ғαɴ ғι¢†ιøɴ ωι†н øɴε dιяε¢†ιøɴ, υɴιøɴ j, jυs†ιɴ вιεвεя, αυs†ιɴ мαнøɴε, ¢ødყ sιмρѕøɴ αɴd тнє jαɴøsкιαɴs
SPECIAL STORY
тo zɢodвιco вoм pιѕαlα z ѕedмιмι ɴαjвoljšιмι вғғ.
вelιver., Ŧ๏๏т๒aℓℓ●๓asтєя, ►Pαуиє††є◄, ►мøвч dı¢κ ◄, mahomie., мeтαłħeαđ.☠ ιɴ fıяeωørκ ✴.
ɴe вoм ɴα dolɢo ιɴ šιroĸo rαzlαɢαlα o ɴjιн, ѕαj ѕтe že verjeтɴo ѕlιšαlι zα ɴαѕ, ĸer je ɴαšα тeмα eɴα ιмed ɴαjвolj zɴαɴιн, ĸoмeɴтιrαɴιн ιɴ αĸvтιvɴιн ɴα ιɢrαн 12З. ;3

✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈

Jade Jasmine Bromfield

“Pusti, si nor!„ Sem vzkliknila, ter vrgla na Cody-a. Seveda ne v realnosti, ampak samo v igrici. “Niti pod-razno!„ Je vzkliknil ter me hotel napasti, a sem ga odbila. Ter pridobila 50 dodatnih točk! Tedaj se je na ekranu izpisal velik napis “GAME OVER„ in z Cody-em sva se spogledala. “And the victory goes to...„ Se je znova izpisal nov napis. “Počutim se kot na podelitvi Oskarjev, pa čeprav tam sedim le za televizorjem.„ Sem se pritožila ter stisnila pesti. “MightyJade!„ Se je izpisalo na ekranu in najraje bi ga šla poljubiti. “Ha! Rekla sem ti! Zdaj mi plačaš zasebno letalo v London!„ Sem vzkliknila, on pa mi je pokazal svoj rožnat jezik.
Torej, naj se vam preeedstavim...woah, zeha se mi. Počasi bo polnoč, z Cody-em pa še bediva! No, sem Jade. Jade Jasmine Bromfield. In da, Cody Simpson, popolni Simpson je moj bratranec v tretjem kolenu! No haha, ne vem natančno ali v tretjem ali v šestem ampak ko j***! No, stara sem 17 let, in trenutno živim na Filipinih. Vendar ne več za dolgo! Cody me pelje v London! No, pa nadaljujmo...ah, kje sem ostala?
Živim le z mamo, oče je Bog ve kje na svetu, če še sploh je na svetu. No, najraje na svetu igram kitaro, po zaslugi Cody-a seveda. Je moj najboljši prijatelj, prav tako tudi njegova sestra Alli in njegova prijateljica Jessica.“Mojeee!„ Sem vzkliknila, ko mi je Cody že tretjič iz rok izpulil konzole, da bi me le lahko premagal.
“Kaj se dereeeš.„ Je v smehu zarjul, in takrat sem planila v smeh ter konzolo res izpustila na posteljo. Slišal se je le topi tresk, ko me je nasprotnik zabil v tla.

✈NEXT DAY AT 9. AM✈

“Wake up Princess!„ Se mi je na uho ne človeško zadrl Cody, tako da me je vrglo po konci. “Nisem ti jaz princeska, majmun otročji.„ Se mu v smehu odvrnila ter si obula copate. Zavila sem v svojo kopalnico, si privoščila jutranjo prho, naličila obleka trenirko ter majico, ki je kazala ramena in trebuh, nato pa se odpravila v kuhinjo. “Myy aaangel...how to get to shinee so briiight, girl.„ Sem zapela Cody-evo pesem Angel, on pa me je grdo pogledal, ker sem seveda spet povzročila ne-človeški zvok, ki bi ob volumnu 1+ razbil kozarce in okna. “Moooooooooonlight, my angeeeeeeeeel„ Sem ga še bolj dražila on pa me je bil prisiljen prijeti za usta. Natanko tri sekunde za tem me je spustil, in napadel naju je napad smeha. “Grozna...si!„ Je vzkliknil med smehom ter se skoraj zvrnil po tleh. Spogledala sva se. “Iiiiiiiiiii muuuust be in heaveeeeeeeen! 'Cuuuuz I'm loooookin' aaat aaan angeeeel, whooo's stariiiin' baack aaat meee!„ Sem znova zakričala, Cody pa se je pognal za mano. “Pleaseee Heaveeeen don't yoou caaaall heeeer baaaaaack! There's a riiiiing aboveeee youuur heaad!„
In ja, tako poteka dan pred odhodom v London. Nič posebnega, le veliko dretja, smejanja in prekomernega buljenja v računalniške igrice...

✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈✈

ɴι ɴeĸαj eхтrα, αмpαĸ recιмo dα вo zα pαѕjo ѕιlo :'p
NEEXT?
13. januar 2013
u101906
u101906
Skoraj bi next napisala
13. januar 2013
next
13. januar 2013
Neeexxt.!!
13. januar 2013
next
13. januar 2013
u28319
u28319
neeeeeext
13. januar 2013
Neexxxxxt!!!
13. januar 2013
u118874
u118874
neeeeeeeexxtt!!
13. januar 2013
neeext
13. januar 2013
next
13. januar 2013
u113639
u113639
neeeeext++nova bralka
13. januar 2013
u80685
u80685
next!.
13. januar 2013
u116976
u116976
neeeeext
13. januar 2013
~~~~~~~~~~Annie Jamie Bieber~~~~~~~~~~

»You see me dancing for my life. I will be popular, I will be popular. Popular« sem zadihana zapela zadnje takte pesmi Popular in melodija se je ustavila množica pa ponorela. Zadovoljno sem se nasmehnila režija pa je čakala, da lahko pride do besede. »Annie to je bilo naravnost čudovito! Tvoj vokal, tvoj vzpon glasu… Čudovito! Ostal sem brez besed!« je bolj zavpil kot rekel, Simon, da bi preglasil množico. Na široko sem se nasmehnila ter prikimala. »Hvala« sem se mu na kratko zahvalila on pa je v odgovor le prikimal. »Malo se umirite prosim« je rekel Lou in kmalu se je množica umirila Lou pa me je pogledal. »Annie to je bilo popolno. Sem enakega mnenja kot Simon in nate letijo le pohvale! Vse tukaj si nas pustila brez besed! Čestitam« reče jas pa se zadovoljno nasmehnem, se zahvalim množica pa mu zaploska. »Annie kost sta če povedala Lou in Simon to je bilo čudovito… Odličen vokal imaš! In upam si trditi, da si tole zapela bolje kot Eric!« še doda Cheryl jas pa sem se presenečeno nasmehnila. »Hvala vam res« rečem in s nasmehom odidem iz odra.

»O moj bog Justin si slišal to!« zavpijem takoj ko pridem v zaodrje in ga opazim. Nasmehnil se je in pokimal. »Omg čisto sme šokirana… To je čudovito!« zavpijem vsa vesela in ga tesno objamem. »Omg, omg, omg umrla bom! To je super! Omg Justin si slišal?!« zavpijem on pa plane v smeh in pokima. »Ja sem Annie« reče med smehom jas pa si še vedno šokirana pokrijem usta.

No pa naj se vam predstavim, preden vas raznese od radovednosti o čem se sploh vse skupaj gre. No sem Annie Jamie Bieber in sem stara 18 let. Ne nimate možganskih motenj, prav ste prebrali! Pišem se Bieber. Sem sestrična Justina Bieber-ja… Sem zelo ponosna naj in prav v tem trenutku tudi nase. Malo prej sem bila an odru in pela pesem od Erica Saade-a Popular. Kot ste videli mi je šlo odlično. Če še niste opazili sme na x-factorju. Če zdaj ne izpadem se uvrstim med najboljše tri! Ja no torej ostali smo še štirje tekmovalci.
Nimam staršev in sem edinka… Imam pa Justin-a! On mi je kot brat in ga imam najraje na svetu. Na zadnje sem ga tolažila, ker ga je Selena spet zapustila. Ta-dva imata ogromno težav in Seleni bi najraje odtrgala glavo ampak pustimo zdaj to. Še je kaj pomembnega? Aja poslušam One Direction! Nisem ravno zmešana fanica ampak jih poslušam predvsem zato, ker je pri njih Harry Styles. Pa ne da ostali niso v redu ampak Harry je moj najboljši prijatelj iz otroštva. Sicer od kdar je šel na x-factor se nisva več videla ampak upam, da me je zdaj opazoval in podpiral kot sem jas pred leti njega. Če prav sem skoraj prepričana, da me ni. Ampak pustimo zdaj to. Vrnimo se k mojemu navdušenemu skakanju po Justin-u!

Jas:
»Kmalu te bodo poklicali nazaj pripravi se« reče jas pa vsa živčna pokimam. »Evo zdaj morate nazaj… Pojdi. Vso srečo« reče Justin jas pa vsa živčna prikimam. Počasi sem pricapljala na oder s ostalimi štirimi tekmovalci.
»In prva ali prvi, ki ostaja v tekmovanju je…« Bila sem grozno živčna in voditelja bi najraje na gobec ampak sem se seveda zadržala. »Shannia Walker!« zavpije voditelj jas pa globoko vdihnem in izdihnem. »potem druga ali drugi, ki se še ne bo poslovil od x-factorja je…« spet čakanje… Vse je bilo tiho. Lahko sem slišala utripanje lastnega srca. »Annie Bieber!« zavpije voditelj jas pa navdušeno poskočim. »Jej« zamrmram v svoje roke in vsa navdušena odidem iz odra. »JUSTIN USPELO MI JE!« zavpijem on pa me vesel dvigne v zrak. »Sem videl ja! Čestitke najboljša sestrična!« reče jas pa ga poljubčkam po vsem obrazu. »Ne morem verjeti uspelo mi je!« rečem vsa v solzah in skoraj zadušim Justin-a z objemom.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ok malo bedn prvi del ampak pač ne pišem tako popolno kot ostale :'D
13. januar 2013
next
13. januar 2013
u116976
u116976
neeeeeext
13. januar 2013
neeeexttt ni bedni neext verjemii

+ bi kdo bral ? se opravičujem za oglaševanje res
http://www.igre123.com/forum/tema/once-a-directioner-always-directioner/48349/1
13. januar 2013
Neext!!
13. januar 2013
u80685
u80685
next!.
13. januar 2013
u116813
u116813
*______________*
13. januar 2013
neeext
13. januar 2013
u115278
u115278
*************************************Blake Amber Brooks***************************************''Beau vtišaj že to sranje, poskušam se skoncentrirat tukaj spodaj!'' sem zavpila na svojega starejšega brata, a zaman. ''Hej sis kaj dogaja? Prinesla sva pico, še Ari se nam bo pridružila.'' je rekel Jai ko sta z Luke-om prišla domov, po petih urah! ''Blake daj ti naštimaj film, Ariana bo verjetno vsak čas tu, BEAU TI PA PRIMIGAJ SVOJO LENO RIT TAKOJ DOL IN UTIŠAJ TO SRANJE!!!!!'' je zavpil Luke in skoraj mi je razneslo ušesa. Odpravila sem se do naše ogromne omare in začela iskat film. ''In kako naj jaz vem kateri film bo vredu?'' se pritožim. ''Pa saj je vseeno, samo da bo eden.'' reče Beau, ko je končno prišel dol in moja ušesa so si oddahnila ko je ugasnil glasbo.
No zdaj pa moja predstavitev. Moje ime je Blake Amber Brooks in stara sem 18 let. Imam tri brate. Najstarejši je 20 letni Beau, ki je pravi osvajalec ženskih src, a z nobeno do zdaj še ni zdržal več kot 1 mesec. Potem sta tu še moja brata dvojčka Jai in Luke, ki sta stara 17 let. Torej sta 1 leto mlajša od mene. Živimo skupaj z mamo in očetom v veliki hiši v Avstraliji, v Melbourne-u. Najbrž ste slišali za priimek Brooks. Moji trije bratje so slavni skupaj s prijateljema Daniel-om in Jamesom imajo skupino The Janoskians. SO prava youtube senzacija in snemajo smešne video posnetke, posneli pa so tudi svojo prvo pesem Set this world on fire. Luke in Beau sta samska in nista za resno zvezo, medtem ko je Jai že več kot pol leta v zvezi z pevko in igralko Ariano Grande. Res sta lepa skupaj. Z brati se razumem super in me razumejo bolj kot kdorkoli. No dovolj zdaj o mojih perfektnih bratih. Sem bolj majhna in imam dolge rjave lase. Moj hobi je gledanje filmov in sanjarjenje o tem, da bi tudi jaz nekega dne postala igralka. Zelo rada tudi pojem, a nič si ne želim bolj od tega, da bi nekega dne postala filmska igralka in da bi posnela kakšno svojo serijo. No zdaj pa dovolj o meni.
''Ari!'' je vzkliknil Jai pri vratih. Z Ariano sta se nekaj minut pri vratih poljubljala in jaz sem končno našla nek film. Posedli smo se na kavč in začeli jest pico. Prižgala sem TV. ''Kateri film si izbrala Blake?'' me je vprašala Ariana. ''Mislim da je naslov The notebook.'' odvrnem. ''Kaj? Ne no.'' zastoka Beau. ''Naslednjič bolje da film izbiram jaz.'' reče Luke. ''Ubistvu je The Notebook čisto vredu film, romantičen.'' reče Ariana in se nasmehne ter pogleda Jai-a. ''Vsaj ena ki se strinja z mano.'' rečem in Ariana se zasmeje. ''To pa ni The Notebook.'' reče Jai ko pogleda v ekran. ''O moj bog. Luke!'' vzkliknem in mu vržem blazino. ''Nisem jaz nič kriv.'' odvrne Luke medtem ko je strmel v ekran na kateremu se je predvajal pornič. ''Otroci doma sva!'' je nenadoma zavpila mama. Ravno takrat je TV zaštekal. ''Oh sranje!'' vzkliknem in začnem stiskat vse gumbe po daljincu. ''Pred TV!'' vzklikne Luke in steče tja, jaz pa za njim in naslonila sva se na TV. ''Kaj zdaj otroci? Kaj gledate?'' je z zanimanjem vprašal oče, ko je prišel v dnevno sobo. ''Blake, Luke umaknita se da vidim kaj gledate. Mogoče se vam pridružim.'' reče mama. ''Nič posebnega..'' ''Zagotovo vama ne bi bilo všeč.'' ''Samo poljubljanje je.'' ''Moji sinovi gledajo romantičen film? To pa morem videt,umaknita se.'' reče oče, midva pa sva se spogledala, Beau,Jai in Ariana pa so umirali od smeha. ''Dajta no.'' reče mama. Midva pa sva počasi stopila stran in ravno takrat se je TV ugasnil. ''Ste gledali temo?'' ''Pravzaprav še nismo začeli gledat.'' reče Beau in prekriža roke. ''Sedita vidva raje. Nekaj vam morava povedati.'' reče oče in midva sva ga ubogala. ''Torej, Blake kot že veš..Janoskians so dobili ponudbo za snemanje serije v Londonu.Zato boš šla ti z njimi ker bi ti to koristilo.'' reče mama. ''Z brati grem v London? Omg super!'' vzkliknem in objamem Luke-a ki je bil najbližje ter ga skoraj zadušim..
13. januar 2013
u80842
u80842
Neeeeeeeeeeext!!!!
13. januar 2013
neeeeeeeeeeext
13. januar 2013
u116976
u116976
neeeeeeeext
13. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
13. januar 2013
Neeext!!
13. januar 2013
next
13. januar 2013
u80685
u80685
next!.
13. januar 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg