____________________________________________________________________________

Ian je parkiral pred restavracijo, kjer je rezerviral mizo zanju. Sledila mu je iz avtomobila in se pretvarjala, da ne opazi čudne poglede ljudi, ko sta hodila mimo. Prijela je njegovo dlan in jo nežno stisnila. Bila je vajena pozornosti. Še posebej sedaj, ko sta skupaj, sta ponovno pristala v središču pozornosti.
“Zakaj mi nisi namignil?” je vprašala, ko sta sedela za mizo. Natakar jima je prinesel belo vino in ga natočil v kozarca.
“Mislil sem te presenetiti,” se je nasmehnil Ian.
“Si me pa res,” mu je vrnila nasmešek.
Res jo je presenetil. Bila je jezna le, ker ji ni povedal, kaj namerava. Kljub temu pa je bila prepričana, da ni mislil ničesar slabega.
“Ljubim te,” je nenadoma dejal.
“Saj tudi jaz tebe, Ian,” se je nasmehnila. Ian se je ponovno nasmehnil. Nežno je prijel njeno dlan. Izabela jo je stisnila, nato pa se zastrmela v njegove oči. Vedela je. Sedaj lahko še čaka, kdaj bosta se poročila.
* * *

Pariz.
Izabela je opazovala, kako sta pristala z letalom. Bila je srečna. Spet je bila v Evropi in Ian ji je obljubil, da bosta obiskala Milano in Tomaj. Edna jima je zvesto sledila z dvojčkoma, saj ju Izabela ni nameravala pustiti sama. Preveč bi ju pogrešala. Sploh si ni predstavljala, da bi ju pustila za teden dni sama na drugem kontinentu.
Bil je prvi večer modne revije. Stefano in Domenico sta jo sprejela z odprtimi rokami. Bila ju je vesela, saj ju je pogrešala. Ko se je vrnila iz Amerike, sta ji dala priložnost, da ponovno zaživi. In bila jima je hvaležna.
“Ian, bi se lahko za trenutek pogovorila?” je vprašal Stefano. Izabela je zavila z očmi. Verjetno bodo spet debatirali o poslih. Nekoliko zdolgočaseno se je naslonila na svoj sedež. Nenadoma je zagledala nekoga znanega na drugi strani.
Nikki Reed.
Kaj pa ona počne tukaj? Pomislila je. Verjetno je dobila vabilo. Le zakaj? Prišla si je ogledati njene kreacije, njeno kolekcijo. Očitno je ni opazila, Izabela pa jo je premerila. Zdela se ji je nekoliko drugačna ... Ni bila več pokvarjena psica, ki je uspela zavesti Iana Somerhalderja. Bila je vesela, da je bilo temu tako.
Ian se je vrnil k njej.
“Poglej, kdo je na drugi strani,” je zamrmrala.
“Nikki,” je dejal, ko je pogledal na drugo stran. Izabela ga je ošinila s pogledom. “Nikar se ne sekiraj, draga.”
“Saj se ne. Vse skupaj me zabava.”
“Res?”
“Res,” mu je pritrdila. Obrnila se je proti njemu in mu pritisnila poljub na ustnice. Ian se je med poljubom nasmehnil in ji ga vrnil.
“Ljubim te,” je šepnil.
“Tudi jaz tebe, Ian,” je odvrnila. Odmaknila se je in se mu nasmehnila. Še dobro, da ga je srečala na modni reviji v Milanu. Še dobro, da je ugotovil resnico o Josephu in Elizabeth. In prvič v življenju se je zavedala, koliko ga je pogrešala.
Modna revija je hitro minila. Na koncu, pred glavno manekenko pa je hotela prijeti Ianovo roko. V naslednjem trenutku pa se je zavedala, da je Ian izginil. Njen pogled je zdrsel proti Nikki, ki je sedela s svojim bivšim možem. Le kam je izginil? Za hip je pomislila, da je z Nikki, vendar temu ni bilo tako.
In nenadoma se je pojavil na odru. S Stefanom in Domenicom, ki sta skupaj z njim stopila na oder. V rokah je držal mikrofon. Le zakaj ji ni povedal, da bo odšel na oder? Ujela je Stefanov pogled. Pomežiknil ji je.
Nekaj naklepajo. To ne bo dobro.
Ian je dvignil mikrofon.
“Najprej se opravičujem, ker prekinjam modno revijo,” je začel. “S prijateljima sem vam vzel pet minut in upam, da ne boste me obmetavali s paradižniki. Da preidem k bistvu. V svojem življenju sem naredil ogromno napak, vendar tudi sem sprejel pametne odločitve. Hotel sem reči le to, da sem prizadel nekoga, ki mi ogromno pomeni.” Pogledal je proti njej. Za trenutek sta strmela drug v drugega. “Izabela, pridi na oder, prosim.”
Počasi se je dvignila. Odšla je do stopnic in se povzpela na oder. V rdeči Armanijevi obleki se je sicer počutila nekoliko nelagodno, vendar je uspela dvigniti nogo na zadnjo stopnico. Stefano ji je ponudil roko in pridružila se jim je.
Ni vedela, kaj se dogaja.
V naslednjem trenutku pa ji je zastal dih. Ian se je spustil na kolena, v rokah je držal škatlico s prstanom.
“Izabela Amalietti, bi se poročila z mano?”
Osupla je bila.
Presenečena.
Slišala je besen vzklik. Nikki. Vendar ona je bila v tistem trenutku nepomembna. Pravzaprav se ji je zdelo, da nikoli ni obstajala.
“Reci ja,” je slišala Stefana.
“Ian ... Ja,” je dvignila glas, da so jo vsi slišali. Slišalo se je ploskanje. Ian je prijel njeno dlan in ji nadel prstan. V naslednjem trenutku se je dvignil, jo objel in poljubil. Vedela je. Z Ianom se nikoli več ne bo ločila.
Skupaj bosta za vedno.
KONEC

__________________________________________________________________________
Punce ...
Najprej hvala, ker ste brale zgodbico, ker ste aktivno nextale in mi s tem dajale podporo, da pišem naprej. Ne veste, kako avtorju zgodbe pomeni, če vidi, da je zgodbica brana.
In sedaj ... preidem k bistvu.
Pred vami je zadnji Next. Zadnji Next in poslovim se od Iana in Ize. Na žalost. Bo pa prišla kakšna druga zgodbica.
Hope you like it.
In ko preberete zadnjo besedo, lepo prosim za mnenja
14. maj 2016
Mnenja?
14. maj 2016
Škoda ker je konec
14. maj 2016
u193093
u193093
Super je bla. Zlo mi je všeč tvoj slog pisanja potegne te v branje in se sicer včasih žiovciraš ker ne veš kaj se bo zgodilo in si na trni,... Ampak da še jaz pridem k bistvu: SVETOVNO IN UPAM DA NAPIŠEŠ ŠE VEČ ODLIČNIH ZGODBIC.
14. maj 2016
Škoda, da je že konec AMPAK z g o d b i c a j e b i l a P E R F E K T N A !!!
14. maj 2016
u143259
u143259
Ful dobra zgodbica je bla skoda da jo je ze konc
Kok bi rada vidla od nikki fejs ka jo je zaprosu hahhaa
14. maj 2016
Hvala za mnenja. Ogromno mi pomenijo.
Ja sam sem si predstavljala Nikkin obraz
14. maj 2016
Super je blo... Škoda da je konec
14. maj 2016
kr konc daš!!
tak od nikoder!!
ti zadnje čase hitr končuješ zgodbic,
sej ne boš nehala pisat??
ne smeš!!
tale je ena izmed tvojih najljubših zgodibc!!
eh ka lažem use so mi najljubše!!

hvala za prfektn konc!!

P.s. sm hotla Next napisat pa sm se spomnala da ne boš več nextala
14. maj 2016
super je blo!1 sloda da je konec
14. maj 2016
u196293
u196293
Ful fajn je blo brat tvojo zgodbo!!!!
14. maj 2016
najprej hvala vsem za mnenja. nikakor ne bom prenehala pisat, tako da brez skrbi. ampak prihajajo nove ideje.
14. maj 2016
actimel
actimel
Wii za zacetek cestitam za se eno koncano zgodbico... pomoje je nepredstavljivo ko koncas tako umetnino in se ozres nazaj ns zacetek, ko je bila le se ideja v tvoji glavi... waw... *.* obozujem tvoje zgodbice in upam, da bos tudi to dala tiskat, sem prvi kupec v vrsti ^.^ zgodba je bila cudovita, napeta, romanticn a in nasplosno perfektna.

Komaj cakam se kaksno novo
15. maj 2016
Hvala, actimel, za lepe besede. Mogoče bom tudi to natisnila. Ampak bomo videli, nič ne obljubim
15. maj 2016
u210820
u210820
Kot vse tvoje zgodbice je carska in jo mislim prebrat še enkrat.Škoda ker ni nadaljevanja
26. avgust 2016
u223614
u223614
wooooow carskiii koneeec ceprou sm bla na začetku tko ful zalostna da nista skupi
16. september 2017
u198831
u198831
škoda da je že konec drgač pa res zakon zgodbica...
edin to mi je ful padl v oči...da skos jesta isto hrano
drugače se mi pa pri tebi zlo dopade..ker zmer končaš zgodbice do konca...ne glede na število bralk pa to...vedno jih končaš
24. september 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani