Next
Kateri mesec je trenutno v zgodbi?
08. september 2017
neeeext
08. september 2017
Next
08. september 2017
Next
08. september 2017
Next
08. september 2017
neext!!
08. september 2017
hvala vsem sedmim. se kaksen Next?
08. september 2017
se kakšen Next?
09. september 2017
u227992
u227992
Next
09. september 2017
Next
09. september 2017

“Ja?” sem nekoliko boječe vprašala.
Začutila sem njegovo toplo sapo na svojemu licu in obrnila sem se v njegovem naročju. V naslednjem trenutku sem začutila, kako me je poljubil. Najine ustnice so se spojile v strastnem poljubu, njegove roke so se pohlepno sprehodile preko mojega telesa. Zastokala sem med poljubom. Še nikoli nisem tako uživala, ko se me je moški dotikal. Nenazadnje nisem nikoli imela pravega moškega v svoji postelji ...
“Ian,” sem šepnila, ko se je odmaknil in pričel slačiti mojo spalno srajco. Najraje bi se mu nemudoma prepustila ...
“Kaj? Si tega ne želiš?” me je vprašal.
“Nisem mislila ... Vendar ...”
“Amara, pogovorila se bova zjutraj,” me je prekinil. “Ne sedaj. Sedaj si pod mano in preklet naj bom, če te bom spustil iz te postelje brez, da bi te potešil.” Bila sem presenečena, ker je omenil mojo potešitev, ne svojo. Še en dokaz, da je drugačen od mojega moža. Kljub temu pa sem bila pripravljena na to, da se mu prepustim.
“Prav,” sem šepnila.
Ponovno je pritisnil ustnice na moje. Zvila sem se od užitka in mu vrnila poljub. Razprla sem usta, da sta se najina jezika prepletla in pustila sem mu prosto pot, da raziskuje moja usta. V meni se je pričelo počasi nabirati od strasti, ki sem si jo želela izkustiti s pravim moškim. Nisem pričakovala, da bom dobila ravno Iana Somerhalderja v svoji postelji.
V nekaj minutah sva bila popolnoma gola. V temi sem občudovala njegove gole prsi, preden se je sklonil nadme. V sekundi je prodrl vame, da sem zastokala od presenečenja in ... Užitka. Z dlanjo me je prijel in nekoliko dvignil, da se je z lahkoto pričel premikati v meni. Oklenila sem se ga okoli vratu in zastokala v njegova usta.
Bila sem presenečena nad strastnim vrhuncem, ki me je zajel. Nisem pričakovala, da bom tako uživala pod njim.
“Ian,” sem zamrmrala.
Poljubil me je na ustnice.
“Zaspi,” je šepnil in se odmaknil od mene. Samodejno sem se naslonila na njegove prsi, on pa je roko ovil okoli mojih ramen. Zaspano sem zaprla oči. Njegovo dihanje me je pomirilo in vedela sem, da sem tokrat na varnem.

__________________________________________________________________________________________________
* * *

Prebudila me je sončna svetloba, ki je udarila v moj obraz. Nejevoljno sem se obrnila v postelji in začutila, da sem sama. Nekoliko zmedeno sem dvignila glavo in se razgledala po spalnici. Ja, bila sem sama.
Nisem pozabila, kaj se je zgodilo ponoči. Spala sem z Ianom. Dobesedno ... Začutila sem rdečico, ki se je prebila na moja lica. Nisem verjela, da sem to storila. Prvič sem spala z moškim, ki me ni psihično in fizično maltretiral.
Mojo pozornost je pritegnil listek na blazini. Vzela sem ga v roke in prebrala besede, ki so bile napisane na njem:

Šel sem v mesto. Noč je bila prečudovita.
Ian
17. september 2017
mnenja, teorije?
17. september 2017
u227580
u227580
neeext
17. september 2017
Next
17. september 2017
Next
17. september 2017
awwwh neeext
17. september 2017
Next
17. september 2017
Next
Aww... gentleman ♡
17. september 2017
Next
17. september 2017
mnenja, teorije?
17. september 2017
awww... Next <333
17. september 2017
katera bi posvecen Next?
17. september 2017
js
17. september 2017
se kaksen Next?
18. september 2017
Next
20. september 2017
Next posvečam Colleen Potter


Najraje bi se pogreznila v zemljo. Bilo mi je neprijetno, saj sem se mu predala brez zavor. Bila sem ... O bog, kako sem neumna! Ianu sem se predala in pri tem pozabila, da sem pobegnila od lastnega moža, ki me je verjetno iskal. Sranje!
Čeprav ... Po drugi strani sem občutila kaj je pravi seks. Brez prisile, brez mučenja, brez grobega primeža okoli vratu, ko se je mož izživljal nad menoj. Ian me je v vsakem dotiku opomnil, da sem ženska ... Ne pa spolni objekt.
Moram se spraviti k sebi. Še preden se vrne.
Stuširala sem se, nato pa odšla v kuhinjo in pogledala v hladilnik. V njem so bili le sir in piščančja salama. Nekoliko jezno sem odprla omaro in zagledala kruh za toaste. No, vsaj nekaj. Mogoče bi bilo boljše, da bi kaj skuhala, saj sem bila naveličana hrane iz restavracije. Odločila sem se, da bom slednje omenila Ianu.
Pripravila sem toaste. Tudi zanj. Potem sem si skuhala še kavo in sedla za pult, da bi v miru pojedla. Ravno sem spila požirek kave, ko je prišel.
“Dobro jutro,” je nasmejano dejal in prišel do mene. Avtomatsko me je objel in poljubil na čelo, da sem se ga presenečeno oklenila.
“Ian,” sem zamrmrala.
“Je kaj narobe?” je opazil mojo zadržanost. Ja, marsikaj je bilo narobe. Prvo ... Se ne bi smela zaplesti z njim. Drugo kot drugo pa ... Bilo mi je jasno, da ima svoje življenje v Ameriki. Bilo bi sebično, da bi mu slednje omejila zaradi svoje prisotnosti.
“Ne bi smela ... Saj veš,” sem rekla.
“Zato, ker si poročena?” je vprašal. Odkimala sem. Moj zakon je bil moja briga. Nikakor ga nisem hotela mešati v slednje, čeprav ... Bil je že vmešan. Sam je prišel in me potegnil iz pekla, ki sem ga preživljala. Upala sem le, da mi Lija ne bo zamerila, če se ji nisem javila nekaj dni. Morala se ji bom primerno zahvaliti.
“Ne zaradi tega,” sem dejala.
Priprl je oči.
“Sem jaz karkoli naredil narobe?” me je vprašal.
Odkimala sem. Niti to ni bilo.
“Kaj pa ...”
“Nisem navajena takšnega ... Hm, razmerja,” sem se odločila biti iskrena. “Nočem prehitevati, če me razumeš.”
Ian je zavzdihnil.
“Pa sem že upal, da se bo med nama kaj razvilo,” je nekoliko razočarano dejal. Radovedno sem ga premerila. “Priznam, Amara, nisem imel pojma, kakšna si. Kljub temu pa sem pregledal vse svoje zgodbe o meni in zdelo se mi je ... Da potrebuješ pomoč. Da se zatekaš v svet fantazije samo zaradi tega, ker te mož ...”
“Delno imaš prav,” sem ga prekinila. “Vendar po drugi strani nisi Ian iz mojih zgodbic, če me razumeš. Si realen ... Sicer je že res, da si takšen, kot sem si predstavljala, vendar ... Moraš me razumeti. Zame je to nekaj novega.”
Ponovno je zavzdihnil.
“Ko boš pripravljena, se lahko obrneš name,” je dejal. “Upam pa le, da si boš premislila. Konec koncev bi bilo škoda, da si najdeš koga drugega, ko se boš ločila in odšla z menoj v Ameriko. Resno. Meni bi bilo žal ...”
_________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?

Vabljene k branju:

https://www.igre123.com/forum/tema/queen-of-his-heart/194957/
24. september 2017
neeeeeext
hvala pa posvecen Next
24. september 2017
Next
24. september 2017
Next
24. september 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani