Calm down,girlz! Vedno bo ena blond chick ,ki bo pokvarila romanco,ampak boste videle,saj bo še vse v redu! Med Ello in Louisom BO. Aja, to pravim za vnaprej, Louis ni v blondinko. Upam,da še danes uspem napisati do konca!


27. april 2013
u126523
u126523
Neext
28. april 2013
u87504
u87504
next
28. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
28. april 2013
u70873
u70873
nexttttt
29. april 2013
500 OGLEDOV!


Evo vam nov next in nova pesem (ki se ne ujema z zgodbo...)!
In novo poglavje pišem... Aja,za počitnice bom drugje,pa bom danes zvečer mal natipkala. :-* Že pišem!
29. april 2013
------------------------------------------Poglavje št. 4:Zmedenost--------------------------------------
(Louisov POV)

Šok po Laureninem prihodu se je kmalu malce polegel in me obdal z dolgotrajnimi vprašanji. Zakaj? Zakaj se je prikazala ravno zdaj in uničila naš prvi dan na plaži?
Popolnoma me je presenetila s poljubom,ampak vedel sem,da če bi jo sedaj spodil stran bi mi najedala še uprava,seveda. Ampak,ko sem videl Ellin presenečen in prizadet obraz,sem vedel da sem ji dolžen še veliko pojasniti.
"Torej..." je užaljeno začel Liam. Z roko sem si hitro obrisal usta,kakor da bom s tem zabrisal vsako sled poljuba. V kotičku očesa sem videl Lauren,ki se mi je na široko smejala in me ni spustila iz oči. "Kaj delaš tukaj,Laurie?" sem jo sladko vprašal z nerodnim nasmeškom. "Ja,tukaj sem da te vidim,srček!" navdušeno odgovori,kot da bi bilo to že zdavnaj planirano.

Bežno sem pogledal okoli. Ella je nerodno gledala stran,Harryjeva roka pa je bila zaščitniško ovita okoli nje. Zayn,Liam in Niall so stali blizu,kakor da bi jo hoteli braniti. Vedel sem,da nobeden od njih ne mara Lauren. Vraga,še jaz je ne maram. Ampak to ni moja izbira; moram hoditi z njo vsaj leto,da izboljšamo oglaševanje. Fantje niso vedeli,saj so čisto znoreli po prvem srečanju z njo. Sponzorji so me prisilili,da ostanem z Lauren,v glavne ker nam oglaševanja manjka v Ameriki,ona pa je ameriška manekenka-nastopa za Victoria's Secret in še sto nekih drugih firm.

"Aha,prav." zavzdihnem in si grem z roko čez lase. "Ermm...To je Ella." jo nerodno predstavim. "Živjo,Lauren." reče Ella vljudno. Lauren ji nameni pogled z zoženimi očmi,se me oklene in zareže v mojo kožo z svojimi dolgimi nohti. "Brez skrbi Laur,Ella je čisto nedolžna." reče Harry in nameni Elli pomirjujoč nasmeh. Ella vrne nasmeh,medtem ko Liam reče:"Zakaj se vidva z Lauren ne zmenita? Mi bomo pripravili Ello." Navznotraj zastokam. Zakaj ne morem pomagati Elli? Zakaj ostajam tukaj z Lauren? Oh ja,njen "fant" sem.----------------------------------------------------------------------------------------------
(Ellin POV)

Harry,Liam,Niall,Zayn in jaz se odpravimo stran od Louisa in njegove prijateljice in ju pustimo sama. Nato se odločimo za kosilo,Niall je vztrajal.
"Ljubi bog." Niall glasno zavzdihne,ko vstopimo v majhno,svetlo kavarno ob plaži. "Prekleto jo sovražim." doda Zayn,ko se usedemo. Do nas se sprehodi lepa natakarica in naročimo pijače. Ne morem si pomagati in se potiho smejem,medted ko ona poskuša flirtati z vsakim od njih.
"Zapeljiva je...Ampak grozna." Harry reče dramatično in spet začne pogovor o punci,s katero je Louis. Liam ga rahlo udari po glavi. "Če je res!" zacvili Harry. "Kdo pa sploh je?" omahljivo vprašam. "Njegova punca." zavzdihne Niall. Čutim,kako se moje srce razlomi na delčke. "Nesramnica je. Moj medvedek Lou nima nikoli več časa zame." doda Harry in zaigra lažni jok. "Saj je v redu,Hazza." rečem in še vedno držim smeh. Harry me veselo pogleda,nenadoma pa se njegov obraz spremeni. Vprašajoče strmim vanj.
"Zakaj pa ti ne hodiš z Louisom?" počasi vpraša. Ledeni čaj,ki ga pijem se mi malce zaleti. Niall se glasno smeje,Zayn pa me potreplja po hrbtu. Fantje me navdušeno gledajo in čakajo na moj odgovor.
"Po pravici?" vprašam. "Vedno." reče Liam. "Enkrat sem." "Si?! Kaj? Kdaj?! Zakaj sta se razšla?!" Harry besno sprašuje. Hitro zatisnem oči in se nasmehnem.

"Emmm...Bilo je res večno nazaj,poleti. Povedala sva si svoja čustva drug za drugega in se odločila,da poskusiva. Ampak proti koncu poletja sva končala,saj sem vedela za vso delo,ki ga ima s sestricami v Doncastru,glede na to,da je edini moški v družini. Oba sva bila žalostna,ampak nisva preveč skrbela. Sedaj to malce obžalujem." sem zaključila. Nasmehnila sem se in se spomnila poletja,preden sva se oba izgubila.-------------------------------------------------------------------------------------

Lepe počitnice!
29. april 2013
u124448
u124448
Faaak! Ti me hočš ubit, resno?! Kaj sm ti nrdila?! Tvojo zgodbico berem in me hočeš ubit s to popolnostjo?!
Najboljše pišeš!! Zto en velik NEXT!
In lepe počitnice tudi tebi :*
30. april 2013
u80842
u80842
omg pa naj že izgine ta Lauren če ne pridem jst tja in jo pošljem na Jupiter
drgači pa lepe počitnice tudi tebi ;D
Neeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!
30. april 2013
u90248
u90248
next
+ nova bralka
30. april 2013
u116556
u116556
Prosim te naj Lauren pade v morje in se vtopi..
Lepe počitnice tudi tebi.
Neext
30. april 2013
u70873
u70873
NEXTTT
Lepe počitnice tudi tebi!
30. april 2013
u70873
u70873
30. april 2013
No,počitnice so bile super kot vedno,next pa pride šele danes zvečer... Zaenkrat pa:
ᴠᴀɴᴇssᴀ.ᴛᴏᴍᴍᴏ kar smejem se temu komentarju skoz,pa še vedno nimam pojma zakaj. Supermoči najbrž. •●Dιяєcтισηє®•● to mi nrdi dan. Ej,veš kok je šele men všeč una tvoja zgodbica.. ~Forever~ sploh si ne upam napisat,kaj bo naredila,k mam občutek da boste dobile en srčni napad ;-D

Hvala vsem! Meni res ful pomenijo vse te prošnje za nexte. Ampak odločila sem se da vam mal potežim s to slikco. Ker jaz sem tuki že 5 minut zalepljena na ekran in stokam,zakaj so eni taki srečkoti in zakaj to nisem jaz. https://www.igre123.com/mrs.-payne-:*/slike/se-zdej-ne-morem-verjeti/215451
04. maj 2013
A ne bi bilo kul,če bi prišli fantje nastopat samo za slovenske Directionerke semle v Slovenijo? Kr topim se,če mislim na to.
04. maj 2013
u124448
u124448
jaaaaa
04. maj 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. maj 2013
u80842
u80842
Hahaha ja to bi blo zakon oj ma jst mam iste karte samo da grem v Verono
05. maj 2013
Ejj! Oprostite,ker nisem nextala. ~Forever~ ti bom fouš za vedno Ne,sej se hecam,sej vam privoščim! Drage moje,nikoli ne smete nehati verjeti! Ker enkrat jih bomo spoznali. Resno mislim. P.S. 600 ogledov! Ampak mal več bralcev si bom priborila. Ne me razumet narobe,men ta zgodba ful pomeni.-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"Emmm...Bilo je res večno nazaj,poleti. Povedala sva si svoja čustva drug za drugega in se odločila,da poskusiva. Ampak proti koncu poletja sva končala,saj sem vedela za vso delo,ki ga ima s sestricami v Doncastru,glede na to,da je edini moški v družini. Oba sva bila žalostna,ampak nisva preveč skrbela. Sedaj to malce obžalujem." sem zaključila. Nasmehnila sem se in se spomnila poletja,preden sva se oba izgubila.
"Oooooooh..." so se vsi raznežili. Odprla sem oči,samo da vidim kako se vsi neumno smehljajo. Rahlo se nasmejem še jaz. "Kakorkoli,kako ste vi? Zelo sem vas pogrešala,čeprav se skoraj nikoli nismo videli." rečem in jih gledam. "Dobro! Noro je,kako se je vse tako hitro spremenilo." reče Liam iskreno in za trenutek se poskusim postaviti v njihovo kožo. Oboževalke povsod,kričanje in dekleta na vsakem koraku.
"Louis neprestano govori o tebi!" Harry kar naenkrat reče. "Emm,v redu potem." nerodno odgovorim. "El,dobesedno. Ne pusti,da te Lauren prestraši." reče Zayn pomirjujoče. Nasmehnem se jim. "Saj je okej,v redu bom. Zakaj pa jo vsi sovražite?"
"Samo prasica je." spet reče Zayn in zavije z očmi. "Si opazila? Njen obraz je dobesedno oblepljen z maskaro,šminko in podobnim. Izgleda tako...nenaravno." zgroženo reče Niall.
"Izgleda kakor blond vesoljec,ki mu je zagorel obraz in ga je nekdo poskusil ugasniti z vilico." tiho zamrmra Harry.
Najbrž ni hotel,da kdo to sliši,vendar jaz sem in se takoj začnem smejati. Ostali so me vprašujoče gledali,dokler ni Liam opazil,da mi je Harry diskretno pomežiknil.
Ko si opomorem,se odločim,da bom povprašala kaj je bilo odkar se je pojavila. "Koliko časa že hodita?" "Približno tri mesece, eno noč se je enostavno prikazal z njo. Bilo je čisto nepotrebno,nikoli ga nismo še videli s take vrste punco." reče Zayn in žalostno obrne pogled stran. "Ja,vedno sem mislil,da si ti njegova punca ali pač." reče Niall skozi polna usta pomfrija. "Kaj?! Pa saj sem vas samo enkrat spoznala!" šokirano ugovarjam.
"No,to je res,ampak nosi tvojo sliko v denarnici." Harry reče in se bedasto nasmehne. "Louis nosi KAJ v svoji denarnici?!" spet razdraženo ugovarjam. "Aja,takoj smo prepoznali in spraševali,kdo je na sliki. In vedno,ko te omeni zardi." reče Liam.
Začutim kri,ki mi teče v lica in gledam v moj ledeni čaj,za čim manj očesnega kontakta.
"Ooooh,Ella je zardela!" reče Harry in se nagne čez celo mizo,da bi me uščipnil v lica. Namenim mu strm pogled in poskusim igrivo odriniti njegovo roko. Naslednjo uro v majhni kavarni preživimo v smehu,šalimo se,opravljamo Lauren in tako naprej.
"Vas happenin' fantje?!" zakliče Zayn med našim navalom smeha. "In punca!" glasno rečem in se skoraj zadušim v smehu. "Ja oprosti no,mamica." odgovori Zayn in zavije z očmi nad mano. V zameno se stegnem do njega in mu pokažem jezik.

Nato začnem opazovati ravno na sredini noro napete Pokémon igre med Harryjem in Liamom,saj sta imela svoje mini Nintende v torbi. Liam dvigne glavo in me proseče pogleda. Nasmehnem se nazaj in pokimam. Igrivo se nasmehne in spet spusti pogled h Nintendu. Skrivaj vzamem majhno pest ledu iz Zaynove pijače in se obrnem proti Harryju. S hrbtom je bil obrnjen proti meni in popolnoma zatopljen v igro,kar mi je zelo olajšalo delo. Počasi vtaknem roko v njegov ovratnik in počakam na reakcijo.
"Aaaa,hudiča!" zacvili Harry in skoči s svojega stola. "Dajmo,Liam!" zakličem v odgovor. "Tooooo!" Liam navija in dava si petko. "TI." reče Harry in se zazre vame. "Beži,gospodična."
Hitro nekajkrat stečem okoli mize in se nevzdržno hihitam,vendar me Harry ujame od zadaj in me povleče k sebi. Glasno se smeje,medtem ko jaz cvilim v strahu. Nato zgrabi prvo stvar,ki mu pride pod roke-to je steklenica kečapa in mi ga malce stisne na obraz.
"Harold Edward Styles!" kričim na njega. "Uporabila je polno ime!" zakliče Zayn dramatično iz svojega stola. "Bitka se začenja!" doda Niall z svojim naglasom.-------------------------------------------------------------------------------------------------

Ok,KONČNO next. Danes sm pisala NPZ iz matematike. O,ljubi bog. To je blo za crknit.
07. maj 2013
Haahahaha,next sem napisala včeraj ponoči,tale del z npzjem pa sem zdajle dodala
07. maj 2013
u87504
u87504
next
07. maj 2013
u70873
u70873
vem ja! sej jaz sem ga tut pisala. pa pol sem še več ko pol ure čakala da je konec. -.-
nextttt*-*
07. maj 2013
u90248
u90248
neext
07. maj 2013
u116556
u116556
Izgleda kakor blond vesoljec,ki mu je zagorel obraz in ga je nekdo poskusil ugasniti z vilico--> Hahahahaha.. Umiram
Jaz sem tudi pisala NPZ iz matematike in sem ugotovila, da sem ziher zgubila najmanj 10 točk.
Neext
07. maj 2013
u70873
u70873
ja sej jaz tut nism glih najbolše pisala
07. maj 2013
Kaaaj? 10 točk? Jaz sem jih sigurno izgubila najmanj 20. Pa če bi vedele,kok sem znorela,ker nisem vedela da sem prijavljena! Aja,next pride kmalu,samo mal bom počakala,da se nabere prošenj,ker rada mučim >:-3 Hecam se,saj bo res takoj,ampak mal podpore je pa tudi v redu,a ne?
07. maj 2013
u70873
u70873
jaz sem zaj glih tak ko v pisarnah ko maš kompjuter na mizi pa še puno papirov, zvezkov...
07. maj 2013
u116556
u116556
Hahaha. Jaz tudi :'D Kaj pišeta za 3. predmet?
07. maj 2013
u70873
u70873
ang
07. maj 2013
u70873
u70873
ti??
07. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani