Življenje se ne obrne vedno v tisto smer katero bi hoteli. Imamo veliko skrivnosti ki jih nočemo izdati tudi najbolsim prijateljem ne nekateri tudi najbolših prijateljev nimamo oz. So nam strli srce in ljubljena oseba se je odselila ali te prevarala.

Meni se je zgodilo prav to. Imela sem najbolso prijateljico bili sva zmeraj skupaj zaupale sva si nakvecje skrivnosti,se ucili skupaj, pogovarjali... Naenkrat pa je izdala vse moje skrivnosti. Nisem ji pa povedala da imam fanta, ki je moral oditi na dolgo pot in se ne bo vrnil, ker je umrl jokala sem vse noci moje ziuljenje se je spremenilo v nocno moro. Imala sem slabe ocene, skregali sva se s prijateljico. Starsi me niso marali saj sem bila posvojena in resnicno sem hotela videti moje prave starse in se pogpvarjagi s sosplkami kako prezivim cas z nimi in tako dalje.

Čas je da se spredstavim. Moje ime je Mary Gomez. Stara sem 16 let. Zivim v Holmes Chapel Kot sem rekla sem posvojena in zelim spoznati moje prave starse. Imam brata, ki je starejsi od mene za eno leto. On dobi vse medtem ko jaz nic. Dobesedno niti trohico starsevske ljubezni. Moje zivljenje propada zelim si umreti. Rezala sem se vsako noc, jokala sem. Nisem hotela vec ziveti. Moje zivljenje je bilo brezupno.

Kar naenkrat pa sed je zivljenje spreminjalp na bolse. Dobili smo novega sosolca res je bil lep tiste njegove kodraste lase in zelene oci in jamice. Opazil me je, kako sem zalostna. Prisel je k meni in me vprasal: " kako ti je ime? Jaz sem nov na soli. Zakaj si zalostna?" hladno sem rekla: "ne pogovarjam se s tujci se posebno o mojih osebnih svareh." Odsla sem k omarici, da bi vzela zvezke, ker je zvonilo. Postavil se je pred omarico in rekel: "povej mi sicer te ne izpustim v ucilnico. Videl sem kako se sosolci obnasajo dp tebe jaz nocem biti tak, zato mi prosim povej." rekla sem: "ne sili me, ce nocem in imela sem najbolso prijateljico, ki je izdala moje skrivnosti, kaj bos sele ti naredil." rekel je: za razliko od nje te bom poslusal in ti svetoval." se dolgo me je prepriceval in zacela sem se pogovarjat z njim. Rekla sem: povej mi vse o sebi, potem ti pa se jaz." in je zacel: " sem Harry Styles. Prihajam iz Holmes Chapela. Imam sestro Gemmo. Pomgala mi je v tezkih trenutkih. Ti si na vrsti" povedala sem mu vse. Bil je osupel ni mogel verjeti. Objel me je in rekel: " enkrat ko ne bos pricakovala, bo prisla mimo tebe oseba in ti spremenila zivljenje." rekla sem:" hahahha nevem. Zelo si smesen ze veliko casa se nisem tako nasmejala. Ali bova spricala ali kaj?" rekel je: kJ sem pa naredil, saj bo hmalu konec ure tako tudi pouka." smejala sva se in sla proti domu. Mislim, je to ta oseba, ki je prisla mimo mene in spemdnila svet. Misim, da ke tole zacetek prijatelstva.
Sorry za napake. ;-)
Kaj mislite da se bo zgodilo?
Ali se bo iz tega zgodilo se kaj vec ali bo Mary zaprla srce?
Next?
21. november 2014
u173906
u173906
Kaj mislite da se bo zgodilo? starši jo bodo posala k njenim pravim staršim, in če prav sklepam po priimku pač ka pe vem
Ali se bo iz tega zgodilo se kaj vec ali bo Mary zaprla srce? ne odprla se muj bo
Next? ja itaq
NWXT
22. november 2014
u173906
u173906
next
22. november 2014
neext *_*
22. november 2014
Kaj mislite da se bo zgodilo? Hmmm... preživela bosta več čas skupaj in postala bosta najbojlša prijatelja
Ali se bo iz tega zgodilo se kaj vec ali bo Mary zaprla srce? Vse je možno,pustila se bom presenetiti
Next? Jaaa
Next
28. november 2014
next
29. november 2014
u122384
u122384
Kaj mislite da se bo zgodilo? Hmmm... Mislim, da bosta imela zelo dobro prijateljstvo, ampak ne bo vse potekalo gladko in pač blah blah...
Ali se bo iz tega zgodilo se kaj vec ali bo Mary zaprla srce? Mislim, da od začetka se bo nekej dogajalo, ampak takoj ko bo kak problem, se bo spet zaprla.
Next? Jup!

P.S.rez zamere, ampak imaš kar nekaj tipkarskih in slovničnih napak... Če bi šlo, bi lahko komu poslala na zs, da preveri in popravi napake, pa potem ti to objaviš, ker ko je enkrat na temi, ne moreš popravljat...
29. november 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani