Halooo!!!

No pa sem se končno opogumila in si ustvarila profil, da lahko pišem tukaj!!!!!!

To je moja prva zgodbica, govorila bo pa o Ashu

Fullll bi mi velik pomenilo, če bi brali.

To je naslovnica, zdej pa še mali sneak peak:

Previdno primem njegova zapestja in ga pogledam v oči. Čakam, da bo odkimal ali kaj takšnega, vendar le pokima in zavzdihne.

Rokave njegove srajce potisnem navzgor, da lahko vidim nežno kožo notranjosti njegovih zapestij, ki je prepredena z majhnimi modrimi žilicami in, kar je rahlo bolj strašljivo, majhnimi bledimi brazgotinami, ki so posledica njegovega boja s samim seboj.

»Ljubim te,« zašepetam in ga poljubim.

»In jaz tebe Zoe,« se nežno nasmehne.
****

Nexti bomo vidli kak bojo, verjetno od tega kolko ljudi bo sploh bralo
03. maj 2018
Next
03. maj 2018
u233608
u233608
Next
03. maj 2018
Next
03. maj 2018
u233072
u233072
nextt!
04. maj 2018
u233163
u233163
Next!
04. maj 2018
Hvala vsem za nexte!!!!!!!!!

Tukaj pa je prvi del prvega poglavja:

CHAPTER 1: STENA, KI NENAVADNO DOBRO DIŠI

“I take another chance, take a fall, take a shot from you, I need you like a heart needs a beat,” si zamrmram, ko po dolgem hodniku zapuščam sobo, ki pripada moji sestri. Moji sestri, ki je že šest mesecev zaprta v tej prekleti bolnišnici, zato ker ne mora utišati glasov v lastni glavi.

Zavzdihnem in si poskušam popraviti očala, ki so mi spet zlezla navzdol po nosu. Zakaj za vraga sem morala Lisi prinesti knjige, se vprašam, ko poskušam popraviti očala tako, da mi knjige ne bi popadale na tla.

Ne uspeva mi najbolje, zato le zavijem z očmi in zagodrnjam. Očitno bom do avta prišla na pol slepa. To bo še zabavno.

In kar naenkrat situacija postane še bolj smešna, ko se zaletim v steno, ki nenavadno dobro diši. Knjige popadajo iz mojih rok, jaz pristanem na riti, moja očala pa odfrčijo neznano kam. No, padec vsaj bolel ni. Prednosti, ki jih imaš, če imaš malo bolj obloženo zadnjico.

Tipam okoli sebe, da bi našla presneta očala in molim, da se ob padcu niso zlomila. Novega para si res ne morem privoščiti.

»Ne, ne, ne,« zamrmra in se skoraj začnem jokati.

»Iščeš tole?« vpraša nekdo, ki je verjetno prišel mimo in na moj nos posadi očala. Hvala bogu, da so cela. Olajšano zavzdihnem in se skobacam nazaj na noge. Upam, da ni videl mojega bližnjega srečanja s steno.
****

Kdo mislite da je?
04. maj 2018
u233072
u233072
hm, kakšen fant, ki je šel mimo?

to je tako kullskoo!!! prosim Next!
05. maj 2018
u198831
u198831
neeeeext
05. maj 2018
Next
05. maj 2018
u233163
u233163
močno sumim na nekega lepotca, ki se je sprehajal in naletel na očala
Next
05. maj 2018
Next!
05. maj 2018
Next! + nova bralka
06. maj 2018
OMG, hvala za vse nexte, res nisem pričakovala takega odziva

Ta-daaaa, drugi del prvega poglavja,

*********
»Veš, opravičilo bi bilo dobrodošlo, glede na to, da mislim da si mi mogoče, z zelo malo verjetnostjo, zlomila rebro,« reče fant in se podrgne po prsnem košu. Mater je visok, je prva misel, ki se kristalizira v mojih možganih. In naslednja: Vraga.

»Torej tisto ni bila stena?« vprašam prestrašeno in ga sploh ne pogledam. »Zaletela sem se v resničnega, živega človeka? Bravo, Zoe, res bravo,« zamrmram bolj sama sebi, kot njemu, predvsem zato ker mi je res nerodno in so moja lica verjetno že čisto rdeča.

»No ja, mislim da sem še dokaj resničen in tudi živ,« reče in potem nekaj zašepeta, ampak to tako tiho, da besed ne morem razločiti. Zakaj jaz ne znam govoriti tako tiho?

Ne, jaz moram biti tista, ki vedno govori na glas in ne zna govoriti po tiho. Pa tudi nisem vedno sposobna, da bi razmišljala in to delala le v svojih mislih. Upam, da tega ne govorim na glas.

Ker me fant ne gleda čudno, sklepam da mi je uspelo, da sem svoje misli zadržala tam, kamor sodijo. V svojih mislih.

»Torej, uhm, oprosti za skoraj zlomljeno rebro, ampak brez očal sem praktično slepa in še kar naprej mi lezejo dol, tako da mi je res žal,« momljam, medtem ko se trudim pobrati vseh sedem knjig, od katerih Lisi ni bila všeč niti ena. Razvajenka. Pogledam navzgor in opazim, da me opazuje z nasmehom. Iz mojega trenutnega položaja, ko klečim na tleh, je videti še večji.

»V redu je,« se nasmehne in pobere mojo najljubšo knjigo iz tega kupa, The sun is also a star in jo odpre na sredini ter strmi v strani popisane s črnilom. Ne vem če bere, ker sem ga šele spoznala, no bolj zaletela vanj. Mogoče sploh ne zna brati in misli, da gleda knjigo s slikami.

»Znam brati, veš,« se namuzne in knjigo spet zapre. »Zanimalo me je, o čem govori, glede na to, da je naslov dokaj dober. Lahko bi govorila o zvezdah, ampak ne. Škoda.«

Prekleto, spet delam to. Res se moram naučiti držati jezik za zobmi, ko razmišljam.

Zoe, zberi se.
************

Kakšno je vaše mnenje?
06. maj 2018
u213121
u213121
Next
tole je top "torej tisto ni bila stena?"
06. maj 2018
u198831
u198831
neeeeeeeeeext
ker preobrat
06. maj 2018
u233163
u233163
perfektno. daj mi nextijaa
07. maj 2018
Next
07. maj 2018
neeeeeext, haha omg ful dobr pišeš!
07. maj 2018
Next
08. maj 2018
Malo krajši Next, pa ga zato dobite danes, enega pa jutri ali pa pojutrišnjem

Here ya go:

Tretji del prvega poglavja

»No ja, mislim, meni je dokaj všeč. Rajši bi videla, da bi malo več govorila o zvezdah, ampak kaj hočeš. Lisa ne mara ravno enakih knjig kot jaz in sem mislila, da ji bo katera všeč, ampak neeeeee. Nobene ni hotela in zdaj jih moram odnesti nazaj v avto in potem po stopnicah v stanovanje, pa še zložiti jih moram na enaka mesta,« blebetam in se z ostalimi knjigi spet postavim na noge.

Še vedno se počutim kot palček.

»In kdo je Lisa? Tvoja namišljena prijateljica,« me fant, katerega imena še vedno ne poznam, zbode in namrščim se. Moji namišljeni prijateljici je bilo ime Rozamunda Grozna. Bila je miš.

»Ne, Lisa je moja mlajša sestra. Če jo hočeš spoznati pojdi navzdol po hodniku in skozi vrata številka 7. Običajno je vesela obiskovalcev,« skomignem in iztegnem desno roko, da bi mi vrnil knjigo. Namiga ne razume.

»Oh, mislil sem, da si ti tudi del te bolnice. Oprosti, ampak malo že deluješ tako,« se nasmehne in šele zdaj opazim, kako dobro dejansko izgleda.

Visok je, ampak meni so vsi ljudje visoki, ker moja glava doseže le višino slabega metra in pol. Njegovi lasje so rahlo valoviti in segajo malo čez njegova ušesa, čeznje pa ima poveznjen klobuk, ki mu dejansko pristaja. Oblečen je v kavbojke in dokaj oprijeto majico z logotipom Nirvane. Njegov obraz je prijazen in lep in njegove ustnice so raztegnjene v širok nasmeh. Njegovih oči ne vidim dobro, ker razlika v višini in slabovidnost, ampak predvidevam, da so lepe.

Kje je pravica na tem svetu, da so nekateri ljudje tako lepi?

****

Kako je?
09. maj 2018
u233608
u233608
Next
09. maj 2018
u233163
u233163
perfektno.
Next
09. maj 2018
u213121
u213121
Next
09. maj 2018
Next
10. maj 2018
Next
10. maj 2018
Četrti del prvega poglavjaaaaa

Upam, da vam bo všeč
****

»Ja, nisi prvi, ki je to rekel, ampak ne. Samo obiskujem sestro, ki je tu že šest mesecev,« skomignem in se mu nasmehnem. »Vem, da je malo čudno, ampak bi mi lahko prosim pomagal odnesti knjige do avta,« ga vprašam in njegov nasmeh izgine.

»Z veseljem, ampak ne morem,« zavzdihne in mi pokaže zapestje, ki ga krasi povoj in preko katerega je ovita modra bolnišnična zapestnica. Podobna je tisti, ki jo ima moja sestra.

»Aja, uhm, oprosti, nisem videla,« zamomljam in spet lahko čutim, kako se moja lica barvajo v rožnate odtenke. Danes se bom popolnoma osramotila. Verjetno bo naslednjič, ko me bo zagledal pobegnil kar se le da stran.

»Ni problema, danes je moj prvi dan,« skomigne in mojo knjigo še kar drži v rokah. Bolje zanj, da ne pusti nobenih potnih madežev.

Pokimam in se prestopim. Kaj naj storim zdaj? Ga vprašam, kako je, zakaj je tu, kako dolgo bo tu? In potem, ker sem jaz seveda jaz, bleknem: »Če hočeš ti lahko posodim knjigo za čez teden.«

On ostane tiho in jaz se v mislih pretepam z ogromno gorjačo iz katere štrlijo žeblji. Ponudila si, da knjigo posodiš fantu, katerega si šele spoznala? Kaj si bo mislil o tebi? Neumna Zoe, neumna.

»To bi mi bilo všeč,« se prijazno nasmehne in jaz pokimam ter se obrnem da bi odšla. Zdaj je, kar je.

»Sploh mi nisi povedala svojega imena,« reče ter se dotakne moje rame. Njegova dlan je velika in topla.

»Oprosti, to sem jaz. Neznancu povem v kateri sobi je moja sestra, prosim ga, da mi pomaga knjige nest v avto in mu ponudim, da si izposodi knjigo, ne povem pa mu svojega imena,« se nasmehnem in se obrnem tako, da ga gledam v oči, čeprav je še vedno predaleč, da bi lahko videla natančno kakšne barve so.

»Sem Zoe Elisabeth Sterling,« rečem ponosno in se nasmehnem.

»Očitno bova uporabila polni imeni. Čudovito te je bilo spoznati Zoe Elisabeth Sterling,« se nasmehne in zopet lahko čutim, da moja lica postajajo bolj in bolj rdeča.

»Ashton Fletcher Irwin,«se zareži, se obrne in odkoraka stran, z mojo knjigo v rokah.
12. maj 2018
Next meni je zelo všeč! komaj čakam nadaljevanje! ^^
12. maj 2018
u233163
u233163
perfekcija. pa še prelepa imena uporabljaš
Next
12. maj 2018
Next
12. maj 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani