u60555
u60555
»Lepotec pridi malo k meni!« se je drla Laura za svojim fantom. Laura je moja BFF. »Ja medvedka moja?« je rekel Drew. Ah kako osladno. Raje sem se odmaknila ker drugače bi bruhala. Ah v ušesa sem si dala moje slušalke in do konca navila 'Bad girl' moje sestre Avril Lavigne. Ah saj je vseeno. Nisem se vam predstavila. Moje ime je Amber Lavigne. Stara sem 17 let in čez dobrih 34 dni bom končno praznovala 18 rojstni dan. Živim v New Yorku z mamo Alice in sestro Avril. Očka živi nekje v Londunu. Mami in Očka sta se ločila, ko sem bila stara 12 let. Vem samo, da mu je ime Simon in je zelo slaven, kot moja sestra. Na šoli in doma igram upornico vendar sem zelo mirno dekle. Od mamine in očijeve ločitve sem zelo uporna in divja. Res je da sem imela že veliko fantov vendar imam še zmeraj tisto(n*d*l*n*s*). Imam že precej ukorov kar mami najeda živce. Komu pa nebi.
»Amber Lavigne! Takoj v mojo pisarno!« se je že 3tjič v tem TEDNU zadrla moja draga 'prijateljica' Ravnateljica miss. Bubble. Vstopila sem v pisarno. 'Sedi' mi je nakazal. »Amber tako ne gre več naprej zato te izkjučujem iz šole. Zdaj bom poklicala tvojo mamo Alice. Alice se te sramuje saj sva dobri prijateljici. Amber zakaj nisi takšna kot je Avril ali Laura?« mi je rekla. Prijela sem se za glavo medtem ko je ona klicala. »Dober dan Alice! ... »Ja spet ampak tokrat sem jo izključila!«… »Ja naj se malo umiri!«… »Seveda Alice! Adijo!« je končala. Mama je prišla. Vzela sem torbo in odšla za njo.
M(mami)-» Amber res ne gre več naprej! Zato sem se odločila, da z Avril in Lauro greste v London k tvojemu očetu! Brez ne!«
J(jaz)- »Hvala bogu gre Laura poleg!«
M- »Seveda saj živi pri nas.«
L(Laura)- »Ejj. Sem slišala za izključitev«
M-»Ja in zato greste z Avril v London k Simonu.«
L- »O cool.«
J-» Zelo«
In ja Laura živi pri nas saj sta njena starša in brat umrla v prometni nesreči, ko je bila stara 13 let. No super. Tale dan je pretekel dokaj mirno razen tega, da pri očku živi 5 fantov in da jutri gremo.
JAZ(17 let)

LAURA(17 let)

AVRIL(20 let)

MAMI ALICE( 45 LET~ čeprav ne zgleda)
21. april 2014
u155101
u155101
Next+ Avril *_*
21. april 2014
u155378
u155378
next
21. april 2014
u60555
u60555
II. DEL
»Pohiti Laura čakamo te že!« sem zakričala Lauri. Počasi se je primajala po stopnicah. O bog za svoje lase porabi 1 uro če ne več.Čeprav me nič ni mikalo iti k očiju moram zaradi preklete Hannah. Bila je moja važna sošolka, oboževalka nekih One Prfecction in zatreskana v Harryja Stylesa. Katastrofa

In že smo bili na letalu za London in iz torbice sem vzela moj iPOD naj novejši ter iPHONE:(
(Samo za muziko ~iPOD)

(Iphone)
Malo sem poslušala Avril. Potem pa je reklo »Pripnite se. Pristajamo« Kako nadležno. Z puncami smo odšle iz letala in po prtljago kasneje pa na wc. Tam sem se preoblekla v mojo črno obleko in črne čevlje. Naredila sem si make up, se namazala z rdečo šminko. Hočem da očka ve da nisem tukaj po svoji volji. Pokimala sem. Punci sta že klicali očija. K meni je prišla Avril. »Očka bo poslal svojega varovanca po nas. Obnašaj se!« mi je zabičala. Prekrižala sem prste saj veste kako. Pokimala sem. »Avril, Amber Lavigne in Laura James Brown!« sem za sabo zaslišala globok fantovdki glas in kričanje. Obrnila sem se. Pa ne no. Ravno on. Pudelj iz One Direction. Dala sem jim vzdevke Pudelj(Harry Edward Styles), Tattoo(Zayn Jaward Malik), Škrat(Niall James Horan), bumbar(Louis Troy Austin Tomlinson) in psihič(Liam James Payne) ali Daddy. Stopila sem do njega, seveda zvišano. »To smo me. Jaz sem Amber, to je MOJA sestra Avril, ki jo zagotovo poznaš če veš kaj je dobra glasba in to je moja bff Laura! Ti pa si?« sem mu SEVEDA zvišano rekla. »Aha Avril midva se poznama osebno. In Amber jaz sem Harry in ja vem kaj je dobra glasba!« me je zaklučil. Prhnila sem in mu hotela s peto stopiti na nogo. Pogledal me je' da nebi slučajno ker bo Simon zvedel' Zavila sem z očmi in iz transportnega kavčka vzela mojo mucko Misty:

»Birmanka?« me je vprašal Harr..Pudelj Zavila sem z očmi in pokimala. »Imam eno birmanko in eno siamko.« je rekel. O si slišala Misty družbu mačk boš imela -_-. Kaj za vraga me to briga.Vstopili smo v črn marcedes, kot ga ima Laura čeprav ga nebi smela imeti. »Amber in Avril sta tukaj!« se je zadrl Pudelj v domofon. Vrata ograje so se odprla in pred mano se je prikazal pravi dvorec:

V tej hiši živi oči? Omg . Okej mislila sem da z mami živiva v veliki hiši a to je prava palača. Hannah živi v največji hiši v Las Angelesu a je zato pasja uta. Ta vila ki je večja in razkošnejša kot Buckinghamska palača je vredna 18 miljard funtov. Aaaa. Omg »Je cela očijeva?« sem vprašala pudlja okej od zdaj naprej Harryja, on pa »Ne skupna je. Trenutno živimo tukaj vsi saj smo jo skupaj kupili. Simonova je pol večja naša pa malo manj.« Omg kar usta so se mi odprla in Avril mi je poddržala brado. Sem moram povabiti Hannah. Umrla bo od ljubusumja. Hahaha. »Avril, Amber Bella!« je zaklical oči. In ja moje ime je Amber Bella Lavigne. Ah pozabite. Stekli sva mu v objem. »Pridita. Harry pokliči fante in razkaži jim našo hišico!« je rekel oči in ob besedi >hišica< mi je skoraj čeljust padla do tal. Harry je pokimal in se zadrl »Fantjeeeeeeeee!« Dvigalo se je odprlo. Čakaj malo dvigalo ima? Ah kaj pa nima. »Fantje to so Amber(moja), Avril(Louisova) in Laura(Zaynova)« in ob besedi >Moja, Zaynova, Louisova< smo ga grdo pogledale. »To so Niall-Nialler, Louis- Lou ali BooBear, Liam-Daddy in Zayn- Zaybear in jaz Harry-Hazza!« nas je predstavil. Zazvonil mi je telefon. Hannah? Kaj ona hoče.
»Hei Hannah« sem rekla.
»Živjo Bella pošlji mi sliko vaše hiše, če je večja od naše!« mi je rekla in prekinila.Takrat me je prešinila grozna ideja. »Fantje se lahko slikamo pred hišo? Vsi skupaj?« sem rekla in vsi so pokimali. Postavili smo se da se nas je dobro videlo in hišo tudi. Tisti trenutek ko je očka sprožil na sprožilec me je Harry poljubil in to na usta. Fujj. In potem je oči še en× slikal in takrat me je na lice. Na eno lice Niall in na drugo Harry. Sliki sem poslala. Dopisala sem ''Obišči nas kaj!XOXO Amber, Avril, Laura, Harry, Niall, Liam, Louis in Zayn'' in pošlji. O fak poslala sem obe dve sliki.
A)Kako bo odgovorila Hannah?
B) Next?
24. april 2014
u60555
u60555
III. DEL:
'In kako lahko narediš skoraj orginalen fotošop. Nea se laži da si z 1D slikana ker vsi vemo da nisi. In ja jutri prihajam v London na šolanje.' Je odpisala. Aa jutri prihaja. Ona bo pri nas. »Harry se lahko pogovoriva?« sem vprašala on pa je pokimal. »Jutri pride ena moja tečna sošolka. Nočem je tukaj in ona je zatrskana v tebe. Hočem ji vrnit, da ji bom KAO prevzela fanta kot ga je ona meni. Delajva se kot da si me zaprosil.!« sem mu na hitro razložila on pa je le pokimal »Fantje gremo v Londonske trgovine,vse vam razložim potem. In Laura in Avril ve dve tudi pridita k Amber!« je zaklical. Punci sta prišli.
A(avril)- Jup?
J(Jaz)- Hannah pride jutri k nam in midva s Harryjem sva KAO zaročena!
L(Laura)- Kajj? Resno? Ok no!
J-Hvala
 Harry Edward Styles
Fantom sem na hitro vse razložil. Vstopili smo v zlatarno. Iskali smo prstan za mojo 'zaroko'. »Have you!« sem zakričal, ko sem zagledal popolnega:

Trgovka mi ga je podala v lepo škatljica (le da je prstan tisti, ki je na zgornji sliki ↑):

Stopili smo skozi vrata. Zagledal sem Amber v vsej njeni lepoti (Harry je zaljubljen v Amber). Pokliknil sem pred njo. Prijela se je za usta. »Bi se pod pretvezo da odženemo tvojo sošolko Hannah zaročila?« sem vprašal. Pokimala je in me objela. Odšla sva spati v skupno sobo. Njenemu očetu smo povedali a pravi >Kaj če se kje zalomi in se bosta morala zares poročiti?< Ah nebo se.
 Amber Bella Lavigne
Zjutraj me je zbudil zvonec. To mora biti voznik za letališče. Vstala sem in oblekla neka oblačila:

Odšla sem dol in z Richardom(voznik) sva odšla po Hannah. Stala je tam in iskala nekoga. Ko me je zagledala se je nekaj nasmehnila. Stekla sem do nje in se ji prisilno nasmehnila. »A veš da se bo Styles iz 1D poročil?« je užaljeno rekla. Pokimala sem saj naj bi se poročil z mano. Kmalu smo se ustavili pred našo hiško. »A je res? Tukaj živiš?« me je vprašala a sekundo za tem je zagledala moj prstan. »Zaročena si?« me je vprašala. Pokimala sem. »Doma sem!« sem zakričala in prva je k meni se spustila po stopnicah Laura. »O hej Hannah. Veš da je zaročena?« je vprašala. Sekundo za tem se je po stopnicah spustil moj 'bodoči mož' Harry. Hannah je zastal dih jaz sem pa Harryja poljubila. Fantje so pišli in sem jih predstavila »Hannah to so Louis, Niall, Liam in Zayn, ki je zaročen z Lauro potem p moj zaročenec Harry. Fantje, oči to je Hanah.« Hannah je ob besedi moj zaročenec zastal dih.
A) Kako mislite, da je tisto >Laurin zaročenec Zayn< sprejela Laura in kako Zayn?
B) Ali je Hannah dobro sprejela domnevno zaroko?
C) Next?
Do pondelka ni nexta
25. april 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeext
+
nova bralka
27. april 2014
a)Z navdušenjem
b)Ne
c)Ja,next +nova bralka
01. maj 2014
u60555
u60555
že pišem
01. maj 2014
u60555
u60555
next mam napisan samo me vedno ven vrže. Naredila sem vam trailer in vem da je čist brez veze:
01. maj 2014
u156327
u156327
next hitr
01. maj 2014
u60555
u60555
IV.
♪ Laura Perrie Edwards P.O.V.
Ko je Amber omenila Hannah, ad je zaročena z Harryjem je dodala, da sem jaz skupaj z Zaynom. Ubijem te ob prvi priliki[priložnosti]. Zayn pa je pokimal. »In kako dalgo boš tukaj?« je vprašal Louis. »5 mesecev. In kdaj se vidva poročita?« je odgovorila. »Še ne veva, ker me je komaj predvčerajšnjem vprašal!« je rekla Amber in poljubila Harryja. Priznam prav lepa sta skupaj:

»Greva v tvojo in Zaynovo sobo!« je rekla Amber. Zdaj pa še bom spala zraven njega? Ko sva prišli v sobo sem jo začela nadirat.
J(jaz)- Amber!!! Ne mislim spat poleg njega!
A(Amber)- Misliš da jaz hočem spat poleg Harryja?
J- NE?!
A- Potem pa zapri!
J- Uhhhh! Ok bom samo ne mislim ga kušuvat![Poljubljat]
A- Haha sanjaj zdaj ga boš!
J- Amber!!
A- Jaz tud morem!
J- Ok no greva.
Ko sva prišli dol sem na hitro poljubila Zayna:

Fujj ampak dobro se poljublja. Saj nisem tega rekla! Pozabite. »Ej ura je že 11, Zayn a greva spat?« sem vprašala saj me je prešinila zlobna ideja. Pokimal je. Ko je zaspal sem pokliala Amber. »Nalakirajva mu nohte in ga slikajva!« sem rekla. Nalakirali sva mu nohte in ga slikali ter sliko objavili na Twitterju ter instagramu:
[img https://i1.mirror.co.uk/incoming/article1887530.ece/alternates/s615/Zayn-Malik-nails.jpg[/img]
Zraven sem napisala'Ko tvoj fant spi pa mu lahko delaš kaj hočeš pa se nebo zbudil. Mimogrede lepi nohti Zayn!' »Ubil te bo.« je rekla Amber. »Vem ja! Ampak kaj hočeš!« sem ji odgovorila.
♪ Amber Bella Lavigne Cowell
Laura me je poklicala naj ji pomagam nalakirat Zaynove nohte. Potem sma slikali in sliko objavili na twitterju ter dopisali: 'Ko tvoj fant spi pa mu lahko delaš kaj hočeš pa se nebo zbudil. Mimogrede lepi nohti Zayn!' Res jo bo ubil. Če bo Harry izival ga bo doletela enaka usoda. Hihi. Kmalu sem zaspala zjutraj pa me je zbudil Zaynov krik »Perrie Laura Edwards! Ubil te bom!« sem zaslišala. Očitno je vedel. Stopila sem ven iz sobe na tleh sem zagledala Harryja, Lauro , Avril in Nialla kako se valjajo po tleh. Zayn pa se jezi na Lauro. »Zayn pridi, ti bom očistila najino umetnino. Ups, AAAAAAAAAA!« sem kričala ko naju je Zayn lovil. Končno se je umiril. »Harry prinesi aceton« je rekel. »Zayn še imaš tiste nohte!« sem od nekod zaslišala očija. Šit twitter. »Simon kako veš? Ravo si prišel Amber jih je pa očistila!« ga je vprašal. Za Zaynovo glavo sem kazala tiho on pa »Na twitterju. Laura in Amber sta objavili!« Poklinila sem se za glavo. O bog. »Kaj sta?« je vprašal Zayn jezno takrat se pa je primajala Hannah. »Lepi nohti Zayn!« je rekla. Verjetno jo bi ubil, če ga nebi Laura poljubila:

»Hvala Perrie!« je od nekod zamrmrala Hannah. Zakaj jo sploh prenašam. Tisti njen cvileči glas, pinki lasje, temna polt. Ista ko Nicky Minaj je! »Hej Zayn lepi nohti!« sta v eng glas rekla Liam in Louis , Zayn jima je pa zabrisal blazino. »Fantje, mir če nočete SPET kupiti nove dnevne!« je rekel oči. Z Avril in Perrie(zdaj jo bom klicala Perrie)smo pahnile v smeh. »Danes pridejo Barbara in Danielle ter Kayla.« je rekel Simon. »Kdo so to?« je vprašala Avril in tisti trenutek sem zagledala objokokano Hannah s kovči. »Grem!« je siknila. Vsi smo se pogledali. »Danielle je Liamova punca, Barbara je Daniellina najboljša prijateljica in Niallova punca, Kayla pa je Simonova zaročenka in največja psica(UPS)na svetu« je povedal Zayn. »Zayn slišal sem te!« se je zadrl oči in Zaynu namenil leden pogled. »Ja če pa je!« je rekel. »Ne pa ni!« je jezno rekel Oči. »Prinesi to Zayn. Daj Harry bodi fant in povabi Liso ven. Louis ti pa Sarrah! Zayn ti pa Maio« je oponašal Zayn. »Razložite mi kdo so to!« se je drla Perrie. »Lisa je Kaylina hčerka, tako kot Sarrah, Maia pa njena sestra, ki bi ji lahko bila hčerka!« je povedal Harry in dodal »In vse so plastične barbike!« Morala sem se nasmejati. »Naj še vsaj malo velja najina zaroka!« je rekel Harry. »In najino 'razmerje'!« je dodal Zayn. Louis je stopil do Avril »Prosim!« je rekel in jo gledal s puppy eyem. »Kaj?« je rekla Avril. Kot da ne šteka. »Bi bila KAO moja punca!« je rekel Louis. Avril je zavila z očmi čeprav se je videlo da je zatreskana v Louisa. Pokimala je. »Hvala, Hvala in Hvala!« je vzklikal Louis. Takrat je zazvonilo. Oči je odprl. O moj bog te psice so res prave plastike!
01. maj 2014
u60555
u60555
Kayla:

Danielle:

Barbara:

privlekla je še hčerki in sestro:
Lisa(18 let):

Sarrah (19 let):

Maia(19 let):

Pa da še nekaj napišem:
Sarrah in Lisa sta super Maia je prijazna ampak Danielle je prava tečnoba kot Kayla.
01. maj 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
01. maj 2014
Next
01. maj 2014
u60555
u60555
"Prosim Zayn prinesi mi torbico!" je že stootič ponovila Kayla. "Hočem bit malo z svojo punco!" ji je jezno odvrnil. "Gremo ven?" sem vprašala, ko sem zaslišala kriganje Danielle in Liama. "Konec je!" se je zadrl Liam. Danielle je jezno odvihrala ven. "Lahko gremo zraven ker več Kayle ne prenašamo?" je vprašala Maia. "Seveda!" smo rekli vsi v en glas. Liama smo pustili doma. S puncami smo stekle v mojo sobo in se oblekle. Še Maio, Sarrah in Liso smo povlekle zraven:
Jaz:

Perrie:

Avril:

Sarrah:

Maia:

Lisa:

Barbara:

"Waw pridite gremo!" se je od nekod pojavil Niall. "Babe!" se je začela nanj dreti Barb(Tako jo kličemo). "Pusti drenje za potem!" sem ji rekla. Šli smo z 3 avti. Tako smo bili noter:
1. Lisa, Louis, Avril
2. Harry, Jaz, Perrie, Zayn
3. Niall, Barb, Sarrah
"Liam bo ponorel!" je rekel Harry. Ko smo vstopile smo tam zagledale Tiffany- Mojo najboljšo prijateljico do 13 leta. "Tiffany Belson!" sem se zadrla. Obrnila se je. "Amber!" se je zadrla in stekli sva si v objem. Pogledala jee na mojo roko "Zaročena si?" me je vprašala. "Jap" sem ji rekla ko se je od nekod pojavil Harry z Justinom Bieberjem. "To je moj zaročenec Harry. Harry to je Tiffany!" sem rekla. "Pikica!" je rekel Justin in poljubil Tiff(Tiffany). "Amb to je Justin, moj zaročenec in Jus to sta Harry, ki ga poznaš in Amber." je povedala. K nama sta pristopila Niall in Barb "Hey Jus!" je rekel Niall in 'objel' Jusa. Šla sem po pjačo in tam mi je natakar mežikal. Na srečo me je rešil Hazza-Harry "Hey Babe!" je rekel in me poljubil. Tisti natakar je prhnil in odšel. Huh. "Tenks!" sem mu rekla. Potem pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega. Poljub. "Hazz!" sem zakričala po poljubu.
02. maj 2014
u60555
u60555
Tiff:

Natakar:

Jus:
02. maj 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. maj 2014
Next
02. maj 2014
u60555
u60555
TALE NEXT JE POSVEČEN $rest in piece$ Če pa hočete posvečen next pa se razpišite.
------------------------------------------------------------------------------------------
"Kajj?" je vprašal. Takrat je pa do njega pristopila neka preksodirana blondinka "Harry, ljubček!" je rekla. "Hitro, poljubi me preden pride ta...ta...ta koza!" je rekel Harry jaz sem pa pokimala. K meni je stopila tale preksodirana blondonka in mi primazala klofuto in zakričala name "To je, da veš DA NOBENA nebo poljubljala mojega fanta!" Harry in jaz sma pa prasnila v smeh ko je Harry načel. "1. Taylor midva nisma več skupaj oz. sploh ne vem če sva kdaj bila! 2. Taylor to je moja ZAROČENKA Amber 3. Spelji se!". Takrat se nam je pridružil Zayn z Lauro. Zayn je zavil z očmi, ko ga je Taylor objela. Zayn jo je odrinil. "Taylor to je moja zaročenka Perrie! Perrie to je Harryjeva bivša ter najbolj tečna in grda oseba na svetu Taylor!" je povedal Zayn jaz sem se pa obrnila k Niallu, ki se je smejal kot pečen maček. Taylor nam je namenila grd pogled in odcepetala. "Hvala bogu!" je rekel Harry. "Kako si lahko hodil z njo?" je vprašala Perrie. Harry je skomignil z rameni in vzel koktail. Kmalu so bili vsi pijani razen mene in Harryja vključno z Justinom in Tiff. "Kaj bomo zdaj?" sem vprašala Harryja seveda. "Gremo v naše skupno stanovanje?" je vprašal. Komaj sva jih zvlekla v kombi ker sta bila tudi Jus in Tiff zraven. Odpeljala sem proti Harryjovi hiši in Louis je Avril izpovedoval ljubezen. "Aa-avv-avril sso-sonn-sonček lljuu-ljubb-ljubim ttt-te!" in takšne so letele. Hvala bogu je Harry vse posnel, to ji morma pokazat. Potem je začel še Zayn za Perrie "Perr-Peerriee ljuu-ljubeezzen ljubim te!" je govoril Zayn Perrie pa "Zayynn tttudddi jjjazzz tttebbbeee ljubiiiiim!" Res hvala bogu da sma snemala. Spokala sma jih v 2 sobi- 1 fantje in 1 punce in 1 midva s Harryjem . Zjutraj sem se zbudila že ob 7h spat sem pa šla ob pol treh. Zlezla sem iz postelje in se preoblekla(Imela sem Harryjevo majco). Šla sem v kuhinjo kjer je bila Perrie. "Hey!" je že vsa zbujena rekla. "Hey nimaš nič glavobola?" sem vprašala in padla v smeh. "Imela sem ga, in kaj je tak smešno!" je vprašala. Začela sem se valjati po tleh od smeha potem sem pa šla po Harryjev telefon. "Tole!" sem rekla in predvajala posnetek. Ko ga je Perrie slišala se je prijela za glavo. "Zdaj pa molimo da se Zayn ničesar ne spomni!" je rekla jaz sem pa padla s stola in se začela smejati. Počasi so se vsi zbudili in ob 10:42 smo se odpravili domov. V dnevni so ans pa vsi jezni pričakali Liam, Kayla in očka.
VPRAŠANJA:
1. Kaj se bo zgodilo?
2. Ali naj Jus in Tiff živita pri njih?
3. MNENJE?
4. Nextam?
P.S. Razmišljam da bi nehala pisat.
03. maj 2014
u60555
u60555
Aja pa Taylor:

LEJTE TU SE PRAV TAK VAŽNO DRŽI(ZGORNA SLIKA)
03. maj 2014
u156327
u156327
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
03. maj 2014
nnnnnneeeeeeexxxxxtttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03. maj 2014
popouno je + nove bralka
1. Kaj se bo zgodilo?nwm zdej bo vsem pokazala posnetek pa bojo vsi rdeči pa zdej bojo Liam pa Kayla pa Simon jezni zato kr so se tak napil pa vse
2. Ali naj Jus in Tiff živita pri njih? ja lahk ja
3. MNENJE?popouno je res svetovno pišeš
4. Nextam?ja itak da
prosim ne nehat pisat kr je res popouno
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
03. maj 2014
VPRAŠANJA:
1. Kaj se bo zgodilo? vsi bojo nasrkal ka jih ni bilo domov
2. Ali naj Jus in Tiff živita pri njih? ja lah! itak
3. MNENJE? i love the story!!!
4. Nextam?jaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Razmišljam da bi nehala pisat. ne!!!!!!!!!!!!!!! piši za vedno!!!!!!!!!!!!!!
03. maj 2014
1.Vsi bojo vidli video,pa bodo od smeha popadali dol s stolov
2.Ja
3.Res dobro pišeš tako da bi bilo škoda,če nehaš pisat
4.Ja,next
03. maj 2014
next
12. maj 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg