil se me drži, najprej bova pojedla potem pa...'' nisem slišal do konca, postal sem volk. Pretegnil sem svoje bele noge, ki so imele čudovit vzorec. Razprl sem čeljust in zazehal. Kim se je spremenila nazaj in začela jesti srno. Nisem bil prepričan kakšen okus bo imela sedaj vendar sem bil peklensko lačen. Odtrgal sem krvav kos. Okus je bil omamen. Kri, ki je bila še vedno topla je imela tako neverjetno dober okus. Začel sem jesti. Kmalu sem se najedel in okoli gobca sem bil umazan od srnine krvi. Tudi Kim. Vstala je in začela teči. Sledil sem ji. In moje noge so tako lahkotno poskakovale po gozdnih tleh. Ne glede na to kako dolgo sem tekel , nisem bil utrujen. Neverjetne mišice so me poganjale čez štore in potočke, užival sem. Gozd je bil poln življenja, sonce, ki je pronicalo skozi liste je lepo poudarilo podrastje, slišati je bilo igrivo petje ptic in šumenje listov pod najinimi nogami. Kmalu me je Kim pripeljala, do lepega izvira vode, ki je prihajala izpod skal. ''Ta voda, je najčistejša, pij,'' je rekla v moje misli začel sem piti. Ta voda mi je dala energijo in me osvežila. Nadaljevala sva pot nazaj proti kolibi.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

KIM

Chase se je vživel v vlogo volka, všeč mu je bilo. Tudi meni. Kmalu sva prišla nazaj in rekel mi je, da se spreminja. ''Poskušaj zadržati. Poskušaj ostati volk še nekaj časa,'' sem mu rekla. ''Kako?'' me je vprašal. Skomignila sem. Trudil se je, napenjal mišice ampak ni mu še uspelo. Spet je bil človek. Tudi jaz sem se naglo spremenila in odkorakala v mojo hišico. ''Kam greš?'' me je vprašal in nisem se počutila dolžno odgovora. Odprla sem omarico, ki je imela predal polen orožja. Vzela sem ven čudovit oster nož z lesenim držalom v katerem je bila izrezljana volčja glava. Odšla sem nazaj ven in dala nož Chaseu. Pogledal me je. ''Imej ga pri sebi vedno. potreboval ga boš,'' sem mu rekla: ''Pripadal je mojemu staremu očetu.'' Ogledal si ga je. ''Ne morem sprejeti...'' je rekel in mi ga skušal dati nazaj. ''Ne,'' sem rekla in odrinila njegovo roko ter ga pogledala v oči: ''Potrebuješ ga,'' sem rekla: ''Ne glede na to kako obupen bojevnik si, lahko ti reši življenje.'' Spravil gaje v žep. ''Hvala,'' je rekel. ''Zdaj je čas za naporen trening, brez pripomočkov,' sem rekla in dvignila pesti. ''Ojoj,'' je zašepetal. ''Ključna sta hitrost in tehnika, če tega nimaš, si oplel, poglej pokazala ti bom kako povečaš moč s preprostim obračanjem zapestja in bokov,'' sem začela. Pokazala sem mu veliko stvari in upala, da si jih je zapomnil, ker zdaj se bova borila. ''Kar začni, če ne bom jaz, tega si pa ne želi,'' sem mu rekla.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

NIGHTMARE

Odprl sem oči. Sijalo je sonce. Fuj. Vstal sem in se napotil k mrhovini, ki je ležala poleg mene. Ni bila zelo okusna, mi je pa povrnila moje moči. Kmalu...kmalu bom prišel nazaj. Šel sem nazaj, globlje v votlino, kjer me sonce ni moglo doseči. Spet sem zaspal. A ne za dolgo.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

CHASE

Kim je bila neverjetna. Saj je bila dobra učiteljica, le jaz sem bil slab učenec. Večkrat sem pristal na tleh, a vsakič sem bil boljši. Nekajkrat mi je celo uspelo priti do Kim. Minilo je že zelo veliko časa. ''Vredu, dovolj bo, morala bom po kosilo. Zapomni si bistvo tega treninga. In mogoče me ne bo dolgo, ker bom šla pogledat kje je Trop Senc, vrnem se kasneje, ti pa ostani notri in bodi tiho kot miška,'' je rekla, se spremenila v volkuljo in oddirjala stran. Šel sem v kolibo in se zleknil na mehko posteljo. Moje razbolelo telo je potrebovali počitek.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
In kaj se bo zgodilo potem...ste radovedni, NEXTEJTE!
25. maj 2013
u60307
u60307
neext
25. maj 2013
u110901
u110901
Neeext!
25. maj 2013
u60307
u60307
a lahk daš slike?
25. maj 2013
next
25. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
25. maj 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25. maj 2013
u63177
u63177
CHASE

Nekaj je zaškripalo. Odprl sem oči in zagledal temen obris. Bila je že skoraj noč. V senci nad mano je stala postava in zasvetile so se ji smaragdne oči in čekani, ter obris noža. Skočil sem iz postelje ter iz žepa potegnil nož, ki ga mi je dala Kim. ''Poslovi se od svojega bednega življenja!'' je rekel Nightmare. ''Ni šans!'' sem rekel nazaj in naredil trik, ki ga mi je pokazala Kim in mu z nožem zarezal v njegovo stegno. Zarenčal je in me porezal po hrbtu. Hitro sem se pobral. ''Tako ne gre več naprej,'' sem si rekel. Nightmare se je spremenil v volka. ''O šit!'' sem si mislil in planil, k omarici. Odprl sem ju v upanju, da obm notri našel kaj uporabnega. Presenetilo me je ko sem v predalu našel cel kup orožja. Vzel sem nekaj, kar bi lahko povzročilo največ škode, sekiro namreč. In dobil sem jo v ravno pravem trenutku, Nightmare se je pripravljal na napad. Skočil je proti meni jaz pa sem zavihtel sekiro in jo zasadil v njegovo ramo. Zacvilil je od bolečine. Spremenil se je v človeka in se prijel za ramo. Nisem vedel ali sem pripravljen, da ga ubijem. Imel sem možnost. Medtem ko sem se boril sam s sabo, tehtal možnosti za in proti je pobegnil. Kaj sem pa pričakoval.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

KIM

Tekla sem. In kmalu našla sled za srno. Ujela sem jo brez težav, to sem imela že v krvi. Potem pa sem jo skrila v votlino in se odločila poiskati Trop Senc. morala sem se prepričati, da je Nightmare še vedno tam. Dolge ure sem brezglavo tekala sem in tja potem sem končno zavohala vonj nekega volka. Sledila sem mu in ta vonj me je pripeljal v neko dolino obdano z gozdovi, tam pa je bilo polno volkov. Nehote sem zarenčala, ko sem jih zagledala. Potem sem iskala črnega volka, z belimi tačkami. Ni ga bilo. Tudi vonja ni bilo razbrati. Oni pa me niso opazili saj je veter na srečo pihal v drugo smer. Obrnila sem se in se počasi napotila nazaj. Nato se mi je posvetilo. ''Nightmare je lahko ravno zdaj pri Chaseu!'' ustrašila sem se zanj in se zaradi tega skoraj zaletela v drevo. Mrak se je že spustil na tla, vidljivost je bila slabša ampak to me ni oviralo. ko sem prišla do kolibe sem čutila Nightmareov vonj. Planila sem v kolibo z nožem v roki tam pa je le Chase sedel na postelji s krvavo sekiro na tleh in z lužami krvi. Imel je nekaj ran in takoj sem šla po povoje. ''Kaj se je zgodilo tu?'' sem ga vprašala. Povedal mi je, da Nightmarea če nekaj časa ne bo, saj je rana zelo globoka in brez šivov bo izkrvavel. ''Očitno ti gre mlatenje s sekiro dobro od rok,'' sem rekla. Nasmehnil se je.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

NIGHTMARE

Rana je bila globoka. Sekira se je zarila vse do kosti. Ne, da bi me bolelo, bolečina pri meni ni bila problem, izgubljal sem preveč krvi. Odtrgal sem kos majice in ga zavezal okoli rame. V bolnico sem moral. Samo nisem vedel kaj naj rečem. ''Malo smo se igrali s sekirami in noži?'' Spremenil sem se v volka in odhitel v mesto.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
25. maj 2013
neext
25. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
25. maj 2013
Neext
25. maj 2013
u110901
u110901
neeeeeeeeeeeeeeeeeext!
25. maj 2013
next
25. maj 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25. maj 2013
u60307
u60307
neeext ful dobro pišeš<3
25. maj 2013
u126608
u126608
Neeeeext
26. maj 2013
u63177
u63177
NIGHTMARE

Tekel sem in puščal krvave kapljice vso pot do bolnice. Ko sem prišel noter mi je v nosnice butnil vonj vseh možnih zdravil in cepiv. Ljudje so me čudno gledali, pravzaprav me sploh niso, kot, da bi se bali. Vse je bilo snažno belo, to bolnico so očitno ravnokar prenovili. Vsepovsod so se sprehajali zdravniki, pacientov je bilo bolj malo. Šel sem v čakalnico in ko je sestra uzrla mojo ramo me je takoj spustila noter. ''Opravite hitro,'' sem rekel hladno. Zdravnica je rekla pomočnici: ''Prinesi sredstvo proti boleči…'' prekinil sem jo:''Ne, brez tega zašijte.'' Začela je šivati in ni si upala pogledati v moje oči. Bilo jo je očitno strah. Ko je bilo končano, je rano še povila in rekla, da lahko grem. Ampak nisem imel zdravstvenega zavarovanja zato naj bi plačal. Res se nisem dolgo pregovarjal, ona je poklicala varnostnike, jaz pa sem skočil skozi okno. Seveda mi ni bilo nič, skočil sem skozi prvo nadstropje. Pristal sem mehko na travi. Za bolnico je bilo še nekaj starih naprav, ki jih še niso odpeljali na smetišče. Tam je bilo tudi napol razbito ogledalo in zagledal sem sebe. Črni lasje, ki niso bili počesani že zelo dolgo, so mi padali prek oči, katere so bile strašljive. Moja črna majica, je bila v najslabšem možnem stanju, komaj se me je še držala. Na roki sem imel zapestnico z bodicami, ki so bile dovolj ostre, da so povzročile veliko škodo. Moje hlače, ki so imele pripete nekaj verig so bile na nekaterih delih strgane, bile so temno sive, skoraj črne. Takrat pa je skozi okno pogledal varnostnik. ''Ti!'' je rekel. ''Jaz,'' sem zamomljal in jo ucvrl stran. Takoj, ko sem dosegel gozd sem se spremenil v volka. Pa naj me ujame, če me more.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

CHASE

Zbudil sem se. Nekako sem pričakoval mojo sobo, z modrimi stenami in, ko sem uzrl lesen strop mi ni bilo nič jasno. Ko sem se spomnil kje sem pogledal po kolibi. Kim ni bilo. Tudi sonce je bilo že kar visoko na nebu. Z roko sem šel skozi lase nato pa vstal, se pretegnil in na široko zazehal. Odprl sem škripajoča vrata in zagledal Kim, ki je pekla meso jelena. Poleg nje je ležalo rogovje. ''Dobro jutro,'' sem rekel. ''Jutro,'' je odvrnila sanjavo. ''Kaj boš pa s tem?'' sem jo vprašal in pokazal na rogovje jelena. ''Imam en nož, ki je brez ročaja,'' je rekla. ''In?'' sem vprašal. Zavila je z očmi: ''Ne bodi tako zabit, za ročaj mi bo, ne?'' je rekla nejevoljno kakor ponavadi. Nič nisem rekel le usedel sem se poleg ognja. V roke mi je dala palico na kateri je bil napičen kos mesa. Ko se je spekel sem ga pojedel. Malo sem pogrešal domačo hrano, dovolj mi je bilo te enoličnosti. Rekel nisem pa nič.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

KIM
Pojedla sva nato pa sva ostala brez besed. Da bi prekinila to mučno tišino sem odšla v kolibo po čutaro vode in pogasila ogenj. ''Pridi, greva,'' sem rekla. ''Kam?'' me je vprašal. Sem povedala, da čisto preveč sprašuje? ''Poiskala bova Trop Senc, tokrat boš šel zaradi varnosti z mano,'' sem rekla. ''Pa ne bo to trajalo, dolgo, če sva človeka?'' je rekel. ''Mogoče se boš pa spremenil,'' sem rekla in odšla sva na pot.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

NIGHTMARE

Napotil sem se nazaj proti mojemu tropu. V glavi se je pojavila misel: ''Zakaj sploh še vztrajam pri Tropu Senc, kaj imam od tega?'' Ustavil sem se. ''No, sprejeli so me, ker sem ostal brez družine. To je res ampak so mi sploh kdaj nudili nekaj kar bi nadomestilo družino? …Ne, nikoli, zaradi njih sem postal hladnokrvno bitje, ki je pretrpelo toliko bolečin, da se za njih ne zmeni več, huje všeč so mu. Lahko bi bil normalen, če ne bi šel k njimi. Kaj sploh pomeni biti normalen?'' take misli so mi hodile po glavi in zašel sem s poti. Potem sem nekaj zaslišal. Potuhnil sem se in zagledal fanta in punco, ki sta se sprehajala po gozdu z roko v roki. Smejala sta se drug drugemu, neznansko sta se zabavala. Nato sta malo potihnila, fant je nekaj govoril in nato jo je poljubil. Da to sem že videl ampak še nikoli me ni prešinilo tako kakor zdaj. ''Biti normalen pomeni, znati ljubiti.'' Ampak jaz nisem znal. Nikoli ni bilo nikogar, ki bi me naučil. Le oddaljen napol pozabljen spomin na mamo, je še nekje bledel. A nemogoče jo je bilo priklicati nazaj. Saj sploh nimam življenja. Raje sem mrtev kakor pa, da nadaljujem to moro. Ampak kako naj se je rešim, kdo bi mi pomagal?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sorry za zamudo, internet ni delal.
27. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg