u143259
u143259
Js ga bom tut fentala najprj je z njo pol napumpa nikki pol rece da ljub sam njo in ne nikki pol rece da je z nikki sam zrd otroka zdj se bo pa porocu z nikki. Res je neumn
Neeeeext in ful dobr
22. marec 2016
torej ian-a bom poiskala in mu pokazala pesti...
nikki pa se n bo več mogla smejat kr ji bo nekdo zobe
zboknsu z njenga obraza n

neexxtt
22. marec 2016
actimel
actimel
Ofaaak ne zakaj *.* ceprou mi jo je zal per pac zraven razmislam o love in milano pac kok sta se mela rada pa to mi je usec da je zgodbica na mal drugacen nacin napisana kokr istala kjer se zaljubjo, skregajo, zaljubjo in pol zivijo happily ever after ^.^
23. marec 2016
Next ob 12.00
23. marec 2016

_______________________________________________________________________________
* * *
“Iza!” jo je sestrična vrnila v sedanjost.
“Kaj?” je zmedeno vprašala.
“Moraš se odpraviti,” je dejala Cassandra. Njena sestrična je bila sedaj profesionalna važistka in hodila je z nekim manekenom. Poročila naj bi se naslednje leto. Ona pa je mati samohranilka, oče otrok pa je poročen z drugo. Kakšna sreča v nesreči! Nikoli si ne bi predstavljala, da bi jo življenje potegnilo v takšne razmere.
“Oh, saj res!” je vzkliknila.
Hitro se je odšla pripraviti, objela je svoja otroka, nato pa zdrvela do svojega avtomobila in se odpeljala.
Z mislimi je bila spet pri Ianu. Ian je prišel v Milano že prejšnji dan. Videla ga je na televiziji s svojo ženičko, ki se je smehljala fotografom in uživala v pozornosti. Kako naj reagira, ko se bo spet srečala z njim? Nista se videla od tistega dne, ko je odšla iz njune hiše v Covingtonu, ni se mu javljala niti na mnoge klice, ki so sledili na njenem mobilniku, Stefano in Domenico pa nikakor nista izdala, da dela zanju, čeprav je Ian bil večkrat z njima, ko sta se odpravila v Ameriko. Držala sta njene skrivnosti zase. Bila jima je hvaležna, da sta ji pomagala kolikor se je dalo. Štela ju je za dobra prijatelja.
“Presneto,” je zamrmrala Izabela in glasno potrobila avtomobilu, ki je bil pred njo. “Saj bom še zamudila!”
Zamudila je natanko pet sekund. Stefano in Domenico sta jo najprej naročila k frizerju, nato je imela ličenje, na koncu pa še izbiro obleke. V centru Milana je potekala predstavitev novih oblek Dolce&Gabbane in nekatere so bile njene kreacije. Ravno zato sta vztrajala, da se prikaže, čeprav je na začetku hotela najaviti svojo odsotnost. Samo zato, da ne bi srečala Iana Somerhalderja in Nikki Reed.
Frizerka ji je uredila frizuro. Lase je imela počesane nazaj, natupirane in lepo so padali na njen hrbet. Čutila je sigurno kilo laka, ki je držalo vse skupaj, vendar frizura je bila prečudovita. Vedela je, da bo lepša od Nikki Reed.
Ko je končala, je odšla k važistki, ki je poudarila njene oči s črnim črtalom, zasenčila jih je z rjavo barvo in ji na ustnice namazala rdečo šminko. Ni pozabila na debelo fasado pudra, ki jo je pred vsem tem nanesla na njen obraz. Izabela se skorajda ni prepoznala. Bila je drugačna, saj se v razmerju z Ianom ni nikoli tako močno naličila. Pravzaprav je prisegala na naravno lepoto, njegova žena pa je imela vsakič fasado na obrazu.
Imela je še najmanj pol ure časa pred prireditvijo. Vseeno se je odpravila nekoliko prej, saj se je morala še preobleči.
___________________________________________________________________________
mnenja, teorije?
23. marec 2016
Neeeext
Kaj to ze vec ni flashback?
23. marec 2016
actimel
actimel
Next
23. marec 2016
Ne ni več flashbacka. Jih bo še nekaj.... z Ianove in njene strani
23. marec 2016
neexxtt!!
23. marec 2016
Se kakšen Next?
23. marec 2016
Next ob 22.00
23. marec 2016
Next
23. marec 2016
u196293
u196293
neeeeeeeeeeeeeeeext
23. marec 2016
u143259
u143259
neeeeeeeeeeeeeeext
23. marec 2016

__________________________________________________________________________
“Prečudovita si!” je vzkliknil Stefano, ko jo je zagledal. Začutila je, kako ji je rdečica udarila v lica.
“Je on že tu?” je vprašala.
“Ne še,” je odvrnil Domenico.
Nekoliko si je oddahnila.
“Pridi,” jo je Stefano prijel za roko in jo odvlekel do garderobe. Ni se mu upirala, saj je vedela, da ni zgrešil s svojo izbiro. “Notri imaš obleko, nakit in vse, kar spada zraven. Obleci se, čez pol ure moramo biti na rdeči preprogi.”
“Prav,” je pokimala Izabela.
Vstopila je v garderobo in pogledala obleko. Ta obleka je bila preprosto prečudovita. Črna obleka, ki je bila prosojna, spodaj pa je imela le izdelano obleko od prsi do sredine stegen. Zraven so spadali črni čevlji z visoko peto, ogrlica z belim rubinom in priložena je bila ročna torbica z veliko pentljo.
“Ok, pa gremo,” je dejala.
Oblekla si je obleko, ki je bila kot ulita. Čevlji z visoko peto so ji bili prav, v torbico je spravila telefon in nekaj drobnarij, zapela si je ogrlico okoli vratu, svoje stvari pa je pospravila na mizico. Izstopila je.
“Sem ti rekel, da je obleka zanjo!” je dejal Stefano.
“To sem vedel takoj, ko sem jo videl!” je vzkliknil Domenico. “Torej, naša zvezda je pripravljena. Ian se bo požrl, ko te bo zagledal.”
“Hvala lepa,” je zardela. “Vendar Ian ima svojo plastično lutko ob sebi. Mislim, da me niti najmanj ne pogreša.”
Preslišala sta njene besede. Odpravili so se iz zgradbe, proti rdeči preprogi. Varnostniki so jim naredili pot med množico ljudi, ki je razburjeno kričala. Pa ne zaradi njih, saj je natanko vedela, kdo stoji na rdeči preprogi.
Zagledala ga je od daleč. Ian Somerhalder se je smehljal v bliskavice fotoaparatov, dajal avtograme in pri tem mu je zvesto sledila njegova žena, Nikki Reed, ki je bila oblečena v obupno belo obleko. Izabeli je srce pričelo razbijati. In ob pogledu na Iana je nenadoma pomislila, da se je zelo zredil v zadnjih dveh letih, čeprav je bil še vedno privlačen. Spremenil se je, kot da so ga skrbi postarale.
“Izabela Amalietti!” so jo najavili.
Zajela jo je panika.
“On je tam!” je razburjeno šepnila Stefanu.
“No, ti pa imaš dva spremljevalca!” je ta veselo odvrnil in ji ponudil roko. Izabela je sprejela roko in zbrala pogum.

_________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
23. marec 2016
Neeextt!!!
23. marec 2016
se kakšen Next?
24. marec 2016
actimel
actimel
Next supeeer
24. marec 2016
u143259
u143259
Neeeeeeeext. Js tut upam da se bo ian pozrl ko jo bo vidu pa pomojm ona bols zgleda ko nikki
Fuuuuuuuul dobr
24. marec 2016
u207907
u207907
Next
24. marec 2016
Next ob 22.00
24. marec 2016
Next
24. marec 2016

___________________________________________________________________________
Stopila je na rdečo preprogo.
Vsi pogledi so bili uprti vanjo, ko se je s Stefanom in Domenicom približala Ianu in Nikki. Obstali so nedaleč od njiju. Čutila je njegov pogled na sebi, vendar ga ni niti pogledala. Kameram je podelila bleščeč nasmeh in se pretvarjala, da je močna. Močna, da preživi to sceno. Da preživi dejstvo, da ga vidi z drugo.
“Opazuje te,” je šepnil Domenico.
“Gleda kot tele v nova vrata,” je pripomnil Stefano.
“Hvala, res mi pomagata,” je rekla skozi zobe.
Ko so prišli na vrsti še drugi gostje modne revije, so se umaknili. Izabela jima je sledila v dvorano, kjer je potekala modna revija. Nikki in Ian sta že zasedla svoja prostora. Sledila je kreatorjema in sedla na drugo stran odra, kjer je imela prečudovit razgled nanj, vendar se je zadrževala, da ni dvignila pogleda proti njemu. Bila je nenavadno živčna in nervozna, saj je vedela, da njegove oči počivajo na njej.
Ugasnile so se luči. Oder se je osvetlil in nanj je prišel voditelj, ki je najavil modno revijo. Izabela je pozorno spremljala manekenke, ki so se sprehajale po odru in zadovoljno opazovala svoje kreacije.
Čez pol ure se je k Stefanu sklonila njena sodelavka. Izgledala je obupano in domnevala je, da se je nekaj zgodilo za odrom.
“Manekenka, ki bi morala nositi poročno obleko ... Omedlela je in ji je slabo,” je dejala Stefanu in Domenicu.
“Saj me hecaš!” je zamrmral Stefano.
“Niti najmanj. Ni sposobna stopiti na oder,” je zamrmrala. Kapljice potu so ji tekle preko obraza.
Stefano in Domenico sta pogledala Izabelo. Poročna obleka je bila njena kreacija in morala bi zaključiti modno revijo.
“Ne, niti ne pomislita!” jima je šepetaje zabičala.
“Izabela, reši nas!” je vzkliknil Domenico.
“Ne grem na oder v poročni obleki. Če ne bi bilo njega ...”
“Prosim!”
Ni dolgo zdržala, ko se je dvignila in sledila sodelavki za oder. Pustila se je prepričati, da si nadane svojo kreacijo. Stefano in Domenico bosta plačala za to, je besno pomislila, ko so ji pomagali s poročno obleko. Bila je prečudovita, elegantna in okrašena z drobnimi vrtnicami. Le kaj si bo mislil Ian, ko jo bo zagledal?
“Sedaj si na vrsti,” ji je zamrmrala sodelavka. V roke ji je potisnila šopek rdečih vrtnic, na lase so ji pripeli še pajčolan.
Ko je morala stopiti na oder, so se ji noge tresle. Publika je zakričala od navdušenja, ko jo je zagledala, ona pa je poskusila ohraniti mirno kri, ko je zagledala Iana, ki je presenečeno odprl usta. Opazila je, kako se je Nikki namrgodila, vendar ji je bilo vseeno. To je bil njen trenutek, čeprav se ne bo poročila. Mogoče nikoli. Vendar poročno obleko, ki jo je sama skreirala še pred razhodom z Ianom, je predstavila javnosti. Takšno obleko bi morala nositi na dan svoje poroke z Ianom. Pa je ni, ker se ni poročil z drugo.
________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
24. marec 2016
u207907
u207907
Next
24. marec 2016
Next
24. marec 2016
neexxttt!!
24. marec 2016
u143259
u143259
Neeeeeeext
Js se tok smejim dle ej kr nj mu bo zou da jo je zapustu
Popouno
25. marec 2016
actimel
actimel
Next
Upam da je on vedu cemu je namenjena ta obleka.
Ps. Drgac mi je ta k igra rose usec sam na tej sliki pa v zgodbi je obup...
25. marec 2016
Se kakšen Next?
25. marec 2016
u207907
u207907
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
Next
25. marec 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani