u177951
u177951
»Hey!
»Ne oglašuj! Ne prepirajte se! Ne lepite veriščev!
»Nisem ravno obsedena oboževalka, ampak sem oboževalka 1d ! Ampak tukaj bo nastopal samo Harry. Le... Da se ne bo pisal ravno Styles. O tem je še skrivnost kako se bo... Muahaha!
»Hm... Na hitro bom mojo 'pripoved' skrajšala da ne bom nakladala. Se mi pa zdi da je tale večer kot nalašč za branje prvega dela! Zgodba se bo vsake toliko časa šla v letu 1799, večinoma pa v našem stoletju. In... bo govorila o...
»Spustite možgančke na plan in ugotovite!
†♡†

If you do not get to the wolf ...
He comes to you.
† Katia Winter as Eloise Ross


Way To Paradise #01
1799
»Ali je torej res?« je naposled tiho zamomljal. Ker se ni nihče oziral nanj, je ponovil vprašanje, ki ga je ves čas begalo.
»Imamo res… izdajalko?« mlada ženička,ki je prestrašeno gledala na tla je počasi pokimala. Tudi moški je nepričakovano izrekel kratek 'da', naslednjo sekundo pa utihnil, kot da bi mu kdo zvezal usta. Nihče ni pričakoval, da bo ravno mlada Eloise tisto, kar so ves čas iskali.
Kar naenkrat so se velika vrata odprla in podrsala že tako ob obrabljena tla. Vsi pogledi so se usmerili v obraz izčrpanega moškega. Lasje, ki so mu že začeli siveti si je na hitro popravil in živčno pogledal proti moškemu, ki je imel roke zakopane v obraz in čakal, na karkoli. Mogoče poslednji znak Gospoda.
»Lukas O'Brien, čarovnica zahteva vas,« Lukas ga je grdo pogledal. Vedel je da, se nad duhovnikom ni ravno najbolje znašati.
»Ona ni čarovnica! Razumete?! Nikoli in nikdar ni bila!« je glasno zarjovel in hotel še nekaj reči, vendar se je raje zadržal. Nato se je odpravil v sveto stavbo. Cerkev.
Stopinje so odmevale po votlih tleh. Njegov pogled je hitro švignil skozi naslikane podobe v cerkvi. Okna in vrata so bila posipana s soljo, saj naj bi to preprečilo demonu, da naj ne bi odšel ven iz zgradbe. Lukas je osupnil, nad prizorom, ki ga je videl. Njegovo dekle je bilo oklenjeno v verige, prav tako pa je imelo na njenih ustih nekaj podobnega nagobčniku.
»Kaj so ti naredili?« je prestrašeno vprašal.
»Oprosti Lukas, da sem ti ves čas lagala o meni! Ampak ne smem ostati tu, hotela sem te še zadnjič videti, da se poslovim! Ampak, kmalu se bom vrnila in oba pripeljala v boljši svet. Svet ko ne bo več vojn in bo sama skušnjava. Svet o katerem sva vedno sanjala! Raj. Če ne bom naredila tega, bom šla v vice. Oprosti.« Lukas jo je zmedeno gledal. Lahko bi rekli, da se je v njegovih očeh začel nabirati strah, hkrati pa bes.
»Česa?« ni vedel v čem je govorila. Poba se na žalost ni zavedal , da jo je videl zadnjič.
Naenkrat je dobil odgovor na vprašanje. »Ljubim te!« so bile zadnje Eloisine besede, preden je izginil neznano kam. Vedel je le, da tam kjer je prej stala Eloise, se zdaj tam 'kopiči' samo še zrak in nič več drugega…
13. avgust 2014
u177839
u177839
next
14. avgust 2014
u178002
u178002
next
14. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg