Haaj! To zgodbico pišem skupaj z .Pøκεβall. ❊(Laro). Uglavnem upam, da boste bralii!~.Jasmine.~
Zasanjano sme gledala v bel strop. Nisem imela pojma kaj početi. Učiti se mi po pravici povedano, res ni dalo. Ampak bi se vseeno morala. Ko sem gledala po mali sobici sem zagledala na mizi odprt zvezek za Matematiko. Niti malo me ni vleklo, da bi se učila. A odkar mi je umrl oče se mi je povprečje močno znžalo. Pobiram se že vsa tri leta od očetove smrti, a nikakor ne morem biti ponovno odločnakinja, kot sem nekoč bila. Že tako so me vsi klicali 'piflarka', zdaj pa sem le še 'piflraka s slabimi ocenami'. Je sploh lahko še hujše?
Nenadoma sem vstala iz postelje in pograbila zvezek. Nagonsko sem zčela brati strani v zevezku. Nimam več ravno nezadostnih ocen kakor prvo leto, a vseeno nisem več odličnakinja, kot nekoč.
Nisem dolgo brala zvezka, ko je že v sobo pritekel moj mlajši bratec Nickolas. Vrgel se mi je okoli remen, a jaz sem le odkimala in mu pokazala na vrata. Užaljeno je sklonil glavo, namrščil pogled, nato pa počasno odšel proti vratom, če bi si slučajno premislila.
Za štiriletnika je izredno odrasel in razumavajoč. Kar me tudi ne čudi. Pri enem letu mu je umrl oče in od takrat naprej odrašča hitreje, saj je brez moškega v družini res težko.
Ko sem se končno spet posvetila učenju se je jakost televizije v sosednjem prostoru povečala. Z zavzdihom sem vstala in odšla v sosednji prostor utišat televizijo.
Za kuhinjskim pultom je stala mati, ki si je prepevala pesem in med tmeu kuhala večerjo za naju z Nickolasom. Na kavču je ležal Nick in se veselo smejal risanki, ki je bila na sporedu. Utišala sem zvok, nato pa hotela oditi nazaja v svojo sobo, a me je ustavil materin glas.
»Zakaj si takšna? Kaj je narobe s tabo zadnje čase?« me je takoj napadla mati, ki je videla moj namrščen in žalosten obraz.
»Samo zaspana sem,« sem ji rekla in skušala prekriti dejstvo, da je to laž. Ampak ona je vedela, da sem jezna najo. Zaradi njenega zmneka z Jeffom. Zaradi Nickolasa že več, kot eno leto išče novega očeta. Vsaj tako pravi. Ampak vem, da si želi biti le normalna družina z obema staršema. Ampak vedno se bomo spominjali časov, ko se je družina razdrla. Nikoli, ampak res nikoli, ne bo isto.
Očeta resnično pogrešam. Z njemu sem si bila vedno zelo blizu. Spremljel me je na vsa tekmovanja, prireditve in z mano je hodil tudi celo po nakupih, čeprav sem vedela, da mu gre to zelo na 'živce'. Vedno se bom spomnijala njegovega pogleda, ko nisem bila pridna in nasmeha, ko sem bila srečna. Ko je umrl on, je umrl tudi del mene.Ko sem prišla nazaj v sobo sem ponovno vzela v roke zvezek in začela brati. A nisem misliala na matematiko ali pa kar koli povezanega s temu. Razmišljala sem kako je bilo preden je oče umrl. Nismo še bili tako revni. A odkar očeta ni več dela mati nadure pa vseeno niamo dovolj denarja za vse potrebne stvari. Veliko stvarem se moramo odrečti zaradi krize.
Po več minutah sem se vlegla na bok in poskušala zaspati. A komaj sem zatisnila oko že je v mojo sobo prišla mati pripravljena za na zmenek.
Na sebi je imela kratko rdečo oblekico z svetlikajočim robom in visoke črne petke. Svoje dolge kodre blond barve je imela počesane na prečo na stran. Njene ponavadi rožnate ustnice so bile temno rdeče barve in njena koža je izgledala gladka.
Ni ji ostalo veliko oblek od očetove smrti. A to je vsekakor najlepša. Nasmehnila se mi je in zavrtela da je pokazala celotno oblekico.»Kja pravi?« se je hihitala in gledala v moj obraz. Pokimala sem ji in s komaj odprtimi očmi vstala iz tople, mehke postleje.«Paziti boš morala na Nickolasa dokler se ne vrnem. Daj mu večerjo, nato lahko nekaj časa gleda risanke. Potem ga pa okopaj in daj spati. Ko se vrnem upam, da bo spal,« mi še doda in iz omarice vzame ključe in torbico. Nickolasu, ki je sedel na tleh za mano pomaha in mu da poljubček, potem pa odide skozi vrata in jih počasi zapre.
»Jasmine!! Se gleva z avtomobilcki iglati?« mi je rekel Nickolas, ko je še vedno sedel an tleh in se nagajivo hihital.
»Kja pa, če najprej poamava večerjo, potme pa gledala risnkee?!« sem mu rkela navdušeno in ga dvignila. Zasmejeal se ej in me poljubil an lička.
»Jaa!« je še zaklical, ko je bil posejen na mojih ramenih.
Pojedla sva špagete z droptinami nato pa sem prižgala televizijo. Počasi sem odšla v kopalnico in prižgala vodo za kopel. Okoli sedmih sem ga slekla in posadila v vodo z penečimi mehurčki. Takoj jih je začel pokati in se hihitati.
Ko sem ga okopala je že čisto izmučen ležal na kavču. Oblečen ej bil v svojo svetle modro pižamo z ovcami in k sebi stiskal njegovega medvedka. Le z težavo je še gledal risanke po televiziji a vsakič, ko sem mu rekla, da mor azaspati ej rekel, da le še malo.
Sčasoma sem obupala in se še sama spravila v kopalnico. Gola sem počasi spolzela v toplo vodi in po telesu me je oblila mrzlica. Moje telo se je s časoma navadil na topo vodo in zato sem se lahko odobno namestila v banji in uživala v topli vodi, ki ej prekrivala skoraj vse dele telesa.
Ko je voda že bila hladna sme vstala, se obrisala, nato pa nase oblekla mijico z kratkimi rokavi rožnato-rumene barve.
Ko sem prišla v dnevno sobo je bila televizija še vedno prižgana, Nickolas pa je spal stisnjen na majhnem prostoru. Nasmehnila sem se nato pa ga odnesla v najino sobo. Ugasnila sem televizijo, v knjigo napisala čas njegovega začetka spanja, potem pa sem še sama zdrsnila na zgornjo posteljo.
Nickolas pod mano se je malce premetaval in nekajkrat skoraj padel iz postelje. A sčasoma sem tudi sama zaspala v mesečini lune.
*****
»Jasmine, zbudi se!« je moja mati Victoria kklicala na moje oho. Še nekajkrat em je stresla po remenih, da sem vstala iz postelje in si pomela oči.
»Saj vstajam!« sem ji odgovorila zaspano in se zavedala, da ej že jutro. Pretegnila sem se in odšla naza na tla po lestvi. Naveličana sem spanja na pogradu. To se mi zdi tako... otročje. Zaboga! Stara sem 16 ne pa 7 let!
Odšla sme na kopalnico na kancu hodnika. Ni bila prostorna a ti ej vedno dajala občutek domačnosti. Ploščice so bile bele in zelene in umivalniki svetleče bele barve.
Nisem obsedena s svojim videzom, a vseeno se uredim. Moja mati je veliko lepša od mene. Njeni rjavi kodri so vedno svilnati in njen obraz gladek, berz kakšrnega koli mazolja ali gubice.
Umila sem si zobe in obraz, potem pa odšla v svojo sobo. V šolsko toro sem 'zmetala' zvezke različnih barv in an vrh dodala še peresnico do roba polno.
V jedilnici je Nackolas že sedel za mizo in pridno grizljal svoj toas. Nasmehnila sem se mu in se tudi sama spravila k 'požeranju hrane'.
Po končanem obroku sem odšla nazaj v svojo sobo in se oblekla v navadne obleke, ki niso bile kaj preveč lepe a za več ni bilo denaraja. Nase sme dala še kapo in rokavice in si na ramena poveznila dokaj težko torbo.
Mati se je poslovila. Odšla je skozi vrata in jih tiho zaprla. Nickolasu sem še oblekla bundo, kapo, rokavice in šal.
Skupaj sva odšla na hodnik, ker je ickolas ves čas mene vlekel za rob plašča.Zaklenila sem vrata stanovanja in skupaj sva odšla z dvigalom v pritličje.
Ko sva stopila na svež zrak sva se obadva zdrznila. Bilo je veliko bolj mrzlo, kot v stanovanju.
Jasmine:********************************************************************************************
Uglavnem to je 'prvi del', zdajle ga pošle še Laraa! Pa oprostite, ker ni tako veliko fotk, smao nisem vedla kam naj dam keej!
Uživejte, Špelaa!
12. januar 2013
neeeext
12. januar 2013
*******************************+Elizabeth+*************************
Njegova roka je počasi spolzela po mojem boku. Njegove konice prstov so mi pošiljale mrzlico po koži. Rahlo sem pritisnila nohte v njegovo kožo, ravno toliko, da je zajavkal. Mrzlica je napredovala počasi vse do roba modrca. Njegova sapa se je zlivala z mojo in mi grela ustnice.
»Koliko je ura?« sem potihoma vprašala, ko sem se odcepila od njega.
»Dve,« je rekel potihoma in me povlekel nazaj. Prevrnil me je pod njega in začenjal odpenjati mojo bluzo. Ni bilo veliko za odpeti. Odrinila sem ga in potihoma zaklela.
»Kaj je?« me je povprašal začudeno.
»Mudi se mi,« sem rekla in si zapela do sedaj odpete gumbe.
»Že?« je ponovno vprašal. Ta pa zna spravljat ob živce.
»Predavanja imam,« sem zamrmrala.
»Ti učiš?« Ali je lahko bolj neumen.
»Ne poučujem, ljubček,« sem rekla cinično in ga prijateljsko udarila po licu. »Uči se v tvoji šoli, da te bodo sploh sprejeli na univerzo.«
Gledal me je začudeno, sama pa sem odprla vrata avtomobila. »Sedaj pa ven,« sem rekla in ga potisnila skozi vrata.
»Hej! Ali lahko vsaj dobim ime?« je rekel, ko se je naslonil na vrata, z namenom da bi izpadel zanimivo.
»Jordan,« sem rekla in povlekla za vrata. Medtem je sam padel na tla, jaz pa sem pritisnila na plin. Moj pogled se je po minuti premaknil iz ceste v mojo dlan. V njej sem držala črno usnjeno denarnico. Sama sebi sem se zasmejala. Delno zato, ker mi je spet uspelo dobiti denarnico srednješolskega pohotnega mulca, delno pa ker je imel tako denarnico. Izgledala je, kot bi mu jo sešila babica sama. Vrgla sem jo na zadnji sedež in peljala še tistih pet minut do parkirišča kampusa.
*click*

Zapeljala sem na moje običajno mesto in stopila ven. Ob pol treh zjutraj ni ravno pametno nositi kratke hlače. Potihoma sem stopicala po potki, ki je vodilo do glavnega vhoda v dom.
Pogledala sem skozi steklo na vhodnih vratih in videla spečega moškega na stolu. Pokljukala sem in opazila, da je vse skupaj nemogoče odkleniti brez pomoči. Potipala sem po laseh, da bi videla, če imam po možnosti sponko za lase, a me je frizura razočarala. Obrnila sem se in stopicala vse do vogala.
Pograbila sem bližnji kamenček in ga vrgla v okno. V prvo sem zgrešila zato sem vrgla ponovno.
»KAJ HOČEŠ?« je čez pol minute metanja šepetaje zavpil moški glas. »Kaj delaš zunaj?« me je vprašal, ko je odprl okno in pogledal dol.
»Pomagaj mi gor,« sem zašepetala. »Preden me dobijo.«
»Nisi odgovorila,« je rekel z gromozanskim nasmeškom na obrazu.
»Luke! Tiho bodi in mi pomagaj gor, ker prej ne povem!« sem zavpila in se takoj prijela za usta.
Zasmejal se je in hinavsko odvrnil: »Lepo se imej zunaj.« Pograbila sem velik kamen, da bi ga vrgla v okno a je že nekaj priletelo čez okno. Edino, kar se je slišalo je bilo zvok kovine ob kovino. Pobrala sem ključe in si jih ogledala.
»Kaj mi bodo ključi? LUKE!«
Spet se je zaslišal smeh. »Ključi vhoda so. In moje sobe. Pridi v njo, ko ti uspe priti mimo gospoda Fudginsona,« je zavpil skozi okno preden ga je zaprl.
»Od kje tebi kl...« sem hotela reči, ko sem se zavedala. On je Luke. Vse ima.
Odcapala sem nazaj do vhoda in začela odklepati preklemanska vrata. Gospod Fudgenson je izginil, kar pomeni, da se je sprehajal po levem hodniku. Luke je na desnem.
Stekla sem proti njegovi sobi in potrkala. Ni se oglasil zato sem zadihana vdrla noter.
»Luke! Ključe imeš tukaj,« sem rekla in mu jih položila na omarico, ko je podoba na postelji zasmrčala. »LUKE!«
»Požar? Kje?« je panično zavpil in se udaril v glavo. »Hvala Beth,« je rekel in vstal. »Za to gromozansko buško.«
»Samo hotela sem ti povedati, da imaš ključe na mizi,« sem mu odvrnila in šele takrat opazila, da je brez majce.
»Ne slini se,« je zašepetal in se premaknil proti meni, za nasmehom na obrazu.
»Oh, tukaj pa mene ne moraš kriviti,« sem rekla nedolžno.
»Poredne punce dobijo kazen,« mi je zašepetal na uho in me rahlo poljubil za njim.
»In kaj je ta kazen?« sem ga vprašala z narejeno nevednostjo in ga pogledala v ledeno modre oči. Rob ustnic se mu je zakrivil in z vso močjo me je poljubil. Med poljubom sem se nasmehnila in ga rahlo odrinila.
»Veš, od tekanja zunaj sem že zaspana,« sem mu rekla in stopila do vrat.
»Nikoli mi nisi povedala, kam si izginila,« je rekel živčno.
»Veš Luke,« sem začela.
»To bo ostala moja mala skrivnost.« S tem stavkom sem izginila skozi vrata in se nasmehnila sama sebi.
Nobeden ne bo vedel.
****************************************************************************************
od Špele dobite next k se lenuh sprav pisat ;33
12. januar 2013
neeeeeeext
12. januar 2013
Jeej! Že en bralec!x"dJst dam jutri ali kasneje, OK?
12. januar 2013
dej sam hitr k še mene zanima hahahahaha
12. januar 2013
LoL x"d
12. januar 2013
next
12. januar 2013
u73295
u73295
Neext
12. januar 2013
next. c:
12. januar 2013
Jeeeeeeej! Všeč mi je!
Neeext!
12. januar 2013
u117133
u117133
next!
12. januar 2013
neeeeeeeeeeeext
12. januar 2013
u28319
u28319
neeeeeeeeeeeext
13. januar 2013
Hmalo pride next!
13. januar 2013
Next!!
13. januar 2013
Mislim zele pride kratek delček, krate pa zato, ker je elektrike zmankal po ceumu hribu!-.-"""
13. januar 2013
Hwala vseem!< 3333 Del je krajši zato, da me Lara ujame!x"d
~.Jasmine.~
Prijela sem ga za njegovo malo rokico in se mu nasmehnila. Medtemu, ko sva hodila po zasneženem Centralnem Parku sem se ozirala po vstalih ljudeh. Zaljubljenim pračkom, starim in osmljenim ljudem in srečnim družinam. Nisem hotela ljubezni, ker sem vedela, da te potem vedno prizadane, stara še zelo dolgo ne bom bila in si tudi želela nisem, srečna družina... No to bi pa takoj jo imela. A s smrtjo očeta so se vse te sanje uničile, prav tako pa se mi je podrla samozavest.
"Glej zivalski vlt!" je zaklical Nickolas in svoj kazalec osmeril proti Centralnem živalskem vrtu. Živali v njemu o bile veliko bolj prijazne kakor v mestnem in ni bilo takšne gneče turistiv, kakor izven živalskega vrta. Ko sem se mu nasmehnila je začel govoriti v vrcu. Večina otrok vrtce sovraži, a on je pravo nasprotje. Ko je bolan hoče oditi v vrtec, ko so počitnice hoče oditi v vrtec in komaj ga dobimo ven.
Po več minutah hoje sva se končno ustavila pred njegovim vrtcem. Ni bil nič posebnega, a zato je bila cena zelo nizka. Stavba je bila bela, mogoče malce umazano rjava in vrata so bila iz bora. Vzgojiteljici sta bili mladi in prijazni.
Ko sem prišla do njihove skopine sem ga poljubila na lice in mu zašepetala v uho:" Pote pridem ob treh.". Ko sem odhajala mi je veselo mahal a sem videla kako ga vleče k igračam. Zato sem čim prej zapustila stavbo.
Znašla sem se sredi New Yorka. Nikoli mi niso bile všeč kaj preveč prometne ceste. Do mojega 14-vbistvu očetove smrti-sem živela v New Yersyu[oprostite, če sem narobe napisala]. Ko je oče umrl je mati morala se preseliti iz naše hiše v stanovanje, ki ej bližje njeni službi.


Ko sem prišla do srednje šole, sem ugotovila, da sem veliko prezgodnja. Zato sem iz nahrbtnika vzela knjigo in jo začela brati.
Ko je zazvonil znan zvonec se je na šolsko hodnik usulo učencev oblečenih v rdeče-črne uniforme.
Vstala sem iz klopce in se odpravila v razred. Gospod Mayers je že sedel za mizo in listal knjigo. Želela sem si, da bi me 'vsaj' učitelji maralo, ko pa me sošolci zafrkavajo. Ampak ne! Oni so čisto isti! Z veseljem me probajo zafrkniti in vsa težka vprašanja dobim jaz.
Ponovno je zazvonil zvonec in vsi so se vsedli. nevem iz kje točno je prišel glas vendar nekgo me je zmerja. No kaj je še novega? Vsi so planili v smeh. Namesto, da bi jim dal kazen se je začel tuti on smejati.
Do dveh sem preživljala čisto 'navdne' muke. Žaljivke, spotikanja, udarci in vprašanja.
Ko sem ob pol treh stala pred Nickolasovim vrtcem nisem bila niti malo dobre volje. Čakala sme tiste pol ure nato ap skoraj vdrla notri in brez pozdrava vzela Nickolasa. Po pravici povedano sem taka skoraj vsak dan po pouku.
Nickolas me ni gledal kaj preveč začudeno saj je bil tega navajen. Ko sva prišla do našega stanovanjskega bloka sva po stopnicah odšla v njavišje nadstropje nato pa zavila v sobo 5c.
Ko sva vstopila se je Nickolas pognal proti televiziji, jaz pa sem morala pogreti kosilo.
*********************************************************************************************
Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeees oprostite za kratek next smao je bil prvi tok daljši!cc:
Nasednja je Lara!< 3333
13. januar 2013
jst nextam k prejmemo 3 nexte zato k res ne maram da u brezveze pišem al pa kej tazga..
13. januar 2013
u117133
u117133
next
13. januar 2013
next
13. januar 2013
Neext!!
13. januar 2013
***********************************+Elizabeth+*************************************
»Beth! BETH!« je zavpila podoba ob meni, kar je pripeljalo do mojega padca iz postelje.
»Hvala Alice,« sem zamrmrala in skočila nazaj na posteljo.
»Daj obleči se, gospa Crows te bo ubila,« je rekla. Lenobno sem pograbila blazino, ki je bila že malo poslinjena od mojega spanca in ji jo močno zalučala v glavo. »BETH!«
»Pa daj pusti me!« sem ji zavpila nazaj in se pokrila z oddejo čez glavo.
»BETH! Tebe mogoče briga, ampak resno misliš, da bo to brigalo tvojega brata, ko ga bom poklicala?« je rekla in me močno odkrila.
»Sem že budna!« sem panično zavpila in se začela preoblačiti. Alice se je hinavsko smejala sama pri sebi, jaz pa sem ji pokazala sredinca.
»Oh, daj no Beth, malo se sprosti, tako zategnjena si,« je zamrmrala in odprla vrata na hodnik ter zavila v kopalnico.
Iz omare sem na hitro povlekla poletno obleko in črne usnjene škornje. Na noge pa so seveda pasale mrežaste najlonke. Umila sem se ponoči.
»Beth si pripravljena?« me je vprašala Alice, ko je stopila v sobo.
»Ali bi me lahko nehala klicati Beth, počutim se kot stara mama, za vraga!« sem zavpila bolj potihoma. Res sem sovražila, če so me tako klicali.
»Oprosti Ella,« je rekla v smehu. »Ampak to ime ti paše. Pa tako ali tako boš stara mama nekega dne, bolje da se začneš pripravljati.«
»Oh, daj tiho bodi! Nisem pa prepričana, da bom to postala tako hitro,« sem se zasmejala. »Malo se pozabavajmo,« sem ji rekla, prijela mojo torbo in se odpravila iz sobe. Po hodniku sem se privlekla do kopalnice, kjer sem iz torbe pobrala ličila in se uredila na hitro. Rdeča šminka, maskara, črtalo in senčilo svetlo rjave barve. Ravno sem hotela stopiti ven, ko sem zaslišala, kako se je zaprla voda v tuš kabini.
»Hej Beth,« je rekel, ko je stopil ven samo z brisačo okoli pasu.
»Hej Jarod,« sem rekla zapeljivo in mu pomežiknila. Nasmehnil se je, jaz pa sem ga medtem 'preverila' po trupu.
»Uživaš v tem kar vidiš?« je cinično vprašal, ko je stopil nazaj v kabino, da bi se preoblekel očitno.
»Ne ravno,« sem mu odvrnila in se nasmehnila nazaj. Prišel je nazaj ven, tokrat samo v kavbojkah.
»Si prepričana,« je rekel in se mi počasi približal.
»Mislim, da sem malo na meji,« sem mu rekla zapeljivo in stopila naprej še sama.
»Torej, kaj je tvoje mnenje?« je rekel in stopil korak naprej. Dokončala sem približevanje in stopila na prste, da sem lahko zašepetala na njegovo uho.
»Ob desetih dopoldne. Tukaj,« in s tem sem odkorakala iz kopalnice.
»Ti je uspelo?« je vprašala Alice, ki se mi je pridružila po hodniku. Dvignila sem dlan in pomahala z denarnico.
»Ali mi kdaj še ni,« sem ji rekla in ji pomežiknila.
»Kaj je bil tvoj načrt danes?« je vprašala pred razredom.
»Klasiko. Osvajanje in 'obljuba' da bom tam kasneje,« sem rekla in zamahnila z roko. Zasmejala se je, ravno ko je Luke prišel mimo.
»Hej Beth,« je rekel in se naslonil na steno poleg mene.
»Ella,« sem ga popravila.
»Elizabeth, zame si lahko tetka Bethy, važno, da lahko s tabo marsikaj počnem,« je rekel in mi pomežiknil pervertivno.
*Luke če kerga zanima*

Nasmehnila sem se nekako cipasto, in v račun sem dobila stisk zadnjice. Že naslednjo sekundo je odšel. Po njemu pa Jarod. Pomežiknila sem mu in se hinavsko nasmehnila Alice. Kaj ta resno misli, da mi bo lahko tlačil jezik v grlo? Pa še kaj.
»In kaj boš naredila tisto v zvezi z Jarodom?« me je povprašala med predavanjem.
»Eh, se bom že nekaj spomnila.« Ura je minila še preden se je pričela. Prinazarjenje čustev in tako sranje. To se pa zgodi, ko se prijaviš v NYADA (New York Academy of Dramatic Arts) in prideš naprej. Saj ne, da bi se pritoževala – to je moja sanjska šola – ampak, osebno menim, da ne bi morala zdržati nobena druga oseba. Koga pa hecam. Saj nobeden ni bolj nadarjen, kot jaz. Kot, da bo kdo premagal mene. V smeh se spravljam.
»Si že dobila idejo?« je bleknilo iz nje.
»Prekleto Alice! Saj sem ti rekla, da vem kaj bom naredila!« sem zavpila na njo. »JENNA!« sem zavpila na glas, dokler se ni prikazala okrogla punca, debelih rdečih lic in velikih okroglih očal, ki so zagotovo imela namesto leč steklo steklenice.
»E-e-e-Elizabeth...« je živčno začela. Bala se me je. Bolje, da se me je, zakaj se me ne bi. Imam moč, spodbudo in najpomembnejše: podatke. »Si želela?« me je vprašala.
»Ne takega tona z mano,« sem jo opozorila in prekrižala roke. »Imam vprašanje. Ali ti je Jarod všeč?«
Ni vedela kaj reči. Mislila je, da bom to uporabila proti njej. To bo prej koristilo njej, kot pa meni. Sklonila sem se k njej in ji zašepetala na uho.
»Kopalnica v domu, zgornje nadstropje, desni hodnik ob desetih.«
Začudeno je odprla oči, da so bila večja od njenih očal. Če je to možno.
»Samo ugasni luči,« sem dodala in že je oddrvela.
»Ella, ali ne bo to malo sumljivo, da si toliko manjša?«
»Alice, ali ne bo to malo sumljivo, da bo poljubljal slinarja, ne pa mene? Daj pusti to, kaj pa lahko naredi? Imam denarnico in popolnoma nič ne mora, saj kdo pa mu bo verjel. Tudi, če bo hotel izdati mene bo moral priznati, da se je poljubljal s tisto gnido,« sem ji odgovorila, Alice pa se je zasmejala.
»Ali se ti sploh da oditi k zgodovini drame?« me je povprašala in že sem se zasmejala, saj se mi ni dalo poslušati smrčanja gospoda Fugersona. Ponavadi nastavi diaproekcijo in začne spati. Povlekla sem jo na plano zunaj šole in že smo se začele sprehajati po New Yourku. S starbucksom v roki smo se pogovarjale in delale smešne obrazne izraze, ki si jih predstavljamo, da jih je naredil Jarod. Vse dokler se po Alice ni zaletel tujec in jo polil.
»DEBIL! Ali veš, da je to ORIGINAL!« je začela vpiti jaz pa sem se nasmejala. »Ti misliš, da je to smešno?!« je zavpila še name. Z roko sem ji pokazala, da malo že je, ko se je oglasil tujec.
Oblečene je imel kavbojke in majico, čez katero je bila odpeta srajca.
»Se res opravičujem gospa...« je rekel, ko ga je prekinila.
»GOSPA! Ali mogoče izgledam trideset?!«
»Pa daj no Alice tiho že bodi!« sem zavpila na njo in se nasmehnila tujcu.
»Mudi se mi v službo, se opravičujem,« je rekel in že stekel. V zadnji sekundi se je obrnil in zavpil, medtem ko je korakal nazaj »'Gospodična'!«
Zasmejala sem se in Alice se je začela jeziti name. »Kaj pa se ti tako smejiš?«
Dvignila sem roko in pokazala denarnico. »Vsak dan me presenečaš,« je dodala bolj prijazno in že smo začele hoditi naprej.
Spet nova tarča. In spet nov zadetek.
*Elizabeth*

***************************************************************************************
okej vem da mal slabo pišem k ne opisuje tok sam se nisem tok pometrala pr teu nextu k bi se mogla in prsežem da bo nasledn velik bolši...
13. januar 2013
u117133
u117133
next
13. januar 2013
neeeeext
Men je hudo&komi lakam kaj bo z unim Jarodom.
13. januar 2013
A bo še kakšnen?? Ko bodo min. 3 nextam!
13. januar 2013
u73295
u73295
Neeext!
13. januar 2013
Mah jst mam next in ju3 dvomim, da bom tako, da tu masteee!< 3333
~.Jasmine.~
Po nekaj minutah sem obupala in iz hladilnika vzela že pripravljeno pico. Dala sem jo v mikrovalovno pečico in med temu pripravila pribor.
Ko je bilo vse na mizi sem se izmučena usedla na kavč. Minutko ali dve sem gledala v televizijo po kateri se je predvajala risanka, nato pa obupano ugotovila, da sploh ne vem kaj delam.
»Pridi, Nickolas. Večerja!« sem mu rekla in se dvignila iz kavča. Stekel je do mizi in splezal na svoj 'stolček'. Zagrabil je kos pice, je nesel v usta, med temu pa gledal televizijo.Celo kosilo sem gledala v Nickolasa, ki se je ob vsaki 'otročji stvari na risanki' igrivo zahihital.
Ko sva končala se je usedel nazaj na kavč, ampak jaz sem mu le odkimala. Zmajal je z glavo.
»Ne, ne!«je kričal skoraj v joku. Ugasnila sem televizijo in ga dvignila v naročje.
»Če boš zdajle zaspal bova lahko zvečer gledala televizijo!« sem mu rekla kar se da navdušeno in takoj je popustil prijem in nehal kričati. Vedno uspe.
Nežno sem ga položila v posteljo in ga pokrila z odejo. Zaprl je oči a lahko sem vedela, da ni moral zaspati. Zato sem ga odkrila in dvignila iz postelje. Za trenutek se je zasmejal, ko je milil, da mu ne bo treba spati. A mu je nasmeh zbledel, ko sem ga spet položila v posteljo, tokrat bolj k koncu in se ulegla zraven njega.
Svoje majhne roke je ovil okoli mojih bokov in se stisnil k meni. Trenutek za temu je že tiho dihal z enakomirnimi vdihi in izdihi. Previdno sem dvignila njegovo roko in vstala. Za trenutek sem obstala, ko se je premaknila nato pa pot nadeljevala do šolske torbe.
Usedla sem se za malo temno rjavo mizo in iz torbe prevlekla zvezke in peresnico. Z tihim zavzdihom sem odprla zapiske in jih začela prebirati. Ko sem končno prebrala do konca sem vzela zvezke z nalogo in začela 'mužiti' moje možgane.Po kar nekaj urah sem končno zaprla zvezke in pogledala proti postelji. Nickolas je še vedno spal, ves negiben z glasnim dihanjem.
Odšla sem nazaj v dnevno sobo-jedilnico in prižgala televizijo. Premaknila sem iz Cartoon Networka na Discavery Chanel.
Nisem se čisto posvečala televiziji, kakor ubistvu nobeni stvari. Mogoče je to moja težava. Preveč mislim o drugih stvareh. Ampak nimam za ničemer za razmišljati. Nisem pupolarna, nisem velika modna navdušenka-no mogoče bi bila, če bi imela kaj več denarja- in nimam fanta.
Razmišljanje mi je zmotila Victoria-mati-, ki se je prikradla za moj hrbet.
»Kdaj si pa ti prišla?« sem jo vprašala, še vedno malo v šoku.
»Ravnokar…« mi je odvrnila in si z prstmi česala svoje svilnate lase. Črno tosrbico je odložila na 'pult', nato pa se usedla zraven mene.
»In kako je šlo z Jeffom?« sem jo vprašala ne, da bi jo gledala v oči.
»No ja… Mislim, da ne bo nič… Ali Nickolas spi?« mi je rekla tudi ona nekoliko odsotno.
'Cin, cin![kok se čuden sliš xđ] je zazvonil zvonec. Vstala sem in odšla k telefonu za pogovor za obiskovalcem.
»Da?« sem rekla vljudno v telefon, čeprav nisem imela pojma kdo bi me lahko obiskal.
»Oo… Jasmine! Tvoja teta Rosalie[čudno ime samo berem somrak] tu!« je rekel elegenten zvok iz slušalke.
»No ti odprem!« sme ji rekla z narejeno veselim glasom. Res, da je prijazna in bogata, le vsakič, ko pride sem 'teži' z temu, če že imam fanta, kako gre šola, prijatelji… Vglavnem samo stvari, ki mi gredo najslabše.
Ko so se odprla vhodna vrata je notri pogledala ženska s temno rjavimi lasmi in modrmimi očmi. Za trenutek se mi je nasmehnila, nato pa je namrščila pogled, ko ej videla kako sem oblečena.[Rosalie]
»Novico imam!« je rekla že naslednji trenutek bolj navdušeno, kot prej.
*****************************************************************************************************
Kaj se bo zgodiloo?o: Hope You Like It!< 3333
13. januar 2013
u117133
u117133
Kaj se je zgodilo?: Bwo
next
13. januar 2013
Bwo?xĐ
ne sej zej je Lara potem pa dobite en maloo daljši next od menee!;33
13. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg