Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Nekaj me zbudi... odprem oči in se zavem da mi zvoni telefon. Hitro ga primem in se oglasim "ja kdo je?" "Poslušaj Nina... ne smeš domov nikoli... razumeš?" Po pravici povedano mi ni bilo nič jasno... no naj najprej povem, da se to noč prespala pri moji BFF Rebeki. "Kaj .. zakaj mami povej kaj je narobe?" Od zadaj sem zaslišala strel iz pištole in krik, za katerega sem takoj vedela da je bil nekdo ustreljen "mami, mami, mami si tu?" A odgovora ni bilo več. Nato, preden je prekinilo sem slišala samo še zvok mamine najljubše pesmi. To je bilo tisto noč se je nekaj zgodilo in skrbi me da ne bom nikoli izvedela razloga za napad in skrivnosti ki so jo nosili moji sorodniki...

Nextajte...
Pesem:

Pišem naprej? oz. A boste brali?

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. marec 2015
Nexttt
23. marec 2015
u189407
u189407
next
23. marec 2015
Potihoma sem se vstala in se zacela oblaciti. Ura je bila preko polnoc in res nisem hotela zbuditi nikogar se posebej pa ne Rebeke ker je res nisem hotela vpletati v to. A ocitno sem se zamanj trudila ker se je cez nekaj trenutkov zbudila. Zaspano me je pogledala in sele cez nekaj trenutkov v tisini dojela da sem zbujena ter da se preoblacim. Zaskrbljeno me je vprasala "kam pa ti"? Nisem vedela kaj naj ji odgovorim zato sem ji preprosto rekla "nic kar bi moralo zanimati tebe"!!! "Ja kaj se pa deres? Lej saj ves da si ti moja BFF zato mi lahka poves use in ko recem use tako tudi mislim in ce me imas za taksno ki bi takoj vse izdala celi soli, potem se lahko najino prijateljstvo kar konca, ker ce imas kakrsnekoli skrivnosti mi jih res lahko zaupas"! Wau sem si mislila, to pa je bil govor, ampak se vedno ji nisem mogla povedati resnice, ce lahko priznam me je bilo zeloo strah da bi izgubila prijateljico, edino prijateljico ce smo natancni. "Poglej..." sem zacela "...nekaj se je zgodilo mojim starsem in res moram domov ampak ti si moja BFF in edina prjatljca zato te nesmem vpletati v to... oprosti". "Cakaj... hoces reci da so tvoji starsi mrtvi? Mislim in ti mi tega ne bi povedala, zdajle imam obcutek kot da mi ne zaupas?!" Jooj seveda ji zaupam!!! "Glej totalno ti zaupam ... okej? Sam nocem da se ti kej zgodi, OK?" Dobila je solze v oci in to je bilo zadnje kar sem danes zelela da se mi bestica zjoce.... "torej hoces reci..." je zacela "...da... bos morala.. oditi...?" Zaprla je oci in se umirila. Udihnila in izdihnila in ko je odprla oci v njih ni imela nobenih solz vec. "Ja Rebeka, oditi bom morala, ker moram ugotoviti kaj se je zgodilo mojim starsem!" Vzdihnila je in zacela "No potem pa zagotovo rabis nekoga zraven ... a ne? In mislim da sem jst za to najprimernejsa in edina oseba." Ravno sem zacela odpreti uste in ji povedati kar ji gre ko me je prekinila "Pssst! Nic ugovarjanja zravn grem ali pa zbudim celo hiso?!!! Jasno? hahahaha?" Preprosto ji nisem mogla rect ne, zato sem stopla k njej ter jo objela "obleci se, vzemi denar, vzami samo najnujnejse stvari... o in ne vzami telefona lahko naju izsledijo!" In ze sma se odpravljale iz hise z 2500 euri, 1000 sem jih imela jaz tisoc Rebeka 500 pa je ukradla ocetu imele sma tudi nekaj hrane ter svetilko, oblacila, oddeje, ampak najbolj naju je skrbelo kje boma spali ampak ce priznam ... v tistem trenutku nisma ravno razmisljale kje boma pa spale ampak o tem da se odpravljama na nevarno, polno pasti inzapleteno pot...

Rebeka

Jst(Nina)

09. april 2015
Nextajte smile_xd
09. april 2015
next
11. april 2015
next
11. april 2015
neext! smile
11. april 2015
u173906
u173906
next
11. april 2015
next
11. april 2015
next
11. april 2015
u192375
u192375
nexxxxxxxxxxxxxxxxxxxttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
11. april 2015
Next
11. april 2015
Next
12. april 2015
Next
12. april 2015
u190078
u190078
Next
13. april 2015
Next + nova bralka
14. april 2015
Hwala za vse nexte zdej pa pisem naprej + upam da vam bo vsec! smile_xd
"Kam pa sploh nameravama oditi?" Me je v hotelu vprasala Rebeka "Poglej..." sem rekla "... vem da te skrbi in vse, sam zaenkrat se morama osredotociti da sem svoje starse nazadnje slisala doma in zato boma ju3 zjutraj tudi odsle tja. Prav? Mogoce odkrijema kaksne sledi... Karkoli..." Nato je zacela tarnati, in jaz je sploh nisem vec poslusala nekaj je govorila o premalo denarja ter o slabem hotelu... ampak jst je sploh nisem vec poslusala, bila sem v svojem svetu kjer me je na smrt skrbelo za starse... in v sebi sem bila mocna a v tem trenutku bi z veseljem spustila kaksno solzo, ki bi celemu svetu pokazala mojo zalost,za katero sem vedela da se ne bo hitro koncala...
Ko sma se naslednje ju3 zbudile, je nekdo potrkal po vratih... Rebeka je panicarila kot nora ker je bila prepricana da so njeni starsi, ki bi jo zagotovo ubili ce bi jo zdaj nasli. Obula sem copate in si oblekla plasc, ker nerabi vsak videti mojo pizamo, in odsla k vratom ter jih odprla, najprej nisem videla nikogar zato sem se vstrasila ko je "Dobro jutro, Ga. Liza?" Nisem se povedala da sem si spremenila ime da me starsi ne bi nasli in placevale sma samo in vkljucno z gotovino drugace bi naju lahko policija v trenutku izsledila. "Ja to sem jaz? Zelite?" "Pripeljali smo vam zajtrk, prvo noc vsakemu pripeljemo zajtrk to je posebna ponudba nasega hotela!" Vse skupaj mi je bilo zelo sumljivo a sem vseeno sprejela hrano in ga nato odslovila, zdelo se mi je da je bil razocaran ker mu nisem dala napitnine ampak koga briga... Ko sem odsla v spalnico je bila Rebeka ze oblecena, pocesana ter namazana ... "Kdo je bil?" Me vsa zivcna vprasala "Eh.. neki nori lolek... hahaha... pripeljal nama je hrano ampak js je ne mislim jesti. Ko bi videla njegov obraz ko sem ga odslovila brez napitnine!!!" Naredila sem smesno faco in obe sma se zaceli smejati. Rebeka se je vstala in se se vedno malo hihitala ter odsla prizgat TV poiskala je porocila in ravno v tistem trenutku je na TV bila ekskluzivna novica "Pozdravljeni, tukaj je zelo pomembna novica, 2 najstnici sta izginili brez sledu, mozno je da ju je nekdo ugrabil in pokradel ves denar, ki je bil prisoten v hisi 2. moznost je tudi da sta pobegnili a nihce ne ve zakaj. Ce ju kdo vidi naj poklice 113, starsa ugrabitelju oz. najditelju ponujata 500 000 evrov..." Gledala sem z odprtimi usti. 500 000 evrov? Od kod Rebekinim starsem toliko denarja? Pogledala sem Rebeko "kje sta tvoja starsa dobila tako veliko denarja?" "Nimam pojma, Nina! Ce bi vedela da sta moja starsa tako bogata..." Malo sem pomislila "samo to je slaba stvar zdaj naju bodo vsi hoteli najti in prvi ki naju vidi bo poklical policijo! Morama spremeniti videz!" Videla sem da Rebeki to ni bilo vsec ampak se je vseeno strinjala." Lacna sem Ninajs grem tam pojest tisto ko nama je on prpelav." "Js nebom , ti sama jej bog ve kaj vse je dav notri..." Nasmehnila se mi je "No potem bos pa lacna...!" Zacela je jesti in ocitno je bila zelo lacna a js cisto nic, posvetila sem se starsem in napisala seznam kdo bi jima lahko to naredil, ko sem koncala sem bila zelo ponosna! Odsla sem v kuhinjo da bi Rebeki pokazala vse to a sem jo nasla na tleh! Iz ust se ji je cedila bela snov pomesana s krvjo bila je bleda in komaj je se dihala! Nekdo jo je ZASTRUPIL!!!

Hotel: spalnica:

Nextajte in komentirajte ce je treba kej spremenit smile_xd Drugac pa hwala vsem ko berete <3
15. april 2015
Nextt
15. april 2015
u184976
u184976
next
15. april 2015
u138476
u138476
next+ nova bralka
15. april 2015
u145904
u145904
next
15. april 2015
u145904
u145904
+ nova bralka
15. april 2015
u178002
u178002
neeeext + nova bralka
15. april 2015
oki bom kratka. če je treba kaj spremenit? pa saj nisi resna!!! tole je PRFEKTN!!!! kak se lahka sploh domisliš česa tacga?!!! neverjetno!!! ej jst se morem tep zahvalit, ker si mi poslala link, tak da HVALA smile. in komi čakam NNNEXXXXXXTTTTTTTTTT!!!! zato plis pohit z njim. daj že enkrat NNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXXTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S. nova tu ki smile_xd
15. april 2015
Hwala jasmina16 heart
15. april 2015
u188166
u188166
Next
16. april 2015
next
16. april 2015
nexxxx
16. april 2015