neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. maj 2013
u63177
u63177
CHASE

Samo nemo sem opazoval ta krvavi boj. In nisem mogel odmakniti pogleda od razcefranega črnega volka. Potem sem se zbudil iz sanjavosti in pogledal dekle, ki je stala tam. Telo me je zabolelo in spet sem postal človek. ''Ime mi je Kim,'' je rekla rjavo laso dekle z intenzivno rumenimi očmi. Njeni lasje so na soncu dobili srebrno siv pridih. Bila je tako volčja. Vstal sem ves omotičen. ''Jaz sem Chase...hvala, ker si me rešile pred tem...tem...'' sem rekel in nisem vedel kako nadaljevati. ''Nightmare mu je ime. In ko me naslednjič ne bo zraven te bo scefral na koščke!'' Pogledal sem ga: ''Saj je mrtev.'' Zmajala je z glavo: ''Ne obetaj si preveč, poslušaj, trenutno si najbolj ranljiv, ker ne moreš vzeti nadzora nad svojo volčjo polovico. Začel si se spreminjati zato domnevam, da si star okoli 14-16 let. Sčasoma boš dobil nadzor ampak do takrat je še daleč. Kakšen mesec. Do takrat te bo on že ubil. Čeprav, že leta ga skušam dobiti v roke...saj ne more preživeti,'' njen glas se je rahlo umiril in pogledala črnega volka, ki je ležal v jezeru lastne krvi. Ni se mi zdel najbolj primeren trenutek pa sem še vseeno vprašal: ''In kako je sploh prišlo do tega, da sem postal volkodlak?'' Pogledala me je. ''Ker te je eden ugriznil ali pa je eden od tvojih staršev volkodlak, cepec!'' Takrat sem se spomnil...
################################################################################ Vem, da je kratko, sorry no time!
20. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext

naj ne crkne
20. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. maj 2013
u126608
u126608
Neeeeext!
20. maj 2013
nexttt
20. maj 2013
u63177
u63177
CHASE

Spomnil sem se maminega pisma, ki sva ga našla na podstrešju z Lottie pred leti. Nisva ga razumela zato sva ga pustila tam. Ampak zdaj je vse jasno. Pisalo je:
................................................................................................................
Draga Lottie in Chase,
Če to bereta, sem najbrž mrtva. Upam, da me ne pogrešata preveč. Ko bosta bila že dovolj stara in se bosta spremenila mi morata nekaj obljubiti pa čeprav me ni več tu in vaju gledam iz oblakov. Trop Senc mora nekdo ustaviti. Nikar se jim ne pridružiti ali pa bosta za vedno pogubljena. Poslušajta svoje srce in sledita pravici. Rešita vajin rod!
................................................................................................................
Mama je očitno mislila, da ko bova našla pismo, bova že volkodlaka. In zdaj razumem! Ustaviti moram Trop Senc. Še prej pa moram to povedati Lottie. in Kim. ''Hej, ne odidi!'' sem zaklical Kim, ko se je obrnila. Pogledala me je naravnost v oči s svojimi čudovito rumenimi očmi. ''Kaj?'' je rekla. ''Nekaj ti moram pokazati! Prosim to moraš videti!'' Zavila je z očmi ampak je privolila. Odšla sva po poti. ''Kam me pelješ?'' je vprašala. ''Domov,'' sem ji rekel.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

NIGHTMARE

Nekaj me je brcnilo v bok. Odprl sem oči. ''Pa kaj je s tabo? Res ne moreš obvladati neke nore volkodlakinje?'' me je nadrl sovražen a znan glas. ''Imela je pomoč še enega volkodlaka,'' sem se zlagal. No v tem je bilo pol resnice, volkodlak je bil tam, pomagal pa ravno ni. Gledal me je temno rjav volk, ki je imel nekaj rdečkastih vzorcev po telesu. SwiftBite mu je bilo ime in bil je eden glavnih v Tropu Senc. ''Nightmare, nesposoben si! To trdim že od dneva, ko so te sprejeli. Ta dan je bil ena velika napaka!'' je govoril. Ni me maral. Oziroma resnično me je sovražil. In pojma nisem imel zakaj sem se mu tako zameril. Še enkrat me je brcnil tokrat veliko močneje. ''Poberi se že no! Vstani! Vseeno mi je če imaš polomljene vse kosti trop te čaka!'' je še rekel in stekel stran. Vstal sem. Moj kožuh ni bil nič več bleščeč. Bil je pomečkan in ves lepljiv od zasušene krvi. Saj nisem verjel, da nisem mrtev. Ampak sem bil šibek. In to je pomenilo, da nisem smel riniti v težave.
***
Prišel sem do gozdne jase, kjer je čakal cel trop. SwiftBite se je potuhnjeno smejal, ko me je videl, ko sem se napol mrtev primajal sem. Potem je prišel do mene vodja. Klicali smo ga BlackDevil. ''Nightmare! Kako si drzneš priti tak sem? Pojdi se umit v reko!'' je rekel in odšel nazaj. Zavil sem z očmi, seveda tako, da tega ni nobeden videl. In zakaj sem vse to prenašal? Ker sem se navadil. Drugačnega načina življenja sploh nisem poznal. To je bilo vse kar sem imel. Skočil sem v bližnjo reko in voda je postala zelo umazana. Utrnila se mi je ideja. Nekoč ko bom veliko močnejši, izkušenejši bom SwiftBita ubil. Da ubil ga bom in pri tem na smrt užival. Potem se bom znebil še drugih. Kaj če bi bil vodja Tropa Senc? To bi bilo super, nihče mi ne bi ukazoval!
################################################################################ ʟσʟʟıρσρ.* Logično da ne bo crknu! Ne bom ubila mojga lika. Sem zelo čustveno navezana na njih. V glavnem, next? Komentarji, karkoli?
20. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!

se vem,hahah
omg!svetovnoprfektnonoro...............
20. maj 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20. maj 2013
next
21. maj 2013
u63177
u63177
KIM

Sledila sem mu po gozdni poti in kmalu sva prišla do srednje velike hiše, s snežno belo fasado, na granitnih okenskih policah so bile čudovite rože, streha je bila oranžkasta. ''Tukaj počakaj,'' mi je rekel in stekel v hišo. Kar nekaj časa ga že ne bilo nazaj. Naslonila sem se na steno in čakala. Hiša je stala tako blizu gozda, da je bila odlična za volkodlake. Kadarkoli si lahko pobegnil gozd. to je bilo dobro načrtovano. Zaslišala sem škripajoča vrata. Chase se je vrnil, v roki je imel nekakšen papir. ''Kje si bil tako dolgo?'' sem rekla osorno. ''Moral sem pojasniti moji sestri kaj se dogaja,'' je rekel. ''Imaš sestro?'' sem vprašala niti najmanj začudeno. ''Ja, Lottie, eno leto je mlajša od mene in ni se še spremenila. No najprej preberi tole. Od moje mame je, ki je mrtva,'' je rekel in mi podal tisti papir za katerega se je izkazalo, da je bilo pismo.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

CHASE

Dal sem ji čas, da ga prebere. ''Torej,'' je naposled rekla: ''Tvoja mama želi, da se boriš proti Tropu Senc...'' Pokimal sem: ''Ampak sam sem nemočen, prvič sem bil volk, ne znam preživeti sam...potrebujem nekoga,'' sem rekel in jo pogledal. Dobro je vedela kaj mislim. ''Neee... ne morem te...učiti...'' je rekla. ''Zakaj ne?'' sem vprašal in stopil korak bližje, gledal sem naravnost v njene volčje oči. ''No...ker...'' zavila je z očmi:'' Naj ti bo! Ampak to pomeni, da narediš vse kar ti rečem, brez ugovorov. Nightmare se bo vrnil!'' Pokimal sem, srečen, ker je privolila. Bila je nekaj posebnega, kljub temu, da je bila vročekrvna in samosvoja, je bila nekako...ljubka.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

NIGHTMARE

Odločil sem se, da bom dva dni počival. Da se mi zacelijo rane, vrne energija in da dobim nazaj vso kri, ki sem jo izgubil. V tihi noči sem oddirjal k moji votlini. Bila je majhna in neopazna, zato me ni noben motil. Zaspal sem, pa čeprav sem bil na smrt lačen. Loviti pač nisem bil sposoben.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Tole bo zaenkrat vse. . .
21. maj 2013
u126608
u126608
Neeeeeeeeeeeeeeeext! OMG!! Tvoja zgodbica je... SVETOVNA!!
21. maj 2013
u63177
u63177
Hvala
21. maj 2013
u126608
u126608
Ni zakj
21. maj 2013
neeeeeeeext!!!!!!!! popouna zgodbaa!!
21. maj 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!
21. maj 2013
u60307
u60307
neeext+nova bralka
21. maj 2013
next
22. maj 2013
u63177
u63177
KIM

In sedaj sem si zadala težko nalogo. Izuriti moram volkodlaka, ki je še popoln začetnik. Kljub temu se Nightmare lahko vrne kadarkoli. No kakšen dan ga gotovo ne bo. Saj ni bilo koščka dlake na njegovem telesu, ki ne bi bila prelita s krvjo. ''Če si torej pripravljen, greva k meni,'' sem rekla in ga pogledala. Pokimal je. Skoraj bi se že spremenila v volka, ko sem se spomnila, da Chase tega ne more. Začela sem hoditi skozi gozd. V toplem zraku se je čutila neka oster vonj, ki je napovedoval zimo. Jesen se je komaj začela ampak moji volčji nagoni so mi govorili, da bo zima letos dolga. Vodila sem Chasea skozi gozd, prehodila sva še enega. Listje je šumljalo pod najinim nogam in opazila sem, da se listje počasi suši. Kmalu bo gozd obarvan v jesenskih barvah in spet bo napočil čas mrazu in bitke za preživetje. Hrane ne bo več obilo, težko jo bo dobiti. Če bi Chasea pustila samega ne bi preživel. Globoko v sebi sem vedela, da ravnam prav ampak bila sem v dvomih če mi bo uspelo. Kaj če ga Trop Senc ujame in muči dokler se jim ne pridruži?
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

CHASE

Hodila sva dokler nisem zagledal majhne lesene kolibe. Bila je res majhna in skromna, bila mi je všeč. ''No, to je moj dom,'' je rekla Kim in odprla vrata, ki so malo zaškripala. Notri sta bila dva prostora, bilo je narejeno samo za enega človeka, vendar je Kim rekla,d a bo spala na tleh. ''Ne, ni treba, bom jaz spal na tleh,'' sem se ponudil. Pogledala me je. ''Res ni treba biti kavalir, ti boš spal na postelji, da se dobro naspiš,'' je rekla. Zakaj sem imel nekakšen občutek, da me ima za desetkrat mlajšega od nje same. ''Lovit grem ostani tukaj,'' je rekla. Kam naj bi pa šel?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
22. maj 2013
neeext!
22. maj 2013
u126608
u126608
Neeeeeeeeeext! I♥ your story!
22. maj 2013
u60307
u60307
neext
22. maj 2013
next!!!!!!!!!!!!!!
22. maj 2013
u63177
u63177
KIM

Tiho sem se plazila skozi grmovje. Moji koraki so bili neslišni. Moj voh je vohal plen in moje oči so ga videle. Še malo sem se sklonila k tlem in v gostem podrastju me je bilo nemogoče opaziti. Prišla sem že zelo blizu. Srna pa se je nemirno pasla. Kar naenkrat je dvignila glavo in me zagledala. Pognala se je v beg. Jaz pa za njo. dirjali sva po gozdnih tleh in listje frčalo vse povsod. Približala sem se ji. Opazila sem, da je ranjena, zato ni bila tako okretna. Kmalu sem jo dobila. Skočila sem ji za vrat in zasadila moje čekane v njeno kožo, pregriznila vratno žilo in srna se je sesedla. Topla kri mi je pritekla v usta in njen okus je bil omamen. Če hočeš biti dober volk, moraš razumeti, da je moje dejanje koristno. Srna je bila ranjena in bolna zato sem jo ulovila. Ostale srne zdrave pustim pri miru, razen če ni druge izbire. In tako sem razmnožujejo le zdrave živali in njihovi potomci so tudi zdravi. Če pa bi se razmnoževale bolne bi to vodilo v katastrofo. Kdo pravi, da volkovi nismo koristni? Vendar je to le ena od mnogih koristi, ki jih naredimo.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

CHASE

Usedel sem se na posteljo. Nisem vedel kaj bi. Potem pa sem se odločil, da bom malo zadremal. Ulegel sem se na posteljo in zaspal. Nisem vedel kako dolgo sem spal vendar me je zbudilo škripanje vrat, ko se je Kim vrnila s srno. ''Tako, kosilo je tukaj!'' je rekla in vzela nož iž žepa in odrezala nekaj lepih kosov mesa. Potem je šla z njimi ven. Sledil sem ji. Zakurila je ogenj na že lepo pripravljenem ognjišču. Kose je nataknila na palico in jih lepo spekla. Bilo je slastno, glede na to, da sem bil zelo lačen. Kim je po kosilu rekla, da se gre umit in dolgo je ni bilo. Medtem sem razmišljal. O Lottie in njenemu pogledu, ko sem ji povedal kaj sva, Nightmaru, ki bi me skoraj ubil in ga je potem Kim skoraj ubila in tudi o Kim. Njo bi se dalo primerjati z vrtnico, tako je lepa ampak ima ostre trne. To misel se si takoj izbil iz glave in malo sem zardel. Saj ni nihče videl...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hvala vsem, ki berete. I really you!
23. maj 2013
neeext
23. maj 2013
u60307
u60307
neext
23. maj 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg