Ok, js bom še enkat probala pisat zgodbic. Sm jih že velik pa al ni blo bralcev, al pa se mi je pol zazdela bedna. Če bo kdorkol to bral nj prosim res pove svoje mnenje o tem....

1. Poglavje

Vse v meni me je dušilo. Jeza se je v meni je hotela na plano in morala sem se pošteno ugrizniti v jezik, da nisem na glas nadrla Ge. Melburn, skrbnice sirotišnice v kteri živim. Ravnokar me je nadirala zato, ker sem pretepla nek naduto tečko. Imela sem dovolj svojega bednega življenja.
"Lahko greš" me je Ga. Malburn odslovila in se posvetila papirjem na svoji mizi. Obrnila sem se in dostojenstveno odkorakala iz njene pisarne čez hodnik do moje "sobe".
Bila sem edina v sirotišnici,ki je imela svojo sobo. Imela pa sem jo zato, ker se nikoli nisem razumela z sostanovalci. Pa da nebi kdo mislil, da je bila moja soba bog ve kako razkošna. Imela je staro razmajano posteljo, omarico ter okno z rešetkami.
Odprla sem vrata sobe, vstopila ter jih zaprla. Nato sem počasi prerinila omarico ter umaknila razmajano desko. Izpod nje sem potegnila sprane kavbojke, raztegnjeno črno majico, umazano modro jopico ter visoke črne škornje. Preverila se, če imam vse kar potrebujem, ter se odpravila do okna. Prijela sem rešetke in jih poskušala dvigniti. Malo po malo in mi je uspelo. Splezala sem na polico in skočila.

Konec 1. poglavja

Upam, da vam bo zgodba všeč/da jo bo sploh kdo bral

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. avgust 2013
*še kakšno mnenje/teorije?
05. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg