toreeej, midve z mojo predrago fıяeωørκ ✴(Aljo) bova pisali zgodbico, ki bo seveda govorila o naših preljubih fantkih iz One Direction. Seveda, o kom drugem pa
No toreej, da vam ne bo grozil izpah čeljusti zarad zehanja ob mojem nakladanju je tle prvi deeu zgodbice ;3
PS; upam, da vam je ok da sm Obamo v zgodbici 'mau vrgla' z precedniškega prestolčka... UPS NE!
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿

»SKY! Nimaš pravice da mi to narediš.!« Se je začel cmeriti moj 7 letni brat Dave, katerega sem ravnokar, znova, premagala pri igrici. »Ah, si cmera.!« Sem odvrnila, ter ga pustila samega v svoji sobi. Po hodniku sem se napotila v svojo sobo, ko sem se skoraj zaletela v Edward-a, ki je nekam hitel. »Oh, oprostite gospodična, nisem vas videl.« Se je hitel opravičevati, ko me je skoraj vrgel z poti. »Je že v redu Edward, ne beli si glave.« Sem mu mirno odvrnila, on pa mi je namenil enega svojih ukrivljenih nasmeškov in trenutek za tem, je izginil za vogal, Bog ve kam. Odprla sem vrata svoje sobe, ter na postelji zagledala čisto zloženo spalno srajco. »Marcia, lahko prosim še mojo spalno srajco pospraviš? Mislim, da si jo pozabila.!« Sem vzkliknila moji podrejeni, ki je bila očitno v moji kopalnici. »Da, gospodična, takoj bom.!« Je v zadregi vzkliknila. »Je že dobro, ni treba hiteti, saj ne gori voda.!« Sem se zasmejala, ko je Marcia skoraj poletela v sobo. »Skoraj pa že.« Je dejala, in zasmejali sva se.
Pa da se predstavim. Najprej zajemite sapo, saj je moje ime dolgo 2638374 milj. No, torej moje ime je Skylar Sophie Mionette René Gwen Fuller. Zdaj lahko izdihnete. Ja, zelo dolgo ime imam. Enega mi je dala mama, drugega oče, tretjega babica, četrtega dedek, petega pa teta. Ja, ne vem kaj je z njimi. Sicer me pa vsi kličejo Sky, ker je to moje prvo ime. Sem hčerka ameriškega predsednika, Georgea Fuller-ja. Stara sem 18 let in imam brata Dave-a.
»Gospodična, Gospod vas želi videti v svoji pisarni.« Je tedaj v mojo sobo pokukala glava Frederick-a. »Prav.« Sem dejala ter se napotila tja. Sicer je to celo nasprotje stran od mene, ampak tam sem bila dokaj hitro. »Očka, si me klical?« Sem vprašala, ko sem vstopila v pisarno. »Ja, Sky. Pridi k meni, usedi se.« Je dejala in usedla sem se na sedežen nasproti njegovega vrtečega stola. »Sky, se spomniš, kaj je bila tvoja prva želja za tvoj 18 rojstni dan?« Je vprašal, v upanju, da se bom spomnila. »Ja, da bi lahko šla v London.« Sem odvrnila. Le kaj ima očka za bregom. »No, takrat ti tega nisem dovolil...zdaj pa...« Je rekel ter izza hrbta potegnil letalsko karto, iz Chicaga-a v London. »...imaš dovoljenje, da brezskrbno greš.« Je dejal in vzkliknila sem tako močno, da so se verjetno vsi v stavbi prestrašili. »Hvala ti, 1oox ti hvala.!« Sem vzkliknila ter se očiju obesila okrog vratu...
14. december 2012
u113507
u113507
NEXT.!< 3
14. december 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeeext
14. december 2012
u106935
u106935
Grem jst zdej nextat.
14. december 2012
u105994
u105994
neeeext <3333
14. december 2012
u106935
u106935
Blake Ames Ford
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄

»Blake prosim te. Še eno priložnost mi daj.« kako sovražim to. Moja najboljša prijateljica,mi je vzela fanta. Sovražim jo. »In zakaj bi ti dala še eno priložnost?!Misliš,da sem tista,ki je nek nadomestek?!Veš kaj Kath?!Sovražim te in vedno te bom. Izgini iz mojega življenja!« sem zavpila čez skoraj celo ulico. Še zdaj ne morem verjeti,da se to res dogaja. »Oh veš kaj?Navadna prasica si. Nesramna in ti si tista,ki mi je vzela ljubezen mojega življenja. Mislila sem,da sva prijateljici.« je odvrnila še z zadnjimi besedami in odpeketala stran. Oh,zakaj me Bog nima rad?Sovražim svoje življenje,prav zares. In zakaj sem se mogla prav jaz roditi?Ah,briga me. No,medtem,ko hodim domov,sama in vsa v solzah,se vam lahko predstavim. Moje ime je Blake Ames Ford. Stara sem 18. Živim z mamo,oče pa naju je zapustil še preden sem se rodila. Sem edinka. Kakor ste izvedeli malo prej,me je zapustila moja najboljša prijateljica,sama pa bom pustila tega prekleta pujsa. S tem merim na mojega fanta. Ne bi spet rada mislila o njiju. Sem ljubiteljica živali še posebej psov in konjev. Sem proti mučenju živali in nekoč bi rada postala nekaj s čimer bi lahko pomagala živali. Ampak nisem samo ljubiteljica živali. Ljubim ples,petje in glasbo. In ravnokar sem končala z šolo. Hvala Bogu!Nič več mučenja učiteljev,domačih nalog ter učenja. Vesela sem,da sem uspešno končala šolo,vendar se mi svet ravnokar podira pred očmi. Izgubila sem še eno najboljšo prijateljico ter seveda fanta,ki ga nikoli več ne bom ljubila. Vsakič,ko sem dobila kakšno prijateljico sem jo kaj kmalu izgubila. In veste zaradi česa?Ker nisem bila popularna. Sranje pa takšno. In verjetno nikoli več ne bom dobila kake prijateljice,kaj šele najboljše. Pustimo zdaj to nakladanje,domov grem,v svojo sobo. Ko sem prišla domov,sem se samo napotila proti moji sobi in se vrgla na posteljo. Glavo sem zakopala v blazino in pustila solzam prosto pot. In,da vam še ne bom pozabila omenit: Z mamo nisva tako bogati,če ste mislili,da sva. In življenje imam zdaj uničeno. Mama pa je ravnokar na zmenku z nekim njenim novim ljubimcem. Res super.

Blake Ames Ford:
❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄❄
14. december 2012
u105994
u105994
neeeeeext
14. december 2012
u113507
u113507
Next.!
14. december 2012
✿Sky✿
»You are blondie girl, in a blondie wo-orld...« Si je Dave pel čisto napačno verzijo Barbie Girl, pri večerji. In oh, to ni bila navadna večerja! Ravno danes, ja prav danes, je pri nas okoli 1oo gostov ki se grebejo za vse, kar je na mizi. Od Kitajske race do Španske Race. Čeprav ne vem, kakšna je razlika med njima. Obe sta raci!
»No, Skylar, slišala sem, da greš v London?« Je dejala ena izmed gospeh, ki so bile za ogromno mizo. Oh, da! Saj niste samo vi izvedeli! Izvedela je cela Amerika, in spet bom imela na tisoče varnostnikov poleg sebe! Še na svojo ritmično gimnastiko ne smem iti sama, kot da bo mi kdo kaj naredil če stopim 10 metrov stran od naše vile. »Oh, da saj res. Že čez teden dni grem, in komaj čakam.« Sem dokaj olikano dejala, Dave pa je zavil z očmi ter vilico tako močno zabil v grašek, ki je ležal v rižu, da je zlomil krožnik po njim. Pogoltnil je slino ter se ozrl okoli sebe. Sama sem se zahihitala, ter poklicala Marcio, da Dave-u prinese nov krožnik. »Res moraš vse polomiti?« Sem mu šepnila, on pa me je prestrelil z pogledom. »Okej, kiddo, umiri se. Ko pridem iz London-a me lahko pripraviš brzostrelke v svojih očeh, zdaj pa še ne.« Sem dejala, Dave pa mi je smeje pokazal jezik.
»Gospodična, ura je šest!« Je vzkliknila Marcia iz Bog ve kod. »Oh, saj ne zamujam.« Sem dejala ter nase navlekla kratke hlače. Bil je čas za mojo ritmično gimnastiko. Če ne veste kaj je to, bom pa vam jas povedala;
No, saj veste kaj je gimnastika. No, pri ritmični gimnastiki pa je k temu vključen še ples. Lahko se izvaja tudi z pripomočki, kot so obroč, žoga, kiji, kolebnice ali trakovi.
No, to ni vse, kar treniram. Imam tudi treninge za badminton, skoke v vodo, tek, odbojko ter balet. Ja, vse to je nujno, saj mama pravi, da moram biti 'ugleden in razgiban človek'. Pff. Sicer vse kar treniram, hkrati obožujem, vendar se mi včasih zdi, da je moj urnik preveč natrpan.
»Sky, točna si kot ura.« Je vzkliknil Max, ko sem vstopila v telovadnico. »Vedno, ob isti sekundi.« Je še dodal. »Ah, to delam že od rojstva in bom verjetno do smrti.« Sem zdolgočaseno dejala, ter svojo športno torbo odložila na telovadniška tla. »No, danes imava še vedno skladbo Eurodancer. Bo v redu?« Je vprašal, jaz pa sem samo pokimala. Res je, da je tempo glasbe zelo hiter, vednar so moje vaje prilagojene ritmu. Vzela sem žogo ter se najprej razgibala, potem pa je Max prižgal glasbo...
»Gabrielle, ne najdem svojega tutu-ja!« Sem vzkliknila, ko sem prilezla k svoji trenerki baleta. »Ah, zadnjič si ga pozabila. Tukaj je.« Je odvrnila ter mi ga podala. No, saj veste kaj je tutu. Tisto krilce, ki ga imajo balerine.
No, ura je bila že osem in tokrat sem z Gabrielle vadila balet.
»Gospodična, telefon za vas!« Je nenadoma vzkliknil Frederick, ko je pritekel v telovadnico. Skoraj bi zgrmela po tleh, tako meje prestrašil. »Prosim.?« Sem se čemerno oglasila, saj sem si že mislila, kdo je na drugi strani. »Sky! Tukaj si!« Je vzkliknila Kate. Punca, ki se mi vedno prilizuje. No, odkar je moj oče že pet let predsednik. Prej sem bila zadnjo le navadna punca. »Oh, daj mi že mir.« Sem tokrat osorno odvrnila ter prekinila. »Oh, kdo pa je bil?« Je radovedno vprašal Frederick. »Ah, ena mrha...« Sem zamomljala, Gabrielle pa me je grdo pogledala, češ *ne spodobi se grdo govoriti*...

Skylar;
http://data.whicdn.com/images/28152272/cool-cute-girl-hair-perfect-Favim.com-418085_large.jpg
14. december 2012
ah daj no pozabla vstavit sliko, kliknite na link če jo hočte videt
14. december 2012
u113507
u113507
Next.!
14. december 2012
u106935
u106935
Hahha Lily pozabla vstavit sliko
14. december 2012
Neeeeeeeext!
14. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. december 2012
next
14. december 2012
u105994
u105994
neeeeeext
14. december 2012
u101906
u101906
Lily, nasa posteljica/pistacija.
one next from me!
14. december 2012
next!!!
14. december 2012
chi i can't believe you remember it!
btw alja je na vrsti ne jst haha
14. december 2012
u106935
u106935
Hahha
14. december 2012
u101906
u101906
I will ever rebember pistacija!
14. december 2012
u94098
u94098
neyt!
14. december 2012
u110768
u110768
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
14. december 2012
neeeeeeeeeeeeeextttt
14. december 2012
next
14. december 2012
u106935
u106935
❄ Blake ❄

»Ljubica,obisk imaš.« »Ja mami.« sem ji odvrnila in se prebudila. Brez premisleka,kdo bi bil lahko,sem se odpravila v spodnje nadstropje direktno pred vhodna vrata. Odprla sem jih in pred sabo zagledala…Kath oziroma Katherine. In seveda,svoje fanta. Bivšega. »Kaj hočeta?!« sem zarenčala in ju besno pogledala. »Vstopila bi.« mi na vprašanje odgovori Josh. Ja tako je bilo ime mojemu BIVŠEMU fantu. Jezno sem ju pogledala in kakor,da sem bila zrak sta šla mimo mene. Jezna sem zaloputnila vrata in se postavila proti njiju. »In kdo vama je to dovolil?« vprašam že tako besno,da bi Katherine najraje populila lase. Si jo prav predstavljam brez las. »Ti že ne.« odvrne Katherine in me porine tako močno,da sem se zabila v steno. Hotela sem jo pretepsti,da bi umrla ampak je nisem mogla,saj bi me mami sigurno zraven nje ubila. John in Katherine sta se odpravila v dnevno sobo,kjer sem zaslišala pozdravljanje. Po licu so se mi usule solze. Nisem mogla več zadrževati solz,zato sem hitro pograbila svojo bundo in se odpravila. Ko sem ravno stopila ven,so se mi solze takoj ulile. Zakaj moram ravno jaz imeti uničeno življenje?Zakaj ravno jaz?Zakaj ne nekdo drug?Toliko vprašanj,vendar na nobenega nisem znala odgovoriti. Želela sem si samo mir. To je vse. Odpravila sem se proti parku,ki je bil zasnežen. Usedla sem se na klopco in kmalu so padale snežinke. Ulegla sem se in se prepustila naravi. Ja,saj vem,čuden stavek ampak nimam druge besede. Snežinke so brez skrbno padale na moj obraz,jaz sem mižala,drugi ljudje pa so hodili mimo kakor na kakšnih tekmah,tekali v službe torej. Prepustila sem se. Ko me je začelo že kar precej zebsti oziroma,ko je postalo bolj mrzlo sem se odpravila. Hodila sem po zasneženih pločnikih,snežinke pa še kar niso nehale padati. Obožujem sneg. Gledala sem v tla in jaz neroda sem se zabila v neko punco. »Ojoj!Oprosti,nisem hotela. Velika neroda sem.« sem se ji opravičila in mislila sem,da me bo ozmerjala vendar se je le nasmehnila. »Oh,nisi edina.« še doda,jaz pa sem se nasmehnila. »Skylar.« se mi predstavi. »Blake Ames,ampak lahko me kličeš kar Blake.« ji odgovorim in si podava roki. Druga drugi sva se nasmehnili,si izmenjali številke nato pa je vsaka po svoje nadaljevala pot. Upam,da se bom vsaj z njo razumela in da ne bo taka kakor je bila Katherine. Vsa vesela sem se odpravila domov in na srečo ni bilo več tiste Katherine in Johna. »Živjo mami.« sem jo samo pozdravila in stekla v svojo sobo. Vzela sem telefon in vtipkala njeno telefonsko številko. Naj jo pokličem ali ne?
14. december 2012
neeeeeeeeextt
14. december 2012
next
14. december 2012
next
14. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani