odločila sem se da začnem pisat zgodbico.
v njej bojo nastopal one direction več pa zveste v zgodbici. in že za v naprej se oravičujem za napake.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
no naj se predstavim.
ime mi je jessica stara sem 17imam bff annoin sovražnico vijolco.no dovolj o tem preidimo na zgodbo.

hodila sva po plaži z roko v roki. približevala sva se vodi stekla sem v vodo in ga poškropila. poškropil me je nazaj nato pa poljubil...
"jessica!! zbudi se!!" je zakričala in me s tem zbudila iz sanj mama."kaj ko bi mi naredil to uslugo in me usaj na moj rojstni dan pustil spat??!!" se ji zaderem nazaj, a še vedno ne vstanem iz postle. "ahh.... samo zbudi se že in prid dol!" mi je še zaklicala, pobutala po vratih in mi s tem dala znak da se ji danes ne ljubi zafrkavat z mano in mojim bujenjem.
----------------------------------------------------------------------------------------
tok za začetek
29. julij 2012


2.del

po nekaj minutnem poležavanju sem vstala, se oblekla in odšla v kuhinjo. »kje si se obirala tako dolgo??« me vpraša mama. »nekateri rabmo neki časa da se urihtamo btw.« ji odgovorim. »no nehajta. nekaj ti morava povedati jessica.... ti... amm.... si.... em.... posvojena.« prekine pogovor oz mislim da že prepir oči. »aha okej« rečem, saj se ne zavedam kaj sta rekla. čez nekaj trenutkov se zavem. »kva.??!! vidva nista moja starša.??!!« »ne. tvoj brat je liam payne in od zdaj naprej boš hodila z njim po turnejah. kovček sva ti že spakirala in let imaš čez 30 min. trenutno so v tokiu.« mi odgovori mami. »a se me vidva hočta znebit.??« ju popolnoma pretresena vprašam. » no v bistvu…. Ja.« mi odgovori na vprašanje oči. » no še nekaj. Ko prideš v tokio se boš pogovarjala z harryem po francosko. Oblečeni bojo v rdeče majice in kavbojke z kapami. Zdaj pa te bo oči zapeljal na letališče.« mi mami pove. Vsa v šoku sem mu sledila do avta, na letališče in na letalo. Ko sem nekako se zavedala kaj se dogaja se bila že na letalu tako da ni imelo smisla da koga naderem. Ker če sta se me hotela znebiti potem sta gotovo zamenjala telefonski.
Liam:
Pred nekaj minutam sem dobil pismo, v katerem je pisalo da bo z nami po turnejah potovala moja sestra za katero sploh nisem vedel, da se moramo oblečt v rdeče majce in kavbojke ter kapo. Sklical sem fante in jim pojasnil situacijo. Rekli so da mi bojo stali ob strani ne glede na vse. Včasih se prav vesel da so ob meni. Nevem kako bi to drugače prenesel, kr ena ki naj bi bila moja sestra bo prišla v moje življenje in bila z mano do konca življenja.?? Vem da nebi smel tako razmišljat a si ne morem pomagat. Odločil sem se da bom šel pisat v dnevnik. Ja v dnevnik. Imam ga od x-factorja kamor sem pisal probleme. Zadnje čase nisem več pisal vanj. A zdaj sem spet začel.
Dragi dnevnik!
Danes naj bi k nam prišla neka punca ki naj bi bila moja sestra za katero se mi še sanjalo ni. Zdaj naj bi bila z nami do konca življenja. Mislim kako naj to sprejmem?? Vedno sem mislil da poznam vse moje sorodnike. Po eni strani me skrbi po drugi pa mi je včasih res smotano biti vedno s fanti. Saj imam danielle a še vseeno bi bilo fino imeti sestro k bi bila vedno s tabo. A kaj če je kakšna naduta najstnica ki misli da lahko dela in ima kar koli ne da bi pomignila s prstom. Upam da je prijazna, vesela, pozitivna, da ima smisel za humor, da je prijetna, da se ne sikira za ljudi ki ji ne privoščijo to kar ima, da ni hitro ljubosumna, da bo sprejela fante, da nam bo pomagala. Vem da bi rad veliko a res ne želim vase zagledane nesramnice. Dovol je je že da se zayn vedno gleda v ogledalo c: jojjj mislim da se mi bo zmešalo. Upam da se bo z danielle in eleanor razumela ker tega res ne potrebujemo da se punce začnejo sovražit. Jojj upam da res ne bo nesramna in pa more imeti trdo kožo. Ko se bo razvedelo da je z nami bodo zanjo težki časi. Kaj naj naredim.??!!
29. julij 2012
u98292
u98292
next
29. julij 2012
http://www.igre123.com/forum/tema/zapeljivkaaaa-3/38734/ bi brala? pa jz tvojo nextam
29. julij 2012
next
29. julij 2012
next!
29. julij 2012
u89788
u89788
neeeeext
29. julij 2012
že pišem... c:
29. julij 2012
u30718
u30718
nextiiiii omg ful dobr
29. julij 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeeeeeeext + cool zgodbica
29. julij 2012
u68138
u68138
a bi me lahko prosim obveščala po zs-ju ko nextaš??
29. julij 2012
u98572
u98572
next. oo tudi jaz bi bla sestra od eneha od 1d.
29. julij 2012
neext
29. julij 2012
nik@-1D LOVE - te bom obveščala
29. julij 20123.del
Jessica:
Večino leta sem prespala. Zbudil me je glas pilota ki je naznanjal da smo prispeli. Trikrat sem vdihnila in izdihnila ter se odpravila z letala. Ko sem hodila po hodniku sem gledala v sobo, kjer so znanci počakali potnike v tem primeru liam, in ostali, mene, iskala sem pet oseb oblečenih v rdeče majice in kavbojke ter s kapo na glavi. Kmalu sem ji zagledala. Počasi sem odšla do njih. Zdelo se mi je da ne vejo kakšna zgledam zato sem vprašala če slučajno čakajo jessico. Seveda sem to vprašala v francoščini. Ne morem si predstavljati kakšen škandal bi bil če bi mediji ali kdor koli zvedel da ima liam sestro za katero ni vedel. »jaa… si to ti njegova sestra?« je odgovoril harry in pokazal na liama. »mislim da. No vsaj tako so mi rekli. Kaj ko bi šli preden vas kdo prepozna??« rečem. Harry je fantom pomignil da odhajamo. Odšli smo še po prtljago in nato v njihov kombi. Tam smo se začeli pogovarjati v angleščini in opustili francoščino. »oprostite ker sem kar tako vskočila v vaša življenja še posebej oprosti ti liam ker vem kako se počutiš. Kar naj hitreje kar bo možno se bom odselila in odšla živet v london a ti na žalost še nekaj tednov ne bo možno« sem se začela opravičevati. » ni se ti treba preseliti. Mislim da bo celo koristno če si z nami saj pet fantov proti dvema dekletoma?? Vedno zmagamo kar ni fer do dani in el.« se je oglasil liam. »no če res noben nima nič proti potem mislim da bi zneslo da sem pri vas.« sem rekla in pogledala fante. »jst sm že povedu da nimam nič proti.« je rekel liam in pogledal harrya. » zarad mene komot« ta odgovori in vsi smo se zazrli v louisa. » če je harryu prou je tut men.« reče in pogleda nialla. » itak ste že usi za tko da ne razumem zakaj bi mogu bit proti.« razloži svojo teorijo in pogleda zayna tako kot mi vsi ostali. »nekaj časa je bil tiho nato pa je čisto potiho rekel »tut če mam kej proti me nebi upošteval tko da ja nč nimam proti.« » jessica to pomen da si lohk pr nm.!!« reče liam in me objame. Tega nisem pričakovala a sem mu objem vrnila.
Liam:
Moja sestrica je čist prjazna taka kot sem želel da je. Nevem če bi lahko imel bolšo sestro. Prijazna je, smisel za humor ima, fantje so jo sprejel no razen zayn ki je vedno tak ko spozna koga,prepričan sem da se bo z daniello dobro razumela. Vem da je bilo neumno da sem mislil da bo vase zagledana nesramnica saj je paynova! Ne more biti čisto nasprotje mene. rekla je da se bo preselila v london. Takrat sem mislil da se mi bo strgalo srce. A potem smo hvala bogu bili vsi za da ostane. Samo ne vem kaj je mislila s tem da to da bi se odselilo še nekaj tednov ne bo možno. Saj je že polnoletna, no usaj zgleda taka. Komaj čakam da bo spoznala dani in el. Upam da bodo ratale najbolše prijateljice.
Ko pridemo v hotel moram predlagati da se gremo flašo resnice. In pa urediti moramo to kje bo spala. Ne bom ji postil da bi imela svojo sobo. Pri enem od nas bo. Gotovo pri meni saj sem njen brat, a to se bo sama odločila.
29. julij 2012
drage bralke!
jst grem jutr na morje in me največ 14 dni in najmanj 5 dni ne bo. tm ni interneta tko da nebom mogla nextat dobite pa zato oblubim jutr še en del in mogoče dones še ker del. in pa ko pridem nazaj en doug del.
za nasledn del rabm najmn recmo 5 nextov.
------------------------------------------------------
love ya < 33
29. julij 2012
next next next next next pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis morš nadaljevat še danes ker ful dobr pišeš
29. julij 2012
u89788
u89788
neext
29. julij 2012
u76594
u76594
next
29. julij 2012
u30718
u30718
nextiii
29. julij 2012
dubite zdele en next, mal krajši bo, k sm zlooo vesela komentarja od ladyTomlinson< 3
ve sploh ne veste kok me teli vaši komentarji pomenjo
29. julij 2012
jeeeeej
29. julij 2012
ta del je posvečen LadyTomlinson< 3
-----------------------------------------------------------------------------------------------
4.del
Jessica:
»liam.!! Bro.!! zemla te kliče.!!« sem kričala liamu na uho in mu mahala pred očmi. Res me zanima kam je odplavov za tok časa. »aaa… kva?? Kdo?? Zakva?? Kje?? Kako??« je skočil pokonci liam in začel zmedeno gledat okol, ostali pa smo se mu smejal. »nialla je zanimal če bova v hotelu lohk skupi neki skuhala ker baje že 14 dni jeste sam pico in kitajsko hrano. Jst sm rekla da lohk ti si nm pa pomoje že pred ene 10 min. odplavu stran. No kva pravš na to da te naučim kuhat??« mu še na pol v smehu razložim. »amm… ja lohk sej sm tut jst že mal sit pice pa kitajske hrane.« ko smo se to zmenili sem jst hotela poslušat muziko. Potegnila sem iz žepa telefon in pregledala sem seznam predvajanja. Ugotovila sem da nimam nobene pametne muzike. » fantje a ma kdo kšne pametne komade za poslušat jst mam same prelajnane za moja ušesa.« sem jih vprašala. » amm… ja jst mam ene par komadov če hočeš.« mi reče harry in poda telefon. Šla sem pogledat pod pesmi. Pogledala sem koliko jih ima. Izbulila sem oči »harry!! To je zate par komadov?? Tuki jih maš 55555!! Tok jih jst še u lajfu nism slišala!« »oprost no. To sm mogu pr njih za iziu pr flaši resnice si naložit tok komadou kokr je moja najljubša številka in to 55555 ker ns kokr bend je 5 in usak je pomemben enak zato je to 55555.« mi pojasne harry. »no to je njegova logika. In če jo razumeš si pa tut njegova sorodna duša. Ker tega ne razume noben.« se oglasi niall. Jst in harry pa sva zardela. »Hmmm…. Kaj to pomeni da je harry zardel?? Sej ni možn da bi biu vame. A je slučajn kej možn?? Ne jess izbij si to iz glave!! Zvezdnik je samo prizadel te bo!! Ampak saj mu dam lahko priložnost no. Ne! Nesmeš mu dat priložnosti!! Prizadel te bo!« tako sem se prepirala dokler si nisem ustavila slušalk v ušesa in navila muziko tako naglas da nisem slišala lastnih misli.
-----------------------------------------------------------------
mal uprašanj da boste razmigale svoje možgančke c:
a) a je blo jessino razmišljanje pravilno da je harry vanjo.??
b) če mislte da je odgovor na zgornje pravilen, kako se bo odzval liam.??
c) a bo mela jess še kej stika z anno in vijolco.??
č) ali ju bo še kdaj srečala (anno in vijolco).??
29. julij 2012
u68138
u68138
neeeeeeeeeeext (:
29. julij 2012
jeiii hvala za posvečen del
a) mislim da je blo ja
b) na začetku mu bo čudn sam pol bo ju sprejel
c) ja
č) ja
d) NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
29. julij 2012
a lohk zberete 3 nexte in tri ki bojo odgovoril na uprašanja???
pliss da vidm koko si predstavlate to zgodbico za naprej.
in pa seveda me zanimajo kritike.
29. julij 2012
u76594
u76594
next
29. julij 2012
še dvoje odgovorov pa nextam.
al pa če bom zloo dobre vole po enmu odgovoru c:
29. julij 2012
u68138
u68138
nexxxxxxxxxxt
29. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg