No, na forumu je polno zgodb, pa sem se se jaz odločila, da bom imela eno. Ampak ta bo drugačna. To bo zgodba o konju. Oziroma o divjem konju in dekletu. No, bom kar začela.

Heiii! Sem Sue McClain in prihajam iz majhnega mesta v Ameriki. Sovražim to deželo. Sploh pa šolo.
Stara sem 17 let in sem po mojem mnenju že dovolj odrasla, da znam poskrbeti sama zase. Starša namreč tega ne verjameta. In šola, te raje nebi omenjala. Sošolci me zafrkavajo zaradi mojih ravnih temno rjavih las. Polovica vasi je namreč skravžana, drugi pa si lase ravnajo. No, jaz ne. To imam po mami ki je brazilka. Po njej imam večino stvari med drugim tudi olivno polt in neukrotljivo naravo.
Oče pa je tipičen kmetavzar z eno izjemo; ne smem imeti svojih živali. To je najbolj krivična stvar na tem planetu! Moji sošolci imajo vsak po več ljubljenčkov, jaz pa ne smem imeti nobenega. No, z izjemo Lizzy moje črne muce, ampak one tako ali tako ni nikoli doma. Verjetno je nekaj na tem da sem precej zahtevna. Ne želim si ne psa ali mačke ampak konja. Pravega živega konja. No, v tem je težava. Starša mi ga ne dovolita imeti. Ko bom 18 si ga bom kupila. No, ali raje ukrotila. Obožujem namreč divje konje, ki sicer enkrat letno pridejo v gozdove v okolici nase vasi. Enkrat sem jih videla. Spomnim se njihove plafutajoče grive ko so me zagledali in zbežali. No, dovolj o meni. Še nekaj slik: jaz


mami:


ati

03. december 2012
za nadaljevanje 1 next prosim
03. december 2012
ejga full ne v eš kakšne 6psck mam jest hehe
03. december 2012
u90149
u90149
next
03. december 2012
Tisti dan je bilo v šoli vse prej kot božansko. Učiteljica za matematiko je si je uredila zabavo z nenapovedanim spraševanjem. Molila sem da ne bo vprašala mene. Samo ne mene, samo ne mene.... "Tinna Welkinks" Tinna se je odvlekla pred tablo. Ona nikoli ni kaj prida poslušala in ni vedela čisto nič. Amanda Redbird, največja važička na šoli se je začela hahljati in mahati svojemu neardetalskemu fantu. Tinna se je v tistem trenutku ne posebno žalostno z enico v redovalnici odvlekla na svoje mesto. Ojej še enega lahko vpraša. "Ne mene, samo ne mene" sem molila kot vsi drugi v razredu. "Sue McClain k tabli!" je rekla učiteljica. Odvlekla sem se do table, ko je naenkrat zazvonilo. Začudeno sem pogledala na uro. Zvoniti bi moralo šele čez pol ure. Požarna vaja, me je presinilo. To bo. Pogledala sem učiteljico, ki je delovala nekam živčno." Mogoče je pa zares zagorelo" sem pomislila. Učiteljica nas je po hitrem postopku peljala ven. Nenadoma buum! Razneslo je kemijski labolatorij. Razbitine so padale po tleh. Gozd je zagorel. Nenadoma sem videla Lizzy kako je švignila v goreči gozd. Pognala sem se za njo. Učiteljičini kriki so izginjali v daljavi. Vročina je naraščala. Nenadoma je pred mano stekel konj. "Očitno eden od divjih" sem pomislila. "Konj že nebi divjal v nevarnost" sem si rekla in se pognala za njim. Nenadoma se je odkrušilo drevo in padlo nanj. Nevem kaj mi je bilo, ampak šla sem ga reševat. Mukoma sem dvigovala težko deblo, in ga končno rešila. "Zdaj ga moram spraviti domov" sem pomislila. Stresla sem z glavo. "Kaj pa govorim, oči mi sigurno ne bo pustil imeti konja."

Več po 2 nextih
03. december 2012
next
05. december 2012
next
05. december 2012
Vseeno sem se odločila, da ga bom peljala domov. Moram ga pozdraviti. Dobil je nekaj zelo grdih ran. "Saj imamo hlev za krave, zakaj ne bi še za konja?" sem pomislila. V žepu sem izbrskala vrv in mu jo obesila okrog vratu.
Jutri nextam dons mi mal računalnik crkuje
05. december 2012
next
18. maj 2013
u163511
u163511
nextttttttttttttttttt!!!
26. april 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg