u207907
u207907
Eno buško? Bolj 10000 bušk + modric
20. marec 2016
ker ste bile pridne z nexti in komentarji ... vam za nagrado podarim naslednji Next


______________________________________________________________________________
“Vem. Vse to vem, Iza,” je dejal. “Ampak ... Nimam druge izbire. Moram prevzeti odgovornost za svoja dejanja.”
Dvignil se je in prijel njeno dlan.
“Ne dotikaj se me, Ian,” je začutila solze v svojih očeh. “Neumna sem bila, ker sem sploh pomislila na razmerje s teboj.”
“Ne, ne, ne smeš tako razmišljati,” je dejal Ian z bolečino v glasu. “Žal mi je, ker sem navaden kreten.”
“Žal ti je, ker si napumpal drugo?” je zajedljivo odvrnila. Besno se je zastrmela vanj. Bila je jezna. “Bog, Ian ... Pa saj imaš petintrideset let! Nisi smrkavec, ki ne zna kondom navleči na svoje orodje!”
Ob takšni izjavi bi se pošalil, vendar se ni. Izabela se je obrnila in mu pokazala hrbet. Bila je besna in hkrati žalostna. Skoraj bi zajokala. V zadnjem trenutku se je uspela zbrati in ustaviti solze v svojih očeh.
“Lahko ostaneš tukaj,” je nenadoma dejal. “To hišo sem kupil zate. Sploh pa vem, da bi pogrešala Edno in Robin ...”
“V Covingtonu ne bom ostala,” se je divje obrnila proti njemu. Resno je mislila. Ne bi prenesla, da bi ona bila blizu nje. “Ne mislim ostati niti trenutka več v tej hiši kot je potrebno! Jutri bom spakirala svoje stvari in odšla.”
“Kam?”
“Te ne briga!” se je zadrla.
“Ne morem te pustiti brez denarja, brez strehe nad glavo,” je vzkliknil. “Po vseh teh letih skupnega življenja ... Po petih letih ...”
“Vsaj si se spomnil, da sem skoraj pet let s teboj,” je zajedljivo odvrnila. “Pet let, Ian! Izbrala sem tebe in delam na daljavo za modne znamke. Mar misliš, da nimam denarja? Imam dovolj, da preživim brez bogastva, ki si si ga ustvaril. Misliš, da sem brez strehe nad glavo? Pri teti in doma sem vedno dobrodošla!”
“Ampak, Iza ...”
“Dovolj sem slišala, Ian,” ga je prekinila Izabela. Bila je razjarjena. Le kako se ji lahko to dogaja? “Želiš, da prekineva? Potem bo najbolje, da jutri pokličem selitveni servis. Dokler se ne poberem, lahko greš k tvoji ljubici. In veš kaj? Upam, da ti bo žal. Žal, da si izbral njo, ker tej nosečnosti ne verjamem!”

_______________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
20. marec 2016
u207907
u207907
Next + Iana bom feeentala!
20. marec 2016
actimel
actimel
Next
Jooj no ker kreten -.-' pa sj ma tut z njo otroke ane une dvojcke... sj so njuni??
21. marec 2016
Ja ampak ne ve zanju
21. marec 2016
actimel
actimel
Ajaaa ojoj O.o
21. marec 2016
Nextt
21. marec 2016
Next ob 22.00
21. marec 2016
Zakaj mu ni povedala???? Za dvojcke
21. marec 2016
zato ker je zvedla po tej ločitvi

neexxt!!
21. marec 2016


______________________________________________________________________________
Ian jo je nekaj trenutkov opazoval z napetim izrazom na obrazu, nato pa se obrnil in zapustil prostor. Ko je zaprl vrata za seboj, je padla na kolena in zahlipala. Pred njim je poskušala zadržati čustva, vendar sedaj jih ni mogla več ...
Naslednji dan je selitveni servis odpeljal njene stvari, nato pa se je odpravila do Edne, nato do Robin. Obe sta bili šokirani, ko sta izvedeli in vedela je, da ju bo pogrešala. Edna je bila do nje tako dobra in obnašala se je do nje, kot da je njena hčerka. Vendar očitno to Ianu ni nič pomenilo, če jo je uspel prevarati.
“Ian je storil napako,” je dejala. “Mogoče bi se morala pogovoriti z njim in da bi tega otroka ... Samo priznal.”
“Prepozno je,” je dejala Izabela. Globoko je zavzdihnila in pogledala svojo nesojeno taščo. “Moje stvari so že odpeljali na letališče, jaz pa odhajam v Milano. Sploh pa ... Si je želel otroka in sedaj ga bo dobil.”
“Ljubica, ampak zlomljen je,” je dejala. “Maloprej me je klical in mi priznal, kaj je storil. Ian je naredil napako ...”
“In sedaj naj poje juho, ki si jo je skuhal,” jo je prekinila Izabela. “Edna, nisi kriva. Ampak ... Ne morem prenesti misli, da bo imel otroka z drugo in ostal z menoj. Preprosto ... Preveč boli, saj si tudi jaz želim otroka.”
“Vem. Ljubica ... Upam, da bova ostali v dobrem odnosu,” je dejala Edna. Izabela je prikimala in jo objela. Vedela je, da jih bo pogrešala.
Ko je prišla v Milano, je bila utrujena. Ves svoj denar je prenesla na račun, ki ga je imela odprtega v italijanski banki, njene stvari je kombi že odpeljal do njene tete, ona pa se je nameravala odpeljati s taksijem.
Ravno je šla mimo restavracije s hitro prehrano, ko je v njene nosnice udaril vonj po olju. Začutila je, kako se ji je vse dvignilo v želodcu. Stekla je do bližnjega wcja in se izbruhala v WC školjko. Ko je prenehala z bruhanjem, si je splahnila usta in se zastrmela v ogledalo. Nekaj je bilo narobe z njo.
In nenadoma ji je postalo jasno, kaj ji je. Menstruacija ji je zamujala dva tedna. Ob vseh skrbeh, ki jih je imela z Ianom, je ni pogrešala ...
To pomeni ...
Nekoliko otopelo si je z rokami prekrila usta.

______________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
21. marec 2016
u143259
u143259
To je pomenl da je noseca pa u prwjsnem delu je cist prou povedla ianu
Neeeeext
In ful dobr
21. marec 2016
neexxtt!!
21. marec 2016
Neextt!!! Zakaj je to ugotovla sele zdaj???!!
21. marec 2016
actimel
actimel
Next sam cak ona ma ze dvojcke in zj je spet noseca al kaj. Bom se enkrat prebrala da se mal zjasm hah
21. marec 2016
u207907
u207907
Next
21. marec 2016
actimel
actimel
Ajaa ne to je sezmer flashback al kaj....
21. marec 2016


____________________________________________________________________________
* * *

Njene slutnje so se uresničile naslednji dan, ko je odšla po test nosečnosti v bližnjo lekarno. V eni izmed restavracij se je skrila na stranišče, kjer ga je naredila. Nekaj minut je čakala, nato pa pogledala na rezultat.
Pozitiven.
Bila je noseča.
Z Ianom.
Svet se ji je zrušil. Odpravila se je ven, v toplo julijsko vreme. Nezavedno je hodila proti krajem, kjer je bila pred leti z Ianom. Spominjala se je vseh veselih dogodkov, kako sta se poljubljala, sprehajala, nakupovala ... In vse skupaj je bolelo. Preveč bolelo, da bi lahko zdržala in se spominjala ...
In je obstala pred poslopjem, kjer je imela glavno pisarno Dolce&Gabbana. Le zakaj je prišla sem?
“No, pa dajmo,” je zamrmrala. Samozavestno je odkorakala v notranjost zgradbe in upala, da jo bodo spustili naprej.
Z neverjetno lahkoto je prišla do Stefana in Domenica, ki sta jo sprejela kot kraljico. Pisarna je bila še vedno ista ... Kot nekoč, ko je pri njima opravljala prakso in kjer je prvič prišla z Ianom. Odgnala ga je iz misli. Ne sme misliti nanj! Ne sme pomisliti na bolečino, ki ji je povzročil. Konec koncev je odšla proč.
“Izabela! Kako je Ian?” je veselo vprašal Stefano. Vedela je, da jo bosta povprašala po njem. Poskusila se je pomiriti.
“Odlično,” se je nasmehnila. “Verjetno uživa s svojo novo punco.” Ok, razglasila je prekinitev razmerja. In ni bruhnila v histerični jok. Vsaj nekaj. Ampak ... Le kako bo preživela vse tiste noči, ki so jo še čakale? Sama?
“Kaj? Sta se razšla?” je bil presenečen Domenico.
“Točno. In ja, izgleda da bo postal dvakrat oče,” je sarkastično dejala. Nato ju je pogledala. “Ne smeta mu povedati, da sem noseča. Naj bo srečen s tisto vampirko iz Somraka. Brezveze bi bilo upati na kaj več.”
“Ok, ne bova,” je obljubil Stefano. Nato je dvignil obrv in jo premeril. “Ampak kaj pa te je prineslo?”
“Torej, fanta,” se je sproščeno nasmehnila. Vedela je, da ju ima v pesti. Sploh pa je potrebovala službo. Je že res, da je imela dovolj denarja, da bi preživela nekaj let kot kraljica, ampak ... Nikakor ni mislila lenariti pri stricu in teti. Dovolj dolgo sta jo preživljala, ko je študirala. “Potrebujem službo. Mi jo ponudita ali ne?”
Kreatorja sta se le spogledala.
Služba je bila njena.

_________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
ni še konec flashbacka
21. marec 2016
u207907
u207907
Neeext
Mnenje? Sovražim Iana
21. marec 2016
actimel
actimel
Next
Men sta oandva ful usec pacda ju ona tko lahko omrez mal me spominjsta kokr c bi caesar flickerman iz iger lakote bil v dveh osebah ^.^

Aja pa Next
21. marec 2016
actimel
actimel
Zdej sm porajtala hvala
21. marec 2016
u143259
u143259
Pametn da bo spet delat zacela
Neeeext
22. marec 2016
u196293
u196293
Neeeeeext,ian je en kreten-če se lepo izrazm
Šim prej napiš Next
22. marec 2016
Ja tukaj sem ga pokazala v drugačni luči. Na žalost je res poročen z Nikki Reed v resničnem življenju. Ampak vsak si sam izbira partnerje.
Se kakšen Next?
22. marec 2016
Next cimprej
22. marec 2016
Next ob 22.00
22. marec 2016
Next
22. marec 2016

_______________________________________________________________________________
* * *
Nikki Reed je izgubila otroka v drugem mesecu nosečnosti. Izabela je opazila Ianovo spremembo na fotografijah v revijah, vendar ga ni poklicala. Niti mu ni nameravala povedati, da ona pričakuje dvojčke.
Njune dvojčke.
Pri Stefanu in Domenicu je delala s polno paro, da bi pozabila na bolečino. Skrbela sta zanjo in ji nudila delo na domu, ki ga je odklanjala. Njen nosečniški trebuh se je že poznal, vendar to je ni ustavilo.
Teden dni po tistem, ko je Nikki Reed izgubila otroka, je v javnosti predstavila svojo otroško kolekcijo pod znamko Dolce&Gabbana. Stefano in Domenico sta bila ponosna nanjo, ona pa se je v posmeh Ianu veselo slikala za revije (s tem, da je zakrila nosečniški trebušček) s svojo otroško kolekcijo.
Potem pa je prišlo v javnost, da se bo Ian poročil z Nikki. Mogoče ji je vrnil milo za drago? Ni vedela. Sama je skoraj cele dneve prejokala, ko sta jo ponovno kreatorja postavila na noge in ji pomolila načrt za pomladno kolekcijo oblačil. Nekoliko sta jo pomirila in se vrgla v delo, saj je potrebovala sprostitev
Rodila je aprila. Ko je stisnila k sebi malega Josepha in malo Elizabeth, ji je Cassandra previdno sporočila novico. Ian Somerhalder se je poročil istega dne, kot je ona povila njuna otroka na svet.
__________________________________________________________________________
naslednji Next bo daljši.
mnenja, teorije?
22. marec 2016
Neext
Ce vidim kdaj tega Iana je mrtev
22. marec 2016
u207907
u207907
Next
Ian fentala te booom
22. marec 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani