u153281
u153281
Heeei friends!
Tole je moja druga zgodba. Ne bo Fanfiction ampak bo navadna zgodbica ki bo pripovedovala o dveh čist navadnih dekletih.. več izveste če bote bral!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Zgodba bo govorila o dveh najboljših prijateljicah. Med zimskimi počitnicami sta se zelo dolgočasili, saj nista videle ena druge, zato sta nekega dne, ko sta se pogovarjali po telefonu zmenili, da se gresta smučat na veliki hrib, ki je oddaljen le nekaj kilometrov od domače vasi. Pot pa seveda ne bo potekala gladko ampak se jima bo zgodilo veliko nepričakovanih, smešnih, nerodnih in jeznih dogodkov.
ˇAnebelle Lucy McKenzieˇ

Skozi okno moje sobe sem gledala ljudi. Vsi so predstavljali drugo zgodbo in drugo življenje. Nihče ni imel istih namenov. Vsi so zgledali srečno, sploh dve punci, ki sta sedeli v kotu kavarne in se brezskrbno pogovarjali. Pogrešala sem mojo najboljšo prijateljico Elizabeth. Že več dni je nisem slišala in skrbi me, da me je v teh dneh pozabila. Nič ni poklicala še na telefon se ne javlja. Pogledala sem mojo sobo, da bi našla kaj zabavnega, a ni bilo nič. Zmeraj sva vse počeli skupaj, pa naj bi bil to še najbolj žalosten trenutek mojega ali njenega življenja. Potem pa sem zopet pogledala telefon, ki mi je govoril 'pokliči jo!'. Vedno bolj sem se mu približevala in ga končno prijela. Na hitro sem v imeniku poiskala njeno telefonsko in pritisnila tipko kliči. A klic se je po nekaj piskih končal in zveza je bila prekinjena. V očeh so me zapekle solze. Res me je pozabila, pa čeprav je minilo komaj nekaj dni. Prva solza je gladko zdrsela po mojem licu in padla na lesena tla. Vrgla sem se na posteljo in gledala v strop, kjer so bile narisane zvezdice. Premišljevala sem in kmalu so se mi oči začele zapirati in spet sem začela sanjati enake sanje, kot vsako noč.
ˇDreamsˇ
Močan leden veter mi je pihal za vrat in cela premražena sem nadaljevala pot do ledene gore. Naenkrat se je pojavila toplo oblečena Elizabeth, ki se mi je prijetno smehljala. "Če hočeva danes priti do snežnega hriba, morava bolj pohiteti počasnela!" je rekla in me zgrabila za roko. Smejali sva se in tekmovali dokler ni Elizabeth nekam izginila, prav tako kot pokrajina. Vse se je začelo temniti. Naenkrat se je od nikoder pojavila strela, ki je zrušila neko goro in velikanski kamni so mi zaprli pot. To je bilo konec sanj, saj me je prebudilo zvonenje mojega telefona...
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
To je to, drugič (ko bom mela čas) bote dobil še iz Elizabethine strani ;D Čaooo

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. december 2013
u153281
u153281
ups.. to ni moja druga zgodbica ampak peta mnde
20. december 2013
neext!
21. december 2013
neeext
21. december 2013
u153281
u153281
oki tuki je next čeprav sm dobla sam 2 nekšta.. uživite!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
ˇElizabeth Ariana Thompsonˇ

ˇFlashBackˇ

"Pokličem te, ko pridem domov!" sem rekla in pomahala Anabelle. Na hitro sem jo še enkrat ošinila s pogledom in odšla do rdečega avta. Notri me je že čakala vsa besna mama. "Kolikokrat sem ti že rekla, da se ne druži z njo? Ti si za visoko družbo, kot so tista dekleta tam," pokazala je na tri blondinke, ki so se režale nekomu, ki je padel po tleh, "ne pa za tisto punčaro, ki še za lastno glavo ne ve kje jo ima! Je navadna ničvrednica in ne spada k nam!" se je zadrla in v meni se je prebujal nenadzorovan bes, ki ga še nisem občutila. Z gnusem sem pogledala mamo, saj sem se je sramovala in jo močno klofnila. V naslednjem trenutku pa sem to obžalovala. "Ti mala smrklja! Mislila sem, da si vsaj malo olikana! Med počitnicami ne boš smela klicati Anabelle ter se družiti z njo! Vzela bom tvoj telefon, ki je čisto nepotreben! Družila se boš z Veronico, ki je veliko bolj olikana od tiste Anabelle!" Veronica je ena najbolj smotanih oseb na svetu! In nekaj dni se ne bom smela družiti z mojo lastno najboljšo prijateljico? OMG, moji mami se je utrgalo!

ˇEnd of FlashBackˇ

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
ni glih velik ampak neki pa je
23. december 2013
neeeeeeeext
23. december 2013
next
25. december 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani