alohaa bitches :'D

toreej pred vami je nova 5sos zgodbica
pišemo jo štiri punce, torej jaz, nives (Smeškoo), ines (RockerChick) in alja (Mei Tachibana)
punce so ful dobre pisateljice in res mi je v veliko čast pisat z njimi

jahh nisem ravno dobra pri opisih zgodbic tko, da se boste morale spravit brat, da boste ugotovile o čem se gre ;D

well, konc mojega nakladanja, tukaj pred vami je torej prvi next (:
hope you like it ;DLydia Zepper

Michael Clifford


1.

~Lydia Zepper~

Sedela sem na terasi, kadila in pila kavo. Moja jutranja rutina. Mame seveda spet ni bilo doma, ker je delala. Ampak me ni ravno preveč motilo. Rada sem bila sama doma.
“Dobro jutro Lydia.” me je pozdravil moj stari perverzen sosed, ki mi je šel na živce.
“Odjebi stari.” sem rekla. Pomežiknil mi je, nato pa se je odpravil naprej.
“Si pa nesramna.” sem nenadoma zaslišala Evo. Eva je bila moja sosošolka in všeč mi je bilo, da me je sprejemala takšno kot sem.
“Če je pa perverznež. Kako si prišla noter?” sem jo vprašala.
“Odprto si pustila. Ne misliš iti v šolo?” me je vprašala.
“Grem. Najprej bom spila kavo. Boš ti tudi?” me je vprašala.
“Naredi mi jo.” je rekla in sedla ter še sama vzela čik iz moje škatlice. To me nikoli ni motilo, z njo sem rada delila stvari.
Odpravila sem se v kuhinjo, ter še njej nalila kavo, ki je ostala ter ji jo odnesla.
Naj se predstavim. Sem Lydia Zepper. Stara sem 18 let in hodim v tretji letnik gimnazije, do katere sem komaj prilezla. Na šoli sem veljala za upornico. In to me ni motilo. Bolje, da so vsi vedeli, da se z mano ni dobro igrati. Včasih sem se še sama spraševala, če imam mogoče težave z živci, glede na to, da sem skoraj vedno živčna.
Imam dolge svetlomodre lase in svetlorjave oči. Imam tudi tri tetovaže; na levi strani ramena spredaj imam tatu vrtnice, na spodnjem delu desne roke imam napis ‘art is not what I create, what I create is chaos’ in na kazalcu ter sredincu desne roke številko 17, ker je bil to moj prvi tatu, katerega sem si dala narediti pri sedemnajstih letih. Ampak te tri tetovaže niti slučajno niso zadnje in edine, ker jih nameravam imeti še več.
Očeta nisem imela. Ne pravim, da je mrtev, ker je med živimi. In na žalost si deli isti dnk z mano. Mene in mamo je zapustil zaradi neke kurbe, ko sem bila stara 10 let. Bil je moj zaupnik, moj vzornik, moja motivacija. A sedaj je zame mrtev. Če me kdorkoli vpraša kje imam očeta, pravim, da je mrtev. In ni mi žal, da sem takšna. Sam si je kriv za to. In to, da naju je zapustil, je tudi razlog, zakaj sem jaz postala takšna kot sem.
“Lydia, zamujava deset minut.” je rekla Eva.
“Prav, greva zdaj, bom si po poti zmotala joint.” sem rekla.
“Spet boš kadila?” me je vprašala.
“Sama veš, da boš ti tudi.” sem rekla.
“Včeraj sem ti rekla, da ne bom več.” je rekla in vzela torbo. Tudi jaz sem vzela svojo torbo in počasi sva se odpravili ven. Bila mi je malce smešna z njenim ameriškim naglasom, ki je bil popolnoma drugačen od avstralskega.
“Vem kaj si rekla, ampak predobro te poznam.” sem se zasmejala in začela med potjo motat joint.
“Včeraj je profesor zgodovine skoraj odkril, da sem kadila travo.” je rekla.
“Kakor želiš, ne bom ti ukazovala.” sem se zasmejala in prižgala joint. Po parih dimih sem se začela počutiti tako lahkotno in tako dobro, da mi je manjkala samo plaža in Bob Marleyeva glasba. Ampak vedela sem, da moram v šolo. Vsaj dobre volje bom prvi dve uri.
“O bog tako diši. Daj še meni en dim. Ampak samo en dim in nič več.” je rekla.
“Seveda ja.” sem ji pomežiknila in ji dala joint. Kot sem tudi vedela, je naredila več dimov in ne samo enega in na koncu sva do šole prišli v smehu.
“Dobro jutro smrketa, zamujaš na pouk.” sem nenadoma zaslišala fanta iz četrtega letnika. Michael Clifford. Idiot. Že od prvega letnika me ogovarja in mi žre živce. Komaj ga gledam pred sabo, to tudi sam ve, ampak še naprej mi žre živce. Če bi lahko, bi mu porinila petardo v rit in ga poslala na luno. Kaj luno, na pluton. Čim dlje, tem bolje. Opazila sem, da si je spet pobarval lase. Tokrat na rdečo.
“Utihni, ker te nihče ni ničesar vprašal. Oh in mimogrede, vedno sem vedela, da si ženska, menstruacija ti skozi glavo priteka.” sem rekla in se odpravila noter. Eva se je začela smejati kot zmešana.
“O bog, menstruacija. Jaz bom umrla.” je izdavila med smehom. Tudi sama sem se zasmejala.
“Če mi pa gre na živce. Kaj sploh dela zunaj?” sem vprašala.
“Prosto uro ima. Gledala sem njihov urnik.” je rekla.
“Zaradi Davida?” sem jo vprašala.
“Pa dobro no.” je rekla in zasmejala sem se.
“Priporočam ti, da ga začneš osvajati. Kakorkoli, grem k matematiki. Se slišiva med odmorom.” sem rekla, ji pomahala in se zadeta odpravila v razred. Pred tablo je bila Christina. Punca, ki sem jo sovražila iz dna srca. Bila je najpopularnejša na šoli, svetlolasa plastična barbika, ki je nikakor nisem mogla prenašati.
“Zamujaš Lydia.” je rekla profesorica.
“Vem, poznam uro.” sem rekla.
“Potem pa se je drži.” je rekla.
“Mogoče jutri.” sem rekla, sedla za mizo in dala gor noge.
“Verjetno je ponoči izvajala satanske obrede in ni mogla vstati.” je rekla Christina in se mi hinavsko nasmehnila. O bog, ko bi ji le lahko izbila te zobe.
“Seveda sem, upam, da me bo Luci končno uslišal in te odstranil iz planeta Zemlje.” sem rekla in ji še sama podarila hinavski nasmešek.
“Oh, kako si duhovita.” je rekla in zavila z očmi.
“Hvala, vem že kar nekaj časa.” sem rekla.
“Lydia, utihni in ne moti pouka. Christina, ti pa nadaljuj.” je rekla profesorica. To bo še dolg in mučen dan.
27. avgust 2016
u216017
u216017
O.M.G Kaj se gres, zenska? Skoraj bi pol ulice iz postelje vrgla, tako sem se smejala! Haha. Amapk tista stvar o men. pa o raketi v riti...haha In naslov je po njihovi novi pesmi, ne? =)
27. avgust 2016
u192048
u192048
Next
27. avgust 2016
u216017
u216017
Ta glavno sem pa pozabila-Next!
27. avgust 2016
Next
28. avgust 2016
u137830
u137830
Next
28. avgust 2016
Next
28. avgust 2016
Raketa, menstruacija....vsaka čast za tole.
Next
28. avgust 2016
Next
28. avgust 2016
omg nov ff od 5sos *-* svetovno si začela in umeram od smeha cx
neeeext takoj
28. avgust 2016
nexttttttttt
28. avgust 2016
Hello
Jaz sem ena izmed pisateljic te zgodbice in bi rada samo nekaj povedala. Ful sem počaščena da lahko pišem s tremi dobrimi pisateljicami, ki so več kot samo to. Vse tri so super osebe in v kratkem času so mi ratale res dobre prijateljice in jih mam rada
28. avgust 2016
Neeeeeext
28. avgust 2016
yaaa i like it <3 Next
28. avgust 2016
u215282
u215282
I like it
Jz sem full vesela, da sem enkrat v času z dobrimi zgodbicami in da jih ne berem šele po tem ko so končane
Next
28. avgust 2016
Next
28. avgust 2016
u193768
u193768
Omg, umiram od smeha!
Sploh pri unem z menstruacijo pa Christino... kje ti najdeš take izjave...
Neeeeext
29. avgust 2016
u215832
u215832
Hello!
Pozdrav še iz moje strani, a ne cx kakorkoli. Tudi jaz moram povedati, da sem prav počaščena, da pišem s tremi starejšimi, izkušenimi pisateljicami. Zdaj v zadnjem času smo postale dobre prijateljice in hvaležna sem jim za to. No, da ne bom besedičila. Tu imate Next in uživite!!
I hope you like it ;'D

Nakeisha Hillary AdamsCalum Hood2.

~Nakeisha Hillary Adams~

Sedela sem na okenski polici. Z rokama sem objemala kolena in otožno zrla ven, skozi okno. Samo zrla sem ven in mislila nič. Pogled sem imela uprt v točko oz. v najvišjo krošnjo. Ropotanje s spodnjega nadstropja me ni sploh ni motilo. Samo preslišala sem ga.
"Nakeisha," sem zaslišala glas za seboj zazrla sem se v smer iz katere je prihajal in zagledala Denise, krušno mati. Mirno me je opazovala. Bila je oblečena v kavbojke in belo bombažno majico.
"Ja?" sem se javila. Moj glas je bil hripav. Komaj sem ga prepoznala.
"Si pospravila vse v škatle?" me je vprašala. Zavzdihnila sem in ji pomignila na škatle, ki so bile pospravljene ob rob sobe poleg vrat. S pogledom mi je sledila in se zazrla vanje. "Se veseliš, da greš v Avstralijo?" me je vznemerjeno vprašala in pogled zopet prikovala name. Podarila sem ji nasmešek.
"Nekako. A pogrešala bom Anglijo. Tako mirno je tu, mi pa se bomo preselili v Sydney," sem razložila in se zazrla zopet skozi okno. Dlan sem položila na hladno ploskev stekla in zavzdihnila.
"Videla boš, da ti bo Avstralija všeč. Čeprav je kar vroče tam. Bolj ko tu. Tam sploh toliko ne dežuje, tako da ti ne bo potrebno vsakdan nositi dežnika nad glavo in še veliko pozitivnega bi lahko naštela," se je nasmehnila.
"Seveda," sem pritrdila in se ji nasmehnila. Stopila je do mene in me objela preko ramen.
"Želim,da si tam končno najdeš prijatelje," je šepnila.
"Ne potrebujem prijateljev," sem oporekala in jo pogledala z namrščenim obrazom. "Bolje mi je brez njih," sem pribila.
Denise je samo zavzdihnila razklenila objem in odšla ven iz sobe. Zmajala sem z glavo in se zazrla nazaj ven.

***

"David res me skrbi glede vsega. Kaj če smo kaj pozabili," je ves čas momljala Denise, ko smo se peljali z letališča. Prvič v življenju sem sedela na letalu in prisežem, pri vsem svetem, da tega ne bom več naredila. Med letom me je ves čas črvičilo v trebuhu in na trenutke sem imela občutek, da bom izpraznila želodec na osebo, ki je sedela pred menoj. In še to je bila Stella, hči Denise in Davida. Torej moja polsestra? Nikoli nisem razmišljala o tem. A v veselje mi bi bilo, če bi jo na letalu pobruhala. Od nekdaj sva si bili v laseh. A samo najinega različnega značaja.
"Mami, vse imamo. Celo nekaj preveč," je rekla.
"Stella," jo je svareče opomnil David. Ona pa je v odgovor samo prhnila. S kotičkom očesa sem opazila, da je prekrižala roke in se obrnila nazaj k oknu. Nasmehnila sem se in nadaljevala z branjem knjige.
Sem se že predstavila? Pardon. Sem Nakeisha Hillary Adams šestnajst letno dekle,ki obiskuje drugi letnik srednje šole. Čez mesec dni, bom dopolnila 17 let, če gremo v podrobnosti. Na svoji prejšnji šoli sem veljala za skrivnostnico. Z nikomer se nisem nikoli pogovarjala, nisem si iskala prijatelje, spregovorila samo takrat, če me je profesor prosil za odgovor, ali pa če sem morala prebrati kaj iz knjig. Vsi so me zasmehovali, a naučila sem se vse prezreti. Predvsem so se norčevali iz tega, ker sem posvojena. Pravijo, da so že moji starši videli, kakšna spaka bom postala in some zavrgli. Čeprav sem se pretvarjala hladno, je to najbolj bolelo. Da ne poznam svojih pravih staršev in da so me zavrgli.
Imam temno kostanjeve lase in temno rjave oči, ki v slabši svetlobi delujejo črne. Moja polt je za nekaj odtenkov temnejša od blede. Denise mi je vedno zavidala barvo kože, predvsem zaradi tega, ker nikoli nisem porjavela, če sem bila izpostavljena soncu ne vem kako dolgo. Edino, kar mi ni zavidala so rane na desni roki po zgornji strani dlani. Tri ravne črte. Staknila sem jih v sirotišnici, ko so se fantje spravili name s steklenico.
"Nakeisha zopet sanjari," me je iz misli potegnil Stellin glas. Zazrla sem se vanjo.
"Ne berem," sem oporekala.
"A res? Nisem vedela, da imaš vse napisano na očetovi glavi," je izzivala. Samo zavila sem z očmi in povesila pogled v knjigo.
"Stella ne bodi sitna," je zavzdihnila Denise. Zrla je v ogledalce, ki ga je imela pospravljenega v torbici in si popravljala svoje svetlo lanene lase. Čeprav Denise zelo skrbi za njen izgled, ni takšna kot ostale ženske z isto potrebo po lepoti. Tiste so polne sebe, pri njej pa je na prvem mestu družina in veselje. Zato sem tudi vesela, da je moja krušna mati.
"Saj nisem sitna," je jezikala nazaj. Če bi jaz imela takšno hčer bi ji že povedala par krepkih. Ne bi dovolila, da se z menoj tako pogovarja.
"Sitnejša si od muhe, ki išče kup gnoja, da se v njem skopa," sem zamomljala. Predvidevala sem, da me ni slišala, a me je. Strupeno me je pogledala. Besna je.
"Daj mir Hillary," je siknila in nato pljunila vame. Vsa presenečeno sem se zazrla vanjo. Čeprav se mi je želodec pričel zopet obračati in se mi je vsebina tega pričela dvigovati, samo ob misli, da imam njeno slino po obrazu, laseh in prsnem košu, sem se nasmehnila.
"Jaz vsaj nisem lama,ki pljuva na lepše od sebe," sem rekla, vzela robec iz hlačnega žepa in si obrisala obraz. Stella od tega ni spregovorila dalje. Saj ne, da ji je zmanjkalo besed, a prejela je jezen pogled Davida, kar je dovolj, da jo utiša. Zagotovo bi mi še nekaj vrgla v obraz. Vzela sem knjigo in se poglobila vanjo, ne meneč se za zunanji svet.
29. avgust 2016
u193768
u193768
Tale Stella se je šele pojavila, pa mi gre na živce.
Neeeext
29. avgust 2016
u209548
u209548
Nexttt
29. avgust 2016
Next
29. avgust 2016
Nextttttt
29. avgust 2016
Neeeeext
29. avgust 2016
u212052
u212052
Nextt
29. avgust 2016
u192048
u192048
Next
29. avgust 2016
u215639
u215639
Next
29. avgust 2016
Neeext!
29. avgust 2016
oo llamaaaa samo č bi kira na mne plunla bi jo plunva nazaj
anyway i really like it <3 so neext
29. avgust 2016
u216066
u216066
Kako me lahko vedno pripravite do tega, da vsak dan kličemo rešilca zaradi gromozanskih bolečin v trebuhu? (smeh) Mislim, kdo bo to plačal?!
Hahaha, če ne bi dala nexta bi bila nora (sej itak sem že )
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
29. avgust 2016
Next
29. avgust 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani