Next
30. oktober 2017
Nexttt
31. oktober 2017
Next
31. oktober 2017
u227580
u227580
neext
01. november 2017
se kaksen Next?
03. november 2017
Next
09. november 2017

Obrnila sem se in zagledala Iana. Zaprla sem prenosnik in se postavila na noge. Stopila sem k njemu in dopustila, da me je objel prek ramen.
Poljubil me je na čelo.
“Tole je zate,” je dejal in mi v roke potisnil kuverto. Presenečeno sem ga premerila, nato pa se odmaknila in jo odprla. Ločitveni papirji.
“Kje si to dobil?” sem ga vprašala.
Premeril me je.
“Na sodišču so jih pripravili zate,” je odvrnil. “Podkupil sem jih, čeprav je bilo težko. Kljub temu pa ... Sedaj se lahko ločiš. Samo podpiši jih in jih odnesem nazaj.”
Pogoltnila sem slino, ki se je nabrala v mojih ustih. Zdelo se mi je, da sanjam. Pa vendar ... Imela sem papirje za ločitev v rokah.
“Kaj pa on?” sem vprašala.
“Važno je, da je tvoj podpis,” je dejal.
Prikimala sem. Poiskala sem kemični svinčnik, ki je bil položen na mizi in podpisala. Zdelo se mi je logično, da nemudoma podpišem. Sploh pa ... Ločila se bom. V mojem srcu je glasno odmevalo od veselja. Bila sem namreč presrečna, saj se bom končno rešila tistega idiota. Ko sem naredila še zadnji podpis, sem veselo spravila dokumente na kup in jih oddala nazaj v kuverto. Obrnila sem se k Ianu in jih potisnila v roko.
“Odnesi jih,” sem rekla.
Pogledal me je.
“Pravzaprav sem nameraval oditi jutri,” je dejal. Dvignila sem obrv. “Hotel sem ... Preživeti dan s teboj, če se seveda strinjaš.”
“Kako to misliš?” sem tiho vprašala.
Ian se je nasmehnil.
“Saj se vendar ločuješ,” je dejal. “Hotel sem te odpeljati ven, če se seveda strinjaš, Amara.” Obotavljala sem se. Čeprav sem podpisala svojo ločitev, še vedno ... Sem imela občutek, da me tisti kreten še vedno išče. Verjetno ne bo odnehal, dokler me ne bo našel in poskusil popolnoma uničiti. Trdno sem se odločila, da se ne bom pustila.
“Bojim se, da me bo našel,” sem naposled dejala.
Ian se mi je približal in prijel za ramena. Njegov dotik me je podžgal, da sem se ga oklenila. V naslednjem trenutku sem poiskala njegove ustnice. V navalu strasti me je poljubil in potegnil bližje k sebi, da je kuverta padla na tla. Nisva se zmenila zanjo.
“Nikoli te ne bo našel,” je šepnil, ko se je za trenutek odmaknil od mene. “Ne bo, ker te bom varoval.”
Prevzela od njegovih besed, sem se znova predala poljubu. Začutila sem, kako mi je pričel slačiti majico. Začutila sem, kako me je potisnil do kavča. V nekaj trenutkih sva bila rešena oblačil. Želela sem si ga. In nisem hotela se brzdati.
Seks je bil čudovit. Kot vedno, ko sem se predala njegovemu telesu. Niti za trenutek nisem razmišljala, kaj mi bo slednje prineslo. Niti za trenutek se nisem hotela odmakniti proč. Hotela sem biti z njim.
“Ian,” sem šepnila, ko sem obležala v njegovem naročju.
Močno me je objel, da sem začutila bitje njegovega srca, ko sem položila glavo na njegove prsi. Pobožal me je po licu.
“Ločila se boš. In potem te bom imel popolnoma zase,” je šepnil v moje uho in me poljubil na lase. Vedela sem, da se bo slednje dogodilo.
Privolila sem. Bila sem njegova.
“Ljubim te,” sem šepnila.


__________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
28. november 2017
Next
Občutek imam, da ji bo tisti kreten našel... seveda upam, da ne bo...
28. november 2017
Next
28. november 2017
Next
28. november 2017
Next
28. november 2017
se kaksen Next?
28. november 2017
Next
28. november 2017
Next
28. november 2017
Next
23. december 2017

Ian me je poljubil na lice in zdrsnil po njem. Njegove ustnice so me žgale po koži, kjer je puščal sled. Oklenila sem se ga in v naslednjem trenutku so se najine ustnice združile v strastnem poljubu. Ovila sem roke okoli njegovega vratu in mu vrnila poljub.
“Bova šla?” je zamrmral.
Molče sem pokimala in ga ponovno poljubila. Oboževala sem njegove mehke poljube, njegove ustnice na svojih ... Bila sem srečna. Prvič, po dolgem času, sem bila presrečna. Ob sebi sem imela Iana, njegove nežnosti in nenazadnje ... Njegovo ljubezen.
“Ian?” sem nenadoma prekinila poljub.
“Mhm?” je leno zamrmral in z ustnicami zdrsnil preko mojega golega ramena. Z roko sem segla v njegove lase.
“Kje bova v Ameriki?” sem vprašala.
Ian je dvignil pogled in se zastrmel v moje oči. Njegove oceansko modre oči so se zastrmele vame in v meni povzročile pravo evforijo. Bilo mi je jasno, da ne morem brez njega. Ne, preprosto ne morem več brez njega ...
“Najprej v Atlanti, ker bom imel snemanje,” je odgovoril na moje vprašanje. “Kasneje pa ... Kasneje se bova odločila, kje ti bo bolj všeč.”
Prikimala sem. Bilo mi je popolnoma jasno, da sem ujela moškega, ki bi ga želela vsaka ženska. Bil je moški, ki sem ga še pred časom občudovala preko televizijskih zaslonov. Sedaj pa ... Je tukaj. Ob meni. In spi z menoj.
Bila sem presrečna.
* * *
Nekoliko živčno sem sedela pred prenosnikom. Lija ne odpiše. Lija ne odpiše. Nervozno sem zaprla okno s spletnim portalom in se dvignila na noge. Naredila sem krog po sobi. Ian je bil v kopalnici, jaz pa sem si razbijala glavo s tem, da mi Lija še vedno ni odpisala. Bila sem prepričana, da je doma in da se ni nič hudega ji zgodilo.
“Kaj pa je tebi?” me je vprašal Ian, ko se mi je pridružil. Okoli pasu je imel zavito brisačo. Nejevoljno sem se sesedla na posteljo.
“Lija mi ne odpiše,” sem zamrmrala.
“Lija?” me je presenečeno pogledal.
Obotavljala sem se, nato pa pokimala.
“Nekaj je narobe,” sem dejala. Ian me je ošinil s pogledom. “Vedno mi odpiše. Prepričana sem, da je nekaj narobe.”
“Kaj pa, če je kje s starši?” me je vprašal.
Zmajala sem z glavo.
“Dvomim. V vsakem primeru bi mi odpisala,” sem odvrnila. “Vedno mi napiše, če kam gre. Vse skupaj mi je čudno, Ian.”
Ian me je premeril. Sama sem bila že pripravljena na to, da greva ven. Nenazadnje sva bila dogovorjena, da greva na večerjo, nato pa na pijačo. Prvič, po dolgem času, sem se odločila za dlje časa zapustiti stanovanje.
“Lepa obleka,” je dejal.
Pogledala sem po črni obleki z bleščicami, ki mi jo je kupil. Bila je res prečudovita. Obula sem si črne čevlje z visoko peto.
“Ti si mi jo kupil,” sem zamrmrala.
Ian se je zastrmel vame.
“Najraje bi ti jo sedaj slekel.”

____________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
26. december 2017
Next
26. december 2017
mnenja, teorije?
27. december 2017
se kaksen Next?
28. december 2017
Next
Damn... upam, da bo z Lijo vse v redu..
30. december 2017
dam Next?
06. januar 2018
ja
06. januar 2018
Ja! Dajjj ga povsodd (oz. kje imaš spisanega)
06. januar 2018
Next
11. januar 2018
Ojoj to pa ne bo dobro
15. januar 2018
u231314
u231314
Next
11. februar 2018
Next
16. februar 2018
kdaj bo Next
10. april 2018
Anesa
Anesa
Next
18. april 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani