u80842
u80842
aha okej ne sej sem samo prašala drgač pa tvoja zgodbica je res super in piši kot želiš
11. april 2013
-------------------------------------Poglavje št.2:Združena-------------------------------------------------
Kljub mojemu prizadevanju,da bi obvladala skrbi ob misli na počitniško hišo,so se prekmalu vrnile nazaj. Moje misli so bile v počivanju,medtem ko je mami peljala z avtom polnim prtljage v Doncaster. Jaz osebno mislim,da bi bilo lažje,če bi se odpeljali do hiše,vendar mami je vztrajala,da hoče ponovno obiskati nekaj stvari v mestu. Nisem imela prav veliko proti temu. Medtem,ko sem gledala ven so se začela eno čez drugo vrstiti vprašanja.

Kakšna je hiša zdaj? Se me Joy še spomni? Se me punce še spomnijo? So me pogrešale? Kakšen bo bil Louis? Se je spremenil? Bo izgledal drugače? Se bova ujela? Bom spoznala ostale člane banda? Je pozabil preteklost? Ob vsem tem sem se začela neprijetno presedati na sedežu. Vsakem vprašanju je sledilo novo in to je bilo težko ustaviti. Vsa so se vrstila,jaz pa sem živčno gledala naprej. Čez nekaj časa sem se odločila prižgati radio. Na moji najljubši postaji so bile reklame,zato sem lahko le zdolgočaseno poslušala. Čez nekaj časa pa so se že zaslišale najbolj uspešne pesmi tedna. Večina mi je bila tuja,na drugem mestu pa sem slišala glasno petje Louisove skupine in pesem What Makes You Beautiful. Po pravici.To mi je šlo na živce. Ne,ker pesmi nisem marala,ampak nazaj je prinesla...spomine. Bila sem že naveličana,mami pa me je pogledala in mi prebrala misli.
"Joy je rekla,da je zelo vesel,da te bo spet videl." me je opomnila.
"Slišala sem." sem jezno zamrmrala.
"El,ni pozabil nate. Ni te pustil zanalašč. Ljubi te." mi je mami očitala z piskajočim glasom.
"Vem..." sem zašepetala in se počutila krivo,da sem se tako hitro razjezila.
"No,saj sta tako ali tako narejena drug za drugega!"
Glava mi je padla nazaj in spet sem jezno dopovedovala:
"Mami,NE."
"Lepo prosim." reče v smehu. "Bila sta neločljiva,ko sva se selili si jokala še celi dve uri in nisi nehala govoriti o njemu."
"To je bilo sto let nazaj!" ji dopovedujem v zadregi.
"Ne reči mi,da nisi vesela,da ga boš spet videla,vem da si." doda in mi pomežikne.

Pogledala sem gor in opazila,da smo prišli;mami je parkirala pred hišo Tomlinsonovih. Stopive ven in rahlo zaprem vrata. Pogledala sem prenovljeno hišo iz opeke. Hotela sem se zviti v klobčič in zajokati,spomnila sem se vseh spominov,katere sem krčevito hotela pozabiti. Stopile sve do na stežaj odprtih vrat;videlo se je da nas pričakujejo.
"Tamle so!" je mami srečno zaklicala .
Pogledala sem v smer,v katero je kazala.
"ELLA!" je zapel majhen zborček.
"Ella,oh moj bog,to si ti! Lottie zakliče in me objame. Zasmejala sem se in jo hitro poljubila na lice.
"Ella Bella! dvojčici Phoebe in Daisy kričita. Podrli sta me na tla in vse se hihitamo kot nore.
"Naša Ella!" zaliče še Felicite in močno jih objamem.
"Punce,dol se spravite iz Elle!" Joy pravi strogo. Pomagamo si vstati nato pa se obrnem in objamem Joy. Še vedno nosi isti parfum kot včasih in čutim solze ki me zbadajo.
"Oh,ljubi bog,Ella,prelepa si! Lasje so ti tako zrasli! In postali so tako lepe rjave barve!"
Solze veselja prosto stečejo po mojem obrazu. Joy me je vedno znala narediti najlepše dekle na svetu in to sem pogrešala.
"Oprosti,ker se nisem vrnila." sem uspela izdaviti.
"Ššššš,v redu je. Tako zelo smo te pogrešali." reče Joy in me močneje objame.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najdaljši del EVER! Za ~Forever~. Super,da ti je zgodba všeč!

Pozor pozor pozor za vse bralke. Ella fante spozna v naslednjem delu! Pripravite se na očarljive Harryja,Nialla,Zayna in Liama v nadaljevanju.

Pozdravčeeeeek!
11. april 2013
u80842
u80842
hvala za next odličen je in joj kumi čakam
Neeeeeeeeeeeeext!!!!!
11. april 2013
u116556
u116556
Neext
12. april 2013
u126523
u126523
Zdajle sem vse prebrala. Zelo dobro pišeš in tale zadnji del je še posebej odličen. Tudi jaz komaj čakam, da nadaljuješ.
Neext
13. april 2013
Tri dni ni nextov,ker sem jaz ena lenoba. V AKCIJO!
(ʟıa.тomʟınson tvoj komentar mi je naredil dan.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Oprosti,ker se nisem vrnila." sem uspela izdaviti.
"Ššššš,v redu je. Tako zelo smo te pogrešali." reče Joy in me močneje objame.

Nazadnje me le spusti in se obrne k moji mami. Počasi sem stopila v hišo in se razgledala. Vse je ostalo isto,ampak hiša je bila kot nova. Preden pa sem se sploh lahko sezula,so me punce so me posedle na tla in me zasule z vprašanji. Nisem jim mogla razložiti,kako žal mi je,da me ni bilo. Ampak očitno jih je zasula sreča in se za preteklost niso niti zmenile. Kričale so druga čez drugo in me objemale kakor da bi se po sto letih prvič videli. Joy je kmalu prišla v sobo in deklice poslala ven. Ravno,ko sem se hotela še jaz počasi odpraviti za njimi (in se končno sezuti) sem slišala ta nepozabni glas iz druge sobe.

"Lottie,kdaj je Joy rekla,da bomo šli?" je vprašal njegov nekoliko visoki in malce hripav glas.
"Okoli desetih,si že pozdravil Ello?" je zaklicala nazaj Lottie,ki je bila na terasi.
"Ne,ne še. So že prišli?" je presenečeno vprašal.
"Ja,Ello sem videla v kuhinji!" je še odgovorila in se naprej igrala.

Slišala sem korake v nasprotno smer. "Ella,premakni se!" sem si velela. Po nekaj trenutkih se mi je uspelo urediti in stopiti v kuhinjo,samo da se srečam z modrimi očmi,ki so začudeno in hkrati veselo strmele vame.

Ni izgledal precej drugače. Bil je samo malce višji,starejši in močnejši. Njegovi lasje so stali postrani in bili so za odtenek,skoraj neopazno temnejši kot včasih.
"Živjo." je prijazno rekel Louis in se prestopil.
"Živjo..tujec?" sem dodala in ga pogledala.

Vogali njegovih ust so se rahlo obrnili navzgor,pristopil je k meni in me objel. Brez oklevanja sem ga objela okoli vratu. Dovolila sem mojim očem,da se zaprejo. Počutila sem se varno in zaščiteno. Objem je bil drugačen od tistih otroških. Imel je čisto isti učinek;varnost,toplota in sreča. Ampak tokrat je bil bolj mehek in ljubeznjiv. Tudi,če sem razmišljala zelo ali malo,zdelo se mi je dobro v Louisovih rokah po tolikem času.
"Ella,lahko prideš." je Louis v šali dejal. Na široko sem se nasmehnila in se vrgla na posteljo. Louis me je opazoval in hkrati nekaj pisal na telefonu. Nekaj časa sem ga opazovala,nato pa nas je Joy poklicala na večerjo.

Večerja je šla mimo izjemno hitro. Ker je bilo poletje,je bilo zunaj še svetlo in toplo. Vse je spominjalo na stare čase.Joy je prekinila tišino z navalom smeha."Se spomniš,ko sta si Ella in Lou obljubila,da se bosta nekega dne poročila?" je brez sape vprašala mojo mami,medtem ko sta se obedve začele na ves glas smejati. V prsih me je zabolelo ob besedi "obljuba" ampak to sem izpustila in pogledala Louisa,ki se je prisiljeno smejal in zardel. Večer smo preživeli s pripovedovanjem zgodb in šal in obujanjem spominov.

Zjutraj sem se zbudila,medtem ko sta dvojčici skakali po postelji.
"ELLA BELLA,ELLA BELLA!" sta kričali in me zbujali. "Sem že vstala,v redu!" sem zagodrnjala in spakirala nekaj mojih stvari.
"Ella pridi,šli bomo!" ječe Louis veselo in pokuka v sobo.
"Že grem!" odgovorim in se nasmejem.------------------------------------------------------------------------------------------------------

Če kdo ni razumel,najprej so šli v hišo,kjer živijo Joy,Louis in sestrice,zdaj pa se bodo odpravili v skupinsko hiško. (ta del sem mogla vriniti vmes,najbrž je prekrižal večino mojih načrtov,ampak pač.)

Pozdravčččeek!
14. april 2013
u116556
u116556
Neext
14. april 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeext!!!!
14. april 2013
u126523
u126523
Mi je v veselje Ampak resno pišeš zelo dobro.
Neext
15. april 2013
u128774
u128774
Neeeeeeeeeeeeeext!<3
15. april 2013
Še nekaj nextov? Novi deli bodo prišli-zagotovljeno!
Pozzdravček!
18. april 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeext
18. april 2013
u87504
u87504
next
18. april 2013
300 ogledov! Vi nimate pojma,kako sem vesela! Samo še nekaj,če sem pozabila napisati : slika gor je Louis in Joy,ne Louis in Ella.
Hvala puncam,ki so nazadnje nextale,ker je novi del tukaj spodaj!
In še zadnje,tukaj sta dve pesmi,ki se nekako ujemata z zgodbo oziroma posebej s tem delom,kjer so spomini na Louisa.Če poslušaš besedilo... (╥__╥)


---------------------------Poglavje št. 3: Spomini------------------------------

Stopili smo ven iz hiše in se začeli o vožnji.
"kaj pa,če bi šla Joy in dekleta v moj avto,vidva najstnika pa pojdeta z Louisovim avtom?" je vprašala moja mami in me gledala. "Zdi se v redu." je rekel Louis in prikimal.
Tukaj sem začela paničariti. Biti sama v avtu z Louisom? Kaj,če bi bilo grozno nerodno? O čem se bova pogovarjala? Z občutkom,da se me bodo noge spremenile v puding sem samo hitro prikimala in skočila v avto.

Louis je prevzel kovčke in jih dal v prtljažnik in se usedel. "Zdaj si tako lepa,Ella." se je nasmehnil in vzel pramen mojih las v svoje roke. "Všeč so mi tvoji lasje daljši in malo skodrani,pristaja ti." "Hvala." odgovorim in se na široko nasmehnem. Čeprav so moji lasje skoraj ravni,so se malce skodrali,ko sem bila stara petnajst,zato me Louis prvič vidi z njimi.

Nerad je spustil moje lase,ko je Joy potrobila za nama,da speljeva iz dovoza. Ko sva bila na glavni cesti sem prekinila tišino in začela pogovor.
"Kako je?" vprašam in si grizem ustnico.
"Kako je kaj?" me vpraša in me zmedeno pogleda.
"Kako je biti slaven." odgovorim in zavijem z očmi.
"Oh," se kratko zasmeje. "To. Zelo zabavno. Čeprav,nikoli se ti nisem mogel zahvaliti."
"Zahvaliti za kaj?" ga začudeno vprašam.
Zavzdihne in se dramatično obrne."Ti si razlog,da sem slaven na prvem mestu,veš."
"Ne,Lou! Veš kako lepo poješ! Nekdo bi izvedel zate,tudi če se ne bi prijavil na X-Factor." "No,ti si me podpirala in me navdušila,zato hvala." je dodal in se mi bleščeče nasmehnil. "Imam vprašanje." sem hitro rekla. Louis se je spet nasmehnil,zato sem nadaljevala. "Zakaj sva si nehala pisati?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
22. april 2013
u80842
u80842
Neeeeext!!!
22. april 2013
u120491
u120491
Neeeext
22. april 2013
neeeeext!
res ful lepo pišeš!!!
22. april 2013
u116556
u116556
Neext
22. april 2013
Hvala! Danes je next malce krajši. Upam,da vam je všeč! 360 ogledov! YOU SPIN ME RIGHT ROUND BABY RIGHT ROUND!


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"No,ti si me podpirala in me navdušila,zato hvala." je dodal in se mi bleščeče nasmehnil. "Imam vprašanje." sem hitro rekla. Louis se je spet nasmehnil,zato sem nadaljevala. "Zakaj sva si nehala pisati?

Louis je zavzdihnil. "Tudi jaz želim vedeti. Mislim, hotel sem ti pisati vsak dan,ampak mi uprava ni dovolila. Boleče je bilo Ella,verjemi mi. Razdalje med nama so se večale in odneslo naju je stran,vsak je šel v svojo smer-ampak poglej naju zdaj! Združena in brez mejaaaa!" se je zasmejal in zapel zadnji del na vrhu svojega glasu. Poskusila sem zadržati kratek smeh,ampak na koncu sem se na glas smejala njegovemu petju.
"Lepo prosim,ne poj več tako." sem v šali rekla. "Kaj,ni ti všeč? Cel moj solo je takšen!" reče otročje in se nasmeje. "O moj bog," še vedno se smejim. "Še vedno bi te ljubilo milijone punc,Lou." "Brez sarkazma tukaj." me nasmejano opomni in stisne mojo roko.

Spet se zasmejem njegovemu poskusu resnosti in se posvetim vožnji,preden se še zaletiva. Prižgem radio in pojeva zraven vsake pesmi skoraj dve uri. Preživiva nekaj časa v tišini in to izkoristim,da gledam pokrajino. Bilo je prelepo-svetlo modro nebo,bleščeča morska voda,droben pesek in visoka drevesa,ki so se nežno majala v vetru.

Ustavili smo pred hišo. Ko smo jo prvič kupili,to je bilo večno nazaj,sva jo z Louisom poimenovala Raj. Ko sva bila manjša sva to v staro palmo,ki je bila blizu naše hiše tudi vrezala,s koščkom zlomljenega stekla. Po renovaciji pa je res izgledala kot raj.
Joy,punce in moja mami so že prišle,bili so znotraj in nas vodili po sobah. Louis mi je pomagal odnesti večje kovčke v mojo sobo in mi razkazal hišo. Res je bila kot nova. Stene so bile prebarvane v bledo oranžno,svetlo zeleno in modro. Velika okna so se lepo ujemala z zavesami in razkrivala pogled na bučne valove,medtem ko je mirni morski vetrič s privdihom slane vode pihal po sobah. Moja soba je bila skoraj nasproti Louisove. Imela je veliko belo omaro, kraljevska postelja pa je bila oblečena v svetlo modro posteljnino. Vrata so vodila na balkon,slike morskih valov so bile na stenah. Preprosto,pomirjujoče in vedro-točno to sem si želela. Na sredini razpakiranja je Louis potrkal na vrata. "Ella,grem na plažo da poberem fante.Prideš z mano?"
Kako bi lahko rekla ne taki ponudbi? Fante sem videla samo enkrat, v zaodrju po dnevu,ko so postali skupina. Tega pa je že kar nekaj časa.
"Seveda,samo da se preoblečem!" odgovorim.
Nase hitro potegnem moded črtast bikini,modro-belo bluzo z rožami in prve kratke hlače,ki mi pridejo pod roke,na srečo bele. Od veselja kar skačem po stopnicah. Louis se naslanja na zid in tipka po telefonu-najbrž piše fantom. Oblečen ima njegovo najljubšo črtasto majico in kratke hlače.
"Hej,ujemava se!" veselo reče in gleda moj bikini in njegovo majico. V tistem trenutku opazim,da je moja srajca rahlo prozorna. Ups. Zavijem z očmi nad mojo neumno napako,Louis pa se smeje in me potegne ven. Ni ga motilo,da ni zakrit,ker praktično poznamo vsakega,ki živi tam.-----------------------------------------------------------------------------------


Pozzdravček.
25. april 2013
u116556
u116556
Neext
26. april 2013
u80842
u80842
Neeeext!!!
26. april 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeeeext
26. april 2013
u124448
u124448
Neext!!
+Nova bralka
++Fuul dobr pišeš
+++Ta zgodba mi je ful ušeč. Kadar je Ella Bella šla (se preselila) sm kr jokala nooo
++++Kar tako naprej, ker imaš res talent za pisanje!!
26. april 2013
u126523
u126523
Juj. To je zakon.
Neext.
26. april 2013
u70873
u70873
nexttttt
zakon in nova bralka :*
26. april 2013

I USED TO RUUUUUUUULE THE WORLDDD!!! Ta njihov pevec...*_*. Ker pikec...
Ne morem nehat poslušat tega,pa sem se odločila da razveselim tiste,ki čakajo na nexte! •●Dιяєcтισηє®•● Hvala! Jst sem bla tudi čist ,ko sm prebrala tvoj koment! Thanks! ʟıa.тomʟınson hvala tudi tebi! Se trudim,da je čim bolj zanimiv ◉◡◉. 1oo%CuTeGiRl♫ hvala,da si se pridružila! In še vse ostale,ki ste nextale,hvala vam!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprehodila sva se mimo dveh otrok,dečka in deklice,ki sta delala jezero v pesku. Deček je v deklico pihnil pesek,ta pa se je namrdnila,zacvilila in poveznila vedro dečku na glavo. Hihitala sta se in začela bitko s peskom. Tudi Louis ju je opazil,me pogledal in se mi resno nasmehnil. Zadržala sem smeh na stare spomine-taka sva bila tudi medva.
Prišla sva do pomola v mirni tišini. "Kje pa so fantje?" vprašam Louisa. "Morali bi biti tukaj vsako minuto." mi navdušeno odgovori in od veselja skoraj skače. Zasmejem se in skupaj čakava v tišini.

"LOOUUUUUISSS!" se oglasi nekaj glasov za nama. Obrnem se in vidim štiri fante,ki tečejo proti nama. V trenutku že hitim in stečem za Louisom,ki se je nemudoma vzravnal in dirjal pozdraviti ostale člane benda. Vsi skupaj se objamejo.
"Medvedek Lou!" zakriči eden od njih. Harry,se spomnim. Te korde bi prepoznala povsod. "Medvedek Boo!" Louis zakriči nazaj ,tečeta eden proti drugemu in se objameta (no Larry intended )
"Kdo pa je to prelepo dekle?" z zanimanjem vpraša Zayn. "Ella sem." odgovorim in stopim naprej. "Spomnim se te!" veselo reče Niall. "Louis ni nehal čebljati o tebi!" reče Harry še bolj veselo. "Hazza!" Louis zastoka. Smejem se Louisu,ki je pridobil roza barvo v lica, preden Liam navdušeno zakliče: "Pozabi smeh,OBJEM!" Naslednjo sekundo sem že ovita v velik skupinski objem z vsakim od njih,ki so nasmejani in veseli,da sva z Louisom končno tukaj.

Nenadoma Louisov telefon zapiska in njegov obraz se povesi. "Em,Louis...nekdo-" začne Zayn. "LOUIS!" zacvili visok,dekliški glas za nami. Prekinemo objem in se obrnemo,da vidimo kdo prihaja. Ujamem,kako Louis pošlje Liamu paničen pogled,Liam pa brez besed odgovori z opravičujočim izrazom na obrazu.
Drobno,visoko in suho dekle,oblečeno v ozke,svetlo roza kopalke se samozavestno sprehodi do nas. "Louis! Srček,klicala sem tvoje ime deset minut!" glasno reče in se ovije okoli njegov roke. Objame njegov obraz s svojimi rokami in ga potegne v dolg,strasten poljub. Louis se je zdel popolnoma nepripravljen,zato me je lahko samo žalostno pogledal,preden je zaprl oči in vračal poljub blondinki.
Vidim,kako moja čeljust rahlo pade,medtem ko vsi stojimo tam in smo prisiljeni nerodno čakati in gledati prizor pred nami,preden se končno ne odlepita.
Pogledam Harryja in Liama,ki strmita v dekle jezno in malce užaljeno.

Nisem vedela,kaj se dogaja. Ampak vem,da mi ni bilo všeč.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Moja reakcija na mojo lenobo?

Kako vam je všeč ta del?

Pozdravčeek. Zdaj pa še enkrat poslušam Viva La Vida in grem spat.
26. april 2013
u70873
u70873
nexttttt
27. april 2013
u116556
u116556
Neext
27. april 2013
u124448
u124448
Prekleta blondinka kurbirska jedna!!! Dej Ello Bello in Louisa skupi noooo!!
Drgač mi je pa ušeč, ampak sm jokala pr tem nextu!! Ne me spraulat u jok nooo!!
27. april 2013
u80842
u80842
se strinjam z •●Dιяєcтισηє®•● dej Ello in Louisa skupi nazaj in una blandinka pa naj pade čez prepad
Neeeeeeeext!!!!
27. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani