pisala bom še eno zgodbico (dokler mi ne bo zmankal idej) v kateri bom uporabila Fante iz one direction. Da bo pisanje bolj pregledno, bom pisala kot določena oseba. o čem se bo zgodbica šla pa nebi razglabljala, ker se bo to sproti odvijal v moji glavi!
IN VEM, DA JE VELIKO ZGODBIC Z 1D IN VEM, DA BO ZDEJ ŠE ENA.
Če vam je preveč dc lahko berete še moje ostale zgodbice
http://www.igre123.com/forum/tema/love-story/27854/
http://www.igre123.com/forum/tema/twitter-s-friends-story/37840/

----------------------------------------------------1.del-----------------------------------------------------------------
---Zoey---
Hodila sem dol in gor po letališki čakalnici. Bila sem vendar zelo živčna saj Christine prihaja iz zasluženih počitnic na Hrvaški obali. Letalo je namreč zamujalo že približno petinštirideset minut, jaz pa tu vsa prepotena in zaskrbljena molim, da je z Christine vse v redu.
Sprehajala sem se dol in gor po čakalnici, ko sem zaslišala poziv »Letalo iz Hrvaške bo pripel čez 15 minut.« res je bil že čas, da bo napornih in dolgih treh tednih zopet vidim Christine, ki si je počitnice zaslužila z odličnim uspehom in zlato maturo ter s sprejemom na Oxfordsko univerzo v Londonu, medtem, ko sem jaz naredila vse z odlično štirico.
Hitro sem stekla v kantino, kupila dve coca-coli ter dva velika sendviča, da bo Christine vesela in vse plačala.
Pogledala sem na uro in videla, da Christine pride čez pet minut, zato sem se usedla na prazno mesto na kavču in jo mirno počakala. V roke sem vzela telefon i se prijavila na Twitter, kjer sem prebrala nekaj zanimivih twiitov od Znanim športnikov, glasbenikov in najbolj pomembnih One Direction fantov, ki so bili moja strast. Pisali so res zelo zanimive twitte in skoraj vse sem pokomentira in retwitala.
Tako je pet minut minilo hitro in že sem videla prihajati potnike iz letala. Vstala sem in pogledovala, če bom kje videla Chris. Skoraj sem že umrla, če je mogoče padla dol iz letala ampak potem sem jo zagledala. Iz letala je stopila med zadnjimi. Njeni dolgi rjavi lasje so bili za odtenek svetlejši (predvidevam, da zaradi sonca), njena polt pa je bila lepo zagorela. Oblečena je bila v kratke hlače, ki so kazali njene dolge noge ter v majico brez rokavov v beli barvi. Chris se je res znala obleči in tako poudariti njeno postavo in moram priznati, da je res sijajna.
Počakala sem še nekaj trenutkov, da se Chris približala potem pa sem ji stekla v objem. »Christine! Tako sem te pogrešala!« sem ji rekla in jo močno stisnila. Ona pa mi je močan stisk vrnila in mi rekla »Zoey tudi jaz sem te neskončno pogrešala. Škoda, ker mi mami ni dovolila na računalnik, da bi se lahko pogovarjali po Skypu!« mi je rekla »Saj je vseeno, bova pa zdaj imeli dolgo debato o tvojih počitnicah.« sem ji mirno rekla in ji v roke potisnila moj zadnji nakup, ki sem ga opravila. »Hvala Zo, ti res veš kaj potrebujem« mi je rekla in se zasmejala.
Skupaj sva se odpravili po njeno prtljago, ki je obsegala 3 kovčke več kakor pred odhodom na počitnice. »Si se imela pa res dobro, da si zapravila toliko denarja še za tri dodatne kovčke stvari« sem ji rekla in se pogledala. Pogled mi je vrnila in povedal mi je vse. Bil je zadovoljen pogled, ki sem ga imela najraje.
»Pridi Zo mami, oči in brata čakata, da gremo domov. Te zapeljemo?« »Lahko, če vam ne bom v breme« in se nasmehnila. »Kdaj pa sim še bila v breme?« mi je rekla. »A … Nikoli« sem ji pogumno nasmehnila in se zopet nasmehnila.
Skupaj sva odšli do njene družine in skupaj sva se odpravili proti najinima domovoma (živiva čisto blizu, samo ena ulica je vmes tako, da si rečeva kar »sosedi«).
Pogovor je nanesel na fanta iz morja in na fante iz One Direction.

---Christine---
Danes je dan odhoda z morja. Zelo se veselim, da bom zopet videla Zoey, vendar sem hkrati žalostna, ker ne bom več videla nekega fanta, ki sem ga spoznala na morju. Nikoli ne bom pozabila njegovega smisla za humor, lepih modrih oči, ter njegove postave. Alex mi je res krajšal dolge dneve na Visu, kjer sem preživljala dolge tri tedenske počitnice. Vis je daleč od Londona, vendar mislim, da sem si zaslužila malo miru od vsega neprestanega garanja in učenja, da sem prišla Oxfordsko univerzo in, da sem postala zlata maturantka. Med tem pa sem želela, da gre tudi Zoey z mano ampak dvomim, da bi zdržala TRI tedne brez twitterja in televizije.
Na letalo smo se vkrcali petinštirideset minut prepozno in dejansko sem se kuhala tam na Spliškem letališču, kjer smo na letalo čakali. Ampak zdaj je vse v redu, saj sedim na letalu, poslušam One Direction na mojem mp-4. Res so zelo dobri in vesela sem, da mi jih je Zoey pokazala in naložila na mp-4 preden sem odšla na počitnice.
Hja počitnice so bile res zelo dinamične in veliko sem doživela. Spoznala sem Alexa, bolje se razumem z bratoma (no lažje ju prenašam), veliko sem nakupila (približno tri kovčke oblačil), se veliko potapljala, sončila, kopala in veliko spala. Res sem zelo uživala.
Letalo je prispelo in med zadnjimi sem stopila z letala. Že od daleč sem zagledala Zoey, ki mi je stekla v objem takoj, ko se je gneča malo zmanjšala. Močno me je stisnila in mi rekla, da je vesela, da me vidi in, da me je pogrešala, jaz pa sem ji močan stiskaški objem vrnila in ji rekla enako.
V roko mi je dala majhno flaško coca-cole ter velik sendvič, ki sem ga res potrebovala. Zahvalila sem se in ji rekla »Ti pa res veš kaj jaz potrebujem« in se ji nasmehnila.
Kasneje sva odšli po mojo prtljago in kasneje sva se z mojimi starši odpeljali domov.
V avtu sem ji začela razlagati o Alexu. Vse kar mi je ležalo na duši in bila je zelo vesela zame. Pokazala sem ji še njegovo telefonsko številko in naslov e-maila, ki mi ga je včeraj zvečer pred poslovitvijo nakracal na listek. Močno me je objela in začela cviliti. Mami in oči sta naju samo čudno pogledala se spogledala in rekla »Christine, kaj ko bi ti vse te dogodivščine z morja povedala Zoey kar pri njej doma?« Bila sem zelo vesela, samo še Zoey se je morala strinjati. S tem pa tudi ni bilo nobeneih problemov. Tako sva kmalu videli Zoejino hišo in stekli vanjo. Tam sem ji povedala še vse preostalo, ko se je začel njen napad kričanja.
a) če ti je začetek všeč napiši next
b)zakaj je Zoey začela kričati?
c)kritike, pohvale
č)next?
02. avgust 2012
u30718
u30718
next
02. avgust 2012
u63958
u63958
a) neeeeext
b) nem
c) pohvale
č) ja
02. avgust 2012
u89788
u89788
a.ker je bila vesela?
b.super zgodba vredna pohvale
c. nexttttttt
02. avgust 2012
next!
02. avgust 2012
u99725
u99725
neeeext!
02. avgust 2012
next
02. avgust 2012
u84822
u84822
next!
02. avgust 2012
b)jah, k je misnla, da sta skup, pa, da se je zalubla...???
c)pohvale
č&a)neeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!
02. avgust 2012
neeexttt!!!!!!!
b) don't know
c) pohvale
č) yes yes yes
02. avgust 2012
u94182
u94182
b)kr ji je povedala za tizga fanta k ga je spoznala
c)že prvi del mi je ušeč
č)neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
02. avgust 2012
pišeeeem!
02. avgust 2012
u94182
u94182
jupi
02. avgust 2012
Upam, da vs ne mot, ker sem že pisala kot Niall, samo se nisem mogla zadržat.
ta del je za vse moje prve bralce. Hvala ker berete.
p.s: ta del je mal beden
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--Zoey--
Kričat sem začela, ker sem bila preveč vesela, da se to njej dogaja pa tudi zardi tega, ker me je pred petimi minutami na twitterju začel slediti Nial Horan! To sem tako pokazala Chris in bila sem preveč vesela, da bi sploh lahko kaj govorila. Chris je v mojem imenu napisala na njegov zid zahvalo in takrat se je začel boj z vzglavniki. Imeli sva se zelo lepo,vendar sem se kmalu izmučila in odšle sva delat pico. Kot po navadi sva nasvinjali vso kuhinjo, pico pa zažgali, vendar sva se kljub temu zabavale. Na koncu pa sva se vseeno odločila, da greva jest ven.

--Niall--
Ko sem po dolgem času prišel spet za moj predragi računalnik (no v bistvu je od Harrya) sem se dokaj hitro spravil na Twitter. Prebral sem nekaj objav, ki so jih napisala naša oboževalke, nekaj je bilo res smešnih. Vse so hotele, da jih sledim, jaz pa sem padel samo v smeh.
Ko sem še malo brskal po Twitterju sem opazil objavo izpred 2 dneh, kjer mi je neka oboževalka napisala res lepo objavo. Bil sem ganjen. Pokazal sem jo še ostalim in vsi so strinjali, da ji moram kliknit Follow. Čez približno 10 minut sem dobil njeno zahvalo. Sam pa sem se nasmehnil. Bila mi je všeč (ne po videzu vendar po njeni prijaznosti).

--Christine—
Razlog zakaj je Zoey kričala je bil to, da ji je na Twitterju začel sledit Nial iz One Direction. Njen najljubši sem si mislila. Ker je bila v prevelikem šoku in v času kričanja sem mu jaz napisala zahvalo, potem sem ji vrgla vzglavnik in tako se je začel boj za »preživetje«. Po 10 minutah pa sva se utrudili in se odpravili v kuhinjo, da bi naredili pico. Med izdelavo pice, sva se zelo zabavali in se imeli lepo. Med počitnicami sem pogrešala tako zabavo. Pica pa je bila na kocu zažgana in kuhinja precej razmetana in zato sva se raje odpravili ven. Zoey je predlagala, da greva v trgovino, vzameva nekaj pijače, čipsa in še nekaj sladkarij in greva v park. Jaz sem se seveda strinjala vendar sem ji pustila, da nakup opravi ona. Vedela sem, da je trgovina boljk majhna in skromna, jaz pa sem pri kupovanju bolj počasna in neodločna, zato jo raje počakam zunaj.

--Zoey--
Nisem ravno hotela v kakšno gostilno. Med počitnicami nisem rada videvala svojih sošolcev (bivših), s katerimi bi se mogla pogovarjat zato sem Chris predlagala, da grem v trgovino, kupim nekaj za pit in jest potem pa greva v park in se tam pogovoriva. Strinjala se je, vendar v trgovino ni hotela (tako kot zmeraj se zmede. Pač ni za nakupovanje hrane) in je rekla, da bo raje počakala zunaj.
Odpravili sva se v trgovino, kjer sva se ločili in stopila sem v lepo klimatizirano trgovinico, ki ni bile ne premajhna ne prevelika. Točno zato sem imela rada to trgovinico.
Aja glede Nialla, pa sem še zmeraj v šoku. Ko bi le vedela razlog in, ko bi ga lahko vprašala za razlog. Bilo bi super, vendar ne sanjajmo. To se ne bo nikoli zgodilo.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a) všečen del?
b) kritike, pohvale
c) nextam????
02. avgust 2012
u30718
u30718
a) ja
b) pohvale
c) itaq
02. avgust 2012
u63958
u63958
a) mhm
b) same pohvale in ful dobr pišeš
c) neeeeeext
02. avgust 2012
to je pa mogu preletet četz milijon ubjau, da je najdu njeno < 3
a)jaaaaaaaaaa
b)ful mi je uešč!
c)neext!!!
02. avgust 2012
a) yessss
b) pohvale
c) neeeeexttt!!!
02. avgust 2012
next!!!!!!
02. avgust 2012
u99725
u99725
neeext!
02. avgust 2012
a) fuuuk
b) pohvalee
c) Neext
02. avgust 2012
u30718
u30718
se plis kdo prjau: http://www.igre123.com/forum/tema/ne-op-odel/39097/ sory kr oglašujem
02. avgust 2012
a) jaaa!
b) pohvale
c) ja in to čimprej!!!
02. avgust 2012
zakon jeee!!! next
02. avgust 2012
next!!!!!!!
02. avgust 2012
u30718
u30718
next
02. avgust 2012
dobite jutr, zdej me priganjajo. oblub da bo jutr še pred 12
02. avgust 2012
u94182
u94182
a) ful
b) pohvale
c) čim prej neeeeeeeeeeeeeeeeext
02. avgust 2012
u84822
u84822
next!!!
02. avgust 2012
next
02. avgust 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani