nextt
13. februar 2013
neeeeeeeeeext
13. februar 2013
neeeeeeeeeeeext!
sem pač čustvena oseba in jooooookam
13. februar 2013
next+nova brauka
15. februar 2013
https://www.igre123.com/forum/tema/bloody-love-ft.-id/50653/1
za vse ki mate radi vampirje in ste nori na 1D
prosim berite
to ni čisto navadna zgodbica
je neki posebnega
SORY ZA OGLAŠEVANJE
16. februar 2013
u57082
u57082
Nextt.
01. april 2013
u57082
u57082
Neeext no.!
05. april 2013
ZA VSE, KI GRESTE NA KONCERT V MÜNCEN !!

Tamkajšnji fan club organizira fan akcijo za koncert v Münchnu 17.maja. Ker gre tja tudi veliko Slovencev je lepo, če bomo sodelovali tudi mi

1. LITTLE THINGS: celo pesem POJEMO tj. brez kričanja, vreščanja, jokanja, tišine, samo PETJE. Poleg tega bomo osvetlili dvorano z mobiteli, lučkami, svetlečimi palčkami...

2. SUMMER LOVE: V trenutku, ko se začne refren, bomo v zrak spustili milne mehurčke, če jih ima kdo doma več, naj prinese še te, da jih bo posodil sosedom, ki bodo brez, tako da bodo vsi lahko sodelovali.

3. HEART ATTACK: Na začetku pesmi bomo vzdignili papirnato srce. Velja prav tako kot za milne mehurčke- če moreš, jih izreži več, da jih boš dal še sosedom, ki bodo brez.

Povrhu vsega pa je pomembno, da to fan akcijo razširimo med tiste, ki bodo obiskali koncert, kajti uspešno je lahko le, če bodo sodelovali vsi tj 12.000 ljudi.

TO MORMOO MI NARESTT AAAL<3
15. april 2013
u87504
u87504
next
20. april 2013
♥SCOTTY♥
počutila sem se grozno. v sobi sem sedela na okenski polici, z rokami, oklenjenimi okoli kolen, in čez odprto okno iz drugega nadstropja opazovala dežne kapljice, kako so padale.
phi je odšla pred pol ure; potem ko me je pol ure prepričevala, da bo vse še v redu in bo felipeu povedala, kaj je storil s tem, ko me je obtoževal. "scotty?" sem zaslišala šepetanje. prestrašeno. ni mi bilo treba pogledati nazaj, da bi videla, kdo je. louis. "pojdi stran!" sem zašepetala, komaj slišno, z šibkim glasom. "scotty, prosim, jaz..." predstavljala sem si njegov obraz, kako je stisnil ustnice. "felipe je bil posesiven in vedno ljubosumen, če sem govorila s katerimkoli fantom. ljubosumen je bil celo na mojega najboljšega prijatelja, ki je homoseksualec. ves čas je bil z mano in me nadzoroval in nikoli me ni pustil same. ni mi pustil, da sem se naslanjala nanj. toda vedno sem ga ljubila, ker je takšen, kot je. skupa sva bila več kot dve leti." sem dejala, moj glas je zvenel čez celo sobo. "ti si se pojavil v mojem življenju danes zjutraj. uročili ste felipea, poljubil si me brez mojega dovoljenja in prizadel si felipea, da ne omenjam sebe." zavzdihnila sem. "je tako slabo, da te še vedno hočem v svoji bližini?" sem zamrmrala ter roko nastavila dežju. vedno, kadar dežuje, sem taka - depresivna in rada sedim na okenski polici ter nastavljam roke dežju. to pa je tudi ves povod za moj navdih - kljub temu, kako depresivne so na koncu pesmi, so pesmi. "scotty, prosim, ne se ubiti," je dejal louis. nenadoma sem se zasmejala ter skočila z okenske police. "trapček," sem dejala. "to mi dvigne navdih. ne skušam se ubtiti," da, že nekaj časa nazaj so mi priznali bipolarno motnjo, zato se noben več ne čudi, če tako izpadem. slišala sem louisa, ki si je oddahnil. "harry je izbrisal sliko," je dejal. "zelo žal mu je bilo, ker je izpadel na tak način," zavila sem z očmi. "saj je dobro. ni tako hudo. samo pogrešala ga bom," s tem sem mislila felipea - morala sem priznati, da mi že nekaj časa ob njem ni srce začelo utripati hitreje in ni me motilo, če sva bila dalj časa narazen.
"mi oprostiš?" je vprašal louis in stopil bližje. prikimala sem. nasmehnil se mi je. "hvala," je zašepetal.20. april 2013
neeeeeeeeeeext!
21. april 2013
neeext!!jes!hvala da si nextalaaa!!
21. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
21. april 2013
neeeeeeeeeeext! + nova bralka
21. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
22. april 2013
[img]https://data.whicdn.com/images/58403877/displaypicture_large.[/img]

♥ HARRY ♥
Nisem se počutil pretirano dobro, ko je Lou povedal, da gremo v Italijo. Mislim, WTF? In to ravno v tem času, ko sem se skoraj pobotal s Taylor -.- Skratka, ker nisem imel druge izbire, sem spakiral svoje stvari in kmalu smo bili na letalu. B E D A. Vesel nisem bil celo tega, da bom končno spoznal brata našega menedžerja - da ne omenjam hčerke, ki ji je ime... kako že? Scottish? Kot kakšen viski. Je bila njena mama pijana, ko ji je dala tako ime? Whatever.
Že takoj, ko smo prispeli, je bilo grozno. Vsepovsod te gledajo - no, kje pa je to kaj drugače, seveda - toda špetali so v jeziku, ki ga nisem poznal - to pa me je spravljalo ob živce. Ko smo prispeli do hiše in se ustalili v sobi, sem se že odločil, da bom jutri spoznal to Scottish. Mogoče pa jo tako kličejo, ker je ONA obsedena z viskijem? Ugriznil sem se v ustnico. To mi ni nekam dišalo.
V šoli naslednji dan smo jo spoznali pri matematiki. Ljubi bog, kakšna prepirljivka. Dvomim, da je kdo lahko bolj prepirljiv ali pa nesramen od nje. In zgleda, da je poleg italijanščine govorila tudi angleščino. Vraga. Po tretji uri smo ugotovili, da sta Scottish in Lou izginila - kdo pa šprica, in to na prvi dan? Zavil sem z očmi. Ko smo prišli domov, smo ugledali le Louja, ki se je plazil po stopnicah proti sobi, ki naj bi pripadala Scottish. Ves nasmejan sem pograbil svoj fotoaparat in se splazil za njim. Ujel sem ravno trenutek, ko je Lou poljubil speče dekle na ustnice, potem pa se hihitajoče spravil po stopnicah dol in do svojga prenosnika, kjer sem sliko naložil in jo objavil na twitterju. Bo že videla, meni praviti d - gen!
Lou je čez pol minute prišel poklapan dol. Še vedno sem se hihital in fantom kazal sliko. Pridružil se je Lou in obstal, ko jo je zagledal. "Harry! Fanta ima!" me je skoraj nakuril. Skomignil sem z rameni, potem pa sem zaslišal dretje iz zgornje sobe in potem hlipanje, ki ni in ni utihnilo. Nasmešek na obrazu mi še ni izginil, toda preminil je, ko je prišla dol in spraševala, kdo je kriv. Takoj me je spazila in zopet padla v jok in nazaj v sobo. Zavil sem z očmi. Dekleta so lahko tako zelo občutljiva!
Resnično žal mi je postalo, ko je čez vrata vkorakala ena od njenih prijateljic - emm, no, zelo lepa je bila - in se odpravila gor. Že čez pol minute sta bili obe spet spodaj - Scottish je bila objokana in naslonjena na podboj vrat, njena prijateljica pa se je drla na nas, da nimamo srca, kar me je res malce potrlo. Okay, morda je bilo le narobe, da sem objavil sliko. Z obžalovanjem sem jo izbrisal, Lou pa je, takoj ko je njena prijateljica odšla, odšel gor in se ni vračal. Kakšen beden dan!22. april 2013
neeeeeeeeeeeext!
22. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeext
22. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
23. april 2013
u57082
u57082
Next.
25. april 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/to-say-i-lived-on-your-death-bed/54468/
prosim če bi brali ker moja najboljša prijateljica piše (: hvala + kmalu pride next oz. verjetno še danes
30. april 2013
jejj!!
30. april 2013
♥ LOU ♥
oddahnil sem si, ker mi je oprostila. in ker se ni ubila. "če te ne moti, bi šla spat," mi je rekla scott. prikimal sem, ji zaželel lahko noč ter odšel v našo sobo, hkrati pa že planiral, kako jo bom opazoval, ko bo spala.
ko sem prišel v našo sobo, so skoraj vsi že spali - vsaj zdi se mi. pograbil sem svojo pižamo ter se napotil v kopalnico. odprl sem vrata in nenadoma zagledal nialla, golega, z gatami v roki. niall je od strahu zakričal, poskočil v zrak ter se ponesreči spotaknil ob škatlo za pico, ki je bila na tleh. čisto rdeč sem odšel nazaj v sobo ter se pretvarjal, da se ni nič zgodilo, čeprav bi se najraje začel na ves glas smejati. Kar v istih oblačilih sem se splazil po hodniku ter do scottine sobe. čisto tiho sem skušal odpreti vrata. in sem tudi jih. ona je bila na sredini prostora ter si česala lase, na sebi pa je imela le brisačo. oh my.
nerodno sem se ji nasmehnil, zamrmral 'napačna vrata' ter izginil. joj, kaj je danes z mano, da so vsi, ki jih vidim, goli ali pa napol goli? mogoče se pa meni meša!30. april 2013
neeeeeeeeeext!!!
30. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeext!
30. april 2013
neeext
30. april 2013
neeeeext
30. april 2013
u57082
u57082
Neeext.!!!
01. maj 2013
neeeeeeeext+nova bralka
09. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg