Junee, Juneeee, zamudile bova če ne pohitiš se je iz avta drla Cara. Kot vsako jutro me je ona in njen brat Spencer, ki je bil dovolj star da je vozil, čakala v avtu pred mojo hišo. Cara je moja najboljša prijateljica že od osnovne šole in zdaj sva že v drugem letniku.Iz hladilnika sem pograbila neko žitno ploščico, si nataknila čevlje in stekla proti avtu. Usedla sem se zaradi Care in ji začela razlagati vse kar se je zgodilo na včerajšnji zabavi.

j - jst
c - cara
s - spencer

j : torej, včeraj me je Justin prišel iskat z njegovim totalno hudim avtom in sva se odpeljala na Nikkijino zabavo ane...
s : kakšn avto je bil??
c : Spence, to sploh ni važn zdejle, a jo lahko pustiš da pove kaj se je zgodilo !!
s : a še hočeš da te kadarkol peljem u šolo?
j : bil je nevem, nek BMW kaj pa jst vem, vem samo da je bil waw lep ♡♡♡
c : no in kaj je blo potem??
j : po pravici, tam je bilo kar malo dolgčas, zato sem mislila da bi blo zabavno imeti dance off al nekaj, glede na to da je Nikki povabila tudi vso njeno plesno ekipo, in ker sem jas trenirala kar večino mojega življenja se je razvil pravi dance off. Ker sem jaz plesala Jazz Balet ona pa pleše hip hop je bil boj prav hud. Ker je naša skupina dobila večji aplavz smo pač zmagali, vendar to Nikkijinemu fantu ni bilo prav všeč, zato se je zapodil vame in me odrinil v steno. Prav nisem mogla verjeti da se je to dogajalo. Nikki je pritekla do mene in mi pomagala vstati. Odrinila je Jacka, me prijela pod roko in me odpeljala do kuhinje kjer mi je dala kozarec vode in nek obkladek za glavo ki me je grozno bolela. Bili sva sami in kar naenkrat smo iz vrta, kjer smo prej plesali, zaslišali krike : Fight, fight, fight....
s : ma jst bi jih use premagu, enega za drugim hahaha šolarčki neumni hahaha
c : ja bi ti ja, še uteži nemoreš vzdignit..
j: no ja torej, obrnili sva se proti vrtu in tam zagledali kako se Justin in Jack pretepata. Aja mogoče sem pozabila omenit. Jack in Justin sta pol-brata. V pretep se je umešalo še nekaj fantov, a so to kmalu opustili. Midve sva se samo spogledali in odšli gor v njeno sobo ter...

Kaj mislite da se bo zgodilo?
upam da vam je zgodbica všeč ♡♡♡
23. junij 2016
u186827
u186827
Next
24. junij 2016
II.

Nikki se je usedla na posteljo jaz pa sem ostala med vrati. Še nikoli nisem videla notranjosti njene hiše, kaj šele njeno sobo. Bila je pač ena izmed popularnih punc, čeprav sva bili prijateljici. Pogledala je mene in mi namignila naj pridem noter in zaprem vrata. Zdaj me je že malo zaskrbelo, kaj se dogaja. Sprehodila sem se do njene pisalne mize in opazila da je večino mize zasedal make-up, ob robu pa so bile slike njene družine in prijateljic. Malo sem se zatopila v sliko, na kateri je ona in malo nenevadna punca, približno najinih let.

June...June? Obrnila sem se proti Nikki ki me je malo čudno gledala. Vstala je, pohitela do mene da vidi kaj gledam, opazila sliko in jo obrnila navzdol da se slike ni več videlo. Prijela me je za ramo in nato sva se usedli na posteljo. Rekla je, da mi mora nekaj povedati. Zdaj me je res že skrbelo saj nisem vedela kaj je, in nisem prav dobra z čustvi. Kar naenkrat si je začela slačiti majico, zato sem seveda vstala in se malo odmaknila, saj imam fanta, in punce me ne zanimajo, a šele nato sem videla kaj se je dogajalo. Bila je polna modric, po celem zgornjem delu telesa. Močno sem vzdihnila in si z roko pokrila usta, se usedla nazaj, in jo pogledala v oči. Kaj se je zgodilo, sem vprašala. Nikki je pogledala dol, in videla sem da premišljuje, če mi naj sploh pove. Prijela sem jo za roko in jo se enkrat vprašala, Nikki, kaj se je zgodilo?!.

To je bilo to, z Caro sva že zdavnaj izstopili iz avta, in bili sva že skoraj v razredu zato sem utihnila. Videla sem da tudi Caro skrbi, predvsem pa jo zanima kaj je bilo. Tako kot mene. Nikki mi ni povedala kaj se je zgodilo. Po parih trenutkih si je oblekla majico, nadela nasmeh na obraz, rekla, da je čas da greva nazaj dol preden se brata pobijeta ter odšla. Seveda najprej nisem vedela kaj naj naredim, ali kako se naj obnašam, a veliko mi ni ostalo. Za njo sem šla dol.

Prva ura je bila matematika, profesorica mrs. Johnson, hkrati tudi naša razredničarka je bila precej uredu. Ena izmed boljših. V matematiki sem zelo slaba, več kot to. In da med urami premišljujem o vsem drugem razen temu, čemur je ura namenjena, ni prav dobro. Tokrat mi Nikkijine modrice, in praske niso le iz glave. Premišljevala sem kaj bi se lahko zgodilo, da je padla..malo nemogoče. Je bil kdo iz ulice, jo je kdo napadel, nevem. Mogoče je bil Jack, tudi to nevem, ali pa celo družinski član. Justin je bil z mano v razredu, in če se sprašujete kaj je z nama, tudi jaz nevem. Ni me še uprašal če bi hodila, a se tako vede. Ampak to ni važno. Odtrgala sem majhen papirček iz zveza in nanj napisala, če mogoče ve, če se je kaj zgodilo Nikki, in to poslala Justinu.


neext?
29. junij 2016
u186827
u186827
Next
30. junij 2016
Next
05. julij 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani