No, jas sem se odločla da bom začela pisat zgodbico, pa upam, da jo boste brali. Pa za začetek še ne bo One Direction not vključeni, sam pol pa že bodo.

-----------------------------------------------------------------------------------
Alisonn;

Prebudila sem se v toplo jutro. Pogledala sem okoli sebe, vendar se najprej nisem zavedala kje sem. Nato pa sem se končno spomnila; ''Oh, saj res!'' Sem vzkliknila ter hitro vstala. Včeraj smo z mojimi prijateljicami; Jannet, Samantho, Laurel in Maggy; preselile na Havaje, v lepo vilo. Vila ima pet spalnic in vsaka ima svoj balkon ter kopalnico. Imamo dva bazena, veliko dnevno sobo, veliko kuhinjo ter dve terasi; eno veliko do zgoraj ter eno veliko od spodaj, ki je povezana z potko, ki vodi do naših garaž z avti. Stare smo 19 let, in moj oče je bogat zato mi je; ko sem bila stara 16 let tukaj kupil vilo, in mi rekel, da ko bom stara 19 let, se lahko s prijateljicami preselim semkaj. In res, na Havaje smo pripele pred dvema dnevoma, v našo novo vilo, pa smo se vselile včeraj. Pred tem, ko še nas ni bilo, je za vrtove in za vilo skrbel nekdo drug. Tukaj nas je čakalo tudi darilo; 9 čudovitih muck. Po tri si delijo košare, v dnevni sobi ob velikem TV-ju. Imamo tudi psa, Clax-a, ki ima košaro v moji sobi.

Alisonn:

Jennet:

Samantha:

Laurel:

Maggy:

https://data.whicdn.com/images/11811104/beutiful-blond-blue-eyes-cute-girl-pretty-Favim.com-88944_large_large.jpg
20. april 2012
Next.!
20. april 2012
next
20. april 2012
next
20. april 2012
Tukaj so še slike od muck ( dodala bom tudi imena)

Pixie:

Trixer:

Stacey:

Saraphina (Serafina):
Zenny:

Benny:

Misty:
Din-Din:

in Kathlinn:20. april 2012
u85301
u85301
next
20. april 2012
Pes Clax:

Pa še naša vila, z večih strani:20. april 2012
u47197
u47197
Neext.!
20. april 2012
nexxxxxt!
20. april 2012Oblekla sem svoje črne kavbojke, modro-zeleno srajčko ter odšla po stopnicah dol. Na spodnji terasi, se je okoli bazena Clax lovil z Din-dinom, zato sem po stopnicah odšla na zgornjo teraso kjer sta se že sončili Maggy in Laurel. ''Dobro jutro, zaspanka.'' Me je pozdravila Laurel in se mi nasmehnila. ''Jutro.'' Sem zaspano odzdravila ter se usedla ležalnik zraven Maggy. ''Kaj poslušaš?'' Sem jo vprašala in ji iz ušesa vzela eno slušalko. ''One Direction- Na Na Na.'' Je odgovorila, še preden sem jo lahko vprašala kdo poje to pesem. ''Aha.'' Sem odgovorila in se spogledala z Laurel, ki se mi je spet nasmehnila. ''Kaj se spogledujeta, oni so najboljši!'' Je vzkliknila za mano Sam (Samantha) in zasmejale smo se. Nenadoma je nekaj zadišalo. ''Mmmmm....kaj tako diši?'' Je vprašala Laurel, in skomignila sem z rameni. Nenadoma je iz kuhinje ( vsi ostali prostori so zgoraj, razen spalnic in kopalnic ter manjše dnevne sobe, ki je za manjšim vodnim slapom.
prihitela Jannet, z petimi krožniki palačink in jih položila na mizo pred nami. ''Zajtrk.!'' Je vzkliknila ter se nasmehnila.
Ko smo pojedle palačinke, sta Mag(Maggy) in Jannet odšli nahranit Clax-a ter mucke, jaz Maggy in Laurel pa smo ostale zunaj, pod manjšo teraso. Sam je nekaj brskala po svojem telefonu, ko so se ji oči nenadoma zasvetile in vzkliknila je: ''O MOJ BOG, O MOJ BOG! ONE DIRECTION PRIHAJAJO SEM! SEM NA HAVAJE!'' Kar skakale je od sreče. Z Laurel sva se zasmejali, saj je bila prav smešna med skakanjem in skoraj je zletela v bazen. ''OMG, tukaj bodo!'' Je še enkrat vzkliknila, ter se nato usedla nazaj na stol. ''Umiri se!'' Je rekla Laurel ter jo rahlo prijela za ramena. ''Ja in?'' Sem vprašala ona pa me je pogledala, kot, da me hoče ubiti. ''Ja in? ONE DIRECTION, prihajajo seem! Videla jih bom v živo! Oh, kaj res ne dojemaš?'' je veselo vprašala in skoraj zletela z stola. ''OH, ZAAAYN...'' Je nato zamrmrala...''Kdo? Vayn?'' Je vprašala Laurel, in jo začudeno pogledala. ''AAAH! Gledala si video, ko je Louis to rekel!'' Je vzkliknila Sam, jaz pa sem ji namenila če bolj zmeden pogled. ''Ne...nisem.'' Je v smehu rekla Laurel, jaz pa sem rekla: ''Sam, pač nisva zainteresirani za njih.'' ''Kako sploh poznam te ljudi?'' Se je vprašala Sam in prijela za glavo. Čez nekaj trenutkov smo padle v neustavljiv smeh. ''Dobro, ne bom vama več gnjavila z tem...'' je žalostno rekla Sam. ''Ne, saj ne gnjaviš. Meni je vseeno če govoriš o njih...'' je rekla Laurel in me pogledala. ''Meni tudi.'' Sem rekla. Nato pa še dodala; ''Vendar ne kriči.'' Zasmejale smo se, nato pa je Sam rekla: ''Ne bom.''
''Lahko vidim vsaj kakšno njihovo sliko...?'' Je vprašala Laurel in tudi jaz sem pokimala.
Sam je malce pobrskala po telefonu nato pa nama pokazala sliko petih fantov.

Bilo se kar lušni (lepi). ''In kdo je kdo?'' Sem nato vprašala in Sam se je rehlo nasmehnila. ''To je Niall Horan.'' Pokazala je na blondinca. ''To je Harry Styles.'' Pokazala je na kodrastega rjavolasca. ''To je Liam Payne.'' Pokazala je na rjavolasca, z manjšimi kodri. ''To je Louis Tomlinson.'' Pokazal je na rjavolasca, z ravnimi lasmi. ''In zadnji, najlepši je Zayn Malik.'' Pokazala je na črnolasca. ''Ampak vsi so enako v redu. Nimam najljubšega.'' Je nato še dodala.
''No, kateri vama je najljubši?'' je nato vprašala. ''Tale...Liam, se mi zdi.'' je rekla Laurel in Sam se je nasmehnila. ''Kaj pa tebi, Ali?'' Je vprašala in me pogledala. ''Hmmm...pravzaprav so vsi enako lepi.'' Sem rekla...
20. april 2012
u47197
u47197
Nadaljuj!
20. april 2012
next
20. april 2012
neextt!!
20. april 2012
next
20. april 2012
next.!
20. april 2012
neext
20. april 2012
Tukaj je še nekaj slik;

To je del dnevne sobe in del kuhinje(večji del je na desno) na zadnji strani:

To je zadnji del hiše;

v ozadju je tale hiška( peti ležalnik se nea dobro vidi):

To je pogled na hišo od zadaj(ob hiši, na desno so garaže):

In to je pogled od spodaj, na morje:

(Tale hiša ni ista kot ona prejšnja, na zgornjih slikah; samo mi je ful lepa pa si pač predstavljajte, da je to ista hiša, samo da je pač morje od zadaj in so garaže na desno od te hiške)
21. april 2012
Tukaj je še nekaj slik;

To je del dnevne sobe in del kuhinje(večji del je na desno) na zadnji strani:

To je zadnji del hiše;

v ozadju je tale hiška( peti ležalnik se nea dobro vidi):

To je pogled na hišo od zadaj(ob hiši, na desno so garaže):

In to je pogled od spodaj, na morje:

(Tale hiša ni ista kot ona prejšnja, na zgornjih slikah; samo mi je ful lepa pa si pač predstavljajte, da je to ista hiša, samo da je pač morje od zadaj in so garaže na desno od te hiške)
21. april 2012
Upss.! DVAKRAT MI JE VRGLO, se opravičujem!
Grem zdaj pisati next
21. april 2012
neeextt!!!
21. april 2012
next
21. april 2012
neeeext
21. april 2012
Alisonn

Pezneje tistega dne, sva z Jannet odšle dol k plaži in spodnjim ležalnikom. Sam je odšla v mesto, saj naj bi danes prišli One Direction semkaj. Res je obsedena z njimi, ampak nič za to. Maggy in Laurel sta bili nekje v hiši, oziroma v bazenu ali pa sta šli na sprehod z Clax-om. ''Hej, Ali! Poglej! Nekdo se je nastanil v hišici na drugi strani obale.'' Je vzkliknila Jannet in vstala. V našem zalivu sta dve hiški, tako, da si me delimo plažo še z nekom. Nasproti nas je namreč prav tako vila, z petimi spalnicami vendar se vanjo ne moreš vseliti, saj je kot hotel; prideš in odideš. ''Mi podaš daljnogled?'' Sem vprašal Jannet in podala mi ga je. Pogledala sem skozi in zagledala tri osebe. ''Se mi samo zdi, ali so to...'' sem vprašala Jannet in ji podala daljnogled. ''Pokliči Sam.'' Je rekla in z mizice sem vzela svoj telefon ter poklicala Sam. ''Hej, Sam.'' sem jo pozdravila ko je dvignila. ''Hej. Veš, prihajam domov. Nisem jih dobro videla, ker so hitro odšli, vendar na koncert zagotovo grem!'' Je veselo rekla. ''Ko prideš domov, pridi dol k plaži, k nama z Jannet. Ne boš verjela, ampak nekdo se je nastanil v vili na drugi strani plaže...''
''HEJ! SEM ŽE TUKAJ!'' Se je zaslišal vzklik in po potki proti nama je že tekla Samantha.
''Poglej skozi. Z Jannet nisva ravno prepričani če sva prav ugotovili ampak...'' sem rekla, ter ji podala daljnogled. Pogledala je skozi in čez nekaj trenutkov so se ji usta na široko odprla. 'O MOJ BOG!'' Je vzkliknila. ''To so oni! In plažo si delimo!'' Je veselo rekla. ''Kje je Maggy? To ji moram povedati.'' je vprašala. ''Šla je na sprehod z Clax-om in Laurel.'' Je rekla Jannet ter se nasmehnila. ''O MOJ BOG...'' Je živčno govorila Sam in vsake toliko časa pogledala skozi daljnogled k fantom. Nenadoma sta se k moji nogi stisnila Pixie in Misty in vzela sem ju v naročje. ''Oh, pa še mucke imamo! Harry je nor na njih!'' Je veselo vzkliknila Sam in poskočila. Z Jannet sva se spogledali ter zasmejali. ''Hej punce!'' Je najin smeh prekinil Maggyin pozdrav. ''MAGGY! ONE DIRECTION SO NA ONI STRANI PLAŽE! NASTANILI SO SE V VILI!'' Je veselo vzkliknila Sam in se Maggy vrgla za vrat. ''Kaj?''
Maggy je pograbila daljnogled in se skozenj zazrla v hiško. ''O MOJ BOG, SAJ SANJAM!'' Je vzkliknila in se na široko nasmehnila. Jaz, Laurel in Jannet smo se zasmejale. ''Bomo potem šle malo deskat?'' Je vprašala Sam. ''Uhm, da se osramotim pred njimi?'' Je rekla Maggy in se nasmehnila. ''Saj zna Alisonn deskat!'' Je rekla Jannet in me prijateljsko sunila v ramo. ''Oh, ne ne. Jaz se že nebom postavljala pred njimi.'' sem rekla. ''OH ALI, PROSIIIIM?'' Je vzkliknila Maggy in sklenila roke, kot, da moli. ''Ugh...no, prav.'' Sem zagodrnjala ter se nasmehnila...
Vzele smo deske in odšle nazaj na plažo, v kopalkah. Čeprav Laurel in Maggy ne znata deskat, Sam in Jannet pa nista kaj preveč dobri, so vse vseeno vzele deske. ''Samo pojdi!'' Je vzkliknila Maggy in Sam me je rahlo porinila proti plaži, in spotaknila sem se. ''AUČ!'' Sem vzkliknila in vse smo se zasmejale. Na deski sem odplavala proti večjim valovom, bolj stran od obale ter nato vstala. Saj ni bilo težko, ampak valovi so bili malce premajhni, saj je bil tukaj zaliv. Opazila sem, da me dva fanta opazujeta. En blondinec, se mi zdi, da mu je ime Niall ter kodrasti rjavolasec. Ne spomnim se njegovega imena. Kmalu se vse skupaj postalo dolgočasno, saj ni bilo velikih valov.
Ko sem prišla nazaj na plažo, k puncam se rekla: ''Zdaj pa deskaj, če ni valov!''...

Deska od Alisonn:

Deska od Jannet:

Deska od Samanthe:

Deska od Maggy:

Deska od Laurel:

Prve kopalke; Samantha...
Druge kopalke; Alisonn
Tretje kopalke; Laurel
Četrte kopalke; Maggy
Pete kopalke; Jannet21. april 2012
neext
21. april 2012
neextt!!!
21. april 2012
''Kaj ko bi šle jest?'' Je nato vprašala Jannet. ''Prav. Potem se lahko vrnemo.'' je rekla Maggy in deske smo zataknile v pesek. Odšle smo po potki nazaj v hišo. Preoblekle smo se, nato pa sva z Laurel skuhali juho in pripravili dunajske zrezke.
''Mmmm, je dobro...'' je z polnimi usti zamomljala Sam, in zasmejala smo se. Potem ko smo pojedle, smo si spet oblekle kopalke in se odpravile nazaj na plažo. ''Gremo pozdravit naše nove 'sosede'?'' Je veselo vprašala Sam. ''Ja! Zdaj ko jih imam na dosegu roke bi najraje skočila nekam, tja v tri pisane marjetice.'' Je rekla Mag, in zasmejale smo se. Na pol poti, do hiške se je oglasila Sam: ''Ali, ti boš govorila z njimi, ker si edina, ki nisi v zadregi ko govoriš. ''Kaj? O ne. Ne. In ne. Jaz že nebom govorila z njimi.'' Sem rkela ter se ustavila. ''OH ALI PROSIIM?'' Je prosila Maggy, in omehčala sem se: ''Prav. Ampak njihov imen pa ne poznam.'' ''Črnolasec je Zayn, blondinec Niall, kodrasti rjavolasec Harry, manj kodrasti rjavolasec Liam, in rjavolasec brez kodrov Louis.'' Je povedala Sam. ''Prav. Ampak če vas spravim v zadrego, si boste same krive.'' sem rekla ter zavila z očmi.
Plaža je bila direktno pred njihovo hišico, tako, da smo šle samo mimo, saj so bili fantje na svojem mini pomolu. Opazil nas je samo...Louis, in se nam približal. ''Torej vi, ste naši novi sosedje.'' Sem rekla ter se nasmehnila. ''Očitno.'' Je rekel Louis, in mi vrnil nasmeh. ''Jaz sem Lo...'' Prekinila ga je Maggy: ''Louis. Louis Tomlinson.'' Malce je zardela. ''Jaap. In ve ste?'' Je nato vprašal. ''Jaz sem Ali, Alisonn. To je Sam, Samantha. To je Mag, Maggy. To je Jannet. In to je Laurel.'' Pokazala sem na punce. Louis je rahlo pokimal nato pa vprašal: ''Pridete k drugim?'' Sam je veselo rekla: ''Seveda.'' Odšle smo za Louisom in Maggy se mi je na široko nasmehnila ter rahlo poskočila...
21. april 2012
Še slike:

Njihova hiška, od spredaj ter del plaže:

Pogled iz hiške, na morje:

Konec zaliva(del kopnega)na desno stran njihove(1D) plaže (na levo je hiška od punc) :21. april 2012
next
21. april 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani