u110311
u110311
ησ нαιι ;●●●
тσ נє ιѕтα zgσ∂вιcα кσт тнєу ∂σηт кησω αвσυт υѕ.!
נα ηє мι gσνσяιт ∂α ѕм ƒєנкαℓα к ηιѕм,αмραк נѕт υησ ριšм,ιη ѕм ѕαм ησωσ тємσ ηαяє∂ιℓα z ∂яυgαčηιм ηαѕℓσνσм ρα ѕ ѕℓιкαмι , кєя ѕσ мє тм zαנєвαναℓє.
кℓєℓє вσм ѕαм ρяℓєρℓα кαя נє вℓσ žє тм ηαριѕαη , ρσℓ вσм ρα ραč ηєχтαℓα.!
čє нєנтαš Ι∂ (ηє ѕαšα тι ηє ѕσ∂ιš мє∂ ηנιн кєя тι נє zαуη нσт )
ρσℓ ραč ρяєρяσѕтσ ιgησяιяαנ тσ zgσ∂вσ ιη נє ηє υηιčυנ .!
αм,נα ραč υραм ∂α ωѕ נιн вσ ωєℓιк вяαℓ ιη вσ zgσ∂вιcα čιм вσℓנ υѕρєšηα.!
ωιтн ρєαcє αη∂ ℓσνє
αηηιє χσχσ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UVOD

Haii ;*** Sm Ann Rose Calder . Ima 17 let in pol ( čez en mesec imam b-day,jej).Živim v Londonu.No in to sm jst :Jah,in hodim na v špotno-umetniško srednjo šolo.V tretji letnik.
Nekako imam smolo toda hkrati tudi srečo.
Imam brata Matta ki je 18 let star(par mescov starejši).To je on .
Je tudi moj sošolc(no tukaj je smola,teži in naloge prepisuje) ter tukaj sreča(brani me pred fanti,ker so nekako nori name). Am ja živim samo z očetom,ki je šef nekega podjetja tako da bi se dalo reči da sem bolj bogata , toda pustimo to zdaj.Mmm Moja mati-i-i-i-....je.....am....sploh je ne poznam.! Takoj ob mojem rojstvu je odšla.TAKOJ.!Zato sem vedno tečnarila bratu da mi pokaže njeno sliko.On je bil z njo usaj 4 mesece,toda se ne spomne.Moj oče pa noče o njej govoriti.Toda zdaj me več za njo ne briga.Zapustila me je in me briga ter ne bom se več trudila.Bolj sem vesela za očija saj ima že punco,no dobro pač sta že poročena.Ime ji je Kate.Z mano ravna kot da je ona moja mati.Pomaga mi pri vsem.Toda zdaj konec o družini.
Imam BFF Roxane Hatevay . To je ona :
Tudi ona je bogata.Njen oče je sodelavec z mojim očetom.
Spoznali sva se v 2.letniku.Ona je na novo prišla.Jaz pa sem se prej družila z Lino Dubrey.Prav tako je ona bogatašinja.In zdaj me ponižuje in izziva ker sem jo zapustila.Ja prav ste slišali..Bile swa kot BFF.Toda nato sem spoznala da je Lina prasi*a ter spoznala Roxane ki je najboljša na swetu .
We are just like sisters ;***
30. november 2012
u110311
u110311
+Aja u zgodbi bodo tud 1D .!
30. november 2012
u76594
u76594
nextt
30. november 2012
u110311
u110311
tnx bom zele dala še druge dele mal kasnej pa še next + pliss oglašujj
30. november 2012
next baba.!
30. november 2012
u110311
u110311
hahaha ewo zaj prhajajo deli k so bli že tm pol pa res nouu next puusiike
30. november 2012
u110311
u110311
1.del
''DRIIIIIIIIIIIINNNNNNNN'' je zazvonila budilka.Ugasnila sem jo ter vstala in odšla v kopalnico.Tam sem se do konca zbudila.Ojej danes je ponedeljek sem si rekla v glavi.Odstranila sem si zaspance,umila zobe ter obraz.Pogledala sem na uro : 07.00. Oh še eno uro imam.Odprla sem mojo gromozansko neskončno omaro. Ter ven potegnila tole ter se oblekla.

Nato sem vzela ven torbico z ličili ter si nanesla malo maskare.Nato sem svoje lase osvobodila fige ter jih razpustila ter imela sem kodraste lase.Nato sem videla da bo treba kmalu k frizerju saj sem imela uničene stopničke.Odšla sem dol ter si pripravila zajtrk. Hitro sem pojedla ter odšla pogledat v očetovo sobo . Ni ga bilo. Zdelo se mi je čudno saj ima dopust. Nato sem videla listek na hladilniku .
Ann in Matt
Danes me ne bo cel dan doma.Jutri okoli 15.00 ure pridem.
Oče

''Super'' sem zavpila ter odšla v bratovo sobo. Ni ga bilo.Potrkala sem na vrata njegove kopalnice. ''Hej,zaspanc,čez 15 minut mava šolo tko da morva it'' sem zavpila.Ven je prišel čisto potrt.''Kaj je pa s tabo,bratec?''jem začudeno vprašala.Moj brat je ponavadi zjutraj zelo napadalen.Pred 1 letom ko sem ga zbudila, je vstal s postelje se začel dreti name ter začel skakti po sobi da je luč odlomil dol.Nato je 1 teden moral čakati na novo.No zaj pa nazaj k zgodbi.Odgovoril mi je:''Nič,nič kaj če pa biti''.
Toda predobro sem ga poznala.''Povej takoj,če ne ti zamerm''sem ga prepričevala.Ker sva z Mattom bolj najboljša prijatelja kot brat in sestra ter ni hotel tega pokvariti je začel :''Pač jutri ima Nik party.In nore bejbe bojo,pa tko pijača pa to.Očija sm že uprašu in on se je posvetoval z Kate in pravita da grem lahko samo če greš ti.Čeprou sm starejši,pravita da me paziš ker ti bolj zaupata in si bolj mirna.Z Nikom pa sva že use uštimala, jz pa ne smem brez tebe''je rekel.''Veš kaj.Če bo res hud hud party pa grem s tabo.OK?Sam ne bit žalost.Zdej pa uzem torbo pa pejva''sem ga potolažila.Oba sva vzela torbo ter odšla z motorjem v šolo(seweda bratovim). Prišla sva tik ob zvoncu.No danes smo imeli 5 ur.Učitelj je že naju z Mattom hotel vpisati neopravičene ure,ko sva prletel v razred.''No, no Calderjeva pa spet zamujata.Kaj mislita da wama ni treba hoditi v šolo ker sta prebogata ? Kaj si pa mislita otročaja.!??!''se je zadrl učitelj Grozni(Greg mu je ime)..''Gospod Greg,ne tukaj na šoli so bolj kot ne sami bogataši.In ne če bi to mislila potem nas v 1.letniku in 2. sploh ne bi videli''sem mu vrnila..''No,no zdaj pa se umiri Calderjeva če ne letiš k ravnatelju.In nehajmo ker imamo nove,posebne učence''je rekel Grozni.Pred tablo je stopilo 5 fantov.Punce so začele kričati''OMG.! 1D JE NA NAŠI ŠOLI''.''OMG,sem si mislila.Dobro so samo navadni ljudje k so pač slavni..Ker me je hotel Grrozni kaznovati je škodoželjno rekel:''No no Ann Rose Calder ter Rox Hatevay vama bodo razkazali šolo ter okolico.Kajne? Vstala sem ter stopila pred tablo z Rox. ''Oh gospod Greg tako rada bi tem mladim nadutim pudljem razkazala šolo.Kaj ne znajo vzeti IPhona ter pogledati na mapo.Saj to delajo slavni pudeljčki?!''sem, se zadrla.''Ann,umiri se.Prosim obožujem 1D .! me je tolažila Rox.Nato se je oglasil neki kodelj:''Zdravo sem Harry,Harry Styles.In hwala vam gospod samo tako kot gospodična.Prelepa pravi bomo naredili.Saj imamo mapo''.''Am,nisem tako mislila ter se opravičla.Videlo se je da sem zardela kot puran ko je rekel ''gopodična Prelepa''.No nato smo nadaljevali z poukom.Ko smo končali sva z Rox odšli v našo šolsko menzo ter vzeli hrano.Vsedli sva se na najino stalno mesto.Čez 5 minut pa pride zraven Lina z njeno grupo degenk.''Haj,luzerki''naju pozdravi.''Kot veste so v sredo avdicije za navijačice.In ja Ann usi tukaj vejo da te bom premagala ter bom jaz dobila mesto kapetanke''.
Jaz vstanem dam dve mizi skupaj ter stopim gor.''Dragi učenci in učenke.Tale barbika misli da je boljša od mene.Misli da bo kapetanka.Kdo je bil 2 leti zapored kapetanka ? JAZ. Ali so se kdaj name pritožili?NE..In še nekaj.Moja koreografijo je še Rihanna pohvalila v oddaji ko jo je videla na tv-ju.Torej ne bluzi,luzerka'' msem stopila dol ter samozavestno stopila iz menze.Na hodniku pa me že čaka.....
30. november 2012
u76594
u76594
nextt
30. november 2012
u110311
u110311
2.del
Na hodniku takoj za ovinkom pa že stoji Harry in ostali.''Grrrrr -.- '' si rečem ter stopim po torbo nazaj v menzo.Tam je pa Lina stopila na mizo ter začela:''Dragica,čas je da izvejo resnico...Njena mati je izginila..Žal nam je..Toda jaz vem zakaj...Želite vedeti?Tako da ja mati jo je zapustila ker je IZMEČEK.!''je končala ter se škodoželjno smejala...''Hahahah,draga Lina..Slabo novico imam zate.Briga me kar si misliš o meni,toda zdaj si prestopila mejo.''.Stopila sem do nje ter ji primazala 3 klofute.''In NIKOLI,NIKOL več ne žali mene''sem zakričala v joku ter začela Lino še bolj tepsti.Nato je Lino prijel Matt ter jo umiril,mene pa je prijel..Čakaj,kdo je to?..Ojej,bil je Harry.Dal me je čez ramo ter se napotil iz menze.Jaz sem se seveda upirala in ga tepla po hrbtu ter kričala ''saj znam hoditi tepec''.Toda nisem prišla daleč,zato sem nehala.Po 10 minutah hoje(seweda je sam Harry hodu xP) sva prispela do nekega malega skladišča.Harry je odklenil ter me položil na kavč ter zaklenil.Usedel se je na stol ter začel igrati kitaro.''Am,kako to da še nikol nisem tega skladišča opazla?''sem ga vprašala.''Tukaj zahajam že od mojega 10 leta.Ne wem,mogoče nisi bila pozorna.''mi je odgovoril ter se nasmehnil.''Zakaj si me potem dopeljal na tvoj posebno skirvni plac,če sem pa nesramna do tebe?''sem uprašala.''Hahahah,to kar si ti ni še nič.Veš imam sestro Gemmo in mami.To sta moji najpomembnejši osebi v življenju poleg fantov.Mati se je ločila z očetom ko sem bil otrok''ter na lice mu je pritekla solza.Sklonila sem se k njemu ter mu jo obrisala.''Zato bolj vem o ženskah.Fuzbal,igrice sploh nisem vedel kako biti normalen fant.Nisem imel očeta ob sebi.Zdaj ko sem pa zvezda pa se vsiljuje.'' je hripavo povedal.''Ne skrbi Harry.To ni nič narobe.Mene je mati zapustila...po-o-o-o-o porodu..Samo še sliko imam.Veš in sploh ne vem če je še živa''se ulegla na Harry-jeva kolena ter planila v jok.''Tako da ker sta me vzagajala dva moška,Matt in oče,znam igrati fuzbal,igrice,skejtam in sem bolj fantovska.O ženskih rečeh me je babica učila,pa še to malo,kajti pri mojem 6 letu je umrla.Druge babice ne poznam(mamina stran).Tako da,vedi boljše življenje si imel kot jaz.Zdaj pa mi je boljše.Oče se je poročil z Kate,in imam prijatelje''sem nadaljevala.''Am,nekaj me še zanima''je sramežljivo vprašal.''Če si tako lepa,poštena in najbolj priljubljena na šoli,zakaj potem nimaš fanta?''
''Am,veš večino fantov hoče samo mesto našoli tako da bi bili priljubljeni če bi bili z mano in seveda od očeta denar.Saj veš moj oče je nekako je šola ''njegova'' zato me učitelji kličejo Calderjeva + ker sm najboljša na šoli za zajebawanje učitlov u glawo,hehe''sem rekla.''Zakaj pa ti nimaš punce,če pa si slaven in imaš...lep nasmeh..?''sem sramežljivo rekla.''Isto.Denar,slava,mesto..''je odgovoril.Nato sem pogledala na uro.''Ojej,že 2 uri sva tukaj,kar šla bom.Samo v naapoto sem ti'' sem rekla ter hotela odpreti vrata.Bila so zaklenjena..Nato je Harry prišel do mene ,me naslonil na steno ter se približal mojim ustnicaam.....Ter nato me je ...potapkal po nosu ter odklenil vrata.Za seboj je zaklenil,ter ključ dal pod predpražnik.Že sem hotela iti peš,ko pa je rekel da me bo on peljal.Iza hiške je pripeljal motor ter odšla sva.Ker je bila pot dolga sem se med vožnjo objela Harry-ja.In seveda tudi tukaj so bili paparaci ter vse slikali.Ko sva pa prispela do moje hiše,je bil tisti akward moment,ko ne weš kaj narediti.Oba sva strmela v tla.Nato sem stopila do njega,mu dala poljub na lice,ga objela ter odšla noter.Čez okno sem nato videla,da je Harry še nekaj časa tam stall ,se dotikal lica,ter smejal z njegovim tistim krivim nasmehom.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
to so deli k so bli že prej napisani..pol pride nou in ne skrbite bom napisala da je nov
30. november 2012
u76594
u76594
nextt
30. november 2012
u110311
u110311
Mam že novzga napisanga sam še slike najdm pa objavm,okj ????
aja pa widm da ti <3 i love dogs<3 si zele gor pa če pliško oglašujš ????
bo hitrej next pršu
30. november 2012
u108028
u108028
nextaaaaaaaaj
30. november 2012
u110311
u110311
tnx <33333333 srce merci falla ker si <333333 pliss oglašuj
30. november 2012
neeeeeext
30. november 2012
u108899
u108899
nexxttttttttt
30. november 2012
u110311
u110311
obeeema full full hwala <33333
pridee next sam te sliike iščem
30. november 2012
ok (: pa itaq ni problema hihi
30. november 2012
u110311
u110311
Tnx wama res <333
aja če mata cajt mal oglaševt,ne bi mela nč proti ?
30. november 2012
itaq bom oglaševala..
30. november 2012
u78867
u78867
next!!
30. november 2012
next
30. november 2012
u84822
u84822
ooo beeeed kok pa ti hudooo pišš.!!!
jst tko k si napisala:'me naslonil na steno ter se približal mojim ustnicaam.....'
jst tk ooo bed dj jo že kušn hahahaha
<333333333333333333333333
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext.!
30. november 2012
u110311
u110311
HAHAAH Veš kok si me usrala k si napisala o bedddd..pol pa jst ''omg..1.pritožba da slabo pišm'' pol pa preberm ''kok pa ti hudo pišš''
Rweees hwala <33
Am sej boš widla...mogoče bo kak kiss
30. november 2012
u84822
u84822
hahahah ne ne ne jst tistih tem k mi niso ušeč sploh ne komentiram hahahha jst ne bi kr tko napisala neee.!!! ti full dobr pišš resno <333333
neextej mi zdej.!
30. november 2012
u110311
u110311
hahah res hwala ti <33333 bom bom res en next zate..sam še neki dopišem pa je
30. november 2012
nex čim prej!!!!!!!! in ja se strinjam z ภยtєllเкค™ hihi če pa rabš kakšno pomoč pr slikcah ti pa lahko pomagam...
30. november 2012
u110311
u110311
hehe hwala wama ..polepšli sta mi wečer..
Am ja a mi lahka najdš sliko 4 punc pa 2 fanta? aja pač lepe....
30. november 2012
se bom potrudila hihi <33
30. november 2012
u110311
u110311
aja pa pol mi po zs pošli da vidm če so okej ?..
30. november 2012
neeeeeeeeeeeeext
30. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg