next
23. april 2012
next
23. april 2012
next!!
23. april 2012
neext!!!
23. april 2012
neeext
23. april 2012
next!
25. april 2012
neeeext;D
25. april 2012
Se opravičujem ker nisem prej nextala, bila sem v mestu, pa sva z očijem srečala prijateljico in sem šla k njej. No, zdaj sem doma;
--------------------------------------------------------------------

Alisonn

Nekaj časa smo se pogovarjali, nato pa je Harry odšel. ''Ali, spet te je gledal.'' Je rekla Maggy in mi pomežiknila. ''Mag, zapri.'' Sem rekla ter smehljaje zmajala z glavo. Nenadoma sta v dnevno sobo prišli tudi Laurel in Jannet. ''Hej! Ravno sva bili v mestu...'' je rekla Laurel. ''In na plakatu za pred-avdicijo piše, da glasba ne sme biti počasna. Torej moramo spremeniti komad. Pa še dve pesmi moramo imeti.'' Je rekla Jannet. ''Kaj pa Hit The Light in Breathless? Ti dve poznamo vse, pa še bolj živahni sta.'' Je rekla Sam in pobrskala sem po mojem telefonu; med glasbo.

Ko smo ju poslušale do konca, in ju vmes tudi malce zapele sem ugasnila telefon in ga spravila nazaj v žep. ''Prav...'' Sem rekla ter se nasmehnila.
''No, pustimo zdaj pesem. Kupila sem nam nekaj oblek ter čevljev za pred-avdicijo, pa mi povejte če so vam všeč.'' Je rekla Laurel.
''Tale je tvoja, Samantha.'' je rekla Laurel in iz vrečke potegnila obleko;

''In tole so čevlji.'' Je rekla Jannet, in iz vrečke potegnila še čevlje;

''ČUDOVITO JE!'' Je vzkliknila Samatha ter vzela oblekico in čevlje. ''Hvala.'' Je rekla ter se sladko nasmehnila.
''No, tale oblekica je zate, Maggy.'' Je spet rekla Laurel, in iz vrečke potegnila še eno oblekico;

''In tole so čevlji.'' Je znova rekla Jannet, ter iz vrečke potegnila naslednji par čevljev;

''Čudovito je.'' Je veselo rekla Maggy ter vzela čevlje in oblekico.
''No, naslednja oblekica je od Jannet.'' Je rekla Laurel in iz vrečke potegnila še eno oblekico;

''In tole so moji čevlji.'' Je rekla Jannet in pokazala svoje čevlje;

''No, tale oblekica je moja.'' Je rekla Laurel in iz vrečke spet potegnila oblekico;

''In tole so njeni čevlji.'' Je rekla Jannet in spet iz vrečke potegnila par čevljev;

''No, tale oblekica pa je zate, Alisonn.'' Je nazadnje rekla Laurel in iz vrečke potegnila obleko;

''In tukaj so še čevlji.'' Je rekla Jannet;

''Čudovito je.'' Sem veselo rekla. Vzela sem obleko ter čevlje. ''No, veslei sva, da je vsem, vse všeč.'' Je rekla Jannet, ter se nasmehnila. ''Se hecaš? Saj je čudovito!'' Je vzkliknila Maggy in pred sabo podržala oblekico. ''Komaj čakam, da jo oblečem!'' Sem veselo rekla ter se še nasmehnila...

----------------------------------------------

Pri oblekah; Ne ozirajte se na ženske, ki jih nosijo, ampak na obleke...ker so ene 'pač-tak' -.-
25. april 2012
u63958
u63958
next!
25. april 2012
next
25. april 2012
nexxt!!!!
25. april 2012
Pripravile smo si zajtrk; poletno, in ko smo pojedle smo odšle na plažo.
''Gremo zaplavat.'' Je rekla Jannet in se odpravila k vodi. Z Sam sva odšli za njo, Laurel in Maggy pa sta se zleknili na ležalnike. ''Gremo zaplavat, do tistega malega zaliva in splezamo na tiste skale?'' Je vprašala Sam in z Jannet sva pokimali. Saj ni bilo visoko.
Splezale smo na skale, ki so bile oblikovane podobno kot tista majhna; stopnice, le da so bile večje. ''Vidim fante!'' Je rekla Samantha ter pokazala čez morje. ''Spet popravljajo čoln?'' Je vprašala Jannet in pokimala sem...

--------------------------

Krajši del...
25. april 2012
Polento**
ne poletno
25. april 2012
next
25. april 2012
u37905
u37905
neeeeeeeeeeeeeext!
25. april 2012
neextt!!!!
25. april 2012
Alisonn

''Poglejta...'' Je nenadoma rekla Samantha in pokazala na manjši zaliv, malce stran od skale. ''Gremo pogledat.'' Sem rekla ter skočila iz skale na glavo v morje. Za mana sta skočili tudi Sam in Jannet in odplavale smo proti zalivu. Na obali, na katero smo stopile je ležalo polno zavrženih gum. ''Tukaj je..1,2,3,4...19 zavrženih, preluknjanih, starih gum. Nekaj je še celih, vendar jih je večina v slabem stanju.'' Je rekla Jannet in se spačila. ''Poglejta, tam je majhna jama.'' Sem rekla ter pokazala na manjšo odprtino na skali. ''Gremo pogledati vanjo. Ko se vrnemo lahko te gume odnesemo k hiši in jih nato odpeljemo v mesto.'' Je rekla Sam. ''Če se vrnemo...'' Sem rekla in planile smo v smeh. Po obali smo šle k jami in pokukale vanjo. ''Wow!'' Je bilo vse kar smo spravile iz sebe. ''Čudovito je...'' Je dahnila Jannet.

Zaliv:

Majhna jama:

''Kako velika je?'' Je bolj vprašala, kot rekla Jannet. ''Nevem. Vendar bi bilo verjetno prenevarno ugotoviti, glede nato, da bi morale plavati.'' Sem rekla in se z nogo dotaknile vode v jami, ki je bila ledeno mrzla. ''Gremo nazaj.'' Je rekla Sam. Gume smo zložile na kupe po tri in vsaka je na našo plažo odpeljala dva kupa, torej smo odpeljale 12 gum, vendar tam jih je še ostalo 7.
Ko smo z gumami priplavale k obali sta do nas pritekli Laurel in Maggy. ''Kje ste našle gume?'' Je začudeno vprašala Maggy in nam gume pomagala zvleči na obalo. ''Tam me manjši zaliv kjer je še ostalo nekaj gum. Pa tudi jama je tam. Prideta pogledat?'' Je vprašala Jannet in Laurel ter Mag sta pokimali. Spet smo odplavali do majhnega zaliva. ''Eno gumo bi lahko uporabila za gugalnico, glede nato, da na tem drevesu visi dovolj močna vrv, da bi jo lahko držala.'' Je rekla Laurel in pocukala za vrv. Zvezala je, še celo gumo ter vrv skupaj in se nato usedla nanjo in se zagugala. ''Drži.'' Je rekla, ter pokazala palec navzgor. ''Greva pogledat jamo.'' Je rekla Maggy Laurel in stekli sta k jami. Nekaj časa smo ju počakali nato pa sta se končno vrnili. ''Čudovito je.'' Je veselo rekla Maggy ter se nasmehnila.
Z gumami smo odplavale nazaj k obali in jih nato odnesle k hiši, kjer se je Jannet ponudila, da jih bo odpeljala na mestno odlagališče odpadkov/smetišče. Me pa smo se vrnile nazaj k malemu zalivu ter gumo in vrv zalepile skupaj, da bi močneje držala. ''Kaj ko bi na tisto drevo prav tako privezale močno vrv, da bi se lahko s skale pod njo zanihale nad vodo in nato vanjo skočile?'' Je vprašala Maggy in pokimale smo. Laurel je v lopo stekla po močno vrv in kmalu prišla nazaj. Jaz sem šla okoli vode in splezala na skalo in na eno od močnih vej na drevesu privezala vrv. Nato sem se je oprijela(vrvi) in se pognala z skale nad vodo. Nakaj časa sem se držala na vrvi nato pa spustila. Padla sem v vodo, ki ji bila dovolj globoka, tako, da se nisem mogla udariti. '' Zgledala si kot Tarzan na ovijalki!'' Je vzkliknila Samantha in zasmejale smo se. Priplavala sem nazaj k obali in nato so tudi Mag, Sam in Laurel poskusile. Kmalu je prišla nazaj Jannet. ''Si odložila gume?'' Sem vprašala medtem, ko sem opazovala kako je Laurel padla v vodo. Jannet je pokimala nato pa pokazala na vrv ter rekla: ''Dobra ideja!'' Stekla je okoli vode in splezala na skalo, nato pa se je z skale na vrvi pognala nad vodo in nazadnje padla vanjo. ''Res dobra ideja!'' Je nato še vzkliknila in vse skupaj smo se zasmejale.25. april 2012
nexxtt!!
25. april 2012
next
25. april 2012
u47197
u47197
Neext.!
25. april 2012
u37905
u37905
neeeeeeeeeeeeeext!
25. april 2012
u63958
u63958
next!!!
25. april 2012
neext
25. april 2012
Next!!!
25. april 2012
neeeexxxt!!!!!!
25. april 2012
Alisonn

''Jutri so pred-avdicije, kajne?'' Je vprašal Samantha, ko smo se nehale smejati. ''Ja...danes je sreda, ne?'' Sem odgovorila, nato pa vprašala. Maggy je pokimala. Nekaj časa smo še bile v malem zalivu, nato pa smo odplavale nazaj k naši obali. Ko smo se zavile v brisače, so nenadoma po potki navzdol, od naše hiše prišli Zayn, Niall, Louis, Harry in Liam. ''Hej. Mislilo smo, da ste v hiši.'' Je rekel Liam in se nasmehnil. ''Zunaj je preveč lepo.'' Sem rekla ter se zavila v brisačo. ''Jah, opažamo.'' Je rekel Harry in se angelsko nasmehnil. ''Mislili smo če zna katera...popraviti čoln?'' Je vprašal Louis, nato pa smo vsi planili v smeh. ''Lahko poskusim...'' Je rekla Laurel, z Jannet pa sva se prijeli za usta, da nebi popadli v neustavljiv smeh. ''Pridete z nami?'' Je vprašal Zayn in pokimale smo.
Laurel je skočila v čoln z izvijačem v roki. Samanthi je šlo na smeh, pravtako meni ter Jannet in Magy. ''Nehajte se smejati.'' Se je zaslišal Laurelin glas in z Sam sva se spogledali in zahihitali. Nenadoma se je zaslišalo brnenje motorja. Iz čolna je pokukala Laurelina glava in vprašala je: ''Zato ste vi rabili dva dni?'' Zmajala je z glavo ter se nasmehnila. ''Zdaj te bomo poslale v mesto za mehanika.'' Je rekla Jannet in zasmejali smo se. ''Haha, zelo smešno.'' Je napol v smehu rekla Laurel. ''Hvala...'' je rekel Liam in se ji nasmehnil. ''Malenkost.'' Je rekla Laurel in mu podala izvijač. ''Kaj pa je bilo sploh narobe?'' Je vprašal Zayn in pokukal v čoln. ''Ah, samo nekaj ste imeli obrnjeno.'' Je rekla Laurel in zamahnila z roko.''Obrnjeno...?'' Je rekel Zayn in začudeno pogledal. ''Pozabi.'' Je rekla Laurel in spet smo se zasmejali...26. april 2012
Neeeeeeext.!!
26. april 2012
Neeeeeeeeeeeeext
26. april 2012
neextt!!!
26. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg