malo za šalo, malo pa zares ...

31. marec 2016
Next
01. april 2016
Se trije nexti
01. april 2016
actimel
actimel
Next
01. april 2016
u196293
u196293
Končno jo je skenslu (to velka za niki)
Neeeext
01. april 2016
Newxt
01. april 2016
Se kakšen Next?
01. april 2016
Next... zeloo dobra zgodba
01. april 2016
Next ob 22.00
01. april 2016


_________________________________________________________________________________

“Res se bom,” je odgovoril na vprašanje.
“Mar je potem res? Zaradi Izabele?” je vprašala Edna.
“O bog, ni samo zaradi nje,” je zastokal Ian. “Nikki si je nosečnost izmislila. Poleg tega pa ti moram še nekaj povedati ..:”
“Da bi se le spametoval in zaprosil na kolenih Izo, da ti vse oprosti,” ga je hladno prekinila njegova mama. “Če te bo hotela nazaj.”
“Mama,” je zamrmral.
“Ne meni govoriti mama!” se je skoraj zadrla preko telefona. “Hočem, da mi pojasniš tole ločitev. Nikki mi je rekla, da je to zaradi Izabele. Povej mi, če je res! Si sedaj z njo? Daj mi jo na telefon!”
Ian je pomolil telefon Izabeli, ki je presenečeno opazovala Iana, ki se je pričel potiti. Brez besed je vzela njegov mobitel in se oglasila.
“Ja?” je nekoliko boječe dejala.
“Iza, Edna tukaj,” je ljubeznivo dejala Edna. “Kako si?”
“Am ... Dobro,” je dejala Izabela.
“Torej, ljubica ... Upam, da boš vsaj ti spametovala mojega sina,” je začela Edna. “Vem, da te je prizadel, ampak z veseljem bi te imela za snaho. Tale Nikki ni ravno najbolj pametna. In ko pridem k njima na večerjo me pričaka hrana za zajce!”
Izabela je potlačila smeh.
“Edna, pogovorila se bom z Ianom,” je počasi dejala. Opazila je, kako je Ian dvignil pogled proti njej. Potem je vzel v naročje Josepha in Elizabeth. “Pravzaprav bi ti rada nekaj povedala, Edna ...”
“Povej, ljubica,” je odvrnila.
“Hm ... Veš, pravzaprav bi ti rada povedala, da ... Si babica,” je dejala Izabela. Na drugi strani je nenadoma postala smrtna tišina. “Edna? Si še tam?”
“Ja, sem,” je odvrnila. “Kaj pa to pomeni?”
“Ko sem odšla nazaj v Milano ... Sem izvedela, da sem noseča,” je previdno začela Izabela. Pogledala je Iana, ta pa ji je le kratko pokimal. “Torej ... Dan kasneje sem izvedala. Nameravala sem Ianu povedati, ampak ... Poročil se je na isti dan, ko sem rodila Josepha in Elizabeth. On je šele včeraj izvedel.”
“Bog,” je zasopla Edna. Izabela je upala, da ne bo jezna nanjo. Saj ni hotela prekriti pred njo, ampak pred Ianom. In če bi njegova mama vedela, bi se prej ali slej izdaja. “Kje je moj sin, da ga ubijem?”
“Tukaj,” je vrnila Ianu telefon.
“Povej, mama,” je dejal.
“Če se takoj zdaj ne pobereš v najdražjo zlatarno, ne kupiš prstana Izabeli in je ne zaročiš, se mi ne prikaži več pred očmi,” mu je ukazala mama. Ian je požrl slino in pogledal Izabelo, ki ga je opazovala. “Tega imam vrh glave! Dve leti prenašam tvoje jokanje, kako si bil neumen ... Pridem v Milano.”

____________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
01. april 2016
u196293
u196293
Hahaha,tale edna je kulska mami pa kva ga je urihtala v minuti
Neeeeeeext
01. april 2016
Next +nova bralka
01. april 2016
OMG KONČNO!!! HURA ZA EDNO!!!!!
01. april 2016
ja, njegova mama je "nevarna"
01. april 2016
Hahhaaha zgodba je zakon! Res ful dobro pišeš! Tak je včasih da prav jezen postaneš zraven (ko Ian ni bil z Izabelo) al si pa celi razneženi (ko se začne ljubezen) tak da res vsaka čast vzornica!
01. april 2016
hvala, hvala sicer pripravljam še eno na željo uporabnic, ampak to bo kasneje, ko bom končala vsaj dve zgodbi..ker je preveč naporno pisat vse to naenkrat
01. april 2016
Vrjamem... Toda tudi jaz ae je zelo veselim! ker pišeš res popolno
01. april 2016
kak fajna mama.. sam tolk da več pišeš
fantastično..

neexxtt!
01. april 2016
u143259
u143259
Njegova maminje ful dobra ej
Neeeeext
01. april 2016
Next
02. april 2016
Se dva nexta
02. april 2016
actimel
actimel
Waw mamiii O.o carica
02. april 2016
Next
02. april 2016
Kaj se bosta poročila??? Bo ubogal mami???
02. april 2016
Hmm ne vem še. .. nisem napisala toliko naprej
02. april 2016
u207907
u207907
Next
02. april 2016
Kdaj bo nasljedni Next??
02. april 2016
Next ob 22.00
02. april 2016

______________________________________________________________________________
“Kam prideš?” je ponovil Ian.
“V Milano,” mu je zabrusila Edna. “Hočem videti svoja vnuka! Upam, da boš dovolj pameten in poslušal moj ukaz.”
Prekinila je.
Ian je nekaj časa strmel v telefon. Joseph je stegnil roko proti napravi. Ian je pustil, da ga je vzel in mobitel se je srečal z Josephovimi prednjimi zobmi. Izabela je sedla poleg njega in mu vzela Elizabeth.
“Mama pride v Milano,” je dejal.
“Prav,” je odvrnila.
“Iza ... Prosil bi te, če bi se lahko dogovorila glede dvojčkov na miren način,” je dejal Ian. “Ne mislim ... Nočem se prepirati po sodiščih. In še sedaj tole z Nikki ... Upam, da ne bo zahtevala polovico premoženja ...”
“... Ki pripada meni,” se je namrdnila. “Tri leta sva živela skupaj, Ian. Ne bom dovolila, da tvoja ženička karkoli pobere iz tiste hiše.”
“To sedaj ni važno,” je dejal Ian. “Pustiva to. Bi šla na kavo? Ali pa na sprehod z njima? Mogoče bi bilo bolje, če greva na zrak.”
“Lahko,” je pokimala.
Teti in Cassandri je sporočila, da peljeta dvojčka na sprehod. Ian ji je pomagal z oblačenjem. Čeprav je bila še vedno jezna nanj, se je odnos med njima popravil. Vsaj pogovarjala sta se, čeprav le o Elizabeth in Josephu.
Šli so do grada Sforzesca, nato pa sta se počasi vračala. Ian se je poskušal pogovarjati z njo, ona pa mu ni imela kaj povedati. Že zdavnaj je bilo med njima vsega konec, je pomislila. Sedaj se bo njuno življenje vrtelo okoli dvojčkov.
“Iza,” je šepnil, ko sta prišla nazaj.
“Povej,” ga je pogledala.
“Imam kaj upanja, da se bo med nama ... Kaj popravilo?” je previdno vprašal Ian. Izabela je sklonila pogled. Le kako naj mu da lažno upanje? Njeno srce je še vedno pripradalo njemu in nikomur drugemu.
“Bova videla,” je končno odvrnila. “Ničesar ti ne bom obljubila, Ian. Zdaj pa grem. Jutri moram v službo.”
Le pokimal je. Sklonil se je k otrokoma in vsakega poljubil na čelo. Opazila je, kako sta se oba nasmehnila. Da, čutila sta, da je on njun oče. Sploh pa je vedela, da bo ta dan prišel. Ne bosta več samo njena ...
_____________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
02. april 2016
u207907
u207907
Next
02. april 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani