Next ob 22.00
25. marec 2016
Neext
25. marec 2016
FLASHBACK - Ian





_____________________________________________________________________________
Podpisal se je pred matičarjem.
Tistega usodnega dne se je spomnil Izabeline poročne obleke, ki jo je imela v skicirki. Naj bi bila njena. Čeprav poroke z njo ni doživel. Še vedno ob misli nanjo, je poljubil Nikki. Snemali so njuno poroko, jo fotografirali ...
Ko je Nikki zaplesala s svojim očetom, je do njega prišla Robin. Pogledal jo je. Na njej je videl, da ne odobrava poroke.
“Res mi je žal, da na njenem mestu ni Iza,” je dejala. Pogledala ga je naravnost v oči. Zabolelo ga je. “Izgubil si žensko, ki te je ljubila.”
“Ne meči mi sol na rano, Robin,” je zamrmral.
“Oprosti, ker sem direktna,” je odvrnila. “Prišla sem na poroko samo zato, ker si me na kolenih molil. Drugače bi bila sedaj raje v postelji in si ogledovala kakšno modno revijo. Upam, da ti bo nekoč žal, ker si se razšel z Izo in jo zamenjal za bižuterijo.” Pomignila je na Nikki, ki se je veselila njune poroke.
Ja, preveč se je veselila. Vztrajala je, da se poročita. Po splavu ga je prepričevala, da bo njun otrok le prišel ... In s težkim srcem je pristal na poroko, saj Izabele ni dobil na telefon. Pogrešal je tisto žensko, ki jo je nekoč zapeljal v Milanu, ki ji je vzel nedolžnost ... Bolela ga je misel, da je ne bo nikoli več videl.
_______________________________________________________________________






SEDANJOST

____________________________________________________________________
Ko je prišla na rdečo preprogo, je otrpnil. Nekoliko otrplo se je zazrl v Izabelo, ki je bila enostavno prečudovita v tisti črni obleki, ki je razkrivala njeno popolno postavo. Stefano in Domenico sta jo držala za roko, ona pa se je s prečudovitim nasmeškom smehljala v fotoaparate. Bila je lepša, kot se je je spominjal.
“Ian?” ga je Nikki povlekla za rokav.
“Ja, greva,” je zamrmral. Še zadnjič je pogledal svojo bivšo, nato pa se z Nikki napotil v dvorano.
Izabela, Stefano in Domenico so sedeli nasproti njiju. Medtem, ko je Nikki skoraj skakala ob pogledu na obleke, je on strmel vanjo. Izabela je bila prečudovita. Pravzaprav se je zadrževal, da ne bi odšel do nje in jo na kolenih prosil, da mu odpusti. Vse bi naredil, da bi se vrnila nazaj k njemu. Popolnoma vse.
Nikki ga je zamotila. Ko je pogledal v smer, kjer je sedela, je ni bilo več. Večji šok je sledil, ko je prišla na oder ... V poročni obleki.
Maščuje se mi, je pomislil in trpko opazoval Izabelo Amalietti, ki se je elegantno sprehodila po modni pisti.
______________________________________________________________________

mnenja, teorije?
25. marec 2016
u207907
u207907
Next
Haha Ian prav ti je
25. marec 2016
u196293
u196293
Revenge is sweet
Neeeext,"pojej se ian in your face"
Zdj nj mu bo pa kr žal da je zapustu izabelo kva bi šele blo če bi izvedu da je rodila njegova otroka......

No prepustimo se domišliji za enkrat ker bo kmal napisala Next
25. marec 2016
u143259
u143259
Kr nj mu bo zou da se je z nikki porocu
Neeext
25. marec 2016
Neext
25. marec 2016
Se kakšen Next?
26. marec 2016





_____________________________________________________________________________
2.
Po končani modni reviji je sledil sprejem v hotelu. Izabela se je nekoliko olajšano napotila na sprejem. Bila je utrujena, vendar dobre volje. Čeprav je vedela, da ne bo mogla se dolgo zadržati zaradi dvojčkov, bo spila le kozarec šampanjca, pobrala svoje stvari v garderobi in odrvela domov, k otrokoma.
“Odlična si bila!” je vzkliknil Stefano, ko je prišla do njiju. Vzela je kozarec šampanjca od natakarja in jima namenila nasmešek. Lahko se jima je zahvalila, ker sta dosegla njen uspeh pred Ianom. Opazila je, kako je njen bivši pogledal, ko se je prikazala v poročni obleki. Pravzaprav ... Jo je že videl.
V njeni skicirki.
“Ampak sem utrujena,” je dejala Izabela. Srknila je požirek šampanjca. “Prejšnjo noč skorajda nisem spala.”
“Josephu in Elizabeth nagajajo zobje?” jo je sočutno pogledal Domenico. Mogoče jima preveč nagajajo zobi. Vsak dan je upala, da jima bodo čim prej zrastli in da se bo rešila zbujanja in jokanja sredi noči.
“Pravzaprav jima rastejo štirje naenkrat,” je odvrnila Izabela. “Se zavedata, kako je imeti dva otroka naenkrat?”
“Ne,” sta odkimala.
“Potem vama tega ne želim, da odkrijeta.”
Zabava je potekala v polni pari. Izabela je opazila Nikki Reed, ki je nekoga iskala. Verjetno Iana. Mar ji je pobegnil, je zlobno pomislila, nato pa igralki pokazala hrbet, saj sta jo Stefano in Domenico predstavila nekemu poslovnežu.
Le kam je odšel on?

____________________________________________________________________________






____________________________________________________________________________
* * *
Cel večer je bila preveč čudovita, da bi jo spustil s pogleda. Izabela Amalietti, njegova edina ljubezen in obsedenost.
Ni je pričakoval na modni reviji. V Milano je prišel samo zaradi tega, da bi sklenil nov posel s Stefanom in Domenicom. Pri tem si je prislužil vabilo na modno revijo in njegova žena je vztrajala, da se pojavita na prireditvi.
Ko so najavili njeno ime, je otrpnil. Izabela je prišla na rdečo preprogo z modnima kreatorjema, ki sta jo držala vsak pod svojo roko. Bila je prečudovita. Dobesedno žarela je in njen nasmešek je bil ... Slabo mu je postalo, ko se je veselo nasmehnila in želel si jo je naskočiti pred vsemi, čeprav se je uspel zadržati.
Na modni reviji se je prikazala v poročni obleki. Poročni obleki, ki jo je nekoč videl v njeni skicirki. To obleko je želela nositi na njuni poroki. Kot bebec je strmel vanjo, v njen bleščeč nasmešek in si v mislih predstavljal, kako bi jo slačil ... Pogrešal je njene dotike, njeno ljubeznivost, ljubljenje z njo ...
Na sprejemu je Nikki odšla na stranišče, on pa je slučajno stal blizu Stefana in Domenica, ko je do njiju prišla Izabela. Srknil je požirek šampanjca. Bil je skrit za ogromno rožo in napel ušesa, da bi slišal njen glas, ki ga je toliko pogrešal ...
“Odlična si bila!” Stefano.
“Ampak sem utrujena,” je končno slišal njen glas. Bil mu je tako znan in ... Skoraj bi ga zven njenega glasu omamil. Pravzaprav ga je omamil, čeprav si tega ni želel priznati. “Prejšnjo noč skorajda nisem spala.”
“Josephu in Elizabeth nagajajo zobje?” je slišal Domenica. Joseph? Elizabeth? In zakaj jima nagajajo zobi?
Ian je prisluhnil.
“Pravzaprav jima rastejo štirje naenkrat. Se zavedata, kako je imeti dva otroka naenkrat?”
“Ne.”
“Potem vama tega ne želim, da odkrijeta!”
Dva otroka naenkrat? Mar ima Izabela otroka? Dvojčka? Bil je zmeden. Prisluhnil je njenim besedam:
“Vama povem, Joseph se je vrgel po svojemu očetu! Pravzaprav je slika svojega očeta! Elizabeth pa je mirnejša!”

_______________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
26. marec 2016
u207907
u207907
Hahaha Ian bo zdle gledal ko največji tepec prav mu je
26. marec 2016
Mislim da bo res
26. marec 2016
u143259
u143259
Prou mu je ka je pa sou se porocit z nikki
Pa al je tok zabit al pa se dela, da ne more povezat ona+dvojcka in da sta to njegova otroka
Neeeeext
26. marec 2016
u196293
u196293
Neeeext.upam da bo šel ian za izabelo in jo uprašu čigava sta otroka....pol bo pa KAOS!
26. marec 2016
u207907
u207907
Sam zdle sem mal razmislala pa se mi Ian smili... Sej ni blo prav da je bil z drugo, sam je bil pa pravičen pa se je z njo pol poročil ker je imela njegovga otroka... Če seveda je njegov otrok, al se je pa Nikka zlagala....
Mislim da če tist v resnic ni biu njegov otrok ko ga ma Nikki, bo pa res KAOS!
26. marec 2016
Nikki ni bila noseča v tej zgodbici. Izmislila si je, da bi bil z njo
26. marec 2016
u207907
u207907
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nikki mrtva si !!!
26. marec 2016
Next ob 22.00
26. marec 2016
Neeeext cim prej
26. marec 2016
Next
26. marec 2016





_______________________________________________________________________________
Ian je slišal dovolj, da je poiskal Nikki in ji dejal, da se vrne za nekaj minut. Šel je ven, na svež zrak. Moral se je zbistriti misli, saj ni prenesel resnice, da je ona šla naprej. Ima dva otroka. Verjetno z drugim moškim. Bolelo ga je, saj si je želel otrok, otrok z njo, ki jih ni mogel dobiti v petih letih skupnega življenja.
Izabela je govorila o dvojčkih ... Ko je hodil po stopnicah, je v glavi računal. In izračuni so mu povedali, da je vsa verjetnost ... Zastal mu je dih. Ne, to ne more biti res. Mogoče pa ... Požrl je slino, ki se mu je nabrala v ustih.
V roke je vzel telefon in poklical dolgoletnega prijatelja, ki je delal v bolnišnici v Milanu. Upal je, da mu bo pomagal.
“Ian? Kaj pa ti ob tej uri?” je bil presenečen.
“Prosil bi te za uslugo,” je dejal.
“Kakšno?” je vprašal.
“Potreboval bi eno informacijo ... Oziroma, če imaš dostop do rojstnih listov,” je počasi dejal. Mogoče si je samo umišljal in dvojčka nista njegova. Koliko sta sploh stara? Vedel je le, da jima rajstejo zobje ...
“Imam. Zakaj?”
“Potrebujem podatek o Izabeli Amalietti,” je dejal.
“Tvoje bivše?”
“Ja, o njej,” je zamrmral. “Mi lahko preveriš, če je rodila, kdaj je rodila in kdo je naveden kot oče njenih otrok?”
“Te pokličem čez pet minut. Sem v službi in grem takoj preveriti,” je odvrnil prijatelj. Ian je prekinil zvezo, v roke vzel cigareto in si jo prižgal. Ni kadil pogosto, vendar je moral zapaliti. Njegovo srce je močno razbijalo in nestrpno je čakal na klic. Pri sedemintridesetih letih obstaja možnost, da ima dva otroka ... Po tem, ko je nekaj let se trudil z Izabelo, ko je Nikki splavila ... Mogoče pa je bilo res ...
In zakaj mu je Izabela zatajila, če sta njegova? Mar je bila toliko jezna nanj, da mu je zamolčala njegova lastna otroka? Zakaj? Lahko bi se vse spremenilo, če bi ... Če bi mu samo namignila, da je noseča.
Zazvonil je njegov mobitel.
Javil se je.
“Ja?”
______________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
26. marec 2016
in zdj bo izvedel da je oče njenih otrok

neexxt!!
26. marec 2016
u143259
u143259
Zdj bo pa prjatu povedu da sta njegova otroka in on bo pustu nikki in bo z izabel simpl
26. marec 2016
u207907
u207907
Neeeeeeext
26. marec 2016
u196293
u196293
Neeext..me prou zanima kva mu bo povedu prjatu
27. marec 2016
Punce, želim vam Vesele velikonočne praznike; )
27. marec 2016
u207907
u207907
Kosmata Helga
27. marec 2016
Neext
Hitro
TAKOJ
27. marec 2016





_______________________________________________________________________________

“Izabela Amalietti je rodila dvojčka dne 26.4.2015, po imenu Joseph Somerhalder in Elizabeth Somerhalder,” je dejal v telefon njegov prijatelj. Ian je skoraj zastalo srce. Dvojčka sta nosila njegov priimek! Bila sta njegova. Dobil je dokaz, ki ga je obupno potreboval. “Kot očeta je navedla tebe.”
“Hvala ti,” se je zbral Ian. “Dolžen sem ti kavo.”
“Drži se,” je dejal njegov prijatelj.
Ian je nekaj sekund strmel v telefon, nato pa se je zbral. Izabela je rodila njuna otroka na dan, ko se je poročil z Nikki. Če bi le takrat vedel ... Če bi le vedel, da ima sina in hčerko ... Potem sedaj bi bil s svojo družino. On, Izabela, Joseph in Elizabeth. Tako pa je naredil usodno napako in se poročil z drugo.
“Prekleto,” je zamrmral sam pri sebi. “Zakaj mi nisi povedala, da si noseča? Zakaj? In zakaj si mi zamolčala njuno rojstvo?”
Moral se je zbrati. Ne more se na sprejem vrniti preveč vznemirjen. Ne sme pokazati vznemirjenost pred Nikki, saj bi posumila, da je nekaj narobe in bi ga zasliševala do onemoglosti glede njegovih težav.
Ko se je za silo zbral, je odšel nazaj. Hodil je po stopnicah in se bal svoje reakcije, ko jo bo ponovno zagledal ...
“Kje si bil?” je planila nanj njegova žena. Oh, ne. Še Nikki se je manjkala. Res je ni mogel več prenašati. Nikakor!
Ona je bila kriva za vse!
“Moral sem na zrak,” je odvrnil.
“Jaz pa sem že mislila, da je to zaradi tvoje bivše,” je zajedljivo odvrnila. “Ian, greva poskusiti tortice.”
“Od tega boš debela,” je brez pomisleka odvrnil.

____________________________________________________________________________

5 nextov in bo daljši Next zvečer
mnenja, teorije?
27. marec 2016
u143259
u143259
Omg kok bi blo dobr da bi bla ona jezna kr je to reku in bi se locila
Ka bo pa zdj kp ve da sta njegova otroka??
Neeeeeeext
Tole je popuno
27. marec 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani