Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
Hej sem Dolores. Imam grozno težavo. Z starši in sestrama smo se preselili in osmi razred bom obiskovala v novi šoli. grozno mi je. no imam sestrici Suzie in Anno. suzie se stara 4leta, Anna pa 18. imam psičko Nicki.

vsaj en next da začnem smile)
18. julij 2013
u145417
u145417
nextyes
18. julij 2013
znašla sem se pred ogromno sivo stavbo. v želodcu me je stiskalo, ko sem zavila proti vratom. mimo mene so hodili drugi učenci. nekateri med njimi so me pogledali, včasih celo pozdravili, nekateri pa so me ignorirali. pred glavnimi vrati je stala skupina fantov, najverjetneje starejših od mene.že sem hotela mimo, ko sem zaslišala glas. "Mala,"obrnila sem se in se zazrla v temne oči enega od fantov. zgrabil me je za roko, jaz pa sem ga jezno pogledala. "Kaj bi rad"sem jezno vprašala. "Nič samo ne bodi tako prestrašena, ker potem vsi vejo, da si nova," Sploh ga nisem razumela. strgala sem se iz njegovega prijema in stopila v šolo. ko sem zapuščala garderobo sem se skoraj zaletela v učitelja. "Zdravo, ti si najbrž Dolores?"je vprašal. pokimala sem. učitelj se je nasmehnil. "No jaz sem tvoj razrednik. Pridi pojdiva v razred," tiho sem mu sledila po stopnicah, do najvišjega nadstropja. ustavil se je pred vrati učilnice za matematiko. "Vi ste učitelj za matematiko?"sem začudeno vprašala. smeje je pokimal. "Si pričakovala starega zateženega profesorja?" nasmehnila sem se in pokimala. "No pojdi v razred, jaz pa pridem čez par minut." Pokimala sem in stopila v razred. večina učencev se ni zmenila zame. sedla sem v zadnjo prazno klop. punca pred menoj se je obrnila nazaj. "Zdravo. Nika sem. Ti pa si?"je vprašala. "Dolores,"sem rekla. "Oh, lepo,"je rekla, se nasmehnila in se obrnila naprej. nekaj na njej je bilo tako odbijajočega. najbrž ton njenega glasu kako je to izrekla. nenadoma so se vrata učilnice odprla in noter je stopil...
18. julij 2013
next pa nadaljujem smile
18. julij 2013
next
18. julij 2013
u145417
u145417
next
18. julij 2013
tisti fant, ki me je pred stavbo ustavil. Za hip sva se srečala s pogledi, nato pa se je obrnil k skupini fantov, v drugem kotu. kmalu je v razred stopil učitelj. razlagal je o tem kaj bomo delali med letom in temu podobne, dolgočasne stvari. jaz pa sem si med tem ogledovala sošolce. tukaj so bili vsi... od čistih piflarjov do tistih ki se niso niti malo brigali za šolo. med njimi je bil tudi tisti fant. zdaj sem imela čas da si ga ogledam. bil je kar visok, imel je lepo postavo, ter temne oči in lase. všeč mi je bil ampak zdelo se mi je da bova imela probleme. po pouku sta k meni pristopili dve rjavolaski. "Hej,"sta me pozdravili. "Ti malce razkaževa šolo?"je vprašala druga. pokimala sem. med tem ko sta mi razkazovali šolo sem izvedela, da jima je ime Natalia in Mia. mia je govorila ves čas, Natalia pa je bila bol tiha in mirna. "Videla sem da te je nika pozdravila,"je rekla Mia. pokimala sem. "Veš na tvojem mestu se nebi družila z njo." "Saj nimam namena"sem rekla in vse smo se zasmejale. "Še posebej če ti je všeč Mike,"je rekla Natalia. "Mike? kdo je Mike?"sem vprašala.
18. julij 2013
neeeeeeext!
18. julij 2013
next
18. julij 2013
u145417
u145417
neext
18. julij 2013
tisti fant, ki te je zjutraj nadlegoval pred vhodom,"je rekla Mia. "aja... Torej sta vse videli?"Pokimali sta. "Saj je lep, ampak ponavadi je prav zloben. Zato sta pa z Niko skupaj;"je rekla Natalia. torej sta par, sem pomislila. nekaj časa smo še hodile po šoli, nato pa smo se poslovile. Nisem si mislila, da bom že prvi dan našla dve prijateljici. v vrtcu sem pobrala še Suzie, nato pa sva skupaj odšli domov. mala je ves čas govorila o vrtcu, da imajo tam na tone barbik, medvedkov in podobnega sranja. Ko sva prišli domov, sem odšla v sobo. vrgla sem se na posteljo in malce zadremala.
18. julij 2013
neeeeeeeeeext
18. julij 2013
z suzie in nicki sem šla na sprehod. sploh ne morem verjeti da je minil že cel mesec od začetka šole in da sem še zmeraj živa. Nika se je odločila da me bo imela na očeh. Najbrž misli, da mi je všeč Mike ali kaj podobnega. njega sem večkrat srečala na hodniku. včasih se je zarežal, včasih me je ignoriral... "Ne morem več!"je rekla Suzie. Pogledala sem nazaj. Videla sem Suzie celo izmučeno, kako je sedla na klopco. tudi jaz sem sedla. iz ušes sem vzela slušalke in nehala poslušati one direction. glavo sem naslonila nazaj in zaprla oči. "Darcy!!"je zakričala Suzie. odprla sem oči. suzie je stekla k majhni deklici, njenih let. za roko je držala osebo. in to ni bil nihče drug kot...
18. julij 2013
neeeeeeeeeext smile
18. julij 2013
u137253
u137253
Zgodba mi je fuuuul ušeč!!!! Next+nova bralka! Nadaljuj prosim!!!
18. julij 2013
u145417
u145417
neeext
18. julij 2013
"Mike?"sem tiho rekla, ko sem ga zagledala. stopila sem bliže Suzie. z Darcy sta stekli na gugalnice. zdaj ko sva bila z Mikom sama sem mu lahko vrnila. "No imaš sestrico?"sem rekla. pokimal je. Nastopila je mučna tišina. "Morava iti. Ob šestih gre na sestričin rojstni dan,"je rekel. pokimala sem. poklicala sem Suzie in skupaj sva odšli domov. čudno mi je bilo, saj sem se prvič pogovarjala z njim. no če bi temu lahko rekli pogovor. spovnila sem se njegovega prestrašenega pogleda ko me je zagledal in morala sem se zasmejati. odprla sem vhodna vrata in z Suzie sva vstopili. Nicki je stekla v kuhinjo. "Zdravo,"sem pozdravila mami. vprašala me je kam sva šli in če sva koga srečali. "V park sva šli. Srečala sem sošolca in Darcy," "Saj to je punčka ki hodi v vrtec z Suzie. pokimala sem in iz hladilnika vzela cocacolo, nato pa odšla v sobo, na računalnik. na facebooku sem imela novo sporočilo. bilo je od nike.

Nika: "Karmen te je baje videla z Mikom v parku,"

Karmen je bila moja sošolka in nikina najboljša prijateljica.

jaz: "Ja, srečala sem ga ko sem šla na sprehod,

videla sem da je sporočilo prebrala, toda odpisala ni.
že sem hotela ugasniti računalnik, ko sem dobila prošnjo za prijateljstvo.
18. julij 2013
3 next pa nadaljujem smile
18. julij 2013
neeeext!
18. julij 2013
u145417
u145417
neeext
18. julij 2013
nextttttttttttt
18. julij 2013
Neeeeeeeext
18. julij 2013
mike. Zakaj mi je Mike poslal prošnjo? Ni mi bilo povsem jasno, a sem vseeno sprejela. nato sem ugasnila računalnik, ker sem se morala it uredit, ker sem bila z Natalio, Mio in drugimi zmenjena. šli naj bi na pijačo. Mami je ravno šla v mesto, zato me je zapeljala do gostilne. bliža se že zima zato me je zeblo. Takoj ko sem stopila v gostilno sem zagledala Natalio, Mio, Mijino sestro, njenega fanta in še nekaj neznanih obrazov. Sedla sem k Miji, kjer sem ostala, dokler ni prišlo toliko gostov, da mi je postalo vroče in sem odšla na stranišče. Ko sem stala pred ogledalom sem zaslišala glas. "Vroče je, kajne?" Bila je punca, starejša od mene, ki je sedela ob nas že cel večer. Pokimala sem. "Diana sem. Prijateljica Maye, Mijine sestre. Ti si pa Dolores kajne?"je rekla Diana. Pokimala sem. "Brat mi je pravil o tebi;"je rekla. Brat? ima brata? In kdo je njen brat in zakaj bi ji pravil o meni?" Diana je odšla iz stranišča, jaz pa zanjo in do konca večera najbrž nebom izvedela kdo je njen brat. "Kje pa je Natalia?"sem vprašala Mio, ko sem ugotovila da prijateljice ni. Skomignila je z rameni. Sklenila sem da jo bom šla poiskat. Stopila ssem ven, na mrzel zrak. Zališala sem smeh in odšla pogledat kdo je. Zagledala sem Natalio kako je sedela na klopci, ob njej pa je stal Jack, hodil je v sosednji razred.Pogovarjala sta se in se smejali. Zanimivo je bilo kako veliko je govorila Natalia. "Saj ne morem verjeti! Z Jackom se pogovarja! Pa čeprav sem ji prepovedala!"sem za seboj zaslišala Mio. Jezno je gledala Natalio, ki pa je bila dovolj daleč, da naju ni slišala. "Zakaj pa se nebi smela pogovarjati z njim?"sem jo začudeno vprašala, a me ni več slišala, saj je že jezno capljala proti vratom. Nenadoma je Jack dvignil pogled in se mi nasmehnil. Za trenutek sem otrpnila.Imel je zares božanskii nasmeh. Nato sem se mu nasmehnila nazaj in odšla za Mio, po glavi pa mi je rojilo polno vprašanj. Kdo je Dianin brat? Zakaj ji je pravil o meni? Zakaj je Mia ljubosumna na svojo najboljšo prijateljico? Nič mi ni več jasno.

vprašanja:
a)Kdo je Dianin brat?
b)Zakaj je Mia ljobusumna?
c)kaj se bo zgodilo med Jackom in Dolores?
18. julij 2013
a)Mike
b)ker je ona v Jacka?
c)zaljubla sta se?
neeeeeeeeeeeext big-smilie
18. julij 2013
u122303
u122303
a)Mike
b)ker je Mia zaljubljena v Jacka
c)zaljubila sta se!
nexxtt
18. julij 2013
a) Mike
b) Ne vem. Pomoje ni ljubusumna ampak je Jack kakšen izkoriščevalec ali pa ženskar
c) Ne vem. Pomoje jo hoče Jack izkoristiti. Ta Jack mi fuul čudno deluje. smile
d) Neeeeeeeext
18. julij 2013
Ponoči nisem mogla spati. Mučila me je nekakšna mora. vstala sem in šla na stranišče. Šla sem mimo Annine sobe. Zazdelo se mi je, da nekaj slišim. nekaj časa sem počakala in res. Slišala sem jok. Sestrin jok. odšla sem v sobo. Najbrž si boste mislili kakšna prasica sem. V filmih bi najbrž stopila k njej jo potolažila in tako dalje. Toda z Anno si sploh nisva kot sestri. Že skoraj dve leti je od tistega... Od takrat se ne pogovarjama več. Samo glavne stvari. Kod da bi si bili tujki. stopila sem v sobo. Še kar nisem mogla spati. Od nekot sem potegnila šolsko fotografijo, lanskih sošolcev. Po licu mi je zdrknila solza. Ne zaradi tega, ker bi jih pogrešala. Bolelo me je, kako so mi vsi obrnili hrbet. Zdaj je bil že skoraj november, pa se mi od konca šolskega leta nihče ni oglasil, nihče ni odpisal na sporočila. To me je bolelo.

vprašanje:
a) Kaj se je zgodilo pred dvema letoma? (Že skoraj dve leti je od tistega... Od takrat se ne pogovarjama več)
18. julij 2013
u145417
u145417
a) mike
b) jack ji je ušeč
c)mogoče bosta prjatla pa ji bo pomagal dobiti mikeja
neeext
18. julij 2013
u145417
u145417
opsss
18. julij 2013
u145417
u145417
a) mogoč je mel fanta pa jo je prevarusmile_xd
neexxxt
18. julij 2013
tema je zaklenjena