Veliko ljudi se posmehuje mojemu imenu. Pravijo, da mi je ime kot, da sem moški. Nikoli ne dojamejo, da je ime Brie pravzaprav žensko ime. Moje življenje nikakor ni veselo in zanimivo zato sem se odločila, da moje življenje malce poživim. Začela sem delati grozote. Grozote drugim ljudem. Moji sošolci me zunaj pred šolo vedno brcajo, tepejo in še marsikaj. Ko gremo na pohode me spotikajo, da se zvalim dol po celem hribu. Ko smo šli s šolo v bazen so me hoteli v samotnem kotičku vtopiti s tunkanjem. Pri vseh teh dejanjih, ki so se meni zdela grozna so se vsi pristoni smejali. Seveda vsi tisti , ki so sodelovali pri tem saj nihče drug tega ni videl. Ljudje, ki pa niso sodelovali pa so se po navadi smejali, ker so mislili, da je to le naša igra saj naj bi bila mladina danes obupna ali pa se mi smejijo, ker proti 5 fantom ali celo 10 ne morem nič in iz gledam kot cucek, ki pusti, da mu vsi strežejo po življenju. Enkrat mi je bilo tega dovolj in sem se odločila spremeniti moje življenje. Začela sem delati grozote. Pri vseh grozotah, ki so oni delali mene so se vsi smejali. Ko pa sem jaz njim naredila grozoto se ni smejal nihče. Ali so buljili ali pa jokali. Takrat pa sem se vprašala: WHY SO SERIOUS??? in se začela smejati na ves glas.
18. april 2012
next!
18. april 2012
Sem Brie Darksky in povem vam, da z mano ni šale. Moj obraz krasi tattoo nekih listov in na mojih ustnicah ležita 2 piercinga, vsak v 1 kotu. Moj pogled je tako nedolžen, da si nihče ne bi mislil česa vsega sem zmožna. Piercing z draguljčkom na koncu, ki je v nosu pa sporoča, da sem še bolj uboga kot se že samo zdim. Oh ja... Vsak, ki se misli zaplesti z mano... Opozarjam ga v naprej: YOU PICKED THE WORNG PERSON... TO MESS WITH!!!
Brie Darksky:


18. april 2012
next
18. april 2012
ŠE WSAJ 1 NEXT
18. april 2012
u87951
u87951
next
19. april 2012
Imam sestrico po imenu Gwin Darksky. Stara je 6 let. Imam starejšega brata Trixter Darksky. Star je 22 let in se je že odselil iz naše hiše in zdaj živi s svojo punco Margorie Iceshad. Ona ima dolge blond lase.
Gwin:
Trixter:
Margoire:


19. april 2012
Margoire je stara 20 let.
19. april 2012
u87951
u87951
ok..next
19. april 2012
Mene v družini nihče ne mara. Edino Trixter. On je edini, ki me razume. Izmed moje družine. Delno me razume tudi Margoire. Ko sem bila majhna sem se vedno igrala s Trixterjem. Čeprav sva 6 razlike. Na računalniku sva igrala igrice skupaj, predelala sva vse sestavljanke, z mano je gledal risanke in animirane filme, še z barbikami se je celo igral z mano ampak pod pogojem, če sem se potem jaz igrala kar je on hotel. Se pravi vojake. Ampak ni me motilo. Zdaj sem odlična športnica zato grejo vse zahvale k njemu. Gwin je že od malega glupa. Ona svojim barbikam postriže oz. pobrije lase zato, da bo imela več kenov. Nato pa jim z nožom še prsi odreže, da je še bolj realno. Namesto, da bi preprosto rekla mami in očijo, da ji kupita kena. Jaz sem se rada igrala barbike ampak pod pogojem, da so bile vse dark. Vsem sem na roke narisala rdeče črte, da je izgledalo kot, da so se rezale. Njihove ase pa sem pobarvala s črno tempero. Trixter me je v družini vedno edini branil, ko je odšel pa sem se počutila samo. Nimam prijateljev in skoraj nimam družine. Če povežemo skupaj --> nimam življenja. Ponoči vedno sanja, da živim v črnem dvorcu in se igram s Trixterjevimi in Margoriejimi otroci. To bi bila zame popolna družina. Vedno, ko pridem domov se vsi začnejo dreti name. Kot, da moje življenje že ni dovolj uničeno!!!
19. april 2012
u70306
u70306
nexxtttttttt
19. april 2012
ŠE WSAJ 1 NEXT
19. april 2012
u70306
u70306
am sory če uglašujem moja zgodba če se ti da nextati in prebrati?
http://www.igre123.com/forum/tema/the-vampire-diaries/32341/1

hvala! ampak sory če te mot da oglašujem na tvojmu forumu!
19. april 2012
SM ŽE BRALA... PA SEJ LOH UGLAŠUJŠ ME NE MOT RES...
19. april 2012
next smile
19. april 2012
Bila sem stara približno 10 let, ko se je to začelo dogajati. Trixter je letal po lokalih s svojo punco in jaz sem bila rada z njem. Brez moje pomoči onadva niti pod razno ne bi prišla skupaj. In enkrat sva midva pač zamudila in mami je začela kriviti mene. Njene rajve lase je imela spete v figo čeprav so bili tako kratki, da še zdaj ne vem kako ji je uspelo. Drla se je name: ''smrklja mala!!! Nikoli več ne greš iz te hiše!! Nikoli!!! Napega Trixterja si skoraj že speljala na napačne poti!!!''. Drla se je name na ta način približno 1 uro in pol. Potem je Trixterju prekipelo. ''pa kva je s tabo narobe!!! Jaz sem ji rekel naj gre z mano ven, da bo videla malo mesto!!! jaz sem za vse kriv! zakaj vedno vse njo kriviš!!!'', ko jo je Trixter nadrl je mama vedno obstala. Z mirnim glasom mi je rekel ''Brie, princeska pojdi v sobo prosim. Takoj pridem za tabo.''. Jaz sem ga ubogala in se napotila v mojo sobo. Kmalu je prišel za mano in se ulegel. Rada sem spala pri njemu, ker je bil topel in rada sem ga imela. Ponoči je začel srmčati. To je bil razlog, da nisem hotela več spati pri njemu. Zato sem vstala in šla v mojo sobo. Ko sem odprla vrata, seveda čisto potiho sem slišala pogovor med mami in očijem. To me je res prizadelo!!!
19. april 2012
Mami:


19. april 2012
neext!!
19. april 2012
ŠE 1 NEXT
19. april 2012
next
19. april 2012
u70306
u70306
nexttttttttttt!!!
19. april 2012
Oči se je praskal po svojih kratkih laseh in poslušal mami kako je paničarila. ''kako si jo drzne braniti! Če se ne bi toliko z njo družil bi bil tako popoln v šoli! Preveč časa zabija za njo! Kaj praviš, da jo pošljemo v internat stran od njega? Ona se bo naučila manir, on pa bo lahko zaživel življenje kot se spodobi!!!'' ''še vedno je najina hči!'' ''srednji otroci so vedno zabiti!'' ''jaz sem srednji otrok!'' ''saj je inteligenco podedovala po tebi! Čisto je po tebi!'' ''lej... nihče ni popoln. Tudi ti nisi!'' ''ja poglej, če imam tako hči, ki kvari druge otroke!!!'' ''pa kaj bi rada, da nastane iz Trixterja?'' ''on je svetnik in ona je padli angel! Ona je živ hudič! Še verna sem postala odkar sem jo rodila!!! Lahko dokažem državi, da hudič obstaja!!!''. Oči se je samo odpravil v spalnico. Jaz pa sem šla nazaj h Trixterju in mu jokala v naročju.
Oči:


19. april 2012
u70306
u70306
nextttttttttttttt!!!!!!!!!
19. april 2012
WEDNO PRIČAKUJM USAJ 2 NEXTA... TKO DA ŠE1
19. april 2012
next
19. april 2012
Začela sem jokati in hlipati ob enem. Trixter se je zbudil. ''kaj je princeska?'' ''mami me sovraži! Pravi, da bi bila družina boljša brez mene!!!'' ''jutri ji bom že povedal kakšna bi bila družina brez tebe!'' ''mi poveš najino zgodbico?'' ''seveda princeska. Živela je princeska in ime ji je bilo Brie in imela je dolge črne lase, ki so bili zdravilni in lahko tudi tako zlobni kot si nihče drug ni morsl predstavljati. V kraljestvu po ime Kraljevina Ljubezni, so se vsi imeli radi med seboj. To je bilo zaradi čudovite lepotice, ki je vladala kraljestvu. Seveda,da je bila to Brie. Njeni lasje so oddajali pozitivno energijo in zato so bili vsi v kraljestvu dobre volje. Še med vojno, ki je potekala je s svojimi prečudovitimi lepimi lasmi z veselo energijo tako nahranila vojake, da so se vsi smejali. Potem pa je med vojno izpustila iz sebe vso negativno energijo, ki jo je imela v sebi in njeno kraljestvo je bilo ohranjeno. Dolgo je vladala dokler ni zbolela. Zbolela je tako hudo, da je pač umrla. Vsi so mislili, da je naravna smrtnica pa je bila v resnici angel, ki so ga poslala varovati to kraljestvo. Prestol je nato nasledil njen brat Trixter vendar ni bilo tako veliko sposoben kot ona čeprav je bil polbog. Njenega trupla niso nikoli našli, ker se je dvignilo v zrak in se na svetlobi spremenilo v bleščice. Bleščice so tako majhne, da se jih ne vidi niti z mikroskopom. In te bleščice so vedno žive saj so od angela. In vedno se naselijo v eno telo. Tokrat pa so izbrali mojo sestrico Brie. Točno ta Brie, ki zdajle leži ob meni in...'' takrat sem že spala. Pobožal me je ličkih in rekel: ''in... in... zdaj že sladko spi.''. Dal mi je poljubček na čelo in zaspala sva. Moje sanje so bile grozne.
19. april 2012
u70306
u70306
nextttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19. april 2012
u87951
u87951
nextttt
19. april 2012
Ampak to je bilo 6 let nazaj. Pogrešala sem to zgodbico. Zjutraj sem vstala in se napotila v šolo. Tam so že vsi poglede usmerili vame. Pogled sem usmerila v fanta, ki mi je bil všeč že od osnovne šole. Ime mu je bilo Julian Deadwood. Ni bil kaj preveč popularen. Ampak zame je bil vedno na prvem mestu. Aja. Pozabila sem omeniti, da je moj edini prijatelj in najboljši prijatelj. Hitro je skočil do mene in me objel čez ramo in se mi nasmejal. To so bili najini najbolj romantični trenutki do zdaj. ''HAHAHA LEJ KA STA PAAAAR!!!! DEJ POLOŽ JO ŽE JULIA ENA!!!'' so se drli. Takrat pa mi je preseglo. Stopila sem do tipa, ki je kričal in mahnila z zapestjem navzgor proti njegovemu nosu. Oči so se mu zasolzile. ''WHY SO SERIOUS???'' sem mu rekla. ''hahahahahahahahahhahahhaahahhaah!!!''. Tako kot sem že rekla. Takrat se nihče ni smejal.
Julian:


19. april 2012
next
19. april 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani