Živjo,to bo moja prva zgodba ... Upam da vam bo všeč!zgodba bo pripovedovala o magiji. Kako se punci z navadnim življenjem vse spremeni na bolše samo ker najde čudežno ogrlico ki ureničuje želje, a vendar pride do zapleta zaljubi se...
Za začetek vam bom napisala kratek uvod,vi pa mi povejte če naj nadaljujem/nextam.

xoxo Juliet

ஜ۩۞۩ஜ 1.DEL ஜ۩۞۩ஜ

"Ann!Kje si!" je tisto prvo kaj slišim iz telefona ko se oglasim. Zavijem s očmi.
"Povedala sem ti da sem pri Claret!"
"Nisi" pravzaprav ima prav,povedala sem ji ko je spala,ampak šteje če reče ja.
"Rekla si mi okej!" in pogledala sem Claret,mojo prijateljico.
"Spravi se domov!"
"Ja,no!" sem še zakričala preden mi je prekinla. opravičila sem se Claret in odšla domov.

Aja,nisem se še predstavila.Ime mi je Angelique ampak vsi me kličejo Ann. Stara sem sedemnjast let in z mamo,očetom,in dvema sestrama živimo v majhni vasici 10 kilometrov ven iz New Yorka.

-jas-klikni!

Ja vem,kratki lasi. Bila sem nora sredi mode dolgih las sem hotela spremembo in sem se šla
postričt na kratko. Mama je pred kratkim odprla trgovino ampak ji ne gre.Oče je kuhar v New Yorku v majhni restavraciji. Nimamo veliko denarja.Kako zelo si želim to spremeniti. Lahko bi imeli veliko denarja ampak ga je dedek zapustil mami.ta pravi da je za hudo čase. Haloooo hudi časi so! Nevermind. Hodim oziroma skoraj tekam do naše hiše. Ura je pol osem zvečer. In danes je moj rojstni dan. Ja,ni tako kot drugje, tukaj mi niti mama in oče ne dasta darila.zjutraj sta mi samo čestitala. Ubrala sem bližnjico in šla po gozdu,bilo je še svetlo. bilo me je na smrt strah vendar sem se uprla in si prepevala,ker je bilomračno sem si svetila s telfonom,nakar opazim da nekaj štrli ven iz zemlje.Prišla sem bližje in iz zemlje potegnila verižico.Imela je prisrčen obesek, ker je bilo že temno sem jo hitro spravila v žep in hitro tekla iz gozda. Končno sem prišla do naše hiše.

ஜ۩۞۩ஜ
22. september 2012
-.-
21. oktober 2012
?
21. oktober 2012
u93404
u93404
nnext
30. oktober 2012
posebaj za ıпғıпıтч.◊
ker je prvva bralka ;*

ஜ۩۞۩ஜ 2.del ஜ۩۞۩ஜ

-verižica-klikni!

Pogledala sem an parkirišče. Super,zdaj še jih doma ni. Tako je vedno. Odklenila sem in prižgala luči. Sezula sem športne copate in si slekla jakno. K meni je prišel moj mali maček Bandidos. Pobožala sem ga,ta mehka dlaka. Ta kepica majhna ki me že dva meseca osrečuje. No vsaj nekoga mam.

-bandidos-klikni!

stopila sem v našo otroško sobo in se zaletela v tri velike kovčke. Na največjem kovčku je bilo pismo in kuverta. Takoj ko sem pismo prijela v roke sem prepoznala mamino pisavo. in ponekod na listu so bile majhne mokre packe. začela sem brati:

Predraga Angelique!

To kaj pišem. Bo spremenilo verjetno vse pri tebi. Nismo mogli biti doma. Poglej tako je s tem,z očetom sva se odločila da te nemoreva več vzdrževat in te krotit. Zato sva se odločila,da greš kamor si si vedno želela. Od malega vsaj,k babici. Tam boš dokler neboš samostojna,in lahko naju sovražiš kolikor hočeš ampak res ne moreva več.V kuverti imaš bančno kartico in dvesto evrov gotovine,ter pin kodo za kartico. Vso zapuščino ki sva jo z očetom tako dolgo hranila ti podarjama. Sprejmi in začni na novo. Vsi te bomo pogrešali ampak tako je najboljše za vse.

Rada te mam.
Tvoja mama,oče in sestri!
P.s. po tebe pride stric,ki te bo peljal k babici. Saj veš Stric Jack ki živi zraven babice.

Uživaj.


Začela sem jokati,nevem ali so bile solze žalosti ali sreče. Verjetno oboje.Bila sem srečna zaradi svobode in žalostna ker me lastna mama in oče nemoreta imeti. Napisala sem jima pismo da jima odpustim in da ju razumem. In da gre z mano tudi bandidos. Pograbila sem kovčke in zaklenila. Čakala sem in čakala,in ko sem sedela na stopnici mi je iz žepa padla verižica. Stiskala sem jo v roki,pod jakno pa sem imela Bandidosa. Da bi le imela kletko za njega,toplo bi mu bilo. Vsaj nekomu. končno se je pripeljal stric. Prišel je ven in me objel. jokala sem mu na ramenu. Nov začetek.

ஜ۩۞۩ஜ
30. oktober 2012
u30718
u30718
neext! :** <33
30. oktober 2012
ta next je posebej za <3 KISS ME <3 ker je nova bralka ;*

ஜ۩۞۩ஜ 3.DEL ஜ۩۞۩ஜ

Napeta vožnja je trajal kar nekaj ur in končno sva prispela v Kanado. hladno podnebje,padavine,in po vrhu tega je snežilo. Pripeljala sva se do babičine hiše,in končno po 12 letih sem spet tu.

hiša je prenovljena. pobelili so jo in vrt je bolj urejen,ko sem bila tu je kljub zimi vrt bil porasel z visoko travo in trnatim grmičevjem. hiša pa je razpadala in v notranjosti je kolikor se spomnim omet že padal iz stropa. Ven je po starosti sodeč prišla babica. stara ženica z nasmejanim obrazom svilnatimi belimi lasmi. še vedno je dišala po goveji juhi in okoli pasu je imela privezan predpasnik. Ni imela bergel in videti je bila še kar žilava za svoja leta.

"Gelly si le prišla k meni. " tako sem bila vesela da me je prepoznala da sem se ji vrgla v objem .
"Gellika pomiri se!"
"Babi prvo kot prvo ne kliči me Gelly ali Gellika ampak Ann al pa Angelique. Prav? in drugo kot drugo tudi jas sem vesela da te vidim.
"Jack,bi bil tako prijazen in bi gospodični odnesel kovčke v njeno sobo?"
"Seveda mama." se je nasmehnil in ko je šel mimo mene mi je prišepnil:
"naj te ne zaslepi zunanjost,odznotraj je pravi hudiček."
"Slišala sem te!" je rekla babica in ga lopnila po zadnjici ko je še mimo nje. Začela mi je razlagat o tem kaj boma delali potem pa mi je rekla da ve kako je naporno in mi pokazala mojo sobo in kopalnico. wow . pa le nebo tako slabo svojo sobo imam in kopalnico!Rekla je naj se umijem in naspim. Kosilo je ob 14.00

-soba-klikni!
Umila sem se in se oblekla v pižamo. Opazila sem da je nedaleč stran od hiše tudi gozd. In ti je prineslo nasmešek na moj obraz.

-gozd-klikni!

svojo verižico sem obesila nad ogledalom in ko sem jo držala v roki sem si hudo zaželela da bi bila lepše,da bi imela daljše lase. hah kot da bi to kaj pomagalo. Odpravila sem se spat.Končno. In potem sem se spomnila na Bandidosa! Pozabila sem ga doma,ko sem jakno menjavala. Poslala sem sms sestri da naj ga da noter in naj lepo pazi na njega. in potem sem zaspala.
ஜ۩۞۩ஜ
30. oktober 2012
u93404
u93404
nnnext!!
30. oktober 2012
in za vajudve obe,ker končno nekdo bere. ;* in ker sta edini ki bereta.

ஜ۩۞۩ஜ 4.DEL ஜ۩۞۩ஜ

Zjutraj me je prebudil vonj po pečeni slanini in jajcih. Nato je potrkalo na vrata.
"Naprej." vstopil je fant,mojih let. Presenečeno sem strmela.
"Lahko vprašam kdo si?" sem ga vprašala. nasmehnil se je.
"Tvoj bratranec Sky . Se me ne spomniš?" in potem sem se začela spominjat,njega sem že videla. In ko sva bila majhna sva bila zelo vredu prijatelja.
"Sky? Omojbog,tako si se spremenil!" in potem je noter stopila babica.
"Nisem opazila da imaš dolge lase draga."
"Kaj?" šla sem do ogledala. Moji lasje. Dolgi in lepi. Moj obraz.
"Kaj se je zgodilo?" me je vprašala babica,metem ko še Skyu vedno ni bilo jasno. Babica mu je rekla da je čas za ŽENSKE POGOVORE,zajtrk je odložil na pisalno mizo mi pomežeknil in obljubil da mi bo potem pokazal mesto.
"Poglej babi,spremenila sem se." in pokimala je.
"Povej mi kaj si naredla?" in povedala sem ji o verižici. Nasmehnila se je.
"Imela sem enako." In razložila mi je vse o treh verižicah,ki jih je dolgo nazaj posedovala srednjeveška čarovnica. Zgodba gre tako:

Bila je punca,ki je imela moči zdravljenja in tako. In obsodili so jo na čarovništvo. stara je bila 15 let. Nekega dne so se k njej zatekle kraljica in njeni hčerki. Vsi so se jim posmehovali in pravili da so "tagrde" ženske,in kraljica tega ni marala zato je mlademu dekletu obljubila svobodo in veliko denarja samo če jim naredi tri verižice,ki bodo izpolnile skoraj vse želje. Izpolnile bodo vse razen da nekoga prisiliš da se zaljubi ali da nekoga ubiješ. Torej da nekomu škuduješ-In dekle jim je po dveh tednih naredilo tri ogrlice-eno z obeskom srčka,eno z obeskom krogca in eno z obeskom peresa. In kraljica je dekletu uresničila svoje obljube in bila je srena kot še nikoli. V zahvalo dekletu je priredila zabavo na kateri so si vsa tri dekleta zaželela in obljubila da bodo,ko one umrejo te verižice dobile dekletine potomke. Vendar le Prvorojenke. In ob misli da se mi bo življenje obrnilo na bolje sem se nasmehnila,skoraj sem bila popolna .

In to verižico bom skrbno pazila sem si obljubila. Pojedla sem slasten zajtrk in se oblekla:

Vzela sem si še najlubšo knjigo in šla v gozd.

ஜ۩۞۩ஜ
30. oktober 2012
u89653
u89653
next
05. november 2012
Posebej za ●●мяѕ.тαмму●● ker so druge pozabile name ;*

ஜ۩۞۩ஜ5.DEL ஜ۩۞۩ஜ

Verižice dolgo nisem uporabljala,nisem potrebovala,babica mi je dobro povedala kaj se lahko zgodi če jo izrabljaš v veliko svojo korist. Zaprla sem jo v majhno šatuljico in jo skrila pod posteljo

Vsak dan sem zahajal v gozd in tam raziskovala,že prej sem imela dobro postavo,nočem bit samovšečna ampak moja postava je zdaj ubijala,bila sem hitra,močna in elegantna. Bila sem kot vampirka. In ja,to je bila posledica,mi je kasneje povedala babica. Čarovnici so se potlej te ženske uprle in po stoletjih je potomka prve čarovnice ki je ustvarila verižico zaradi zaničevanja,verižico ukradla in jo preklela. Pogledala sem se v ogledalo. bila sem vampirka,moje največje želje so se uresničile. Začelo me je skrbeti. Kaj pa hrana? hja. živali a ne? In tak sem preživela vse do poletja. Potem pa so se v sosedno hišo nazaj vselili,ljudje ki jih poznam od malega in ki sem z njimi preživljala počitnice. Med njimi je bil fant,ljubezen mojega otroštva:
Jeremy
Gledala sem jih iz visokega drevesa malo oddaljenega od hiše. Z babico sma se zmenili da jih greva pozdravit.

ஜ۩۞۩ஜ
en next pa nextam in dam sliko od Jerremya
05. november 2012
u93404
u93404
next
06. november 2012
-jeremy-klikni!

aja in Skya sem pozabla dat:
ஜ۩۞۩ஜ6.DEL ஜ۩۞۩ஜ

V rokah sem držala pecivo ki ga sma ga skupaj z Skyem v težkih mukah spekla, babica je obljubila da nama nikoli več nebo treba peči peciva,upam vsaj da je dobro. vrata je nam odprla mlajša punca in koliko se spomnim je to njegova sestra Melinda;

stara je 15 ali 16. Ko sva bili majhni sva se dostikrat družili,hodili v gozd in imeli tudi svoj skivni kotiček,kjer naju noben ni nikoli našel.Vedno sem ji vse zaupala čeprav je mlajša od mene in povedala sem ji da sem zaljubljena v njenega brata in naklepala je da bi naju skupaj spravila pa ji čas ni bil naklonjen. Ko me je zagledala in me prepoznala mi je skočila v objem da sem skoraj na tla vrgla pecivo. Rekla sem ji da ji takoj vse povem in sva se vsedli.

ஜ۩۞۩ஜ
08. november 2012
next!...+nova bralka!!
11. november 2012
okej posebej next za *nicky o.O* <3

ஜ۩۞۩ஜ7.DEL ஜ۩۞۩ஜ

Nikoli si nisem mislila da bo Jeremy tako dobesedno rečeno nadut. Včasih so nama pravli Romeo in Julija ker sva bila nonstop skup zdaj pa ko me je vido pa e zgroženo pogledal in šel vstran. Mel oziroma Melinda je takoj skočila za njim.
"Prideš z nama plavat v sosednji gozd?" pogledala sem jo in ji začela odkimavati. On pa me je pogledal se nasmejal in rekel Melindi:
"Mogoče kasneje,zdaj moram it do Lucasa po motor." nasmehnila se je.
"Obljubil si že " in po zraku poslala poljubček.
*
Po dveh urah kopanja v ribniku v gozdu ni prišel. Škoda mislila sem da sem mu všeč. Vseeno zabavali sva se in si povedali vse.Le tisti del o ogrlici in vampirjih sem spustila. Smejali sva se in kmal je padel mrak.

najin kotiček in kjer sva se kopali.

Ko sva se končno splazili iz vode,celi modri sva šle k nam na vročo čokolado. ZAbavali sva se in imela pijama party.

Sladko sva še spali ko je na moja vrata močno potrkalo. ZAradi hitrih refleksov sem v sekundi stala pred vrati le v hlačkah in modrcu. Odprla so se vrat in noter je stopil Jeremy.
" O fak! Joj sori nisem mislila misla sem da si neki posiljevalec. oprosti!" in potem sva se drug drugema opravičevala jas na sebi samo z rjuho in pa v kopalnih hlačah brez majce. Najino prepiranje je zmotila Mel.
"Am.. Nebi rada motila ampak kaj vidva počneta? " je začudeno vprašala in se prijela za glavo.
"Ni tako kot zgleda!" Sva se drla.Stekla sem v kopalnico in se vsedla pred vrata ter se hihitala. Po petih minutah je notri vdrla tudi Mel.
" Resnično ti je všeč ali ne?" nasmehnila sem se in izpustila ščetko iz rok. Zardela sem.
"Ja je mi. " izpljunila sem,poplahnila usta in se šla oblečt. Nonstop mi je sledila in si zraven kodrala lase.
"In ne Mel jas njemu nisem všeč zato ne neboma hodla."
"ampak če bi te vprašal pa bi ?"
" JA verjetno ja. "

Oblekli sva se.
vem zdi se vam čudno da sva se včeraj kopali danes pa pulovri,stvar je v tem . V tistem ribniku ali jezercu se čez leto nabira svetloba zato je voda toplo zakurili pa sva si ogenj v bližini. Mene pa tako ali tako nezebe. Rekla sem ji da se moram danes sprehoditi do mesta. Sobota je,paše mi. Razumela je in obljubila sem da prijem potem k njej. SPrehajala sem se po mestu in si šla po kavo na bencinsko . Za na pot. Kupila sem si par stvari. To mesto v bistvu je veliko. Mrak je že bil ko sem se vračala in nisem hotela teči. Kmalu so me zaustavile luči.
" Dekle kam pa ti tako pozno?" bil je moj sošolec,iz te šole . Jack.
" Živjo,nič le vračam se domov." izstopil je iz prelepega audija.
No potem pa dovoli da te peljem. Jezna zaraji drame z Jeremyom mi je prijalo nekaj druge moške družbe. Peljal me je domov .
jack

ஜ۩۞۩ஜ
13. november 2012
next!!! zmerom bolj lepe slike daješ gor :3
13. november 2012
hvaaaaa <3
13. november 2012
u93404
u93404
neexxt
13. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg