prinesi, lija, pa imam milka sladoled v skrinji
23. avgust 2017
se bom iz Paga pripeljala da ti prinesem salamo pa še da dobim sladoled
23. avgust 2017
a na Pagu si? lepo tebi
23. avgust 2017
ja, sem ja pa ja
23. avgust 2017

Ko je končno odšel, sem se dvignila. Rebra so me bolela. Pravzaprav me je vse bolelo. Prisilila sem se, da sem sedla za računalnik in odprla pogovor z Lijo.
Nisem ti povedala, da grem v Ameriko. V New York. In srečala bom tvojega Iana, sem prebrala s solzami v očeh.
Ko bi bil le moj. Vedela sem, da ne bo nikoli moj. Saj sploh ni vedel zame. Napisala sem ji odgovor, nato pa se spravila pisati naprej. Moj mož bo verjetno pijančeval naokoli, jaz pa bom sama. Izkoristila bom čas in pisala. Saj drugega nimam.
Vedela sem, da se je moje življenje spremenilo v nočno moro. Počutila sem se onemoglo in zavrženo od vseh.
Edina oseba, ki ji lahko zaupam, je Lija.

____________________________________________________________________________________________

NEW YORK

IAN


___________________________________________________________________________________________

Že stotič sem zdolgočaseno prišel na še eno premiero. Bil sem utrujen, neprespan in razdražen, vendar sem se naredil, da je vse v redu. Ponovno, čeprav bi najraje odpovedal vse skupaj in se pošteno naspal ...
“Ian! Ian! Ian!” so se drle oboževalke.
Namenil sem jim nasmeh, nato pa se sprehodil po vrsti in jim razdelil nekaj podpisov, čeprav me bo verjetno kasneje zabolela roka. Komu mar. Pomembno je bilo le, da si pridobim zaupanje oboževalk ... In da me spremljajo.
Prišel sem do neke deklice, ki mi je pomolila mojo sliko za podpisati. Nekaj me je pritegnilo na njej. Nisem vedel, kaj, vendar me je gledala drugače ...
“Komu naj posvetim?” sem jo vprašal.
“Amari,” je odgovorila.
Dvignil sem obrv.
“Amara? Mar ti je tako ime?” sem vprašal.
Odkimala je.
“To je za mojo prijateljico,” je rekla. “Ko se bom vrnila v Slovenijo, ji bom poslala. Pravzaprav piše o tebi. Zgodbe. In nima srečnega življenja.”
Čeprav se nisem imel časa ukvarjati z njenim pripovedovanjem, sem prisluhnil. Zanimalo me je. Precej. Prvič, po dolgem času me ni pričakala histerična oboževalka, ki bi se prilepila zame in ne spustila iz svojih krempljev.
“Kako to misliš?” sem vprašal.
“No, mož ni ravno prijazen z njo,” je odvrnila.
“Mož?”
Škoda. Pa sem že mislil, da je samska. No, ja ... Lahko bi vedel, da ne bom imel sreče. Kot je nisem imel v preteklosti z dekleti. Upal pa sem, da se bo moje življenje kmalu obrnilo na boljše. Nenazadnje sem imel pred seboj še mnogo let. In očitno bom bil sam, saj nisem spoznal ženske, ki bi moje življenje obrnila na glavo.
“Ja, mož,” je odvrnila.
“Kako ti je ime?” sem vprašal.
“Lija,” je odvrnila.
Premeril sem jo.
“Kaj praviš, če bi se mi pridružila noter? Lahko bi mi povedala kaj o tej tvoji prijateljici,” sem predlagal.
Opazil sem, kako hitro je pokimala. Očitno je bilo, da je komaj čakala na takšno reakcijo. Tudi mene je zanimalo, kaj se je dogajalo z njeno prijateljico. Sploh pa ... Naj bi pisala zgodbe o meni. Odlično. Bom imel kaj za brati.

____________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
23. avgust 2017
Next
24. avgust 2017
uuuuu družim se z ianom!!!!
hvala da si me poslala v New York, Kat
neeeeeext
24. avgust 2017
Next
Uuu Kat, hudoooo
Če bo šlo tako naprej, boš v naslednjih nekaj nextih že srečno poročena z Ianom
24. avgust 2017
uh ne bo tako hitro
24. avgust 2017
Next
24. avgust 2017
mnenja, teorije?
24. avgust 2017
se kaksen Next?
24. avgust 2017
u211472
u211472
Next
To je super! Res pišeš zelo dobro in zgodba je odlična!
Lija bo Ianu zdaj vse razložila o Amari in Ian bo prišel v Slovenijo in jo rešil iz krempljev tistega norca - Amarinega moža. Potem se bo nekak zapletlo in na koncu se bosta Amara in Ian poročila, Amarinega moža pa bodo poslali v zapor.
Moje teorije
24. avgust 2017
hvala vsem petim. se kaksen Next?
25. avgust 2017
Next
25. avgust 2017
Next
25. avgust 2017
u211472
u211472
Kat, kdaj bo Next?
26. avgust 2017

Lijo sem poslušal z zanimanjem. Pravzaprav se mi je zdelo, da to dekle, ki ga je omenjala, da je ... Drugačno. Bila je moja velika oboževalka, vendar ni nikoli dobesedno norela za menoj. V meni je prebudila zanimanje.
Še sam nisem vedel, zakaj.
“Dobro, Lija,” sem rekel dekletu. “Pomagal ji bom. Samo pod pogojem, da ji ne boš povedala, dokler ne pridem v Slovenijo.”
Opazil sem veselje v njenih očeh.
“Hvala,” se mi je zahvalila.
Nasmehnil sem se.
“Ni problema, Lija,” sem dejal. “Mislim pa, da bodo muke tvoje prijateljice rešene čez nekaj dni.” V mislih sem pripravil načrt.
Ko sem prišel v hotelsko sobo, sem našel njene zgodbe na Wattpadu. V angleščini. Pričel sem brati ...

___________________________________________________________________________________________

AMARA

___________________________________________________________________________________________

Teden dni svobode.
Ko mi je povedal, da se odpravlja na službeno potovanje, sem olajšano zavzdihnila. Pustil mi je nekaj denarja, da bom preživela, vendar mi je bilo vseeno. Končno sem bila svobodna. Končno! Komaj sem čakala, da bom imela malo miru.
Tisto jutro sem najprej sedla za računalnik. Lija se mi je javila iz New Yorka in napisala mi je, da je na kratko srečala Iana. Zavidala sem ji. Pravzaprav se moja želja, da bi ga kdaj spoznala, ne bo nikoli uresničila. Bile so le pobožne sanje.
Dobila sem podpis zate, je dodala v naslednjem sporočilu. No, vsaj nekaj ... Je vsaj slišal, da obstajam.
Zavzdihnila sem in se pognala v pisanje.
Ko sem se naveličala pisanja, sem se odločila, da grem v trgovino. Vsaj jedla bom, kar si bom le zaželela. Za začetek si bom pripravila lazanjo, nato pa ... V mislih sem si delala seznam najljubših jedi. No, bom že preživela.
Moj mož je jedel samo neke mineštre in podobno sranje. Pravzaprav največ je pojedel hrane za zajce, kar se je meni gnusilo. Trdil je, da je zdrava prehrana najbolj pomembna in včasih sem se spraševala, zakaj sem se poročila s tem shirancem. No, ja ... Na začetku je bil popolnoma drugačen. Bil je ... Prijazen. Po poroki pa se je zame pričel pekel.
V trgovini sem na hitro izbrala izdelke, ki jih potrebujem. Ko sem se pridrsala do blagajne s košaro, je bila vrsta.
No, še to, sem pomislila.
Ko sem le prišla do traku, sem pričela prazniti košaro. Začutila sem, da me nekdo opazuje. Obrnila sem se, vendar sem zagledala le nekega moškega, ki mi je kazal hrbet in listal po revijah. Zdel se mi je nekam znan, vendar nisem vedela, kam ga vmestiti. Obrnila sem se nazaj k prodajalki, ki je nejevoljno skenirala artikle.
“Dvajset evrov in petdeset centov,” je dejala.
Hitro sem zbrala gotovino in plačala. Ko sem zapustila trgovino, sem nekoliko olajšano zadihala. Še vedno nisem pozabila na moškega, ki mi je kazal hrbet. Zdelo se mi je, da me je opazoval in se obrnil takrat, ko sem začutila njegov pogled na sebi.
V stanovanju sem pospravila stvari, nato pa sem se odločila, da se bom lotila čiščenja stanovanja. Čeprav je bilo čisto, mi je možev vonj dražil nosnice in komaj sem čakala, da se nadležnega vonja rešim. Vsaj za teden dni.
Ravno sem dajala posteljnino dol s postelje, ko je nekdo pozvonil na vratih. Nekoliko presenečeno sem spustila blazino nazaj na posteljo.
Le kdo bi lahko bil.
Spet je pozvonilo.
“Že grem!” sem zaklicala, nato pa se pognala proti vratom. Odklenila sem jih, nato pa odprla. In od šoka skoraj padla po tleh.

____________________________________________________________________________________________

Mnenja, teorije?

Vabljene k branju nove zgodbe:

https://www.igre123.com/forum/tema/guardian-angel/194860/
26. avgust 2017
ianček
neeeeeext
26. avgust 2017
Next
In pojavil se je naš predragi Ianček
Drugače pa tole mi je iz neznanega razloga ful hecno

Moj mož je jedel samo neke mineštre in podobno sranje. Pravzaprav največ je pojedel hrane za zajce, kar se je meni gnusilo. Trdil je, da je zdrava prehrana najbolj pomembna in včasih sem se spraševala, zakaj sem se poročila s tem shirancem.

26. avgust 2017
Next
26. avgust 2017
Next
Ian itak
27. avgust 2017
Next.... ianček <333
27. avgust 2017
se kaksen Next?
27. avgust 2017
u225362
u225362
neeeext!
28. avgust 2017

Nisem pričakovala njega. Od vseh oseb na tem svetu si v sanjah nisem predstavljala, da bi on kdaj pozvonil na moja vrata. No, če smo natančni ... Na vrata mojega moža. Šokirano sem strmela vanj in se spraševala, če so to sanje.
“Am ...” sem osuplo zamrmrala.
“Mislim, da ste vi Amara,” je dejal.
“Sem,” sem nekoliko živčno zamrmrala.
“Potem pa se opravičujem, ker motim,” je dejal. “Vendar bi se rad pogovoril z vami. Pravzaprav ... S tabo.”
Na stežaj sem odprla vrata in ga brez besed povabila naprej. Moj želodec je delal salte, ko je vstopil v stanovanje in si snel klobuk. Sedaj vem, kdo je bil tisti moški v trgovini. ON. Prepoznala sem ga po oblačilih, ki jih je nosil.
Ian Somerhalder se je obrnil k meni. Še vedno sem bila šokirana, saj njega nisem pričakovala. Tokrat sem bila presrečna, da moža ni bilo doma.
“Si sama?” me je vprašal.
Pokimala sem. Kaj več nisem zmogla.
“Odlično,” je dejal.
“Hm ... Boš kaj spil?” sem končno spravila iz sebe. Spomnila sem se, da sem kupila sok. No, ja, upala sem, da bo to v redu zanj.
“Prosim,” se je nasmehnil.
Vau. V živo ima lepši nasmeh. Precej lepši. Očarana nad njegovim nasmehom, sem pozabila zapret usta. Hitro sem jih zaprla, nato pa se poskušala spraviti k sebi. Spraševala sem se, zakaj je tukaj. Kako je izvedel zame.
Pomislila sem na Lijo. Ja, to bo to. Lija me je izdala. No, ne bi rekla, da me je ravno izdala ... Vendar ga je pripeljala do mene. Ob priložnosti se ji bom primerno zahvalila, saj mi je naredila takšno presenečenje, da bi skoraj doživela srčni infarkt.
“Kar naprej,” sem zamrmrala. Sledil mi je v kuhinjo. Skušala sem prezreti, da imam na pultu nekaj umazane posode. Konec koncev nisem naredila popolnoma nič, odkar je mož odšel. Saj res. Imela sem teden svobode.
“Hvala,” je pokimal.
Poskušala sem ostati mirna ob njegovem nasmehu. Nisem vedela, zakaj, vendar me je strašno zanimalo, zakaj je tukaj.
Natočila sem mu pomarančni sok. Opazovala sem, kako se je usedel za kuhinjsko mizo. In upala sem, da ni opazil nered, ki je vladal okoli naju. Mogoče pa sem pretiravala? Bila sem navajena drgnjenja in očitno je bilo, da me je moževo priganjanje naučilo, da mora biti vse na svojem mestu. No, ja ...
“Kaj počneš tukaj?” sem končno prekinila napeto tišino, ki bi jo lahko rezala z nožem. Ian me je premeril.
“Pravzaprav se mi je zdelo primerno, da pridem na obisk,” je končno odvrnil. “Glede na to, da sem našel precej zanimive zgodbe o sebi, sem menil, da bi bilo dobro, da spoznam tudi avtorico. Nenazadnje so bile zgodbice precej ... Zanimive.”
Začutila sem, kako mi je rdečica prekrila obraz. O bog. Ian Somerhalder je bral moje zgodbice. Samo še tega se mi je manjkalo.
“Ian ...”
“Oh, je že v redu, Amara,” me je prekinil. Nenadoma se je dvignil in prišel do mene. Nekoliko boječe sem ga opazovala, saj sem bila navajena, da me moški samo tepejo. No, eden je to počel. Vendar še vedno sem v sebi začutila strah ...
Začutila sem, kako je prijel moj pulover in ga odmaknil z ramen. Nekoliko šokirano sem se poskušala odmakniti, saj me je tam ...
“Ne,” sem se poskušala iztrgati iz prijema, vendar me je Ian prijel za roko in v naslednjem trenutku sem začutila, kako je s prstom podrsal po ogromni modrici, ki sem jo imela od zadnjega tepeža. Počutila sem se osramoteno ...
“Lija je imela prav,” je tiho rekel. “Ničesar ti ne bom storil, Amara. Vendar niti ta pulover ni prekril modrico, ki jo imaš skoraj do vratu.”
Začutila sem solze v svojih očeh. Povedala mu je.

__________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
29. avgust 2017
Next
29. avgust 2017
Next
O god! *-*
((Kat, bi bila ti vesela, če bi Ian dejansko bral tvoje zgodbe?))
29. avgust 2017
Next
29. avgust 2017
Next
29. avgust 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani