nextt
13. januar 2013
u115278
u115278
ENA NAPAKA.
BLAKE NI STARA 18 AMPAK 16, PARDON. MAL SM ZAJEBALA. TOREJ JE MLAJŠA OD NJENIH BRATOV.
13. januar 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeext!!!!
13. januar 2013
Cher Linn Mahone

''AUSTIN KJE JE MOJA MODRA MAJICA?'' sem zavpila,, čez celo hišo. Mislim vilo. ''Ne Cher nisem je videl!'' je rekel Austin, ki se je prikazal pri vratih moje sobe. ''PA KJE POTEM JE?'' sem panično vprašala. ''Ne vem malo poglej okoli!'' je rekel in spet odšel v svojo sobo. ''DEBIL SI DA VEŠ?'' ''Zakaj sem ti jaz izgubil majico?'' ''Ne ampak kako jo naj poiščem v tej ogromni hiši! Rabila bi tri ure!'' ''In to je moj problem?'' ''Ja, če ne bi bil slaven ne bi imel denarja in ne bi bilo hiše!'' sem rekla in jezno odprla predal. ''ALELUJA MOJA MAJICA!'' sem rekla in jo hitro zložila ter vrgla v kovček.
No pa naj se vam predstavim. Sem Cher Linn Mahone in sem stara 18 let. Če še niste dojeli sem sestra Austina Mahoneja. Z njim in mojima staršema živim v Miamiju ampak trenutno oba z bratom pakirava, ker me bo on odpeljal na počitnic v moje sanjsko mesto-London. In to kar za en mesec. Vedno sem vedela, da je najboljši brat na svetu! No z mano se ni dobro hecati, ker ko se jaz razjezim je hudo in verjemite raje me ne ujezite. Obožujem petje in ples. Brez njiju si življenja skoraj ne predstavljam. Sem pravi požeruh ampak, ker velikokrat igram odbojko in tečem se mi skoraj ne pozna tistih 5000kg hrane na dan. Ja zelo rada igram odbojko. Od vedno je moj najljubši šport. In pa seveda nogomet katerega tudi velikokrat igram. Moja najljubša pevka pa je Katy Perry. Seveda poslušam tudi ostale ampak ona mi je najboljša. In pa seveda Austin! Imam veliko prijateljic s katerimi se vedno zabavm. Glede ljubezni pa…PF BULLSHIT, če mene vprašate. Saj ne, da ne verjamem vanjo samo zdi se mi, da ni zame. Tako ali tako te moški kmalu prevara in zgodbice je konec! Ja to sem pa jaz in moje mišlenje. No mislim, da bo to to. Ja…
''AUSTIN KONČALA SEM POTREBUJEŠ POMOČ?'' sem vprašala. ''Ja prosim!'' je rekel in odšla sem v njegovo sobo. Katastrofa. ''Austin kaj ti delaš?'' sem vprašala. ''Am pakiram?!'' ''Tako, da vse zmečeš na tla. Msilim kot, da bi padla atomska bomba Austin!'' ''Oprosti no meni je tako lažje. '' ''Čuden si veš!'' sem se zasmejala. ''Nekaj sem pa ja mogel podedovati od tebe poleg lepote!'' ''Utihni!'' sem se zasmejala. ''Punce ste res bedne s tem 'NISEM LEPAA!'' je rekel in tisti zadnji stavek začel nekaj skakat okoli in po dekliško cvilit. Zarežala sem se. ''Austin nehaj!'' sem rekla v smehu on pa je s tal pobral hlače in jih vrgel v kovček. ''Končal sem!'' je rekel in zaprl kovček. Čudno sem ga pogledala. ''Kaj?'' je nedolžno vprašal. ''Vse si nametal. Kaj ne bi zložil?'' sem začudeno vprašala. Odkimal je. Zavila sem z očmi. ''Umakni se bom jaz!'' sem rekla. ''Ne saj ni treba…'' je rekel jaz pa sem že odprla kovček in začela zlagati. ''Austin zakaj imaš v kovčku kondome?'' sem začudeno vprašala čez nekaj minut, ko sem noter našla kup kondomov. Prijela sem jih v roke ter se obrnila k njemu. ''Am….'' Je rekel in rdečica je zalila njegov obraz. ''Kaj te briga bom že sam zložil!'' je rekel in mi iz rok izpulil kondome nato pa me porinil iz sobe. ''AUSTIN!'' sem zavpila. ''Če ne boš nehala ne boš šla v London!'' je zavpil. ''ARGHHH AUSTIN SAJ NE BOM JAZ KRIVA, KO SE BOŠ ŽE PRI 16 NALEZEL KAKŠNE SPOLNO PRENOSLJIVE BOLEZNI!'' sem rekla nato pa odšla dol v kuhinjo.
''To ne, to tudi ne…'' sem govorila medtem, ko sem gledala kaj je v hladilniku. ''Kaj je bilo tisto s spolno prenosljivimi boleznimi?'' sem za sabo zaslišala mamo. Poskočila sem in se z glavo zadela v hladilnik. ''Auč mami kaj? Ne vem o čem govoriš in kaj že delaš doma?'' sem rekla in se delala neumno. ''Prej sem prišla ven in nehaj se delati neumno!'' ''Ammm nič ni bolo samo nek trač je bil, da ima Austin dekle in ammm ni mi hotel povedati, če je res pa sem se malo ammm razburila!'' sem se kar nekaj izmislila. ''Cher …'' ''UUU ČOKOLADA!'' sem hitro bleknila ter jo vzela iz hladilnika nato pa skliznila v sobo. ''CHER!'' sem še zaslišala vpitje za mano nato pa sem zaklenila vrata moje sobe in se v miru prepustila užitku čokolade.
Že v naslednjem trenutku me je zmotilo trkanje na vrata. ''Kaj?'' sem vprašala. ''Am Cher greš z mano v kino?'' je vprašal Austin. ''Zakaj? Mislim zakaj sploh greš?'' ''S prijatelji gremo skupaj.'' ''Lahko vzamem tudi svoje prijateljice?'' ''Ja…'' ''Okej potem pa grem!'' sem rekla in vstala. ''okej čez pol ure bodi dol!'' ''Oki doki!'' sem rekla in že brskala po mojem telefonu, da bi našla Sarah in Jessico-moji bff. Ko sem končno našla Sarah sem kliknila kliči in že v naslednjem trenutku se mi je oglasila. ''Ja?'' ''Sarah greš z mano austinom in njegovimi prijatelji v kino? Da se posloviva preden grem v London. '' ''Seveda!'' je veselo rekla. No recimo, da ima majhno obsedenost z Austinom. No veliko. Samo omeniš njegovo ime pa je že za. Ampak Austin ne ve nič o tem pa tudi, če bi bi ji verjetno rekel, da ne čuti enako. Verjetno. ''Okej čez pol ure pri nas!'' sem rekla ter prerkinila. Nato sem poklicala še Jessico intudi ona je potrdila. Pogedala sem na uro in ugotovila, da imam še dvajste minut. Poletela sem se uredit v kopalnico.
------------------------------------------------------
okej saj vem, da je malo dolg al pa kar preveč
13. januar 2013
u116976
u116976
neeeeeeeext
13. januar 2013
neeext, meni so všeč dolgi nexti mislim pač rada berem dolge nexte al kak naj rečem HAHA
13. januar 2013
u101906
u101906
Moj del je pa precej kratek :/ Nisem imela idej.
Anabelle Summer Davis

»Ne, Isabelle, ne! Arabesko se izvaja tako.« je rekla Madam Votura in mi pokazala, kako ona izvede arabesko. 
»Moje ime je Anabelle.« sem že stotič zavila z očmi. 
»No, dekleta, za danes je konec! Se vidimo jutri ob šestih!« je plosknila z rokami. Oddihnila sem si in odhitela s tokom baletk, ki smo hitele v garderobo. Komaj čakam, da slečem ta stiskajoči tutu in se preoblečem v svoje udobne kavbojke.
Naj se predstavim. Sem Anabelle Summer Davis. Stara sem 18 let in živim v Londonu. Ja, treniram balet, čeprav se sprašujem, če je res vreden tega. Včasih, preden je šel na XFactor, sem hodila z Zaynom Malikom. Toda potem so zasloveli. Nekaj časa sva s težavo zdržala skupaj, a ko so mu medžementi vsili punco, s katero naj bi pred mediji hodila, sem znorela. Stepla sem se s tisto Perrie in ga pustila. Toda tisto je bila največja napaka v mojem življenju. Z baletom sem se začela ukvarjati zaradi svojih debelih stegen. Danes sem imela šele prvi trening, pa ga imam že vsega dosti.
»Auč!« sem vzkliknila in padla na tla. Takoj sem se poskusila pobrati, a nisem mogla. Rezka bolečina v gležnju je grozno bolela. Dekleta so se zbrale okoli mene in nekaj dobrosrčnih se mi je pomagalo pobrati. Spravile so me v avto od ene od njih in me odpeljale proti bolnišnici. Punca, ki je sedela poleg mene je rekla:
»Ne skrbi, vse bo vredu. Vem na zelo boli, ampak moraš potrpeti. Ne smeš prepustiti boja bolečini, preden je igre konec.«
Šokirano sem jo pogledalo, nato pa je na plano pritekla kri.
In to je zadnje, česar se spomnim.


13. januar 2013
Next!!
13. januar 2013
u115278
u115278
***************************************Blake*********************************************

''Mama bomo kmalu tam?'' sem zastokala ker mi je bilo grozno vroče v avtu. Preden bi mama kaj odgovorila smo bili na letališču. ''Torej nisem vam uspel doobit kart za sedeže čisto skupaj. Zato sem določil takole. Beau,Jai in Ariana, vi sedite skupaj ter Luke in Blake, vidva sta skupaj.'' reče oče in nam razdeli karte. ''Pazite na Blake.'' vzklikne mama. ''Ja ravno na mene ker sem najmlajša kajne?'' zastokam in jezno sedem na klopco. ''Ljubica kje si ti meni?!'' je nenadoma vprašal Daniel, ki se je kar naenkrat prikazal na klopci zraven mene in me začel objemat. Baje sem mu všeč, ampak on meni ni. Mislim je simpatičen in vse..Ampak ni mi do zveze z njim. ''Daniel zabij se nekam.'' rečem in planem v smeh. ''Oh come on, don't you just love me?'' vpraša in me še enkrat objame. ''Kje vi sedite? Midva z Danielom sedima nekje čisto zadaj.'' reče James. ''Jaz,Ari in Beau smo skupaj nekje na sredini, Luke in Blake sta pa spredaj.'' reče Jai. ''Saj če bi naredili kako zamenjavo...'' ''Naj ti ne pride na pamet.'' prekinem Daniela ker sem vedela kaj je hotel rečti. Trdno sem se oklenila Luke-a. ''Potem ne boš sedela z mano?'' vpraša Daniel in žalostno povesi glavo. ''Joj Daniel daj jo že preboli. Moja sestrica bo sedela z mano.'' reče Luke,jaz pa ga ljubeče in hvaležno pogledam. Ko smo prispeli na letalo sva z Luke-om šla sedet na najine sedeže. Za nama pa je sedela neka starejša ženska. Ko smo vzleteli je začela nekaj govorit ženski ki je sedela v vrsti nasproti nje. Imela je globok smotan glas. ''Nervira me.'' rečem. ''Vtakni si slušalke v ušesa.'' reče Luke in se zasmeje. ''Kaj to poslušaš?'' ga vprašam. ''Ariano.Jai mi je to podtaknil.'' odvrne in mi da eno slušalko v uho. ''Dober glas ima.'' rečem, on pa prikima. Ko je tista ženska nehala govorit sem zaspala. ''Blake, v Londonu smo.'' mi je zavpil nekdo na uho in zagledala sem Jamesa, zadaj pa Daniela in Luke-a. ''Pridi da te svetu predstavim kot svojo punco.'' reče Daniel in me prime za roko. Odmaknila sem roko in vzela torbico ter sledila Luke-u ven. Jai,Beau in Ariana so že mogli delit avtograme in se slikat z oboževalci. ''Blake se lahko slikam s tabo?'' me je vprašala neka punca. Pristopila sem k njej in slikali sva se. ''O moj bog Austin Mahone in njegova sestra in še neka punca ki je ne poznam!'' je nenadoma vzkliknila in me odrinila stran,jaz neroda sem se komaj ujela da ne bi padla. Lahko bi prisegla da sem slišala ime Austin Mahone. Obrnila sem se nazaj in zagledala Austina. Fanta, zaradi katerega mi vsakič ko vidim njegovo sliko zastane dih, ko pomislim da sem se pogovarjala z njim v živo. Zdaj vas verjetno zanima o čem govorim. Spoznala sem Austina ko sem bila z Beau-jem na počitnicah v Miamiju pred dvema letoma. Bila sem na partyju in tam je bil Austin. Po pomoti me je polil s cocacolo in takoj sva se pogovarjala. Potem sva ostala še par mesecev v stiku. Potem pa je nekako pozabil name. Ne zamerim mu saj vem da je slava naporna. Ampak zdaj je le nekaj metrov oddaljen od mene! ''Blake!'' je vzkliknil on..Austin! Pozna me. O moj bog. Pomahala sem mu, on pa meni. Sploh ni delil avtogramov, prišel je direktno do mene. ''Blake, ne morem verjeti.Si to res ti?'' vpraša in me kar sam od sebe objame. ''Prej bi jaz vprašala tebe če si to res ti, Austin.Kaj delaš tu?'' vprašam in se zasmejem. ''S sestro sva prišla sem na počitnice.Kaj ti delaš tu?'' vpraša in pogleda nazaj, očitno proti svoji sestri. ''Z brati sem prišla sem.Ne morem verjeti da te res vidim po dveh letih.'' rečem čisto vesela, on pa se zasmeje..
13. januar 2013
u116976
u116976
neeeeeext
13. januar 2013
Next!!
13. januar 2013
u80685
u80685
next!.
14. januar 2013
u114352
u114352
Neext :* ka ni napisano da bo forework-Alja tud pisala?
14. januar 2013
u115278
u115278
i'm crazy : ja bo pisala, sam trenutno ne more bit veliko na kompu, bo pisala z nami sam ne še takoj.. (;
14. januar 2013
u106935
u106935
Annie sej jst bom pisala,sam mam zdele prepoved,ker moram popravit ocene vsaj do konca prve konference.Če uspešno popravim,dobim računalnik nazaj drugač pa ne.Ampak bom pol lahka bla gor sam eno uro tak da težko verjamem...Ma sej je vseen.Sej boste dobil od mene brez skrbi :3
14. januar 2013
next
14. januar 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeeext!!!!
14. januar 2013
next
14. januar 2013
neeext
14. januar 2013
u114352
u114352
Aha okeej.Alja ti samo da vse popraviš.Aja pa ...odpiši na zs
14. januar 2013
Neeext
14. januar 2013
sam da vam sporočim da sm js ines, oziroma mahomie. nov profil mam c:
15. januar 2013
u101906
u101906
Jst bi spremenila ime Anabelle. Od sedaj je Roxsanne oz. Roxy ;3
15. januar 2013
~*~*~*~*~*~*~*~ Shannon*Aya Mctilt ~*~*~*~*~*~*~*~
» Shannon z veliko žalostjo ti veš kaj to pomeni!« reče Cheryl in poskusila si je neopazno obrisati solzo. » Bila si super. Verjamem oz. kar vsi…!« začne Simon in ostala dva pokimata » Da ti bo v glasbeni karieri definitivno uspelo…če pa ne pa vsaj v plesni! Mislim, da bi se lahko pomerila tudi z Justinom Bieberom, ko ga imamo že tu!« reče in poskuša nekaj duhovičiti. » Ne hvala!« rečem na pol * veste jaz nisem ravno za ples v paru* in drugič *dajte mi mir pred njim *. » No kakorkoli izid je bil drugačen od mojih pričakovanj!« reče Simon, ki ni mogel skriti žalosti ker mi ni uspelo. Na istem sem kot prekleti 1D. No niso prekleti saj so okey samo….na istem šitu sem pristala kot oni. In zakaj?? Ker ima tista…krava bratranca Justina. Ja jaz mam tudi bratranca Justina samo se ne piše Bieber! Kako pa se sploh piše?? Ah nevem ampak pustimo to. » Zadnje besede?« reče voditelj in mi nakaže da imam besedo » No ravno zadnja ni ker nisem na smrtni postelji…..no nekje v prihodnosti se vidim kot neko uspešno osebo ampak še vedno ne vem na katerem področju. Bolj me vleče k petju ampak življenje vedno izbere neko stransko pot. Moja prihodnost trenutno visi na tanki nitki usode!« rečem in dvorana mi je zaploskala ravno tako kot žiranti ki so vstali iz svojih stolov in se pridružili drugi kričeči množici » Povej, te bomo še videli?? Smo te videli zadnjič??« reče z nasmehom na obrazu. KAJ JE TUKAJ SMEŠNEGA?? JOJ ČE BI TA MIKROFON POVEZAN Z VRVJO BI GA KAR ZADAVILA A JE*EŠ. TEHNOLOGIJA NAPREDUJE IN SEDAJ SO BREŽ-KABELJNI ali BREZ-ŽIČNI….saj nevem. Globoko sem vzdihnila » Ne ne vidite me zadnjič!« in se priklonila publiki ter z nasmehom na obrazu in z vsem ponosom odšla z odra. Kljub temu, da sem bila Simon-ova varovanka nevem če bom delila isto usodo kot 1D. Če si priznam….slabša sem bila od njih in ne verjamem da bo postal moj menenđer!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Medtem ko ugotavljam svojo usodo naj se vam predstavim….sem Shannon Aya. Ja vem drugo ime je neko čudno…pravijo, da je pred izborom oči popil 2 litra vodke in potem je moral iti aja-aja (spat)..mogoče zato. Živim v Londonu v hiši v svoji sobi na postelji ampak zadnje dni sem kar pri svoji mački ker me je njeno predenje pomirjalo. Haha . Ja udeležila sem se x-factorja in pristala na bednem 3 mestu. Moji mami je ime Cameron in očetu Alex. Sem edinka in iz premožne družine. Oče je lepotni kirurg mama pa odvetnica. Še dobro, da je oče lepotni kirurg --> kmalu bo dobil napotnico od Justina Bieberja in njegove bedaste sestrične ker jima bom razbila nosove. Tako. Aja….končala sem srednjo šolo in sedaj sem bila na x-factorju. Mogoče pa še bo kaj iz tega. Če sem kaj izpustila vam povem sproti:

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
» Ljubica!« reče mami, ko sem ji skočila v objem » Ne bodi žalostna!« je rekla potihoma jaz pa sem zajokala. Takega razočaranja pa še ne. Ali pa če me kar obesijo….bolelo bo manj kot pa tole. » Kje je oči??« rečem malo razočarano » Mora delati….neki igralki so polomili nos..!« reče in obe sva se zasmejali » In vem katera bo naslednja 'igralka' na mizi….!« rečem in zlobno pogledam proti posterju na katerem je pisalo » GO ANNIE!« a ne bi bilo bolje » FUCK YOU ANNIE??« ali pa » STUCK JUSTIN IN YOUR ASS BITCH??« ugh no. Jezno&razočarano sem se vsedla poleg nekega avtomata in se izživljala nad njim. Namreč počakati moram da se vse skupaj konča in da čestitam zmagovalki…AHA NEKAJ BO DOBILA V GLAVO.

PS: no če ste že ugotovile moja lastnost, ki sem jo pozabila omeniti je EXPRESNO HITRA VZKIPLJIVOST!«
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
XOXO Petra XOXO
15. januar 2013
u116976
u116976
neeeeeext
15. januar 2013
Next!!
15. januar 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeext!!!
15. januar 2013
next
16. januar 2013
next
16. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg