Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.

u178002
Heii! Pred vami je nova zgodbica, ki je posvečena vsem mojim bralkam.Mislim da je to moja 3 zgodbica. No rada vas imam! PS bodo tudi slavne osebe samo da v moji zgodbi ne bodo. In to so:
GLAVNA OSEBA:
Lisa Cimorelli
STRANSKE OSEBE:
Dani Cimorelli
Amy Cimorelli
Lauren Cimorelli
Katharine Cimorelli
Cristine Cimorelli
Andie Case
in je še jih več...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hello, sem Lisaa Cimorelli nekaj več o meni:
Celo ime: Lisa Michelle Cimorelli
Rojstni dan: September 19. 1993
Trenutna starost: 21
Barva oči: Rjava
Barva las: Temno rjava
Moji ostali družinski člani:
Mike Cimorelli (oče)
Lynne Cimorelli (mama)
Mike Jr. (starejši brat)
Christina (starejša sestra)
Katherine (starejša sestra)
Amy (mlajša sestra)
Alex (mlajši brat)
Lauren (mlajša sestra)
Dani (mlajša sestra)
Christian (mlajši brat)
Nick (mlajši brat)
Joey (mlajši brat)
Mi:
--------------------------------------------------------------------------------
Več v nadaljevanju:
next??
GLAVNA OSEBA:
Lisa Cimorelli
STRANSKE OSEBE:
Dani Cimorelli
Amy Cimorelli
Lauren Cimorelli
Katharine Cimorelli
Cristine Cimorelli
Andie Case
in je še jih več...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hello, sem Lisaa Cimorelli nekaj več o meni:
Celo ime: Lisa Michelle Cimorelli
Rojstni dan: September 19. 1993
Trenutna starost: 21
Barva oči: Rjava
Barva las: Temno rjava
Moji ostali družinski člani:
Mike Cimorelli (oče)
Lynne Cimorelli (mama)
Mike Jr. (starejši brat)
Christina (starejša sestra)
Katherine (starejša sestra)
Amy (mlajša sestra)
Alex (mlajši brat)
Lauren (mlajša sestra)
Dani (mlajša sestra)
Christian (mlajši brat)
Nick (mlajši brat)
Joey (mlajši brat)
Mi:
--------------------------------------------------------------------------------
Več v nadaljevanju:
next??
24. november 2014

u101440
next
24. november 2014

u159575
neeext
24. november 2014

u178002
Nobena oseba ki je v resničnosti slavna ne bo v moji zgodbi
Warning
: stupid idiot pa to, ni nič takšnega ker je to vzdevek
in ja Cimoreli so skupina vseh sester torej Lisa, Dani, Amy, Lauren, Katharine, Christine so sestre
. Ena od njihovih pesmi:
priporočam ob branju ;')
------------------------------------------------------------------------------------------------
19.9.2014
''Lisa,stupid idiot zbudi se ura je 9.00 zadrla mlajša sestra Dani ''sem že po konci'' sem rekla in se spomnila da imam rojstni dan. Grem na zajterk. Nobenega presenčenja, nič? Bila sem žalostna. Pojedla sem in se šla preoblečt v športna oblačila in šla tečt.Šla sem mimo parka in jezera in nazaj.Oblekla sem se in šla k prijateljici Andie.
Smejale in prejokale sva se pri komediji Svet na Jimu (obstaja samo v hrvaščini na RTL 2). Ker je bila ura 13.00 sem se odpravila domov in na kosilo. Šla sem na fb in videla da imam 3 prošnje in 1 spo. Prošnje za prijateljstvo so bile od: Madison Beer, Pharrell Williams in Tim Sheeran. Pogledala sem spo. in videla od Tima:
Hello!
Zelo si srčkana <3! Aja in vse naj naj piki <33
Tim <33
Po eni strani mi ni lepo ker me kar kliče piki, po eni strani mi je lepo ker se je vsaj nekdo spomnil na roj. dan
Nujno sem kliknila Ann (vzdevek za Andie)
J-jaz A-Ann
J: heeeej :')
A: hejj kako kaj ?
J: najboljše kar lahko ti?
A: vredu :-) kaj je bilo nujno povej !
Vse sem ji povedala in pogovarjali sva se do 17. 50 ko je mama prišla v sobo in rekla naj se zrihtam v najlepšo obleko. Vprašala sem zakaj a me je prekinila in rekla da ko se zrihtam naj pridem v dnevno saj se moramo resno pogovoriti.
Oblekla sem se.In šlasem v dnevno in tam me je čakalo presenečenje saj je bila luč ugasnjena in ko sem jo prižgala.. ''VSE NAJBOLJŠE LISAA!!'' so zakričali meni pa se je narisal nasmešek. Darila sem odnesla v sobo in se preselila v dnevno kjer je bilo vse polno. Maffini, dve dvonastropni torti in še in še. Ko so vsi povabljeni odšli mi je oče v roke pomolil veliko škatlo ki sem jo komaj držala in rekel ''dovolj si stara da lahko skrbiš zanj'' Odprla sem škatlo in videla najlepšega psa na svetu <3 in Dani mi je rekla da me v sobi čaka še eno presenečenje od vseh. Vzela sem psa in šla v sobo in videla muco na postelji in s pentljo okoli vratu. Oba sem položila skupaj in od nekod se je prikazala Amy '' na tole imaš vse potrebno zanj in zanjo'' in mi dala 4 vrečke. Od Andie sem dobila laptop in tabličnega in pa samsung galaxy S4 in še in še <3 Psički sem dala ime Candy muci pa Bandy
Warning
priporočam ob branju ;')
------------------------------------------------------------------------------------------------
19.9.2014
''Lisa,stupid idiot zbudi se ura je 9.00 zadrla mlajša sestra Dani ''sem že po konci'' sem rekla in se spomnila da imam rojstni dan. Grem na zajterk. Nobenega presenčenja, nič? Bila sem žalostna. Pojedla sem in se šla preoblečt v športna oblačila in šla tečt.Šla sem mimo parka in jezera in nazaj.Oblekla sem se in šla k prijateljici Andie.
Smejale in prejokale sva se pri komediji Svet na Jimu (obstaja samo v hrvaščini na RTL 2). Ker je bila ura 13.00 sem se odpravila domov in na kosilo. Šla sem na fb in videla da imam 3 prošnje in 1 spo. Prošnje za prijateljstvo so bile od: Madison Beer, Pharrell Williams in Tim Sheeran. Pogledala sem spo. in videla od Tima:
Hello!
Zelo si srčkana <3! Aja in vse naj naj piki <33
Tim <33
Po eni strani mi ni lepo ker me kar kliče piki, po eni strani mi je lepo ker se je vsaj nekdo spomnil na roj. dan
Nujno sem kliknila Ann (vzdevek za Andie)
J-jaz A-Ann
J: heeeej :')
A: hejj kako kaj ?
J: najboljše kar lahko ti?
A: vredu :-) kaj je bilo nujno povej !
Vse sem ji povedala in pogovarjali sva se do 17. 50 ko je mama prišla v sobo in rekla naj se zrihtam v najlepšo obleko. Vprašala sem zakaj a me je prekinila in rekla da ko se zrihtam naj pridem v dnevno saj se moramo resno pogovoriti.
Oblekla sem se.In šlasem v dnevno in tam me je čakalo presenečenje saj je bila luč ugasnjena in ko sem jo prižgala.. ''VSE NAJBOLJŠE LISAA!!'' so zakričali meni pa se je narisal nasmešek. Darila sem odnesla v sobo in se preselila v dnevno kjer je bilo vse polno. Maffini, dve dvonastropni torti in še in še. Ko so vsi povabljeni odšli mi je oče v roke pomolil veliko škatlo ki sem jo komaj držala in rekel ''dovolj si stara da lahko skrbiš zanj'' Odprla sem škatlo in videla najlepšega psa na svetu <3 in Dani mi je rekla da me v sobi čaka še eno presenečenje od vseh. Vzela sem psa in šla v sobo in videla muco na postelji in s pentljo okoli vratu. Oba sem položila skupaj in od nekod se je prikazala Amy '' na tole imaš vse potrebno zanj in zanjo'' in mi dala 4 vrečke. Od Andie sem dobila laptop in tabličnega in pa samsung galaxy S4 in še in še <3 Psički sem dala ime Candy muci pa Bandy
24. november 2014

u101440
next
24. november 2014
next + drugače one so slavne, sam ne tak zlo
<3
kak so lepe *w* + že kr neki časa poznam to skupino pa nekaj njihovih pesmi...tut ono s kozarci majo al ono when I'm gone pa podobno acapella.
kak so lepe *w* + že kr neki časa poznam to skupino pa nekaj njihovih pesmi...tut ono s kozarci majo al ono when I'm gone pa podobno acapella.
01. februar 2015

u178002
še kdo bere?
29. april 2015

u178002
ok grem pisat
29. april 2015

u178002
Next posvečen ♡LᴏVᴇ♡LᴏVᴇ♡ I LOVE YOU
sam next je mal krajši ker gledam nadaljevanko
Imeli smo glasbo in vse. Dan in noč sta bila nepozabna.Zbudila sem se v svoji sobi kjer so spali Ann (Andie) Amy,Dani ter Zac in še seveda Bandy in Candy. Ko so odšli domov sem šla odpirat neodprta darila,še prej pa smo pospravili hišo. Ugotovila sem da imam na kompu nekaj napisano ter poleg kup majhnih kuvertic.Nisem jih niti pogledala zato sem šla v kuhinjo jest zajterka. Njamm, je bil dober. Potem sem se šla oblečt za šport te šla tečt. Nisem nek športen tip ampak mi je pomagalo da se rešim glavobola.
Ko sem prišla domov sem šla pod hladen tuš. Potem sem se spomnila na komp ter kuverte. Prvo sem pogledala na komp. Pisalo je da moram pogledat kuverte po številkah od 1 do 9. In tako je tudi bilo. Pisalo je:
sam next je mal krajši ker gledam nadaljevanko
Imeli smo glasbo in vse. Dan in noč sta bila nepozabna.Zbudila sem se v svoji sobi kjer so spali Ann (Andie) Amy,Dani ter Zac in še seveda Bandy in Candy. Ko so odšli domov sem šla odpirat neodprta darila,še prej pa smo pospravili hišo. Ugotovila sem da imam na kompu nekaj napisano ter poleg kup majhnih kuvertic.Nisem jih niti pogledala zato sem šla v kuhinjo jest zajterka. Njamm, je bil dober. Potem sem se šla oblečt za šport te šla tečt. Nisem nek športen tip ampak mi je pomagalo da se rešim glavobola.
Ko sem prišla domov sem šla pod hladen tuš. Potem sem se spomnila na komp ter kuverte. Prvo sem pogledala na komp. Pisalo je da moram pogledat kuverte po številkah od 1 do 9. In tako je tudi bilo. Pisalo je:
29. april 2015

u178002
NIKOLI TE NE BOM POZABILA SAJ SI MOJA BFF <33.
To pismo je bilo od Ann. Najrajši jo imam. Poklicala sem jo.
J-jaz,A-Ann (Andie)
A: Heiiii
J: Heiii hvala za tiste kuvertice dbest si <33
A: ni za kaj,rada te imam <33
J: jaz tebe tudi, greva ob 13h na bazen?
A: ok lahko
J: ok čao
A: čao
J,A: zmenjeno za potem,ja (obe sva rekli na enkrat)
-------------------------------------------------------------------------
sori ni mi vsega prijelo
To pismo je bilo od Ann. Najrajši jo imam. Poklicala sem jo.
J-jaz,A-Ann (Andie)
A: Heiiii
J: Heiii hvala za tiste kuvertice dbest si <33
A: ni za kaj,rada te imam <33
J: jaz tebe tudi, greva ob 13h na bazen?
A: ok lahko
J: ok čao
A: čao
J,A: zmenjeno za potem,ja (obe sva rekli na enkrat)
-------------------------------------------------------------------------
sori ni mi vsega prijelo
29. april 2015

u178002
nzk <33 jutri nekje ob 18.00 nextam oki?
29. april 2015

u159575
neext
29. april 2015

u174662
Nee t
21. junij 2015