Ok zej pa opis:
Ime mi je Melissa sm me vsi kličejo Lissa. Žvim v Londonu ki je bil čist cool dukr ga niso 1D pokvarl (tisti k mate radi 1D, prusm ne se prtažavat nad ta zgodba). Stara sm 16 lit.
Zglidam tk:
http://data.whicdn.com/images/41381949/tumblr_m06c7dwwlY1qfifs4o1_1280_large.jpg
(če linka nebu adprlu mi prusm pavejte)
No, ablačm se u črna in paslušem metal.
Imam še fotra Johna, mama Sarah, mlajša sestra Katarina in pa dvojčica Victorija. Pišema se Culpeper. No pa začnima:
Bil je en čist navadn fuknen dan, ko je moja mama stežila de murma jet u kino glidat ena bedna romantika. No, pasidl sma se u avto pa sma šli. U kinu sma bli cile dvi ure. Jest sm se večina cajta na smrt dolgočasla, Victorija tut ostali pa so glidal nut u tist ekran kt de bi biu nevim kwa. Pa kwa pol če se dve kušneta se tu pa ni nc tazga. Mogl bi videt Victoria pa Marka tu bi šele glidal. Ko je blu filma konc je moja tamala sla se pa poster ad 1D v ta najbliži trafika. No jst sm končnu loh kupla revija Cool. No usedli sma se u avto in se adpelal. Moja tamala je zaspala, fotr pa mat sta se pogovarjela jst pa Victoria sva pa paslušele muska. In li ko je Andy ad BVB zapil "I'm not afraid to die" je u nas z usa sila prletu en avto in pol sm vidla sm še kamjon......pol pa tema....next?
31. december 2012
neext!! <33
31. december 2012
Kk sm vidla kej boš napisala
31. december 2012
next
31. december 2012
Se opravičujem vsem ki ne zastopite mojega narečja...se bom potrudila pisati knjižno
No gremo naprej:
Zbudilo me je enakomerno piskanje. Z muko sem odprla oči in se zazrla v prazno belo steno pred mano. Bila sem v bolnici. K meni je kmalu prihitela sestra. "Se dobro počutiš?" me je z narejeno zaskrbljenim glasom vprašala sestra. Vedela sem daji je v resnici vseeno. Zanjo sem bila smo še ena od nadležnih pacientov za katere je morala skrbeti. "Ja, vredu sem," sem odgovorila. " Kje so moji starši?" Ni mi odgovorila. Odšla je iz sobe in se vrnila z tabletami. Dala mi jih je in pomirjeno sem zaspala.
Ko sem se zbudila je bil ob meni neznani zdravnik. " Dobro jutro" me je pozdravil z nasmehom na obrazu. " Se spomniš kaj se je zgodilo?". Pomislila sem. " Imeli smo prometno ko smo šli iz kina. Ampak kje je moja družina?" Zavzdihnil je. " Melissa....ti...si edina preževela. Poleg osebe, ki je povzročila nesrečo." Nisem verjela. Prijela sem scojo torbico, ki sem jo videla na stolu. Spomnila sem se, da je Victoria svojo denarnico spravila vanjo. Pogrebla sem in.....pod svojo roko sem začutila usnje. Iz torbe sem izvlekla Victorjino denarnico. Nisem mogla verjeti. Nikoli več je ne bom videla. Čeprav nisem hotela sem začela jokati. In potem sem padla v nezavest..................next?
31. december 2012
neext
31. december 2012
Ok, to je next:
Ko sem se spet zavedla, sem bila sama v sobi. Z muko sem sedla. Poskušala sem se zbrati, da bi dojela kaj se je zgodilo. Nekdo je povzročil prometno. Ampak kdo? Kdo bi mi hotel škodovati? Marsi kdo. Kar naprej sem bila s kom skregana. A nihče od teh ne bi šel tako daleč. V prometni so vsi umrli. To je bilo nemogoče. Kako so me lahko pustili samo? Pograbila me je strahotna jeza. Usekala sem z roko po postelji. Zabolelo me je. V sobo je vstopil zdravnik. " Počasi" je dejal." Počasi? Kaj naj bi to pomenilo?" sm ga jezno vprašala. Takoj sem obžalovala te besede." Vem, da si jezna. Vendar se moraš pomiriti. Bodi vesela, da si živa. Nihče od zdravniškega osebja ne ve zakaj si preživela. Pravi medicinski čudež si!" je dejal. Nato je preveril nekaj inštrumentov in želel oditi. " Gospod...kaj bo zdaj z mano?" sem ga morala vprašati. " Jutri greš k rejnikom, Melissa. Zapuščaš bolnico." je dejal. Zdelo se mi je da sem v njegovem glasu zaslišala malce obžalovanja. Ampak se mi je verjetno samo zdelo.....
Vem da je kratko...next?
01. januar 2013
niikec pikec moj!
Veselo srecno polno ljubeznii in bla bla bla...
Happy new year :** anja lada tebe ma :3
neext
01. januar 2013
Anja to si tko lepo povedala....tut tep jest želim vse najlepše v novem letu
01. januar 2013
hvalaa*
zdej pa nexTi
01. januar 2013
N.E.x.T. takooj!!!
01. januar 2013
Naslednji dan sta prišla moja skrbnika. Bila sta mlad in bogat par. Izvedela sem da je moji novi mami ime Amelia, očetu pa Joe. Začela sta me spraševati vse sorte vprašanj na katere sem z muko odgovarjala. Nazadnje me je pred nadalnem spraševanjem rešil zdravnik." Zaenkrat gre Melissa lahko domov, če pa se bodo pojavljale težave jo morate takoj pripeljati nazaj. Čeprav je bila hudo poškodovana, meslim da ne bi smela imeti težav." Nasmehnil se je mojima novima staršema. Mni pa je po glavi hodilo vse sorte groznih stvari. Spomnila sem se svojega prvega fanta, ki so ga umorili komaj po tednu najne zveze. Skrbelo me je da sta umor in nesreča povezana."Melissa?". Sploh nisem opazila, da so se pogovarjali z mano." Mama je rekla, da te bomo prešolali," je dejal oče. Bum, tresk, še ta udarec. Sedaj bom morala iskati še nove prijatelje. Še nekaj časa smo se pogovarjali potem pa je bil čas za odhod. Zame se bo začelo novo življenje. Ko smo se odpeljali stran, se mi je zazdelo da sem v oknu bolnice zagledala zdravnikov obraz ki je gledal za menoj. V glavi pa mi je odmeval stavek.....Zakaj jaz?..........next?
01. januar 2013
neext!!! Takoj zdej! Plošim? Žame?
01. januar 2013
fakk kok dobra zgodba!!!!!!!!!!!!
PLEASE A BIG NEXT!!!
<33
01. januar 2013
jst tud kupujem cool sam zarad tega k hočem dobit poster od rockerjev
najrajš pa mam d dobim od BVB al pa od GNR...
01. januar 2013
bvb je zaakon!
Cool pa smrklo jest kupujem...sm je skos neki od 1D not -.-
01. januar 2013
Hualla za pozitivne komentarje!!!....in ja BVB so zakon!!
01. januar 2013
nexxt!!!
01. januar 2013
Bo sm mi tastari težijo!!!!
01. januar 2013
prov kr uzem si čas...
01. januar 2013
jaa sm useen napis dovg next
01. januar 2013
Ta next je za Anjo:
Pripeljali smo se pred hišo. Ostrmela sem. Hiša je bila ogromna! Nisem se mogla načuditi tj palači." Ti je všeč?" me je vprašala nova mama. Mislim, da ji je moj obraz odgovoril na vsa vprašanja. Takrat pa je iz hiše pritekla ena punca." Melissa, to je tvoja,hmmm....sestra Ever. Ever glej da se boš do Melisse lepo obnašala," je rekla mama."Lepše kot do tebe sigurno" je uporniško rekla Ever." Pridi, Liss pustimo te zoprne starce na miru".
Ever: http://data.whicdn.com/images/44860901/tumblr_m0qtw3ETQy1rqy1wfo1_500_large.png
Odpeljala me je v svojo sobo, ki je bila res ogromna. Cela soba je bila poleljena s posterji skupine BVB in podobnim." No to je moja soba. Ti pokažem tvojo?" Prikimala sem. Odpeljala me je v prazno sobo, ki je bila prav tako velika. Pogledala sem po sobi. Zagledala sem še ena vrata za katerimi je bila kopalnica. V sobi je stala tudi ogromna omara. Pogledala sem vanjo in.....v njej so bile same roza cunje. Ever je opazila mojo zgroženost in se zasmejala." Ne skrbi.....kmalu boš dobila žepnino, ki bo res ogromna pa si boš kupila cunje. Do takrat pa te bom jaz opremila." se je nasmehnila."Hvala..Ever" sem plašno izdavila." Ne panike. Vidim de si bolj plašne sorte. Nič ne skrbi, kamlu se boš navadila. Pomagala ti bom." se je nasmehnila. Prižgala je glasbeni stolp in nabila metal do konca. Metala sem bila navajena, zato sem bila zelo zadovolna. Oprostite,pozabla sem povedat da zdaj živimo v Californii. No kar naenkrat je v sobo vdrla mama in začela kričati. " Ever, kolikokrat sem ti že rekla da ne nabivaj te gasbe ker slabo vpliva na počutje vseh. Poslušaj rajši pop." Presenetil ma je Everin odzil." Baba smotana ti mi že neboš ukazvala nej poslušam fukneni pop," je zavpila nad mamo." Ever o tem se bova še pogovorili....aja, čas za kosilo je." je dejala in odšla iz sobe." No zdaj si videla običajen prizor pri nas doma. Greva na kosilo,Liss." Odpravili sva se v spodnje nadstropje......next?
01. januar 2013
neeext!!!!
01. januar 2013
kok huda zgodba!!!!!!!!!!!
NEXT!!!!!!!!!!!!
01. januar 2013
n
e
x
t
!
01. januar 2013
Hualla za prijazne komentarje! Next bo enkrat danes
01. januar 2013
yay!!!
01. januar 2013
yay :3
hahah ever je carica
01. januar 2013
Hahahaha !!!!
01. januar 2013
nika....čakam next!
01. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg