in spet sem tu z novo in boljšo zgodbico! upam da jo boste brali! o pa oglašujte plis!

sem Allyson! imam mlajšo sestro in večjega brata!
Stara sem 16 let

jaz:

moj brat Harris:


mlajša sestrica Amy:


mama:


oče:

naša hiša:


___________________________________________________________________-
upam da vam bo všeč!
01. december 2014
za začetek vsaj 1 next!
01. december 2014
nneeext
se ena tvoja perfektna zgodbica
01. december 2014
u120589
u120589
next
01. december 2014
nisem morala pisati saj nam ni delal internet... pa zdaj grem na kosilo. bo potem next!!
04. december 2014
ok
04. december 2014

-Allyson-
Bilo je čudovito jutro v Miamiju. Bila sem seveda vznemirjena saj sem šla prvi dan v šolo oz. mojo novo šolo! Z mojo družino smo se pred kratkim preselili! Vzela sem stvari ter odhitela do avtobusne postaje. Čakala sem. Mimo mene je prišel avtobus. Usedla sem se na najbližnje mesto ter poslušala glasbo. Prvič sem videla šolo v Miamiju! Bilo je prekrasno. Hodila sem po hodniku ter zavila v ravnateljičino pisarno. Zazvonilo je in ravnateljica me je predstavila celemu razredu. Usedla sem se v prvo klop ter poslušala učiteljico. Ko je zazvonilo je do mene stopila neka punca ter se mi pozdravila:
>> Hey! Sem Alice!<< mi je veselo rekla
>> Sem Allyson! Veliko ljudi oz. prijateljev mi govori Ally!<< sem rekla
---------------------------
Nekaj časa sva se pogovarjali ko ni do Alice pridivjal nek fant. Alice mi je predstavila njenega brata Morgana. Nekaj časa sta se prepirala dokler ni zazvonilo. Ko je učiteljica stopila v razred je Alice dvignila roko in vprašala učiteljico če lahko prisede k meni. Dovolila je. Med poukom sva se vedno zabavali še bolj pa režali! 1x me je učiteljica poslala ven iz razreda. Bil je prfekten dan in odpravljala sem se domov. Na poti sem srečala nekega fanta, ki je gledal samo v tla ter govoril >> ne glej me!<< Bilo je zelo čudno
___________________________________________________________
04. december 2014
nnnnnneeexr
04. december 2014
še en!
04. december 2014
mimogrede.............
Alice:


Morgan:

04. december 2014
srečno jutri!! in moram vaditi! jutri nastopam v cerkvi kot angelček za miklovža! grem na vaje!
04. december 2014
u120589
u120589
good luck!
next
04. december 2014
Next
04. december 2014
še 1 next plis!
06. december 2014
nexttttttt
06. december 2014

-Allyson-
Prišla sem domov. Vsa vesela sem se ulegla na posteljo ter razmišljala o današnjem dnevu. Z Alice sva postali dobri prijateljici....Vstala sem ter odšla k mojemu bratu. >> In?? Kakšen je bil tvoj dan v šoli??<< sem ga vprašala. >>Super! Spoznal sem nekega Morgana<< je veselo povedal. Ko me je gledal je videl žarek na mojem nasmehu. stokrat me je vprašal kaj je pa nisem odgovorila samo šla sem naprej. Odšla sem v kuhinjo dokler me ni nekaj zgrabilo za noge. Pogledala sem nazaj in zagledala mojo malo sestrico Amy. Vzela sem jo v naročje ter vprašala kako je bilo v vrtcu... Nasmehnila se mi je ter hotela oditi k mami. Dala sem jo nazaj dol ter tudi sama odšla v svojo sobo. Pogledala sem na telefon ter videla da me nekdo kliče a je bila neznana številka. Oglasila sem se. Kmalu sem spoznala da je to Alice. Shranila sem njeno številko. Pogovarjale sva se kar nekaj časa. Prekinila sem ter odšla na večerjo. Kmalu se je zvečerilo in vsi smo odšli v svoje sobe.
___________________________________________________
Zjutraj sem vstala ter se uredila. Odšla sem v kuhinjo ter vzela en sendvič. Odšla sem na avtobusno postajo ter čakala. Do mene je prišla Alice in obe sva se pogovarjali. Prišel je avtobus in vsi smo odšli nanj. Prišli smo do šole. Z Alice sva odšli do najnih omaric ter vzeli knjige za prvo uro. Odšli smo v učilnice ter se učili. Tako je bilo kakih 7 ur. Po koncu pouka sva z Alice odšli na kosilo po kosilu pa domov,
07. december 2014
vsaj 4 nexte!
07. december 2014
ups.......... čist na koncu je pika ne vejica (. ,)
07. december 2014
nnnnneeeext
07. december 2014
med tem pa še ena zgodbica.... zdeej oz. od jutri naprej dam pri vsaki zgodbici 3 nexte!

http://www.igre123.com/forum/tema/the-heart-is-big-just-for-you-ross-lynch-ff/76965/
07. december 2014
Next
07. december 2014
Bila sem doma ter razmišljala le o Alice. Kmalu je pa v mojo sobo prišla Amy ter me objela. Za njo pa še Harris. Oba sem čudno pogledala onadva pa sta rekla le " težave." Ni mi preostalo nič drugega kot da ju tudi sama objamem! Tisti trenutek je pa prišla mama v sobo ter se nam nasmehnila. In takrat... Mama nam je rekla da bomo šli bo novega družinskega člana! PSA! Ne morem vam opisati veselje na mojem obrazu! Preveč si ga želim in za psa sem mamo vedno prosila pa je vedno rekla "ne"!! Odskočila sem od postelje ter objela mamo. Kmalu je zazvonilo pri vratih. Odprla sem in videla Alice!
>> Hey Alice!<< sem veselo rekla
>> Hey Ally!<< je rekla
Skupaj sva se odpravili v mojo sobo dokler ni Harris začel buljiti v Alice. Aahahahah moj veliki brat se je prvič zaljubil. Z Alice sva malo odšle na fb. Pokazala mi je profil od tipa ki hodi na našo šolo in še najbolj popularen je! Kdo bi si mislil... Alice je bila zaljubljena. Ime njemu je Zack. Ouuu! Vi bi morali videti kako je CUTE! Ahahah it's love! Alice je kmalu odšla in z družino smo se odpravili po novega družinskega člana!
Ko smo prispeli sem prišla do kletke kjer je bil najbolj cute kuža! Takoj smo ga kupili. Dala sem mu ime Snopy.
Snopy:odpeljali smo ga domov. Še pre pa smo mu kupili vse stvari ki so potrebne. Ko smo bili doma sem ga učila razne trike.
10. december 2014
nnnnneeext
10. december 2014
Next
11. december 2014
u120589
u120589
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext ampk trike ga nesmeš še tkoj naučit kr je za njega prava zmeda sej vem da je samo zgodbica ma lih tko...
11. december 2014
sj vem... sam sm hotla napisat to da se bo potem zgodl neki bol žalostnega kot je pričakovala... oo pa next pride jutr!
11. december 2014
u120589
u120589
ahhaaa uredi uredi
11. december 2014
Bilo je že 1 leto od tega in ko sem pogledala na teraso sem zagledala Snopy-ja mrtvega!!!
Šlo mi je na jok. Začela sem razmišljati in se spomnila da sem ga celo leto mučila!!! Zdaj vem da nisem vredna nobenega ljubljenčka! Začela sem jokati. Odbežala sem k mami in mama me je kar nekaj časa mirila. K meni je prišla Amy ter me tudi sama začela miriti. Pogovor z mama in Amy mi vedno dene dobro a tega zdaj ni bilo. Še vedno se nisem dobro zavedala kaj sem naredila! Ubila sem živo bitje! Oče mi je ves čas govoril da nisem jaz kriva, da je zaradi starosti ali bolezni umrl. Pa daj prosim te no! Vem da to govori samo zato da bi me potolažim. Sama vem za svoje grehe in sama vem kaj sem storila!
1 teden po tem:
Z Alice sva se odpravili na sprehod in na poti sva srečali neko punco z kužkom. Alice me je pogledala ter me videla da imam v očeh nekaj solzic. Začela me je miriti a vse je bilo zaman. Odbežala sem v nek gozd kjer me noben ni mogel najti. A kaj ko me je Alice našla! Začela sem ji govoriti kako sem počutim in kaj sem jaz naredila! Bila je kot moj oče! Rekla je da nisem jaz nič kriva! Po pravici, takrat mi je šla že malo na živce. Odbežala sem drugam le za sabo sem slišala še " ZAKAJ BEŽIŠ STRAN OD MENE!?!" mi je zaklicala Alice. Hotela sem se vrniti a me je misel odpeljala nekam drugam.
12. december 2014
nnneeext
12. december 2014
u120589
u120589
ahaaaaa razumem
neeccccttttttttttttttttttttttttttt
12. december 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg