Živijo!!
Sem noro najstniško dekle ...no ja pisala bom o zgodbici, ki bo res ne navadna, to ste že zagotovo izvedeli iz naslova.

Brenton Thwaites as Mark Swift


Indiana Evans as Lexi Bloom
https://i1251.photobucket.com/albums/hh549/Shadowstrike2/2a2d8f96-634d-4d40-8219-66dcbe10df5d_zps44a2b442.jpg

Emma Roberts as Elena


Ashley Tisdale as Emma
https://bestcelebpics.com/wp-content/uploads/2014/11/Ashley-Tisdale-wonderful.jpg
ŽIVJO DRAGI DNEVNIK!!

Sem Lexi Bloom, stara sem končno 15 let. Moji starši so ločeni, zato živim pri mami in uživam v druženju z mojo najboljšo prijateljico Eleno.
Dnevnik, upam oziroma želim, da mi boš pomagal v sebi zadržati vse moje lepe, žalostne, nepozabne...spomine mojega življenja.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3.3.2015

Živijo!!
Danes je bil zame res naporen dan. Moja glava je bila polna skrbi...vsako minuto sem gledala na uro, da ne bi zamudila prvih vaj za valeto. Ležala sem na postelji in uporabljala telefon za igranje čudnih igric. Ne vem kako...res ne vem joooj...zamudila sem jih, ker sem zaspala, dokler me mama ni zbudila. K sreči sem zamudila le 15 min.
Naš prvi ples je bil pravi polom...hahah ti naši fantje so pravi strahopetci. Ne predstavljam si kako se bodo obnašali ko bodo starejši...mislim, da bodo vso življenje živeli pri svojih mamah.
Ta vaja me je tako utrudila, postala sem lačna...zato smo dekleta odšle na pico. Ni bilo ravno prfektno ker se je zraven vrinila najbolj ''popularna'' punca (Emma) na šoli. Z Eleno je res ne preneseva, vedno je tako zvišana in samovšečna samo, da je všeč fantom... Ko je le končno videla, da je nočemo v svoji družbi pa je le odšla. Okrog 6h mi je zazvonil telefon, klicala je mama in mi sporočila, da je zelo pomembno, zato sem se morala vrniti domov.
Ko sem prišla domov sem zagledala očeta...prvič je stal v hiši od takrat ko je odšel. Bila sem zelo začudena, nisem vedela kaj naj naredim, rečem...
Po tolikem času naju je prišel le enkrat obiskat. Bila sem srečna, da sem ga spet videla po 7 mesecih, čeprav mama ni bila. Čisto jo razumem, tudi jaz nebi bila srečna če bi vsaka beseda mojega fanta bila laž.
Po njegovem odhodu pa sem dobila spet novo prošnjo za prijateljstvo na fbju...haha sprejela sem sem jo in se odpravila v posteljo, odložila sem telefon na polico.
Nato pa vzela svoj dnevnik in vse zapisala...oh nekaj je sedaj ravno zazvonilo, seveda nekdo me je kliknil na fb...bom jutri preverila. Sedaj pa nočkooo moj ljubi dnevnik :***
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


NEXTT????

Vam je všeč ???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

03. marec 2015
u187514
u187514
next
04. marec 2015
u181346
u181346
neeext
04. marec 2015
Next
04. marec 2015
next
04. marec 2015
u139381
u139381
next
04. marec 2015
next
04. marec 2015
u173108
u173108
nexti takoj dons
04. marec 2015
u168392
u168392
next
04. marec 2015
NEXT
razumeš?!? haha
04. marec 2015
Next now
04. marec 2015
Hvala vam za nexte

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

3.4.2015

Danes sem imela prečudovit spanec dokler ni zazvonila ta "tečna" budilka. Moja otrujenost je bila tako velika, da sem spanec podaljšala. Ko pa sem se le končno prebudila sem najprej razmišljala o tem, kaj naj sploh oblečem. Še preden sem oblekla taoblačila sem hitro vzela telefon iz moje nočne omarice. Oh saj res...tisti lušn fant...iz fbja. Le kako sem lahko bila tako nora, da mu že včeraj nisem odpisala. Aja, dragi dnevnik temu lušnemu fantu je ime Mark Swift.
Tako sem bila zaposlena z gledanjem njegovih slik, da sem pozabila na pouk. Hitro sem si oblekla oblačila, si uredila frizuro, vzela torbo in odšla v šolo.
Sploh ne vem če bi pisala o pouku...

TO JE NAŠ GROZEN URNIK!!!!!
Že s prvo uro si pokvarimo ves dan in z zadno ga prav tako grozno zaključimo. Pouk sploh ni nikoli zanimiv, razen nekateri naši odmori. Ravno danes je bil en izmet teh dobrih odmorov hahhah. Sploh ne vem kako naj ti to razložim.
Imam sošolca in je tudi moj bivši fant... Skupaj sva bila samo en teden pa še ta teden se nisva niti videla. Tako, da v resnici nisva imela prac nič.
Moj bivši fant Zac

No sedela sem v svoji klopi zraven mene pa je bila Elena. Skupaj sva kremljali o Emmi, ki na vsak način hoče pridobiti Zaca. On je vsaj en tip, ki se najprej prepriča, če je punca res zanj. In točno to mi je pri njem všeč. V meni še vedno nekje sije ljubezen do njega.
Emmo sva hoteli zelo razjeziti, zato sva si v mislih pripravljali načrt. Najin načrt je bil že skoraj končan, dokler ni Zac padel ravno name tako, da sva se poljubila.
Moral bi videti videti ta njen bes hahaha....izgledala je tako kot kuhan rak....
Po končanem pouku sem sva z mamo odšli spet po nakupih. Kupila sem si nekaj prečudovitih oblekc, majc, hlač, verižic,....
Domov sem prišla s šestimi polnimi vrečkami mojih novih stvari. Doma s vse lepo dala za pranje pranj, da jih bom lahko čim prej pokazala Eleni...
Ravno sedaj pa sedim za računalnikom in čakam, če mi bo lušn fant kaj odpisooo

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
-vam je všeč?
-nextt??
04. marec 2015
Opravičujem se za napake...kr sem pisala preko telefona
04. marec 2015
u187514
u187514
zelooooo mi je vsec, oprosceno za vse napake ki jih je cist mal pa NEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!
04. marec 2015
Neeeext
05. marec 2015
Neext
05. marec 2015
next
05. marec 2015
neext
05. marec 2015
Hvala vam !!
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
3.5.2015

Včeraj sem še pozno v noč bedela, ker...nemorem vrjet...pogovarjala sva se. Mark me je s svojimi besedami prepričal, da je pravi. Te njegove besede so tako sladke...in njegove slike.
In...in...ne daleč vztran živii !!! Nemorem vrjeti, komaj čakam.....ker jutri se vidiva, povabil me je na pijačo ob obali. Lahko rečem na neke vrste "zmenek"? Bom jutri videla...jeja.
Moje veselje je danes res brezmejno, zraven tega da jutri grem na pijačo, sem tudi danes ostala doma. Ja...ni se mi ljubili iti v šolo, preveč sem bila otrujena. Zato si lahko misliš dragi dnevnik, cel dan sem prespala. No, sem pa uživala.
Ko sem se zbudila ob 15:00 uri popaldan, sem vzela svoj tekefon. In lahko si misliš, imela sem 26 neodgovorjenih klicev od Elene. O revica, kaj se je sploh mislila. Zato sem ji vse razložila, od začetka do konca.
Ampak še vedno je bilo nekaj ur do naslednjega dne in ni bilo časa ko nebi mislila nanj.
Zeto sem se odločila da ga malce opišem, da bi mi čas hitreje minil.
Ime mu je Mark Swift, je malce večji od mene in star je 16 let. Ima lepe blond-rjave lase, lep nasmeh in rjave sijoče oči. Rad ima druženje, in plavanje v morju. Ima pa tudi prakso v nekem lokalu.
Večina časa preživi na plaži, kjer igra odbojko s prijatelji...zato ga veliko ni na spletu. Ima pa tudi brata, ki ga redko kdaj vidi. Imava pa čenako smolo, da so starši ločeni. Nič novega za današnji čas.
Oh ne jutri je petek!!! Nee, res moram imeti to slovenščino. Ta test bo pa pravi polom...zato pa nasvidenje dnevnik. Čakajo še me mučne ure očenje, ki jih imam "najraje"...mhmm. Upam, da bom jutri dobro odpisala ta test, da bom lahko šla ven. Čene bo to zame jutrišnja zadnja pijača...
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nextt??
Vam je všeč?
07. marec 2015
Neeext
07. marec 2015
u187514
u187514
neeeeext!
07. marec 2015
neeeext
07. marec 2015
u173108
u173108
next povej kok boš dubla test okej hahahahha
09. marec 2015
Jutr dobiste Next
09. marec 2015
Jeeej
10. marec 2015
u187514
u187514
super...
10. marec 2015
nextttttttttttttttttttttttttttt
10. marec 2015
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
5.3.2015

Jess danes je četrtek in zelo se že veselim, da bom ga videla. Najprej sem še šla v šolo seveda, ker smo pisali test pri slovenščini. Čeprav sem se učila, še vedno ne znam ničesar. Upam, da bo vsaj zadostna. Test je bil zelo zapleten, no vsaj zame...Elena pravi, da ni imela veliko težav.
Po pouku mi je zaželela srečo s ''princom''. Tako ga je poimenovala in dodala, da bo prišel na belim konjem, kot v pravljici.
Ja Elena ima veliko nore domišlije. Ko mi je Elena zaželela srečo, sem tekla domov. Odklenila sem vrata, stekla v sobo, torbo dala na tla in nato sem odšla. Počasi sem hodila, do obale. Obljubil mi je, da se dobiva na pomolu.
In res je, ko se prispela tja, je sedel na koncu pomola in gledal v morje. Takoj sem prepoznala, da je on, ker njegovi lasje res izstopajo. Stopila sem do njega in se dotaknila njegovega hrbta. Obrnil se je in me z velikim nasmehom pogledal. Nato se je dvignil in me močno objel.

Nisem vedela kaj naj storim....ampak nenadoma sem ga poljubila na lica. Sploh ne vem kako se je to zgodil, ampak se je.
Ko me je izpustil iz objema me je vprašal, če me lahko drži za roko. Seveda sem takoj privolila. Odšla sva do najbližjega bara.
Pogovarjala sva se kar nekaj časa. Bil je zelo odkrit in zabaven, res sva se ujela.
Celo pospremil me je domov in mi med potjo govoril zanimive šale.
Nekaj časa sva še sedela na stopnicah pred vrati, ko mi je zazvonil telefon. Bila je mama, prekinila sem ji. Vedela sem, da moram priti domov, zato sem se hotela posloviti preden je dejal naj zaprem oči. Zaprla sem oči, naenkrat pa sem začutila njegove ustnice na mojih..poljubil me je. Brez kakršne koli besede sem vstala, mu pomahala in stekla naprej.

Bila sem vsa vesela, presenečena...res ne morem opisati občutka.
Mama me že cel dan sprašuje, če je moj fant. Seveda, da nisva, saj se še ne poznava dovolj dolgo.
Preden sem zaspala pa je prišla v mojo sobo, me pogledal in mi rekla, da so se ji kar zasolzile oči ko naju je gledala. Nato pa je ošla, nisem vedela kaj naj si mislim, postalo me je kar malce sram.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Next????????
10. marec 2015
u187514
u187514
cute...neeeeeeeeeeeeeeext!
10. marec 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani