Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Hey, everyone! Odločila sem se, da napišem še eno zgodbico, ki je seveda One direction fanfiction :$ V tej zgodbici še takoj na začetku fantje še niso skupina in se bodo spoznali na resničnostnem šovu Paradise. Več izveste v nadaljevanju (; Hope u like it!
___________________________________________________________________________

*NEKDO*

Vzel sem še paket smokijev in že sem sedel na sedežni. Čakal sem, da se po televiziji začne nov resničnosti šov. Naslova ne vem. V bistvu sem ga pozabil. Ah, saj ni važno. Televizijo sem prižgal ravno pravi trenutek. Zagrnil sem še zavese, se udobno namestil in se zatopil v televizijo. »Lepo pozdravljeni! Sem voditelj tega resničnostnega šova, Mike Melson. Naj vam najprej na kratko predstavim potek našega šova. Že čez nekaj minut vam bomo predstavili vse tekmovalce v tako rečenem tekmovanju. Sedem punc in sedem fantov. Tukaj bodo kar 7 mesecev. Potegovali pa se bodo za našo glavno nagrado: 100.000 € ter nekaj neverjetnega: za njihovo kariero. Zmagovalec bo sam odločil kakšna bo njegova kariera in tako mu bomo mi izpolnili željo. Vsak mesec bo vedno težje. Tekmovalci bodo dobivali različne naloge in izzive. Vsake toliko pa bo izpadel eden tekmovalec. Ja, igra bo napeta. Vse to se bo odvijalo na Bahamih. Preden pa predstavimo tekmovalce lahko samo rečem: Welcome in Paradise!«

*klikni!*
19. maj 2013
u135796
u135796
next
19. maj 2013
neext!! <33
19. maj 2013
u135796
u135796
se prijaviš na risarsko tekmovanje?! http://www.igre123.com/forum/tema/risarsko-tekmovanje-i.-sezona/55564/

sory za smetenje
19. maj 2013
*ELLA*

»Ella! Pridi dol! Letalo boš zamudila!« se je zadrla mama iz kuhinje. »Prihajam no! Samo še nekaj spakiram!« sem nazaj zavpila in dala v kovček še zadnjo majico. »Končno.« sem sama pri sebi rekla in stekla v kuhinjo. »Ella, prosim vedi se primerno, da ne bo kaj narobe.« mi je mama že stotič povedala. Kam grem? Takoj ko sem videla letak, sem se prijavila. Tega enostavno ne smem zamuditi. Aja, prijavila sem se na resničnostni šov Paradise. Mislim da se Paradise imenuje zaradi nagrade. Čeprav me v resnici niti ne zanima preveč. Samo da bom slavna! »Ja, mama.« sem rekla in zavila z očmi. »Aja…imaš kopalke?« »Seveda.« »Okej.« je še rekla in me trdno objela. »Pogrešala te bom veš?« je zamomljala med objemom. »Jaz tudi tebe, zdaj pa moram it. Adijo. Rada te imam!« sem rekla, vzela vse potovalke in šla skozi vrata. Še prej pa sem zaslišala: »Adijo ljubica! Tudi jaz te imama rada!« No, slava; prihajam!

SLIKA:

OPIS:
Polno ime: Ella Rose Elisson-Parker
Rojena: 1.5.1993
- Po narodnosti je Američanka
- Živi v Londonu
- Samska
- Rada pleše
- Njene sanje so, da postane slavna plesalka
- Trenira plavanje in ples
- Zna igrati klavir
- V šoli je zelo popularna
- Zna biti zelo trmasta
- Nima najboljših prijateljic, samo dobre prijatelje in prijateljice
-Večino časa posluša pop glasbo, njena najljubša skupina so The Saturdays.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*EKATERINA*

»Ne grem na televizijo! A-a! Ni šans!« sem sama sebi govorila, medtem ko sem se kujala v svoji sobi. »Lissa! Si že spakirala?« me je vprašal oče, ko je prišel v sobo. »Oče, zakaj moram tja?« sem vprašala. »Super bo, boš videla in to je enkratna priložnost, da uresničiš svoje sanje!« je rekel in se vzpodbudno nasmehnil. »Ne. Grem.« sem rekla počasi in mu namenila ubijalski pogled. »Prijavil sem te. Plačal sem. Greš in pika!« mi je zabičal. »Neee!« sem se zadrla, nato pa je prišel do mene in me dvignil. »Kaj počneš?!« sem vzkliknila. »Peljem te na Bahame.« mi je odvrnil in me nesel do avta. »Kaj pa kovčki?!« sem kriknila, ko me je vrgel v avto. »Saj sem vedel da ne boš šla, zato ti je mama že včeraj vse naskrivaj spakirala. V prtljažniku so.« Zasmilila sem se sama sebi in se še bolj namrdnila. Kaj mu ni jasno?! Tam so sami samovšečneži, katere zanima samo slava in nič druga! »Mogoče boš spoznala nove prijatelje.« mi je rekel oče, ko sva se vozila. »Ne bom.« »Boš videla… enkrat mi boš hvaležna.« »Ja, seveda.« »Res.« »Mhm.« »Pa nič.« Zavila sem z očmi in se posvetila televiziji v avtu. Ne, nismo ne vem kako bogati. Samo dobila sem DVD- Predvajanik od mojega strica. On pa je bogat, ja. No, kakor koli. Napoči čas mučenja!

SLIKA;

OPIS:
Polno ime: Ekaterina Larissa Dmtriev
Rojena: 15.7. 1993
- Po narodnosti Rusinja
- Živi v Angliji
- Samska
- rada poje in pleše
- trenira atletiko, ples in smučarske skoke
- njene sanje so: glasbena kariera (petje,ples)
- govori 4 jezike (rusko, francosko, angleško in nemško)
- zna igrati kitaro, bobne in klavir
- na šoli je zelo popularna.
- Ima 2 najboljši prijateljici: Neyo in Leo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*MEGGIE*

»Meg, res te bom pogrešala.« mi je rekla moja bff Tinna, ko sva se poslavljali na letališču. »Tudi jaz tebe, ampak saj veš da moram to narediti.« »Vem, želiš uspeti v modi. Ampak…obljubiš, da me ne boš pozabila?« »Obljubim.« sem rekla in jo objela. »Spremljala te bom ves čas. Vsak dan bom ob osmih prižgala televizijo in te gledala, kako ti gre. In…veš, da navijam zate.« je še dodala. Samo pokimala sem in jo še enkrat objela. »Rada te imam.« sem ji rekla in takrat sem zaslišala glas po zvočniku, ki je naznanil, da bo letalo kmalu odletelo. »Jaz tudi tebe.« je rekla in tako sem šla usodi nasproti. Ko sem hodila proti letalu sem še zaslišala Tinno: »Upam, da boš spoznala kakšnega dobrega fanta!« Ob tem sem se zasmejala in si rekla: »Tinna pač.«

SLIKA:

OPIS:
Polno ime: Meggie Nikka Jason
Rojena: 2.10.1993
- Po narodnosti Američanka
- Živi v New Yorku
- Samska
- Rada riše in piše zgodbice
- Njene sanje so, da bi postala režiserka.
- Obožuje živali.
- Rada si postavlja izzive.
- Posluša pop glasbo
- Ni ravno popularna
- Dobra po srcu
- Ima najboljšo prijateljico: Tinno
- V prostem času se rada druži s prijatelji in gleda humoristične serije.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

*ULLA *

Hodila sem do letališča. V eni roki sem imela torbico, v drugi pa 2 potovalki. »Hej, kam pa ti z potovalko?« me je naenkrat nekdo vpraša. Ozrla sem se tja in tam je bil Ian, moj dobri prijatelj. »Hej Ian! Am..na Paradise.« »Haha, dobra.« je rekel in se začel smejati. »Ne resno mislim. Na resničnosti šov grem.« sem rekla. »Ti to resno?« je vprašal. »Ja.« sem rekla in zraven pokimala. »Na ta, nov šov?!« »Jap.« sem rekla. »No, zanimivo. Te bom gledal.« »Hvala. No, moram it. Zaželi mi srečo, potrebovala jo bom. Moram se pribiti do kariere.« »Kariere?« »Ja, želim postati modna oblikovalka.« sem rekla. »Aha, točno! No, srečno torej. Adijo.« je še rekel in šel. Sama pa sem nekajkrat globoko vdihnila in izdihnila, nato pa šla proti letalu. Tu se začne novo življenje.

SLIKA:

OPIS:
Polno ime: Ulla Olivia Clarkson
Rojena: 13.3.1993
- Po narodnosti je Angležinja
- Živi v Hollywoodu
- Ima fanta Dave-a
- Rada fotografira
- Njene sanje so, da bi postala slavna fotografinja
- V šoli jo imajo radi, saj je zelo dobra oseba.
- Ima 2 najboljša prijatelja: Patricka in May-a
- Ima zobni aparat.
- V prostem času rada skejta.
- Posluša pop glasbo

*MIA*

»Mia, kam greš spet z potovalkami?« »Eric, trikrat sem ti povedala, da grem na resničnosti šov!« sem zavpila nanj in se trudila, da bi potovalke spravila po stopnicah navzdol. »Nisi. Kako dolgo te ne bo?« je še naprej spraševal. »Sem in Eric, tretjič. Osem mesecev!« »Kaaaj?!« je kriknil. »Ja, Eric. Kaj me ne nikoli ne poslušaš?« »Seveda te, samo…Kdo te bo peljal na letališče?« »Ja, ti!« sem zavpila in zavzdihnila, ko sem prišla v spodnje nadstropje. »Naj ti bo, samo po ključe skočim.« in je šel. Pogledala sem na uro in ugotovila, da imam še kar nekaj časa. Pol ure. Nato pasem se zamislila. Zakaj se mi zdi kot da me ne ljubi več? Samo dere se še name in mi ukazuje. Res ga ne razumem. Ah, saj se bova v avtu pogovorila. Kmalu je prišel dol Eric in nakazal naj grem hitro v avto. Zavila sem z očmi, vzela vse potovalke in smuknila v avto. Za mano se je še usedel on in tako sva se v tišini odpeljala. »Eric, kaj je s tabo zadnje čase?« sem previdno vprašala med vožjo. »Nič.« je kratko odvrnil. »Sem kaj narobe naredila?« sem nadaljevala in ostal je tiho. »Kaj, Eric. Kaj sem SPET jaz kriva?« sem vprašala. »Vse, Mia. Samo kvariš najino zvezo. Ves čas to počneš. Zakaj? Zakaj moraš it?« je začel, a sem ga tukaj pri priči prekinila: »Eric, kaj ti ni? Ve da bi rada uresničila svoje sanje in zaživela novo življenje. In ne zdaj, ko imam to bedno službo v supermarketu.« »Mia, nisi resna. Nikoli ne boš zmagala. Sploh ne vem kam siliš.« »Zakaj enostavno ne moraš pokazati malo čustev?« sem rekla in zavzdihnila. »Zato ker si kurba.« je zamomljal. »Kaj si rekel?!« sem zavpila. »Kako si lahko tako sebičen prasec?! Vedno, ampak res vedno skrbiš samo zase!« sem zavpila in na srečo sva že prispela, tako sem samo šla iz avta, zaloputnila vrata, šla okoli avta do prtljažnika, tam dala ven kovčke, zavpila: »Konec je, kreten!« in močno zaloputnila z vrati. Eric je pokazal sredinca in zapeljal iz parkirišča. »Prasec.« sem zašepetala sama pri sebi, solze pa so mi zalile obraz. Tudi prav. Bo pa tako. In dokazala mu bom, da bom prišla daleč v tem šovu. Saj, sreča da sem se ga rešila. Bom lahko vsaj dokončala kar sem začela.

SLIKA:

OPIS:
Polno ime: Mia Jennifer Lawrence
Rojena: 19.9.1992
- Po narodnosti je Angležinja
- Živi v Londonu
- Ima fanta Erica
- Rada poje in pozira
- Njene sanje so, da bi postala manekenka
- Doma ima konja, 2 mački in 2 psa.
- V prostem času rada gleda humoristične serije.
- Je zelo odprta oseba, rada pomaga drugim.
- Posluša rock glasbo
________________________________________________________________
Tuki sm na kratko napisala kako je potekalo vse tik pred odhodom. Te punce so glavne osebe, zraven prideta kasneje še dve, ampak ne bom pisala v njunem imenu.
Kako se vam zdi?
19. maj 2013
omg popolno! <33
neext!!
19. maj 2013
u70873
u70873
nexttttttttttttttttttttttt
19. maj 2013
u126608
u126608
Omg neext! *o*
Ti tooook dobr piss!
19. maj 2013
u135796
u135796
neext
20. maj 2013
En mal krajši next ;3
_________________________

*ELLA*
Letalo je pristalo čez nekaj ur. Vzela sem svoje stvari in se odpravila proti parkirišču. Ko sem stala na letališču sem opazovala okolico. Iskala sem napis: Paradise in glej, kmalu sem ga našla. Stekla sem tja. »Dober dan!« sem pozdravila in se nasmehnila. »Dober dan. In ti si?« me je vprašal moški srednjih let. »Sem Ella Elisson-Parker, prijavila sem se za ta šov.« »Oh, ti si. No, čakamo samo še dve punci.« Pokimala sem in se posvetila ostalim ljudem ob meni. Mojim tekmovalcem. Takoj mi je padel v oči fant mojih let. Imel je blondne lase in modre oči. Res je bil lep. Ko me je pogledal sem se mu prijazno in zapeljivo nasmehnila. Tudi sam se mi je nasmehnil. No, morda bo tukaj še bolje, kot sem sprva mislila.
Do mene je stopila punca z rjavimi lasmi. »Hey, jaz sem Ulla.« je prijazno rekla, z malo ruskim naglasom in mi ponudila roko. »Hej, jaz sem pa Ella.« sem odvrnila in sprejela njeno roko. »Iz kod prihajaš?« je vprašala. »London. Ti?« »Hollywood.« »O, super.« sem rekla in se nasmehnila, nato pa je nastala tišina. »In kako to da si se prijavila sem?« sem jo vprašala. »Ah, želim uresničiti svoje sanje in postati fotografinja. Ti?« »Am…želim postati slavna plesalka. Predvsem slavna.« »Zanimivo. In brez zamere, ampak tudi takšen vtis daješ. Si komunikativna in zagotovo si zelo popularna na šoli.« »Hvala. In…prav imaš glede popularnosti.« sem odvrnila in se zasmejala. »Res me veseli, da sem že takoj dobila prijateljico.« sem rekla čez nekaj minutk. Samo pokimala je in rekla: »Enako.« Potem pa smo zagledali prvo punco, ki jo čakamo. Čakaj…ali joče? Pogovarjala se je po telefonu in bila je zelo razburjena. »Ja, Daisy. Vem. Hvala. Ja, pozabila ga bom, obljubim. Okej. Čau.« sem jo zaslišala reči. Ko je bila pri nas, pa je prekinila. »Res se opravičujem za zamudo, danes je vse narobe in letalo ni pravi čas vzletelo…« je govorila enakemu moškemu, kot jaz prej. »Je že v redu. Mia, kajne?« je vprašal. Samo pokimala je nato pa se pridružila čakanju. Čez 5 minut smo zagledali še zadnjo punco. Bila je v spremstvu z očetom?! Wtf? A kaj kmalu mi je bilo vse jasno. »Oče, ne moreš me prisiliti da kar grem nekam za 7 mesecev!« je vpila na očeta, on pa jo je samo ignoriral. Ko sta prišla do nas je oče rahlo porinil punco proti nam in rekel nekemu moškemu: »Pazite, da ne uide.« nato pa se je obrnil k punci: »Adijo, Lissa. Uživaj.« je rekel in ji pomežiknil, ona pa je samo prhnila in se obrnila stran od njega.
»Okej, fantje in punce! Dobrodošli na Bahamih! Sem varnostnik, Simon Richard. Tukaj se začne tekmovanje. Snemamo že od prihoda prvega člana in moram vas opozoriti, da bodo kamere povsod. Tako da se kar navadite. Zdaj pa pojdimo v vaš hotel!« je rekel moški od prej. Tako smo vzeli vsak svojo prtljago in se napotili do velike limuzine, katera nas bo odpeljala v hotel.
20. maj 2013
Pa oglašujte prosim :$
20. maj 2013
u70873
u70873
nextttttttttttttttttttttttttttt
20. maj 2013
Neeext!! <33
20. maj 2013
u135796
u135796
neeeeeeeeext
20. maj 2013
neeeeeeeeext+nova bralka
20. maj 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext<333333
PRFEKTNO, PRFEKTNO, PRFEKTNO PA ŠE STOKRAT: PRFEKTNOO!
pa ka se ti res ne zavedaš, da popouno pišeš?! ;*
20. maj 2013
OMGOMGOMG!! Še ena najlepša zgodbica se je začela..ti pa da mi pišeš..JASNO!?!?! jasno.
Drugače pa next ane:'D
20. maj 2013
u137879
u137879
next
20. maj 2013
neeeeeext
20. maj 2013
Neeeext smile
20. maj 2013
Ju3 nextam...vela? ;3 Hvala da berete<33333
20. maj 2013
u70873
u70873
jejjj komi čakammmm
20. maj 2013
jej smile
20. maj 2013
u126608
u126608
Neext! Komi čakam ju3!
20. maj 2013
u57082
u57082
Next.
20. maj 2013
u135796
u135796
next
21. maj 2013
neeeeeext<3 ekaterina, avkm:3
21. maj 2013
next
21. maj 2013
Bom še poskusla zvečer nextat. :3 Šoja ubija -.- crazy
_______________________________________________________

*EKATERINA*
Ne morem verjeti, da me je res pustil tukaj samo, brez prijateljev ali kogarkoli poznanega. Res je to naredil! No, trenutno se vozimo do hotela v veliki in prečudoviti limuzini, kjer bomo dobili nadaljna navodila. Sploh ne vem kakšen šov je to, tako da komaj čakam navodila, da mi bo vsaj kaj jasno.
Čez nekaj minut se je avto ustavil. Izstopili smo. In takrat BUM! Vsi moji predsodki so splavali po vodi. Zagledali smo veličasten in prečudovit hotel z ogromnim bazenom. »Wooow.« je bilo vse, kar smo uspeli reči. Pred nas se je spet postavil varnostnik in začel razlagati: »Okej. Zdaj pa napotki za naprej. Najprej pojdite v svoje sobe. Sobe so v drugem nadstropju, nasproti kopalnic. Vsaka punca ima eno sobo z enim fantom. Spoznajta se in zdaj imate tudi čas, da si vse ogledate. Ampak na hitro, kajti ko pozvoni zvonec pridite v dnevno sobo, kjer vas bomo odvedli do kotička na plaži. Tam bomo snemali prvi del šova. Predstavili se boste in podobno. Podrobneje vam razložim čez približno 1 uro in pol. Pa pojdite!«
Vzela sem svoje stvari in se počasi odpravila v hotel. Vse sem si podrobno ogledovala in še vedno nisem mogla verjeti, da bom tukaj 7 mesecev! No, v bistvu sem lahko samo 2 tedna, če me bodo takoj ven vrgli. Ampak pustimo se presenetiti. Ko sem prišla v hotel je bil zame še večji šok. Vse je bilo tako lepo in urejeno. O moj bog! Potem pa sem se odločila, da grem razpakirati stvari. Iskala sem svojo sobo in kmalu sem jo našla. Bila je predzadnja. Na vratih je bilo napisano: Ekaterina in Zayn. Vstopila sem v sobo. Tukaj sem doživela še 2 različna šoka. 1. šok: Bilo je res lepše, kot sem mislila. 2. Šok: Bila je samo ena zakonska postelja!
Upam le, da je tale Zayn v redu fant. Kar pričela sem z pakiranjem. Ko sem spakirala polovico kovčka, je nekdo potrkal. »Ja?« sem vprašala in šla odpret vrata. Pred njim je stala sama popolnost! Bil je fant. Imel je črne lase in prečudovite rjave oči. »Želiš?« sem prijazno in zasanjano vprašala. »Amm…to bi naj bila moja soba?« je rekel in se nasmehnil. S to popolnostjo bom spala?! Aaaaaaa! »Aja, joj oprosti.« sem rekla nerodno in ga povabila notri. »Lahko prosim držiš vrata?« je vprašal. Pokimala sem in ga z zanimanjem gledala. Najprej je prinesel prva dva kovčka, nato en velik kovček in na koncu še 2 torbi. »To je samo tvoje?« sem ga zgroženo vprašala po tem, ko sem zaprla vrata. »Ja, seveda.« je rekel ponosno in se mi prikupno nasmehnil. Ker cukerček. »Hvala.« je rekel in se zasmejal, sama pa sem zardela. Ups.
________________________________________________________________
slike prlepim kasneje (:
21. maj 2013
u126608
u126608
Neeeeext!
21. maj 2013
tema je zaklenjena