hei..moje ime je tjaša in z to zgodbico oz. življensko izkušnjo bi rada povedala le eno: usi potrebujemo prijatelje! po moji logiki je to definitivno RESNICA!.
nekaj o meni: stara sm 15 let, imam dolge rjave lase.! vedno sem imela dovol prijateljev z katerimi mi je bilo super, toda nikoli nisem vedela komu lahko res zaupam. prau use sem zaupala le 2-ma prijatelicama z katerimi smo si najbližje, vseh nekaj 5 pa sem imela le za družbo. lahko bi imela veliko več prijateljev ampak ko se je nekdo hotel resno spoprijateliti z mano sem se ustrašila da bi mi lahko uničil življenje, zato sem raje ostajala vedno le v družbi istih oseb.. drugače imam rada dogodivščine, obožujem adrenalin, glazba je del mojega življenja, super mi je kadar spoznavam svet, rada imam mojo družino in definitivno vem kaj pomeni "pravi prijatelj"

začelo se je tako!:
bil je nnormalen dan. zjutraj sem odšla peš v šolo, bila sem zelo zaspana kot ponavadi! zdelo se mi je da je od prve pa do zadnje ure minilo 1000 let..končno je bilo konec in odpravila sem se domov. Hitro sem spisala nalogo in takoj po tem odhitela naprej, imela sem glasbeno btw ko sem končala glasbeno šolo sem imela še nekaj nujnih obveznosti ( moji hobiji in to ).. končno sem prišla domov. ura je bila okoli 7.00 zvečer! usedla sem se pred računalnik in se pogovarjala z prijatelji. ko se pogovarjam z neko prijatelico mi je ravno omenila nek zbor v katerega hodi in takoj mi je padla nova ideja v glavo. pouprašala sem jo nekaj stvari o tem zboru in kmalu zvedela večino, tudi to da imajo koncert naslednji dan*! ko je ura odbila 11.00 sem postala že precej zaspana zato sem odhitela v posteljo in preden sem zaspala sem se spomnila usega kako bi lahko prišla v tisti zbor.
bil je petek in bila sem naudušena. zjutraj sem prvič tako veselo odhitela v šolo in pouk je odšel mimo kot bi mignil.! prišla sem domou opravila use kar je bilo potrebno in se odhitela uštimat za koncert. jee čes 2 uri se odšla. z mano je bila prijatelica predstavila mi je celoten zbor in jim povedala da bom najverjetneje nova članica. mislila sem si: joj kaj me predstavljaš usem če pa imam dovol prijateljev..nisem hotela biti zlobna in čudna zato sem se z usemi pogovarjala kot še nikoli. Videla sem jih prvič pa sem jim povedala že veliko iz mojega življenja in veste kaj??!

next!?

P.S res je nekaj drugačnega ampak nemorem vedno pisat samo navadnih zgodbic o prijateljih, pitju, šoli....more bit neki druzga ne!*?
01. januar 2014
next <333
01. januar 2014
u158380
u158380
next
01. januar 2014
next
01. januar 2014
hvala usm..pa dejte oglaševat k drgač je brez veze če ns je sam tok malo <3

.....počutila sm se SUPER! prvič je bilo tako da sem dejansko sprejela tako na hitro nekoga in mu povedala veliko brez kakršnih pomislekov da bi bilo kaj narobe. nekako sem začutila da so lahko dejansko usi pravi prijatelji! no ko sem okol 10.00 prišla domov sem najprej z starši se zmenila use glede zbora in ker vejo da rada pojem so rekli da se lahko upišem. *.* skakala sm od veselja.. ampak je bla šena skrb v moji glavi da mi nebi uspelo na avdicijah! šla sem spat in ker je bila naslednji dan sobota sem spala do 10 zjutraj, ko sem ustala sem poklicala prijatelico in ji povedala za zbor..rekla je da se je že use zmenla z zborovodkinjo in da nej pridem na vaje in pol na avdicijo. in res odšla sem že nekaj časa prej in se dobila z nekaj prijatelji. odšli smo v gostilno in ker so bili okoli mene sami taki k si usega upajo sem se ponavadi počutla čudno tokrat pa: sploh ne!! blo je zakon z njimi in definitivno se bomo še dobili. ko je bil čas za vaje sem odšla in po vajah imela avdicijo.. usem pevcem sem rekla naj grejo vn in me ne poslušajo in res so šli ma ne za dougo. ko sem začela pet so se usi pojavli na oknih, vratih in poslušali. ko sem končala je zborovotkinja rekla le: super glas imaš in potrebujemo take v zboru..Z NAMI SI! mogoče je rekla še kej ampak jst sm slišala sam to..stekla sm vn in usem povedala da sm notr*! jeiii mogli smo it nazdraut za moj prihod. ob pozni uri sem se vrnila domov in odšla le še spat z OGROMNIM nasmeškom na obrazu!
vedela sm da me čaka cel mesec trdo delo z zborom in šolo..imeli smo veliko koncertov in usega..cel teden je bil čisto normalen: šola, glasbena šola, učenje, prjatli, prosti čas..normal pač use! pa pa se je začelo!
bla je sobota in meli smo zjutr vaje pol pa smo šli v ptuj na koncert..meli smo ga komi zvečer sam kaj čš morš it tud kej okoli
takrat sm res spoznala da so face čist usi..eden je biu pa neki posebnega.!<3
klicu se je alen, poznala sva se že prej ( sam se nisva družla ) , meu je tko bibr čupco, modre učke, velik je in ful je lep uglavnem...tokrat sm se z njim pogovarjala več kokr ponavadi in je res tud po karakterju super. pršli smo u ptuj in večina tipic je šlo u šoping a jst: šla sm z mulci pa še 2-ma tipicama vn na pijačko pa mau okoli..komu se da it u šoping kdr maš ob sebi najbolšo družbo.! alen je biu tud z nami.. ampak je biu več al mnj cajta sam z frendom urošm..pač tud uroš je fajn, sam nerada se utikam med tiste k se menjo pač tko sami med sabo, zto sm bla pa z 2-ma starejšma carjema. aljaž in jure sta se klicala in stara sta 19 let. z aljažm se poznam že ful od prej in se itk ful razumva z juretm pa sva se komi spoznala ma je faca..tko smo se nek pogovarjal in tko zvedla sm da je ta aljaž ful neki foreveralone sam pač je mau prestar zame pa sploh mi ni ušeč..in ja je pa car ane pol je biu že čas za nastop.. ja odpeli smo kt vedno super,zakon najbolš in usi so ns hvalli. pol smo meli še pogostitu in se odpravli domou. pršli smo okol 12.00 zvečer al nek bl pozno nevem točn.! itk smo se naslednji dan spet vidli.
DEFINITIVNO sm se pa odločla da bom tud u šoli zdej tu kar sm u resnici..nism jst pridna punčka k ma rada sam ene in iste frende ampak tipica k ma rada uživancijo, zabave, prave frende..
naslednji dan smo meli pač zjutr snemanje in to je blo naporno ful..tm smo čakali sto let ampak splačalo se je. no pač pol zvečer pa je blo neki najbolška kar je lhko u ceumi leti: PARTY!
tm se je zgodilu neki smrkastičnega *.* veste kaj??
next???
02. januar 2014
next
02. januar 2014
u158380
u158380
next
03. januar 2014
neeeeext+nova bralkaa
03. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg